سازگاری وردپرس و PHP 7

رتبه بندی کاربر: 5 / 5

PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVE

نکاتی درباره PHP7 و وردپرس
از سوم دسامبر 2015، یعنی حدود اواخر سال 94، آخرین ورژن PHP با شماره PHP7 منتشر شد. توسعه دهنده ها نتیجه گرفتند برای اینکه بعد از بروزرسانی باقی مانده های ورژن قبلی رو پاک کنن، نمی تونن دیگه بخشی از سازگاری های قبلی رو با کدهای قدیمی داشته باشن، که اینکارشون باعث شد چند تا سوال برای کاربرهای وردپرس پیش بیاد: با این وجود بازم PHP7 قابل استفادست؟ و اینکه اصلا چرا باید از ورژن 7 استفاده کنن؟ تو این مقاله می خواهیم جواب این سوال ها رو پیدا کنیم.


یه یادآوری کوچیک: تو این مقاله فقط به طور خلاصه درباره PHP7 و وردپرس صحبت می کنیم و به این سوال جواب میدیم که آیا ورژن جدید بدون مشکل و درست کار می کنه یا نه. قرار نیست خیلی عمیق موضوع رو بررسی کنیم.
به نظر شما وردپرس و PHP7 یه تیم رویایی هستن؟
اواخر سال 4، بعد از ورژن PHP5، ورژن PHP7 به طور رسمی منتشر شد. تو توسعه زبان برنامه نویسی، سازگاری برنامه رو با بیشتر کدهای قدیمی دیگه چک نمی کنن. برای همین این سوال پیش میاد که اینطوری مشکلی برای هسته وردپرس های قدیمی پیش نمیاد؟
بزرگ ترین مزیت ورژن جدید اینه که چون جدول هاش جدید برنامه ریزی شدند، زمان اجراش تا 30% کمتر از ورژن قبلیه. در نتیجه می تونید امیدوار باشید که عملکرد سایت وردپرستون خیلی بهتر میشه.
برای توسعه وردپرس از زبان برنامه نویسی PHP استفاده میشه. در واقع PHP وب رو به چیزی که امروز هست تبدیل کرده. همه عملکردها و عناصر سایت ها با PHP تولید و توزیع شدند. بدون PHP دیگه وب استاتیک نبود و به احتمال زیاد هم مثل صفحه های HTML می شدن.
بروزرسانی PHP چقدر اهمیت داره؟
PHP خیلی دیر به دیر بروزرسانی می کنه، اما بروزرسانی هاش واقعا حیاتی هستن. کلا میشه اینطور گفت که بروزرسانی هاش همیشه بخاطر مسائل امنیتی و اجراییه. با بروزرسانی شکاف های امنیتی درست میشن و عملکرد سایت بهتر میشه. برای همین بهتون توصیه می کنم همیشه از آخرین ورژن PHP استفاده کنید، به خصوص اگر سرعت برنامه های سایتتون پایینه.
PHP7 عملکرد رو تا حد زیادی بالا می بره
چون بکارگیری منابع تو PHP7 خیلی بهتر از قبل شده، میشه اینطور گفت که  PHP7 باعث میشه که وردپرس همچنان کار کنه. تو ورژن جدید، عملکردهای PHP خیلی کمتر از ورژن 5.6 به قدرت محاسباتی پردازنده احتیاج دارن. برای همین هم تو عملکردهای معمولی، تو قدرت سرور صرفه جویی میشه و در نتیجه تو زمان اوج حضور بازدید کننده ها تو سایت، قدرت بیشتری دردسترس دارید.
به طور خلاصه اینطور بهتون بگم که با بروزرسانی، وردپرس میتونه با قدرت محاسباتی خیلی کمتری تو همون سطح سرعت قبلیش بمونه. تقریبا میشه گفت، با PHP7 عملکرد سایتتون تا دو برابر بهتر میشه و دلیلش هم تست های دقیق Zend توسعه دهنده ی PHP هست. زند هم تو تست هاش از ورژن 4.1 وردپرس استفاده می کنه، پس نباید تفاوت چندانی بین این ورژن و ورژن فعلی باشه.
زند گفته که استاندارهای عملکردی رو روی برنامه های محبوب PHP اجرا کرده و PHP 5.6، PHP 7 و HHVM 3.7 رو با هم مقایسه کرده و یکسری مزیت هایی برای PHP7 عنوان کرده:

  • با PHP7، تبادل دستورات و پیام ها روی سخت افزارهای مشابه تا سه برابر بهتر اجرا میشه: زمان اجرای PHP7 در مقایسه با PHP 5.6 تا دو برابر سریعتر بود و 30% حافظه کمتر لازم داشت. سرورهایی که PHP7 رو اجرا می کردن می تونستن تا سه برابر بیشتر از سرورهایی که PHP 5.6 داشتن به دستورها جواب بدن.
  • دروپال 8 با PHP7 تا سه برابر سریعتر کار می کنه.
  • وردپرس با PHP7 عالی کار می کنه و برای همون تعداد کاربرهای قبلی سرورهای کمتری لازم میشه. PHP 5.6 روی وردپرس حتما باید از  100 M از دستورالعمل های پردازنده استفاده میکرد تا یه کاری رو انجام بده اما با PHP7 برای انجام دادن همون کار فقط 25 M بکار گرفته میشد.
  • PHP7 با قالب های مختلف PHP هم تست شده و همیشه خوب عمل کرده.
  • در کل PHP در مقایسه با زبان های دینامیک دیگه سریعتر عمل می کنه و از بین PHP ها PHP7 از بقیه سریعتره.

این نکته هم بدونید بد نیست که شرکت اینتل رو بهینه سازی های PHP با زند همکاری می کنه.
میشه از PHP7 استفاده کرد؟
وقتی ورژن جدید PHP رونمایی شد، من چند هفته روش کار کردم و هیچ مشکلی تو سازگاریش پیدا نکردم. تا حالا هم هر وقت ازش استفاده کردم، وب خیلی خوب جواب داده.
من تو دو تا سایت مختلف وردپرس که افزونه های مختلفی هم روشون نصب بود امتحانش کردم. به محض این که PHP7 رو فعال می کردم، سایت سریعتر میشد و هیچ مشکل سازگاری ای هم نه تو تم و نه افزونه ها پیدا نکردم. حتی تو هیچکدوم از صفحه های آزمایشی هم مشکلی ندیدم. همه چی سریع و روون کار میکرد.
فقط یکبار سایت یکی از مشتری ها بعد از نصب PHP7 سرعتش اومد پایین که به نظر من مشکلش اسکریپت هایی بود که برای تبلیغات تو سایتش استفاده کرده بود.
الآن دیگه بیشتر هاست ها تو بسته های هاستینگشون از همین ورژن PHP استفاده می کنن و تنها کاری که شما باید بکنید اینه که فعالش کنید. تو بعضی از سرورهای ابری، باید تو httpd.conf کدها رو وارد کنید.
تو اجراهای زنده در صورتی که موارد زیر رو رعایت کنید می تونید از PHP7 استفاده کنید:

  • از آخرین ورژن وردپرس استفاده کنید
  •  همه افزونه ها رو بروز نگهدارید
  • از افزونه هایی که خودتون خیلی وقت پیش توسعه دادید و دیگه تا الآن استفادشون نکردید استفاده نکنید

در پایان، دیگه فقط باید امتحان کنید، امتحان کنید، امتحان کنید و دیگه تمام. PHP7 رو فعال کنید و ببینید چی میشه. حدود 90 درصد موارد همه چی روون و سریع تر میشه. اما اگه مشکلی پیش اومد نگران نباشید، همه چی سریع حل میشه. معمولا تو این جور مواقع فقط باید سوئیچ کنید به آخرین ورژن وردپرس. صفحه قوانین وردپرس هم همه چیز رو توضیح داده، البته فقط یکم زحمت ترجمه داره.
نتیجه
به شدت توصیه می کنم از PHP 7 استفاده کنید. تو این همه استفاده تقریبا تو هیچ موردی ندیدم مشکلی داشته باشه. اگه وردپرس، تم و افزونه هاتونو بروز نگهدارید، میبیند که عملکرد سایتتون چقد بالا میره و بخاطر تصمیمی که گرفتید به خودتون افتخار می کنید.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258
ایمیل: info@sitedar.com
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز