معایب طراحی وب سایت با المنتور

نوشته شده توسط مرضیه نوایی لواسانی

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=4210

4/5 - (120 امتیاز)

کسانی که تجربه ی کار و طراحی سایت با وردپرس را دارند به خوبی می دانند که یک صفحه ساز حرفه ای و خوب چقدر لازمه ی کارشان می باشد. در بازار، افزونه های صفحه ساز متفاوتی وجود دارد که هر کدام امکانات متفاوتی را در اختیار کاربران قرار می دهند تا بتوانند وب سایت هایی با ظاهری جذاب ایجاد کنند.

المنتور چیست؟

المنتور یک افزونه ی سازنده ی وب بصری و متن باز برای وردپرس می باشد که امکان ایجاد صفحات به صورت پویا و بصری را فراهم می آورد. این سازنده به طور رایگان در وردپرس وجود دارد و توسط خیلی از برنامه نویسان و توسعه دهندگان وب سایت ها استفاده می شود. المنتور یک سازنده ی صفحه ی نسبتاً جدید است، اما روز به روز رو به توسعه و پیشرفت است. المنتور ویرایشگر اصلی وردپرس را با یک ویرایشگر fronted جایگزین می کند. بنابراین با استفاده از آن می توانید طرح های پیچیده را به صورت بصری ایجاد کنید و وب سایت خود را به صورت پویا و بدون نیاز به جا به جایی بین ویرایشگر ها و حالت پیش نمایش طراحی کنید. این سازنده ی صفحه شما را قادر می سازد بدون نیاز به استفاده از کد و یا CSS و بدون تکیه به کمک برنامه نویسان، به یک طراحی درجه ی یک بپردازید. برای استفاده از المنتور و ایجاد یک صفحه ی وب نیازی به دانش برنامه نویسی ندارید.

اگرچه المنتور مزایای زیادی دارد، اما معایبی هم نیز دارد. از جمله اینکه:

  • عدم وجود سطح پشتیبانی عمیق برای توسعه ی وب سایت های پیچیده تر از طریق ادغام با فرم های پیشرفته ی سفارشی.
  • المنتور به شما این امکان را نمی دهد که به طور دلخواه ساختار پیوند های موجود در صفحه ی خود را تغییر دهید. این پیوند ها از پوسته ی فعال شما به ارث برده می شوند. برای اینکه بتوانید ساختار پیوند را به دلخواه تغییر دهید، بایستی کد های CSS را به این سایت ساز اضافه کنید.
  • این صفحه ساز اجازه ی ویرایش ویجت ها را به طور مستقیم برای طراحان فراهم نکرده است. بنابراین شما با استفاده از ویجت های موجود و ویرایش آنها نمی توانید یک ویجت جدید که دلخواهتان باشد، ایجاد کنید.
  • المنتور با استفاده از کد های وردپرس ایجاد شده است و با قالب هایی که از وردپرس پیروی می کنند، خوانایی دارد. اما این به این معنا نیست که تمام کد های المنتور استاندارد هستند و این احتمال وجود دارد که برخی از قالب ها با المنتور سازگار نباشند. برخی از این ناخونایی ها عبارتند از:
  • اندازه ی عرض صفحه کامل نمی باشد.
  • ذیل سربرگ ها مشکل فاصله وجود دارد.
  • سایز و فونت نوشته ها قابل تغییر نیست.

اگر از قالبی استفاده می کنید که با المنتور سازگار نیست و خواهان این سازگاری هستید، بایستی قالب خود را عوض کنید و یا اینکه بایستی از تیم پشتیبانی قالب درخواست رفع این مشکلات را بدهید.

  • مشکل دیگری که در المنتور وجود دارد، اینست که برای تغییر موقعیت ویجت ها و المان ها بایستی از ستون های خالی و ویجت های دیگر استفاده کنید. این کار می تواند به صفحه ی وب شما آسیب برساند. برای حاصل شدن این موضوع شما مجبور خواهید بود کد های HTML بیشتری که ارزشی ندارند و صرفاً برای اعمال تغییرات هستند به صفحه ی خود اضافه کنید. نتیجه ی این کار کاهش سرعت بارگذاری صفحه تان خواهد شد. همچنین اضافه کردن ستون های خالی و بدون محتوا بر رتبه بندی وب سایت شما تأثیر منفی خواهد گذاشت، زیرا موتور های جستجوگر را به خطا می اندازد.

برای این مشکلات البته راه حلی وجود دارد. ویجت ها به طور پیش فرض دارای فاصله و تنظیماتی هستند که موقعیت آنها را مشخص می کنند. با استفاده از این کد ها می توانید اطمینان حاصل کنید که از حداقل کد ها برای تغییراتی که می خواهید ایجاد کنید، استفاده کرده اید.

  • ایراد دیگری که در این صفحه ساز وجود دارد اینست که زمانی که شما تغییراتی در وب سایت خود ایجاد می کنید، این تغییرات در حافظه ی کش انعکاس داده نمی شود. روزانه ممکن است شما تغییرات زیادی را در وب سایت خود اعمال کنید، اما نتوانید آنها را مشاهده کنید. علت این موضوع اینست که هنگام اعمال تغییرات، حافظه ی کش خالی نشده است. در نتیجه همان اطلاعات قبلی بر روی صفحه نشان داده می شود.
  • مشکل دیگری که در این سایت ساز وجود دارد اینست که برخی افزونه های آن با نسخه ی اصلی تداخل دارند. در نتیجه المنتور کار نمی کند. مسئله ی بدی که در این زمینه وجود دارد عدم بررسی این موضوع از طرف تیم توسعه دهنده ی المنتور می باشد.
  • نسخه ی پیشرفته ی المنتور فاقد ویرایشگر back-end است و اگر می خواهید یک وب سایت کامل پیکسل داشته باشید، گاهی اوقات بایستی کد های back-end خود را ویرایش کنید. اما امکان ویرایش back-end برای شما وجود ندارد.

مواردی که شاید چندان خوشایند نباشند

در این صفحه ساز، قالب ها و بلوک های رایگان و پیشرفته با هم نمایش داده می شوند و نمی توانید نتایج را فیلتر کنید که فقط موارد رایگان یا پیشرفته به طور جداگانه نمایش داده شوند. وجود این گزینه در المنتور می توانست تفاوت های زیادی ایجاد کند و کار با آن را ساده تر می کرد.

همچنین در برخی موارد کاربران نمی توانند سازنده ی المنتور خود را بعد از بروزرسانی باز کنند. اگرچه این مسئله اغلب توسط خود المنتور ایجاد نمی شود. علت این موضوع اغلب نسخه ی PHP منسوخ شده، تنظیمات cloudflare ناسازگار، میزبانی منسوخ شده، افزونه ی ذخیره ساز و یا عملکرد ناسازگار است. اگر المنتور توانایی تشخیص ناسازگاری ها و هشدار به کاربران را داشت، کار با آن بسیار ساده تر می شد.

آیا بایستی از نسخه ی پیشرفته ی المنتور استفاده کنیم؟

افزونه ی المنتور دارای دو نسخه ی تجاری و رایگان می باشد. نسخه ی تجاری این افزونه چند ماه پس از نسخه ی رایگان آن وارد بازار شد که در آن چندین ویجت و هدر و فوتر اضافه شده بود. نسخه ی رایگان المنتور کامل نمی باشد و ممکن است طی طراحی خود نیاز به ابزارک هایی داشته باشید که در نسخه ی حرفه ای المنتور وجود دارد. اما اگر نیاز به نسخه ی تجاری آن داشته باشید بایستی هزینه ای برای برخورداری از این سرویس ها پرداخت کنید. نسخه ی تجاری المنتور رایگان نمی باشد.

خلاصه

المنتور نیز مانند سایر سازنده های صفحه مزایا و معایبی دارد. اما حضور برخی معایب کار با این صفحه ساز را سخت می کند و برای رفع آنها گاهی نیاز به آموزش هست.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز