درباره ما

دارکوب فعالیت خود را از سال 1381 در زمینه طراحی سایت، سئو و بهینه سازی سایت های اینترنتی آغاز نموده و در این سال ها موفق به طراحی 3000 وب سایت گردیده است. این مجموعه دارای مجوز فعالیت از سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران، گواهی رتبه بندی از شورای عالی انفورماتیک کشور و جزو معتبرترین شرکت ها در زمینه طراحی وب سایت می باشد. دفتر مرکزی این مجموعه واقع در محله سعادت آباد تهران می باشد. خط مشی دارکوب ارائه خدمات طراحی وب سایت با بالاترین کیفیت و پایین ترین قیمت ممکن می باشد تا بدین وسیله بتواند رضایت مشتریان خود را فراهم آورد. در جهت رسیدن به این هدف دارکوب کلیه فرآیندهای طراحی سایت خود را بهینه سازی نموده است تا بتواند ساخت سایت را با بالاترین کیفیت و ارزان ترین هزینه انجام دهد. دارکوب نام و علامت تجاری ثبت شده این مجموعه می باشد و کلیه سایت های این مجموعه تحت این عنوان فعالیت می نمایند. دارکوب در کنار خدمات طراحی وب و سئو همچنین خدمات ثبت دامنه، هاستینگ و انواع پلان های مجازی و اختصاصی میزبانی وب را نیز ارائه می نماید. زبان برنامه نویسی تخصصی دارکوب PHP می باشد و آماده اجرای پروژه های برنامه نویسی تحت وب با توجه به تیم قدرتمند خود می باشد. دارکوب با توجه به سابقه فراوان خود تخصص کافی در زمینه طراحی سایت با جوملا، وردپرس، دروپال، مجنتو، اپن کارت، پرستاشاپ و سایر سیستم های مدیریت محتوای نوشته شده به زبان php را دارد. این مجموعه در جهت کاهش هزینه های بازاریابی و اجرای پروژه های خود بخش بازرگانی خود را به طور کلی حذف نموده است و به این روش توانسته هزینه های طراحی سایت را به حداقل رساند.

نظام صنفی رایانه ای استان تهران و شورای عالی انفورماتیک کشور


خواندن اطلاعات بیشتر

سوابق کاری

زبان برنامه نویسی سمت سرور تخصصی دارکوب PHP می باشد و دارکوب سایت ها را معمولا توسط سیستم های مدیریت محتوا نظیر وردپرس، جوملا، دروپال، مجنتو، اپن کارت، پرستاشاپ و سایر سیستم های مدیریت محتوای مطرح پیاده سازی می نماید. این مجموعه تا کنون موفق به طراحی 3000 وب سایت گردیده است. همچنین در زمینه سئو و بهینه سازی وب سایت نیز دارکوب 500 سایت صفحه اول گوگل دارد. برای رویت نمونه کارهای دارکوب بر روی لینک زیر کلیک نمایید.


سایت های طراحی شده

مقالات

طراحی وب سایت برای شرکت ها به چه صورت است؟

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

در بازار امروز، هر شرکت نیاز به داشتن یک وب سایت تاثیرگذار دارد. البته، اهداف و نیازهای سایت هر شرکت، منحصر به فرد خواهد بود، اما هر شرکت باید یک سایت داشته باشد که یک تصویر حرفه ای برای بازدیدکنندگان داشته باشد. این تصویر باید نمایشی دقیق از شرکت باشد و باید در مقابل تلاش های سایر شرکت های رقیب برای ارائه پیام های سازگار به مشتریان مقابله کند.

آنچه برای طراحی وب سایت نیاز دارید

قبل از اینکه وب سایت خود را طراحی کنید، چند چیز وجود دارد که باید آماده باشید. به طور کلی، شما به خود سازنده وب سایت، یک ثبت کننده دامنه و یک پلت فرم میزبانی وب نیاز دارید (اگر سازنده وب سایتی را انتخاب کرده باشید که میزبانی در بسته خود نداشته باشد). همچنین به یک گواهی SSL برای ایمن سازی سایت، یک سیستم نقطه فروش (POS) برای پرداخت ها و یک ابزار بهینه سازی موتور جستجو (SEO) نیاز دارید تا مطمئن شوید که مردم شما را پیدا می کنند. در اینجا آنچه برای طراحی، ساخت و نگهداری یک وب سایت نیاز دارید:

1. میزبانی وب: محتوای وب سایت شما به فضای فیزیکی نیاز دارد، و این همان کاری است که پلتفرم های میزبانی وب انجام می دهند - آنها متون، تصاویر و پایگاه های داده شما را ذخیره می کنند تا بتوانید به آنها در وب دسترسی داشته باشید.
2. نام دامنه: نام دامنه شما آدرسی است که بازدیدکنندگان هنگام جستجوی شما در نوار مرورگر خود می بینند. برای جلوگیری از سردرگمی، نام خود را وارد کنید. و اگر در دسترس نیست، چیزی نزدیک به آن انتخاب کنید. شما می توانید نام دامنه خود را با یک ثبت کننده دامنه ثبت کنید. برخی از ارائه دهندگان خدمات میزبانی به عنوان ثبت کننده دامنه نیز عمل می کنند، بنابراین قبل از خرید از آن مطلع شوید.
3. گواهی SSL: برای امنیت و شهرت کسب و کار خود و ایمنی اطلاعات کاربر، گواهی لایه سوکت های امن (SSL) را از یک ارائه دهنده خدمات گواهی SSL دریافت کنید.
4. وب ساز: در یک سازنده وب سایت ثبت نام کنید تا وب سایت خود را بدون تجربه کدنویسی ایجاد کنید. قالب هایی با ویژگی هایی وجود دارد که می توانید آنها را برای طراحی وب سایت مورد نظر خود سفارشی کنید.
5. ابزار بهینه سازی موتورهای جستجو: از همان ابتدا، از یک ابزار سئو برای ایجاد یک استراتژی سئو استفاده کنید تا محتوای شما از شیوه ها و تکنیک های اولیه سئو پیروی کند و شروع به دستیابی به نتایج دلخواه خود کند.
6. نقطه فروش: اگر خدماتی ارائه می دهید یا محصولاتی را می فروشید که نیاز به پردازش و پذیرش پرداخت دارند، باید یک سرویس POS را در وب سایت خود بگنجانید.

نحوه طراحی سایت شرکتی در 9 مرحله

در حالی که می توانید وب سایت خود را متناسب با نیازهای منحصر به فرد خود یا متناسب با سبک خود سفارشی کنید، اقدامات خاصی وجود دارد که هر کسی که می خواهد وب سایتی طراحی کند باید انجام دهد. برای اطلاع از نحوه طراحی وب سایت، از تعیین هدف وب سایت گرفته تا انتخاب پلت فرم طراحی وب سایت، طراحی معماری، تکمیل محتوای لازم و راه اندازی وب سایت خود، نحوه طراحی سایت را به دقت دنبال کنید.

1. هدف سایت را تعریف کنید

برای طراحی وب سایتی که نتایج مورد انتظار را به همراه داشته باشد، باید آنچه را که از آن می خواهید تعریف کنید. در نظر بگیرید که چرا وب سایت را طراحی می کنید - مخاطبان شما چه کسانی هستند و چه چیزی را هدف قرار می دهید. آیا سعی می کنید بارگیری، فروش، رزرو، قرار ملاقات رزرو شده، نامزدی یا حتی مخاطبان بیشتری را دریافت کنید؟
بسیار مهم است که هدف وب سایت مورد نظر را کاملاً واضح بدانید. دانستن آن به شما کمک می کند تا استراتژی محتوای مناسب را اتخاذ کنید و شما را در انتخاب پلت فرم، موضوع و معماری صفحه مناسب راهنمایی کنید.

2. پلتفرم خود را انتخاب کنید

هنگامی که دلیل ایجاد یک وب سایت را یادداشت کردید، می توانید سازندگان وب سایت را بررسی کنید. این ابزارهای خود انجام دهید (DIY) به شما کمک می کند تا خودتان یک وب سایت بسازید، حتی زمانی که هیچ خط کدی را نمی دانید. و مواردی وجود دارند که برای اهداف خاص طراحی شده اند، مانند تجارت الکترونیک، وبلاگ ها و نمونه کارها. سازندگان وب سایت شامل قالب های قابل تنظیم برای اضافه کردن متون و تصاویر شما هستند و بسیاری از آنها از ثبت دامنه و میزبانی نیز مراقبت می کنند. اما برای طراحی هر صفحه وب سایت خود باید از رابط کشیدن و رها کردن استفاده کنید. بنابراین، یکی را انتخاب کنید که مناسب هدف سایت شما باشد.

3. عناصر برند خود را جمع آوری کنید

عناصر جزئیاتی مانند رنگ ها، فونت ها و تصاویر هستند که وب سایت شما را گرد هم می آورند. بنابراین، در طراحی سایت خود، هویت برند خود را در نظر بگیرید. با طرح رنگ شروع کنید، با یک رنگ اصلی و یک یا دو رنگ مکمل کار کنید. سپس، سبک متنی را انتخاب کنید که با برند شما همسو باشد. به عنوان مثال، سریف نماد رسمی و اقتدار، sans serif، مدرنیسم و ​​فیلمنامه، خلاقیت است. همچنین، تصاویر را برای جلب توجه کاربران اضافه کنید، اما مطمئن شوید که مرتبط و با کیفیت هستند تا بتوانند تأثیر درستی بر روی کاربران بگذارند.

4. یک الگو یا تم را انتخاب کنید

در مرحله بعد، یک تم یا قالب را انتخاب کنید، که چیدمان سایت شما است – نحوه نمایش تصاویر، متن و دکمه ها در سایت شما. تم ها طرح های از پیش طراحی شده ای هستند که به شما کمک می کنند تا سایت خود را حتی به عنوان یک مبتدی طراحی کنید. اکثر پلتفرم ها دارای طیف وسیعی از قالب ها هستند که به دسته بندی تقسیم می شوند و هر دسته دارای ویژگی های داخلی مرتبط با صنعت خاصی است. بنابراین پیش‌نمایش آن‌ها را مشاهده کنید تا یکی را انتخاب کنید که بیشترین ارتباط را با سایت شما دارد. توجه داشته باشید که اگر تصمیم دارید وب سایت خود را با وردپرس بسازید، باید میزبانی وب را از یک ارائه دهنده هاست شخص ثالث، مانند Bluehost یا Hostinger دریافت کرده و وردپرس را نصب کنید. با این کار، می‌توانید به داشبورد مدیریت وردپرس خود دسترسی داشته باشید، یک تم نصب کنید و محتوای آزمایشی را برای تم‌های ممتاز وارد کنید.

5. نقشه سایت خود را مشخص کنید

برای سهولت در طراحی، صفحاتی را که در سایت شما ظاهر می شوند و نحوه پیوند آنها به یکدیگر را تجسم کنید. به عنوان مثال، دانستن چند صفحه در وب سایت شما، محتوای آنها و طرح کلی به این معنی است که هنگام شروع طراحی هر قسمت، راهنمای کار با آن را خواهید داشت.

6. طراحی هر عنصر سایت

با الگو یا موضوع و نقشه وب سایت خود، گام بعدی شروع طراحی هر عنصر سایت است، مانند منو (یا پیمایش سایت)، سرصفحه و پاورقی، نوار جستجو و هر عنصر اضافی که می خواهید. سایت داشتن استفاده از عناصری مانند موارد زیر ساختار وب سایت شما را ایجاد می کند و به راحتی می توانید آن را پیمایش کنید.

منو: این عنصر مواردی را که در وب سایت شما نمایش داده می شود را نمایش می دهد. اطمینان حاصل کنید که در هر صفحه قابل دسترسی است و فقط چند مورد را نمایش می دهد—شما نمی خواهید صفحه نمایش بازدیدکنندگان را دسته بندی کنید.
سربرگ و پاورقی: این عناصر تعامل کاربر را افزایش می دهند. هدر باید شامل ویژگی هایی مانند منوی ناوبری و لوگو باشد که می خواهید بازدیدکنندگان به سرعت آن ها را پیدا کنند. پاورقی باید اطلاعات بیشتری مانند اطلاعات تماس و شرایط خدمات ارائه دهد.
نوار جستجو: از یک ذره بین یا یک جعبه استفاده کنید، اما آن را در قسمت برجسته هر صفحه قرار دهید. گوشه بالا سمت چپ یا بالا سمت راست اغلب بهترین است.

7. صفحات وب خود را سفارشی کنید

محتوای شما به هدف سایت شما بستگی دارد، بنابراین می توانید آن را مطابق با خود تغییر دهید. با این حال، هر وب سایتی باید صفحات وب زیر را داشته باشد.

  • صفحه اصلی: هر بازدید کننده ای اینجا می آید، بنابراین مکان خوبی برای خلاصه کردن وب سایت شما است. لوگو، نام کسب و کار، آنچه که خوانندگان باید از شما انتظار داشته باشند و یک منوی پیمایش که مرور سایت شما را آسان می کند را شامل کنید. مطمئن شوید که این صفحه منظم و چشم نواز است.

  • صفحه وبلاگ: اگر قصد دارید از وبلاگ نویسی به عنوان یک استراتژی بازاریابی محتوا استفاده کنید، باید این صفحه را ایجاد کنید که در آن قطعاتی از پست های وبلاگ منتشر شده نمایش داده می شود. سپس کاربران می توانند بر روی یکی از موارد مورد علاقه خود کلیک کنند.
  • صفحه تماس: به بازدیدکنندگان وب سایت اطلاع دهید که چگونه می توانند به شما دسترسی پیدا کنند. این می تواند از طریق تماس های تلفنی، ایمیل یا پلتفرم های رسانه های اجتماعی باشد. همچنین، می‌توانید آدرس فیزیکی، ویجت چت زنده و فرم تماس را وارد کنید.

صفحات دیگری که می توانید اضافه کنید:

صفحه سفارشی 404: وقتی بازدیدکنندگان به صفحه‌ای می‌روند که در وب‌سایت شما وجود ندارد، باید آنها را به صفحه‌ای هدایت کنید که «خطای 404» را نشان می‌دهد. می‌توانید لوگوی خود را بیشتر سفارشی کنید تا نشان‌واره‌تان، پیوندی به صفحه اصلی یا پیامی دلچسب داشته باشد - «تبریک! شما صفحه خطای ما را پیدا کردید!»
صفحه پرسش و پاسخ: این صفحه به پاسخگویی به سوالات رایجی که ممکن است در ذهن بازدیدکنندگان باشد اختصاص داده شده است. به این ترتیب، بازدیدکنندگان وب سایت نیازی به تماس با شما نخواهند داشت.
توصیفات: در اینجا فرصت شما برای دمیدن در شیپور است. نظرات مشتریان قبلی را در نظر بگیرید که نشان می دهد چگونه به آنها کمک کرده اید. همچنین، مارک های مورد اعتمادی را که به شما جوایزی داده اند یا در مورد شما نوشته اند، نمایش دهید.

8. وب سایت خود را تست و راه اندازی کنید

قبل از اینکه سایت شما فعال شود، زمان بارگذاری، خوانایی محتوا، پیوند و پاسخگویی تلفن همراه، فرم تماس و هر عنصر دیگری که می تواند بر تجربه کاربر تأثیر بگذارد را آزمایش کنید. از اعضای خانواده و همکاران خود بخواهید نظرات خود را در مورد طراحی وب سایت شما ارائه دهند. اگر مشکلی وجود ندارد، ادامه دهید و سایت خود را منتشر کنید.

9. محتوای خود را بهینه کنید

پس از طراحی و راه اندازی وب سایت خود، باید برای بهینه سازی سایت خود برای تجربه کاربری روان برنامه ریزی کنید. در اینجا کاری است که می توانید انجام دهید. پاسخگویی تلفن همراه: اکثر قالب‌های وب‌سایت شرکتی در حال حاضر پاسخگو هستند - محتوای شما برای اندازه‌های مختلف صفحه‌نمایش فرمت‌بندی می‌شود. با این حال، برای حفظ امنیت، فعال کردن یک برنامه تلفن همراه را در نظر بگیرید. می توانید وب سایت خود را بر روی مرورگرهایی مانند سافاری یا حتی گوگل کروم در آیفون و گوشی های اندرویدی تست کنید.
پیوند اینترنتی: لینک های داخلی به کاربران و ابزارهای موتورهای جستجو اجازه می‌دهند تا شما را به عنوان یک مرجع در صنعت خود ببینند. آنها همچنین افراد را در سایت شما نگه می دارند، بنابراین از لینک ها برای هدایت کاربران به سایر صفحات وب مرتبط استفاده کنید. بهینه سازی رسانه: برای جلوگیری از رتبه پایین، نرخ پرش بیشتر، کلیک کمتر و زمان بارگذاری طولانی تر، روی فایل های رسانه ای خود کار کنید. مطمئن شوید که آنها خیلی بزرگ نباشند و عکس یا ویدیوی زیادی در هر صفحه نداشته باشید. همچنین، فقط تصاویر و ویدیوهای مرتبط را ارائه دهید. بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO): سئو شامل تغییراتی در محتوایی مانند تصاویر و متون برای افزایش تعداد افراد در وب سایت شما است. نمونه هایی از این اقدامات بهینه سازی اضافه کردن متن های جایگزین به تصاویر و استفاده از URL های قابل خواندن است.

بهترین ابزار برای طراحی وب سایت

برای تهیه و سفارشی کردن متون، اشکال، رنگ ها و تصاویر مورد نیاز برای طراحی بخش ها و صفحات وب سایت خود، به برنامه ها و ابزارهای خاصی نیاز دارید. با این ابزارها می توانید بهترین طرح ها را بدون نیاز به شروع از صفر انجام دهید.

سازندگان وب سایت: شما به یک سازنده وب سایت، مانند wordpressیا joomla، با ویژگی های مورد نیاز برای طراحی وب سایت مورد علاقه خود نیاز دارید.
ابزار طراحی: ابزار طراحی سایت مانند Canva برای طراحی گرافیکی و ویرایش عکس مناسب است. بازارهای متخصص: بازارهایی مانند Fiverr و Upwork میزبان چندین طراح وب سایت متخصص هستند که می توانند در انجام کارهای طراحی به شما کمک کنند.
سازندگان لوگو: اگر هنوز قصد طراحی لوگوی کسب و کار خود را ندارید و می خواهید این کار را در کنار فرآیند طراحی وب سایت خود انجام دهید، این ابزار ضروری است. به عنوان مثال می توان به Logo Maker و Adobe Express logo maker اشاره کرد.
برنامه های عکس: از برنامه های عکس مانند Stockphoto.com و Unsplash برای یافتن تصاویر جذاب بصری و مطابق با متن های خود استفاده کنید.

شرکت طراحی سایت دارکوب

شرکت طراحی سایت و سئو دارکوب با بیش از 20 سال سابقه درخشان و طراحی 4000 سایت حرفه ای می تواند سایت شرکتی شما را با کیفیت بالا طراحی کند. با توجه به اینکه پکیج های طراحی سایت ارزان شرکت دارکوب را به مشتریان ارائه می دهد تا افراد بتوانن با کمترین بوجه سایت خود را طراحی کنند اما سایت شما را با کیفیت بالا طراحی میکنند.اگر برایتان سوال شده که هزینه طراحی سایت شرکتی چقدر است به این صورت است که پکیج های طراحی سایت شرکتی ما از 1 میلیون 400 تومن شروع می شود تا 14 میلیون تومن.شما با توجه به بوجه ای که برای طراحی سایت در نظر گرفته اید میتوانید پکیج مورد نظر خود را انتخاب کنید. شما برای طراحی سایت خود می توانید قبل از انتخاب پکیج ها مشاوره رایگان طراحی سایت با کارشناسان و طراحان با تجربه ما داشته باشید. به غیر از پکیج های طراحی سایت شرکتی ما قالب های آماده سایت شرکتی هم با هزینه های بسیار کم در سایت خود داریم که شما می توانید به سایت ما مراجعه کنید و از بین بیش از 400 مدل قالب آماده انتخاب کنید و طراحی سایت خود را شروع کنید. علاوه بر این نمونه سایت های شرکتی که طراح های شرکت طراحی کردند داخل سایت ما قرار دارد و شما می توانید طراحی شرکت ما را در آنجا ببینید

اگر شما به طراحی سایت خود علاقه دارید می توانید دوره های آموزش طراحی سایت را در آموزشگاه دارکوب ببینید و بعد از آن سایت خود را طراحی کنید. هزینه های کلاس طراحی سایت ما بسیار کم است و تمامی کلاس های آموزشگاه دارکوب به صورت عملی است و شما پس از پایان دوره می توانید برای کسب و کار خود یک سایت طراحی کنید.

انتخاب یک طراح فری لنسر با هزینه کمتر

اگر شما فقط به دنبال یک وب سایت ساده (متن، عکس، فیلم، فرم الکترونیکی ضبط، فروشگاه آنلاین، و غیره)  هستید شما باید کسی را پیدا کنید که آن را به صورت فری لنسر و با هزینه کمتر برایتان می سازد و یا می توانید از وب سایت ساز های غیر رایگان کمک بگیرید.

آنچه شما باید برای شروع طراحی وب شرکتی باید داشته باشید

بدون شک قبل از راه اندازی وب سایت شرکتی شما باید موارد زیر را داشته باشید:

  • یک دفتر کار آرام و بدون حواس پرتی
  • سخت افزار، شامل یک کامپیوتر، مانیتور کیفیت، اسکنر، چاپگر و دوربین دیجیتال
  • نرم افزار گرافیکی، عکس و ویدئو، که ممکن است رایگان یا هزینه دار باشد
  • اتصال به اینترنت با سرعت بالا و شاید فضای سرور برای میزبانی وب و تست
  • منو از خدماتی که ارائه می کنید و یا آن را شارژ می کنید
  • یک قرارداد که کلیه سیاست های مربوط به نحوه کار شما را مشخص می کند.
  • یک طرح کسب و کار، نشان دادن خدمات خود، اهداف بازار و اهداف مالی است
  • یک طرح بازاریابی که شامل بازار هدف شما و چگونگی رسیدن به آن است.
  • مواد بازاریابی مانند کارت های کسب و کار و بروشور.

چند مورد از اشتباهات رایج در طراحی سایت شرکتی

به عنوان یک کسب و کار کوچک، وب سایت شما بخش مهمی از تلاش های بازاریابی و تبلیغاتی شما است. بازدید کنندگان به دلایل خاص به وب سایت شما می آیند، و شما می خواهید مطمئن شوید که آیا بازدیدکنندگان شما جواب سوالات خود را گرفته اند و آیا وب سایت شما منجر به فروش محصول یا خدمات شما شده است؟ اگر طراحی وب سایت شما اشتباه می باشد،  شما به راحتی هزاران دلار را در ابتدا از دست داده اید و در نهایت شما درآمد بالقوه زیادی را از دست داده اید در حالی که اگر یک وب سایت حرفه ای داشتید اینطور نمیشد. با اصلاح این خطاها مشکلات وب سایت کسب و کار خود را برطرف کنید و از بقیه صاحبان کسب و کار سبقت بگیرید:

1. درک بازار هدف خود

به جای تمرکز بر گرفتن وب سایت خود در اسرع وقت، ابتدا باید مخاطبان مورد نظر خود را در بازار خاص خود بررسی کنید. سپس، وب سایت خود را بر حسب تحقیقات خود طراحی کنید.به عنوان مثال، اگر بازار هدف شما قدیمی تر است احتمالا بزرگتر می باشد. یا اگر مخاطبان شما جوان هستند ، باید به فکر ساختن سایت خود برای سازگاری با گوشی های هوشمند باشید. شما باید تعیین کنید که کجا و چگونه و چه افرادی از سایت شما بازدید می کنند؟ اگر شما بازار خود را می دانید، این سوال به راحتی پاسخ داده می شود. و در کسب و کار خود موفق تر خواهید بود.

2. طراحی بیش از حد شلوغ و یا زرق و برق دار

شرکت دارکوب یک شرکت طراحی وب و توسعه است و ما می دانیم که برای موفقیت در اینترنت شما نیاز دارید تا بر روی بازاریابی وب سایت خود تمرکز کنید  نه یک طراحی جالب و زرق و برق دار. طراحی شما فقط نباید بر روی بدست آوردن کاربران متمرکز باشد، بلکه باید آنها را در جای درست زمانی که به صفحه اصلی شما می رسند، متمرکز کنند. به علاوه، وب سایت های زرق و برق دار در موبایل و تبلت جالب به نظر نمی رسند. و اکثریت کاربران اینترنت در حال حاضر از موبایل و دستگاه های همراه استفاده می کنند. به یاد داشته باشید: هنگامی که یک بازدید کننده به وب سایت شما می آید، احتمالا از قبل می دانند که چه می خواهند. اگر کاربران در عرض سه ثانیه به آنچه که می خواهند نرسند بهتر است که به صفحه اصلی بازگردند.

3. Cta  غیر واضح

شما دوست دارید کاربران شما چه کار انجام دهند وقتی که به وب سایت شما رسیدند؟  آیا شما می خواهید آنها با شما تماس بگیرند یا از محصولات شما خریداری کنند و یا عضو خبرنامه شما شوند؟ شما باید به بازدیدکنندگان بگویید که گام بعدی چیست و چه زمانی است (به طور ایده آل، در حال حاضر!). محتوای شما باید به این سوال پاسخ دهد: "چه چیزی در آن برای من است؟" و سپس cta  به آنها می گوید که برای مراحل بعدی چه کار باید انجام دهند.

4. هزینه های بیش از حد کم و یا زیاد

مردم بعد از اینکه یک محصول ارزان قیمت خریداری می کنند ناراضی هستند و مجدد برای طرح شکایت مراجعه می کنند . همچنین اگر محصول بسیار گران هم باشد بازهم مشتریان پریشان می شوند. و ممکن است منصرف شوند. با قرار دادن قیمت های غیر متعارف نمای شرکت خود را خراب نکنید وسعی کنید از قیمت های متعارف استفاده کنید.

5. محتوای غیرواقعی

مشتریان انتظار دارند وبسایت شما دارای آخرین اطلاعات مربوط به محصولات، خدمات و شرکت شما باشد. وقتی این کار را نکنید، آنها ممکن است تصور کنند که دیگر دراین تجارت نیستید و یا خلاقیت و نوآوری ندارید و یا از رقبا  پیشی نگرفته اید. محتوای شما باید نیازهای مشتریان (یا مشتریان بالقوه) شما را برآورده کند و به محض اینکه چیزی تغییر کرد به روز رسانی شود. اگر وبلاگ دارید، آن را حداقل یک بار در هفته به روز کنید - حتی بیشتر بهتر- می تواند به جذب بازدیدکنندگان وب سایت شما کمک کند و موتور های جستجو رتبه خوبی به آن بدهند. علاوه بر این، اگر تعداد فالور های کمی دارید از پیوستن به صفحات فیس بوک یا توییتر خودداری کنید زیرا ممکن است مردم فکر کنند که کسب و کار شما کوچک می باشد. درنتیجه به شما سفارش نمی دهند.

6. تلاش کنید که همه افراد را هدف قرار دهید

این به شناخت بازار هدف شما بازمی گردد؛ بهتر است بدانید بیشتر کاربران همیشگی شما تمرکز بر این دارند که بهترین تجربه کاربری راداشته باشند. اگر شما تلاش کنید که اغلب آنها را خوشنود کنید این بهترین کار است. بنابراین تمرکز خود رابر روی همه افراد قرار دهید.

7. گرفتن مسیر DIY

وب سایت شما اغلب اولین تجربه مشتریان با نام تجاری شماست.  اگر تجربه طراحی نداشته باشید، واقعا فکر می کنید که می توانید آن را به درستی انجام دهید؟  به یاد داشته باشید اولین تصورات همه چیز است.  به دلیل کم تجربه بودن در طراحی سایت اجازه ندهید که موقعیت های کسب و کار خود را از دست دهید و بازدید کنندگان فرضهای اشتباهی در مورد کسب و کار شما  داشته باشند.

سئو: رتبه گرفتن در سال 1402

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

فاکتورهای رتبه بندی الگوریتم گوگل در سال 1402، 

سئو (SEO) یا بهینه سازی موتورهای جستجو روشی که کمک می کند یک سایت در نتایج جستجوی موتور های جستجویی چون گوگل جایگاه برتری را بدست آورد، و سئو نیز همیشه در حال تغییر است. اگر چه معمولا موتورهای جستجو جز یک اصول کلی و راهنما را به طراحان سایت و سئو کاران ارائه نمی دهند و همیشه راز و رمز رتبه بندی را تا حد زیادی پنهان می کنند، اما با این حال فعالان این حوزه با تجربه و تحقیقات خود در این زمینه می توانند راهی را که رتبه بندی بهتر یک سایت منجر می شود را بیابند. ما در شرکت دارکوب با تجربه بلند مدت در سئو و طراحی سایت همیشه در حال مانیتور این تغییرات هستیم، چون تنها با این کار است که می توانیم خدمات بهتر و به روزتری را به مشتریان مان ارائه دهیم.

سئو چیست؟

SEO مخفف بهینه سازی موتور جستجو است. هدف سئو افزایش دید یک شرکت در نتایج جستجوی ارگانیک است. در نتیجه، این تلاش‌ها بازدیدکنندگان بیشتری را به وب‌سایت شرکت سوق می‌دهد و شانس آن‌ها را برای تبدیل‌های بیشتر افزایش می‌دهد که منجر به مشتریان بیشتر و درآمد بیشتر می‌شود.

رتبه بندی

این همان چیزی است که موتورهای جستجو برای تعیین محل قرار دادن یک صفحه وب خاص در SERP استفاده می کنند. رتبه بندی از موقعیت شماره صفر تا تعداد نهایی نتایج موتور جستجو برای پرس و جو شروع می شود و یک صفحه وب می تواند هر بار برای یک موقعیت رتبه بندی کند. با گذشت زمان، رتبه یک صفحه وب ممکن است به دلیل سن، رقابت در SERP یا تغییرات الگوریتم توسط خود موتور جستجو تغییر کند.

گوگل چگونه می داند چگونه یک صفحه را رتبه بندی کند؟ موتورهای جستجو فقط یک هدف دارند. هدف آنها ارائه مرتبط ترین پاسخ ها یا اطلاعات به کاربران است. هر بار که از آنها استفاده می کنید، الگوریتم های آنها صفحاتی را انتخاب می کنند که بیشترین ارتباط را با درخواست شما دارند. و سپس، آنها را رتبه بندی کنید و ابتدا معتبرترین یا محبوب ترین ها را نشان دهید.

استراتژی سئو چیست؟

استراتژی بازاریابی سئو یک برنامه جامع برای جذب بازدیدکنندگان بیشتر به وب سایت شما از طریق موتورهای جستجو است. سئوی موفق شامل استراتژی های روی صفحه است که از کلمات کلیدی مبتنی بر هدف استفاده می کنند. و استراتژی های خارج از صفحه، که لینک های ورودی از سایر وب سایت ها به دست می آورند. چند مورد از فاکتور های مهم رتبه بندی و سئو را شرح دادیم که به صورت زیر است:

سه جزء اصلی یک استراتژی سئو قوی
برای بهینه سازی یک سایت، باید فاکتورهای رتبه بندی را در سه زمینه بهبود بخشید: راه اندازی فنی وب سایت، محتوا و پیوندها. بنابراین، اجازه دهید آنها را به نوبه خود مرور کنیم.

1. راه اندازی فنی
برای اینکه وب سایت شما رتبه بندی کند، سه چیز باید اتفاق بیفتد: ابتدا یک موتور جستجو باید صفحات شما را در وب پیدا کند. سپس، باید آنها را اسکن کند تا موضوعات آنها را بفهمد و کلمات کلیدی آنها را شناسایی کند.

  • ناوبری وب سایت و پیوندها
    موتورهای جستجو سایت ها را درست مثل شما می خزند. آنها لینک ها را دنبال می کنند. خزنده های موتورهای جستجو در یک صفحه فرود می آیند و از پیوندها برای یافتن محتوای دیگر برای تجزیه و تحلیل استفاده می کنند. اما همانطور که در بالا مشاهده کردید، آنها نمی توانند تصاویر را ببینند. بنابراین، ناوبری و پیوندها را فقط به صورت متنی تنظیم کنید.

  • ساختار URL ساده
    موتورهای جستجو خواندن رشته های طولانی از کلمات با ساختار پیچیده را دوست ندارند. بنابراین، در صورت امکان، URL های خود را کوتاه نگه دارید. آنها را طوری تنظیم کنید که حتی الامکان فراتر از کلمه کلیدی اصلی که می خواهید صفحه را برای آن بهینه کنید، اضافه شود.

2. محتوا
هر بار که از یک موتور جستجو استفاده می کنید، به دنبال محتوا هستید - برای مثال اطلاعاتی در مورد یک موضوع یا مشکل خاص. درست است، این محتوا ممکن است در قالب های مختلف باشد. این می تواند متن باشد، مانند یک پست وبلاگ یا یک صفحه وب. اما همچنین می تواند یک ویدیو، توصیه محصول و حتی یک لیست تجاری باشد. همش محتواست .و برای سئو، این همان چیزی است که به دید بیشتر جستجو کمک می کند.

  • تحقیق کلمات کلیدی
    سئو به معنای جذب هیچ بازدیدکننده ای به سایت نیست. شما می خواهید افرادی را جذب کنید که به چیزی که شما می فروشید نیاز دارند و می توانند سرنخ شوند و بعداً به مشتریان تبدیل شوند. با این حال، این تنها در صورتی امکان پذیر است که برای کلمات کلیدی که آن افراد هنگام جستجو استفاده می کنند رتبه بندی شود. در غیر این صورت، هیچ شانسی وجود ندارد که آنها شما را پیدا کنند. و این حتی اگر وب سایت شما در بالای نتایج جستجو ظاهر شود.

  • بهینه سازی روی صفحه
    بهینه سازی روی صفحه، که سئوی درون صفحه نیز نامیده می شود، تضمین می کند که موتورهای جستجو الف) موضوع و کلمات کلیدی صفحه را درک می کنند، و ب) می توانند آن را با جستجوهای مرتبط مطابقت دهند. توجه داشته باشید، من گفتم "صفحه" محتوا نیست. این به این دلیل است که، اگرچه بخش عمده‌ای از کار سئوی روی صفحه بر روی کلماتی که استفاده می‌کنید متمرکز است، به بهینه‌سازی برخی از عناصر در کد گسترش می‌یابد.

 مهم ترین فاکتور های رتبه بندی و سئو

در اینجا چند مورد از مهم ترین فاکتور های رتبه بندی و سئو را آوردیم تا شما بتوانید از آنها استفاده کنید . به صورت زیر است:

1. انتشار مداوم محتوای جذاب

شش سال است که محتوای جذاب از بک لینک ها به عنوان عامل اصلی در الگوریتم جستجوی گوگل پیشی گرفته است. سال گذشته بدون شک تایید کرد که گوگل محتوای تازه منتشر شده را آزمایش می کند تا ببیند آیا به هدف جستجوی کلمه کلیدی پاسخ خوبی می دهد یا خیر. اگر رفتار جستجوگران نشان دهد که آنها قصد خود را از طریق محتوای صفحه برآورده می کنند، تبلیغ می شود. به عنوان یک قاعده کلی، هوش مصنوعی گوگل به محتوای با کیفیتی که حداقل دو بار در هفته تولید می شود، جایزه می دهد.

روز به روز ارائه مطلب کم کیفیت به گوگل به عنوان یک مطلب خوب دشوار تر می شود و علاوه بر آن احتمال جریمه شدن احتمالی برای این کار از سوی گوگل افزایش پیدا می کند. گوگل روش های مختلفی برای ارزیابی یک مطلب دارد. یکی از آن ها Latent Semantic Indexing است، که با بررسی کلمات و اصطلاحات استفاده شده در میلیون ها یا میلیارد ها صفحه گوگل می آموزد که تا چه مطالب و اصلاحاتی با هم مرتبط هستند و سپس تصمیم می گیرد که آیا این مطالب گویا با کیفیت هستند یا خیر. بنابراین رنک گوگل می تواند رضایت کاربران را از نتایج جستجو را بررسی و ارزیابی کند، شباهت ها را بیابد و چرخه یک کلمه کلیدی را درک کند، تا مطالب به خوبی و مناسب در نتایج جستجو قرار بگیرند. خوب چطور شما می توانید که مطلب خود را بهبود دهید؟ کافی است کلمه کلیدی مورد نظر خود را جستجو کنید و ببینید که صفحاتی که رتبه بهتری دارند چگونه اند و چه ویژگی هایی را به کاربران و گوگل ارائه داده اند. البته می توانید برای تعداد کلمات کلیدی بیشتر از ابزارهای Auditor استفاده کنید. این ابزار ها معمولا یک کلمه را در صفحات 10 نتیجه برتر گوگل بررسی و ارزیابی می کنند. آنگاه شما می توانید به یک سری کلمات و عبارات مرتبط و همچنین رقبایی که از آنها استفاده کرده اند دست پیدا کنید. آنگاه شما می توانید محتوای وب سایت خود را با استفاده از این اطلاعات بهبود دهید.

2. فاکتورهای دامنه

1. عصر دامنه: بسیاری از سئوکاران معتقدند که گوگل ذاتاً به دامنه های قدیمی تر اعتماد دارد. با این حال، جان مولر از گوگل گفته است که "سن دامنه به هیچ چیز کمک نمی کند".

2. کلمه کلیدی در دامنه سطح بالا ظاهر می شود: داشتن یک کلمه کلیدی در نام دامنه شما باعث افزایش سئوی قبلی شما نمی شود. اما همچنان به عنوان یک سیگنال مرتبط عمل می کند.

3. طول ثبت دامنه: یک پتنت گوگل بیان می کند:

4. کلمه کلیدی در زیر دامنه: پنل متخصص Moz موافق است که یک کلمه کلیدی که در زیر دامنه ظاهر می شود می تواند رتبه بندی را افزایش دهد.

5. تاریخچه دامنه: سایتی با مالکیت ناپایدار یا چندین بار افت ممکن است به Google بگوید که تاریخچه سایت را "بازنشانی" کند و پیوندهای اشاره شده به دامنه را نفی کند. یا در موارد خاص، دامنه جریمه شده ممکن است جریمه را به مالک جدید منتقل کند.

6. دامنه تطابق دقیق: دامنه های تطابق دقیق احتمالاً فواید چندانی برای سئو مستقیم ندارند. اما اگر EMD شما یک سایت با کیفیت پایین است، در برابر به روز رسانی EMD آسیب پذیر است.

3. کلمات کلیدی در تگ های عنوان متا

قرار دادن کلمات کلیدی مورد نظر صفحه شما در تگ عنوان متا خود از اواخر دهه 1990 برای رتبه بندی ضروری بوده است. در حالی که این واقعیت برای هر بازاریاب با تجربه سئو واضح است، استراتژی کلمات کلیدی یک کار فکری سختگیرانه است که به راحتی می تواند 20 تا 30 دقیقه در هر صفحه طول بکشد. همچنین شایان ذکر است که قرارگیری و تمرکز کلمات کلیدی در یک برچسب عنوان مهم است. در حالت ایده آل، تگ عنوان شما فقط حاوی کلمه کلیدی مورد نظر شما باشد. اما در واقع، افزودن مقالات و صفت ها در اطراف آن برای خوانایی مهم است.

4. بک لینک ها

بک لینک ها پایه اصلی الگوریتم گوگل بودند، همانطور که در مقاله تحقیقاتی که گوگل را تاسیس کرد، بیان شد. با این حال، در سال 2018، آنها شروع به از دست دادن جایگاه خود به دو عامل بالا کردند: انتشار مداوم محتوای جذاب و کلمات کلیدی در تگ‌های عنوان متا. در حالی که بک لینک ها هنوز یک عامل اصلی در تصمیم گوگل برای رتبه بندی یک وب سایت در نتایج جستجوی خود هستند، کیفیت محتوا باید تمرکز اصلی شما باشد زیرا لینک ها را به صورت ارگانیک جذب می کند و در عین حال به خودی خود مهمترین عامل رتبه بندی است.

5. تخصص طاقچه

در اواسط سال 2017، گوگل شروع به ترجیح وب سایت هایی کرد که از نظر خود به عنوان متخصصان خاص شناخته می شوند. در این زمینه، یک متخصص طاقچه بودن به معنای داشتن مجموعه‌ای از بیش از 10 صفحه معتبر است که حول یک کلمه کلیدی «هاب» می‌چرخند. برای مثال، کلمه کلیدی "نرم افزار crm" می تواند کلید واژه هاب برای یک شرکت CRM باشد که دارای صفحات فرود صنعتی با هدف "نرم افزار crm برای مشاغل کوچک" "نرم افزار crm برای املاک و مستغلات" و "نرم افزار crm برای تولید" است. و صفحات فرود پرسش و پاسخ با هدف "قیمت گذاری نرم افزار crm" "مزایای نرم افزار crm" و "بهترین نرم افزار crm 2023". ثبات کلمه کلیدی هاب در صفحات وب سایت نوعی مغناطیس ایجاد می کند: سایت از هر جستجوی Google حاوی کلمه کلیدی هاب ترافیک را جذب می کند.

6. تعامل کاربر

بزرگترین تغییر در الگوریتم گوگل در پنج سال گذشته افزایش اهمیت تعامل کاربر است که در سال 2016 در الگوریتم رتبه بندی ادغام شد. گوگل قبلاً از اهمیت دادن به یک عامل در سایت که می تواند به راحتی توسط سایت دستکاری شود محتاط بود. صاحبان اما فناوری پیشرفته‌تر گوگل – که از سمت تشخیص تقلب کلیکی در تجارت تبلیغاتی آن وام گرفته شده است – تعامل کاربر را به بخشی قابل توجهی از الگوریتم خود تبدیل کرده است.

تعامل کاربر با عامل کلی شماره 1، انتشار مداوم محتوای جذاب مرتبط است. تعامل، که نرخ پرش، زمان در صفحه و صفحات در هر جلسه را ترکیب می کند، نشانگر خوبی از کیفیت محتوا است. با این حال، به خاطر داشته باشید که جستجوها اهداف متفاوتی در پشت خود دارند، که برخی از آنها نشان می دهد که جستجوگر می خواهد به سرعت بخشی از اطلاعات را جستجو کند. بیشتر همیشه بهتر نیست. در سال 2022، گوگل با به‌روزرسانی الگوریتم Helpfulness، تعهد خود به تعامل با کاربر را تأیید کرد.

7. تازگی محتوا

تازگی محتوا همیشه یک عامل جزئی در الگوریتم گوگل بوده است، اما فقط تا سه ماهه دوم سال 2023 برای مقالات متمرکز بر اخبار در اولویت قرار داشت. در آن زمان، تیم ما مشاهده کرد که حتی مقالاتی که کلمات کلیدی تراکنشی را هدف قرار می دهند (مانند "شرکت های توسعه نرم افزار برتر") رتبه بالاتری داشتند. آنها تاریخ انتشار جدیدتری داشتند. ما به سرعت شاهد این تغییر در تمام صنایع مشتری خود، در همه کلمات کلیدی به جز تحقیقات محور (مانند "فتوسنتز چیست؟") بودیم. برای اطلاعات بیشتر در مورد سئوی تازگی محور، به مقاله ما در مورد استراتژی Corpus of Content مراجعه کنید.

8. وب سایت دوستدار موبایل / موبایل اول

اگر می خواهید در سال 2023 به بازدیدکنندگان دسترسی پیدا کنید، سایت شما باید به راحتی در تلفن های همراه و تبلت ها حرکت کند. این استاندارد در گذشته «دوستانه با موبایل» بود، اما گوگل به دنیای اول موبایل تغییر مسیر داده است، به این معنی که انتظار دارد بازدیدکنندگان موبایل هدف اصلی طراحی وب شما ریسپانسیو بودن سایت باشند. در حالت ایده آل، نسخه دسکتاپ وب سایت شما حتی نباید وجود داشته باشد. سایت باید در موبایل و دسکتاپ دقیقاً یکسان به نظر برسد: طرح باید نسبتاً ساده باشد و ناوبری سایت برای تجربه کاربر تلفن همراه بهینه شده باشد.

9. لینک های داخلی

گوگل در سال 2017 روی این عامل که اغلب در کنار هاب ها مورد بحث قرار می گیرد، تاکید بیشتری کرد. هرچه غلظت صفحات با یک کلمه کلیدی مشابه در تگ های عنوان آنها بیشتر باشد، تا زمانی که محتوای داخلی وجود داشته باشد، رتبه سایت برای آن کلمه کلیدی بالاتر خواهد بود. پیوندهایی که آنها را به هم متصل می کند. انتشار 25 مقاله در جنبه های مختلف یک موضوع و پیوند دادن همه آنها به یک صفحه معتبر، بیان قدرتمندی از ارزش آن صفحه است و توانایی رتبه بندی بالاتری را به آن صفحه می دهد.

توجه: جامع ترین و موثرترین استراتژی سئو در سال 2023، رویکرد هاب و گفتار است که کلمات کلیدی را در تگ های عنوان متا، تخصص طاقچه و لینک های داخلی ترکیب می کند.

10. سرعت صفحه

گوگل همیشه سعی کرده تجربه کاربر را بیش از هر چیز دیگری در اولویت قرار دهد، از این رو سرمایه گذاری خود را در هزاران مرکز داده در سراسر جهان انجام داده است تا بتواند نتایج جستجو را در چند میلی ثانیه ارائه دهد. سایت شما باید یک صفحه از کتاب گوگل بگیرد و روی سرعت سایت تمرکز کند. شما می خواهید صفحات در سریع ترین زمان ممکن بارگذاری شوند. با هر ثانیه اضافی که طول می کشد تا سایت شما بارگذاری شود، توانایی رتبه بندی از بین می رود. می توانید سرعت صفحه خود را در ابزار رایگان PageSpeed ​​Insights گوگل تست کنید.

11. امنیت سایت / گواهی SSL

همانطور که وب در زندگی ما مرکزی تر شده است، هکرها پیچیده تر شده اند. کابوس گوگل ارائه خدمات به سایت هایی است که برای جستجوگرانش مضر هستند. در پایان سال 2017، گوگل شروع به پرچم‌گذاری سایت‌هایی به‌عنوان ناامن در زمانی که فاقد گواهینامه‌های SSL هستند یا به‌درستی پیکربندی نشده‌اند (که با «s» در انتهای «https» مشخص شده‌اند) را آغاز کرد و بر این اساس توانایی رتبه‌بندی آن‌ها را کاهش داد. گواهی SSL معمولا رایگان است و به راحتی می توان آن را از ثبت کننده خود دریافت کرد.

12. طرحواره نشانه گذاری / داده های ساخت یافته

یک نسخه مدرن از متا تگ ها، نشانه گذاری طرحواره کدی است که می توانید آن را به صفحات وب سایت خود اضافه کنید تا به گوگل کمک کنید تا نتایج جستجوی بصری بیشتری مانند اسنیپت ها را ارائه دهد. اگر تا به حال نتایج جستجویی را دیده اید که طولانی تر هستند و صفحات اصلی سایت را فهرست می کنند. یا یک داده مهم را برجسته کنید. یا شامل یک سیستم رتبه بندی 5 ستاره یا لیستی از رویدادها باشد، سپس با نشانه گذاری طرحواره آشنا هستید. گوگل از صفحاتی که از نشانه گذاری طرحواره استفاده می کنند، حمایت می کند زیرا نتایج جستجوی آن صفحات را برای جستجوگران مفیدتر می کند. به عنوان یک امتیاز، آنها همچنین باعث می شوند که نتایج جستجو از سایر موارد موجود در صفحه متمایز شود.

13. کلمات کلیدی در تگ های توضیحات متا + 22 فاکتور دیگر

22 عامل دیگر وجود دارد که تیم ما متوجه شده است که در یک وب سایت و/یا توانایی صفحه برای رتبه بندی تفاوت ایجاد می کند - به عنوان مثال، قرار دادن کلمات کلیدی در تگ های عنوان متا و تگ های هدر، ذکر خارج از سایت از نام تجاری شما، کلمات کلیدی در URL و لنگر. چگالی کلمه کلیدی متن اگرچه وب‌سایتی که با رقیبی برای حرکت از رتبه دوم به رتبه اول مبارزه می‌کند، باید به دنبال هر فرصتی برای بهبود باشد، اکثر بازاریابان نیازی به فکر کردن زیاد در مورد آنها ندارند.

افزایش نتایج جستجوی شخصی سازی شده

نتایج جستجوی شخصی سازی شده با نتایج جستجوی عادی متفاوت هستند. یعنی موتورهای جستجو از اطلاعات کاربران برای نمایش نتایج جستجو نیز استفاده می کنند، مثلا منطقه جغرافیایی، علایق و تاریخچه جستجو های گذشته. گوگل، یاهو و بینگ به روش های مختلفی یک جستجو را شخصی سازی می کنند. یک تحقیق در سال های گذشته نشان می دهد که گوگل بیش از 50 درصد نتایج جستجو را نسبت به کاربر شخصی سازی می کند و این روند رو به افزایش می باشد.

نگران نباشید. این نتایج جستجوی شخصی سازی شده طبیعتاً نباید به علیه شما کار کند. وقتی شخصی برای اولین بار کلمه کلیدی مورد نظر شما را جستجو می کند، کاری که شما باید انجام داده باشید آن است که در نتایج جستجو جای مناسبی داشته باشید. اگر کاربر بر روی لینک سایت شما کلیک کند شما موجودیت ترجیح داده شده وی هستید، و در نتایج جستجوی بعدی نیز وب سایت شما رتبه بالا تری برای این کاربر خواهد داشت. روش دیگر شخصی سازی شبکه اجتماعی گوگل پلاس است. این شبکه محصولی دیگر از گوگل می باشد که اطلاعات و علایق کاربران خود را مانیتور کرده و نسبت به آن نتایج جستجو را ارائه می دهد. پس شاید لازم باشد که برند شما در شبکه های اجتماعی مختلف فعال باشد چون هر یک از این شبکه ها فرصت هایی برای برجسته شدن نام برند ایجاد می کند، رقابتی که شاید همیشه و همه جا شما برنده آن نباشید اما می توانید روی آن سرمایه گذاری کنید تا به سهم خود از آن برداشت کنید. پس به خاطر داشته باشید که روش مانیتور رتبه وب سایت شما صحیح است. بیشتر ابزار های سئو به طور پیش فرض رتبه سایت را در یک کلمه کلیدی غیر شخصی سازی شده نمایش می دهند. اگر می خواهید نتیجه جستجوی شما نیز غیر شخصی باشد باید از مود Incognito/Private در مرورگر خود برای جستجو استفاده نمایید.

شرکت دارکوب

شرکت طراحی سایت و سئو دارکوب با بیش از 20 سال سابقه درخشان  در زمینه طراحی سایت و سئوی سایت می تواند به کسب و کار شما کمک کند تا در کار خود پیشرفت کنید. به این صورت کار شما می توانید با داشتن مشاوره رایگان سئو با کارشناسان با تجربه ما صحبت کنید و درباره بالا رفتن فروش و ترافیک سایت خود از آن ها مشاوره بگیرید.

پکیج های سئوی شرکت دارکوب به دو صورت است : پکیج 1 میلیون 600 تومنی که به صورت یک روز در میان روی سایت شما کار میشود . پکیج 3 میلیون 200 تومنی که به صورت هر روز روی سایت شما کار میشود.

نتیجه

در سال 2023، الگوریتم پیچیده‌ای که زمانی جستجوی Google حفظ می‌کرد، در فهرست کوتاه‌تری از عواملی قرار گرفت که نیاز به توجه دارند، اما نه وسواس. با توجه به ریشه کن کردن مداوم سئوی با کیفیت پایین - تلاشی که برای اولین بار در سال 2009 شکل گرفت و اکنون کاملاً کامل شده است - Google بسیار بهتر می تواند با ارائه خدمات سریع به این کاربران، ماموریت خود را برای ایجاد بهترین تجربه جستجوی ممکن برای کاربران خود انجام دهد. ، نتایج جستجوی مرتبط و با کیفیت بالا. معنای این امر برای بازاریابان این است که شما باید استراتژی مناسبی داشته باشید که تلاش‌های سئوی خود را هدایت می‌کند و هر صفحه کلمه کلیدی متفاوتی را هدف قرار می‌دهد که مشتری بالقوه برای کسب و کار شما جستجو می‌کند. هر صفحه باید بهترین برخورد با موضوعی باشد که می توانید ارائه دهید. از آنجا، پیوندها، تعامل، قابل اعتماد بودن و سایر عوامل مهم الگوریتم باید به طور ارگانیک به نفع شما جمع شوند. سئو موضوع بزرگ و پیچیده ایی است که نیاز به دانش و تجربه زیادی دارد. قسمتی از این دانش رازهای موتورهای جستجو هستند که بر همه عموم آشکار نیست. کارشناسان سئو علاوه بر تحقیق و تجربه گاهی تنها می توانند با آزمون و خطا موفقیت و فرصت های بیشتری را بدست آورند. البته این به این معنا نیست که هر چیزی را می توان در سئو آزمایش کرد و رتبه وب سایت را به خطر انداخت. ما باید از خطراتی که به عنوان روش های ممنوعه توسط موتورهای جستجو یاد می شود آگاه باشیم تا نا خواسته رتبه وب سایت را به خطر نیاندازیم، یا به عبارتی سایت را درگیر جریمه موتور جستجو نکنیم. نکته ایی دیگر که لازم است به آن اشاره کنم این است که سئو یک فرآیند زنده و رقابتی است. همانطور که شما در هر سرمایه گذاری باید آن را مانیتور کنید شما نیز باید همیشه سایت خود را آنالیز نموده و نگاهی به سایت های برتر از خود داشته باشید تا بتوانید خود را همگام با تغییرات و نو آوری ها به چالش کشیده برگی بهتر در این راه ارائه نمایید، و همه اینها بدون اهمیت دادن به کاربران و تولید ارزش غیر ممکن خواهد بود.

ابزارهای رایگان برای آنالیز وب سایت

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

آنالیز وب سایت چیست؟

تجزیه و تحلیل وب سایت در گوگل فرآیند تجزیه و تحلیل رفتار بازدیدکنندگان یک وب سایت است. این شامل ردیابی، بررسی و گزارش داده‌ها برای اندازه‌گیری فعالیت وب، از جمله استفاده از یک وب‌سایت و اجزای آن، مانند صفحات وب، تصاویر و ویدیوها است. داده های جمع آوری شده از طریق تجزیه و تحلیل وب ممکن است شامل منابع ترافیک، سایت های ارجاع دهنده، بازدید از صفحه، مسیرهای طی شده و نرخ تبدیل باشد. داده‌های جمع‌آوری‌شده اغلب بخشی از تجزیه و تحلیل مدیریت ارتباط با مشتری (تحلیل CRM) برای تسهیل و ساده‌سازی تصمیم‌های تجاری بهتر است. تجزیه و تحلیل وب یک کسب و کار را قادر می سازد تا مشتریان خود را حفظ کند، بازدیدکنندگان بیشتری را جذب کند و حجم دلاری را که هر مشتری خرج می کند افزایش دهد. تجزیه و تحلیل می تواند به روش های زیر کمک کند:

1. احتمال اینکه یک مشتری معین یک محصول را پس از خرید در گذشته دوباره خریداری کند را تعیین کنید.
2. سایت را برای مشتریانی که به طور مکرر از آن بازدید می کنند شخصی سازی کنید.
3. بر میزان پولی که مشتریان یا گروه های خاصی از مشتریان خرج می کنند نظارت کنید. مناطق جغرافیایی را که بیشترین و کمترین مشتری از آن سایت بازدید می کنند و محصولات خاصی را خریداری می کنند، مشاهده کنید. پیش بینی کنید که مشتریان بیشتر و کمترین احتمال خرید محصولات را در آینده دارند.

هدف آنالیز وب سایت چیست؟

هدف آنالیز وب سایت این است که به عنوان یک معیار تجاری برای تبلیغ محصولات خاص به مشتریانی که احتمال خرید آنها را دارند و تعیین اینکه یک مشتری خاص احتمالاً کدام محصولات را خریداری می کند، عمل کند. این می تواند به بهبود نسبت درآمد به هزینه های بازاریابی کمک کند. علاوه بر این ویژگی‌ها، تجزیه‌ و تحلیل‌های وب ممکن است رفتار کلیکی و محرمانه مشتریان را در یک وب‌ سایت ردیابی کند، سایت‌هایی را که مشتریان اغلب از آن‌ها وارد می‌شوند را تعیین کند و با مرورگرها برای ردیابی و تحلیل رفتار آنلاین ارتباط برقرار کند. نتایج تجزیه و تحلیل وب در قالب جداول، نمودارها و نمودارها ارائه شده است.

فرآیند تحلیل وب سایت

فرآیند تجزیه و تحلیل وب شامل مراحل زیر است:

1. تعیین اهداف: اولین گام در فرآیند تجزیه و تحلیل وب برای کسب و کارها تعیین اهداف و نتایج نهایی است که سعی در دستیابی به آن دارند. این اهداف می تواند شامل افزایش فروش، رضایت مشتری و آگاهی از برند باشد. اهداف تجاری می توانند هم کمی و هم کیفی باشند.
2. جمع آوری داده ها: مرحله دوم در تجزیه و تحلیل وب، جمع آوری و ذخیره داده ها است. کسب و کارها می توانند داده ها را مستقیماً از یک وب سایت یا ابزار تجزیه و تحلیل وب، مانند Google Analytics جمع آوری کنند. داده‌ها عمدتاً از درخواست‌های پروتکل انتقال ابرمتن - از جمله داده‌ها در سطوح شبکه و برنامه - می‌آیند و می‌توانند با داده‌های خارجی برای تفسیر استفاده از وب ترکیب شوند. به عنوان مثال، آدرس پروتکل اینترنت کاربر معمولاً با عوامل زیادی از جمله موقعیت جغرافیایی و نرخ کلیک مرتبط است.

پردازش داده ها: مرحله بعدی قیف تجزیه و تحلیل وب شامل کسب و کارهایی است که داده های جمع آوری شده را به اطلاعات عملی پردازش می کنند.
شناسایی شاخص های کلیدی عملکرد (KPI):. در تجزیه و تحلیل وب، KPI یک معیار قابل سنجش برای نظارت و تجزیه و تحلیل رفتار کاربر در یک وب سایت است. به عنوان مثال می توان به نرخ پرش، کاربران منحصر به فرد، جلسات کاربر و درخواست های جستجو در سایت اشاره کرد.
توسعه یک استراتژی: این مرحله شامل پیاده سازی بینش برای تدوین استراتژی هایی است که با اهداف سازمان همسو باشد. برای مثال، جست‌وجوی‌هایی که در محل انجام می‌شوند، می‌توانند به سازمان کمک کنند تا یک استراتژی محتوا را بر اساس آنچه کاربران در وب‌سایت خود جستجو می‌کنند، توسعه دهد.
در حال آزمایش و آزمایش. کسب‌وکارها باید استراتژی‌های متفاوتی را تجربه کنند تا راهبردی را بیابند که بهترین نتایج را به همراه دارد. به عنوان مثال، تست A/B یک استراتژی ساده برای کمک به یادگیری نحوه واکنش مخاطبان به محتوای مختلف است. این فرآیند شامل ایجاد دو یا چند نسخه از محتوا و سپس نمایش آن به بخش‌های مختلف مخاطب است تا مشخص شود کدام نسخه از محتوا عملکرد بهتری دارد.

دو دسته اصلی تجزیه و تحلیل وب چیست؟

1. تجزیه و تحلیل وب خارج از سایت
اصطلاح تجزیه و تحلیل وب خارج از سایت به تمرین نظارت بر فعالیت بازدیدکنندگان خارج از وب سایت سازمان برای اندازه گیری مخاطبان بالقوه اشاره دارد. تجزیه و تحلیل وب خارج از سایت یک تجزیه و تحلیل در سطح صنعت ارائه می دهد که بینشی در مورد نحوه عملکرد یک کسب و کار در مقایسه با رقبا ارائه می دهد. این به نوع تجزیه و تحلیلی اشاره دارد که بر داده های جمع آوری شده از سراسر وب مانند رسانه های اجتماعی، موتورهای جستجو و انجمن ها تمرکز دارد.

2. آنالیز رایگان وب در سایت وب در سایت به تمرکز محدودتری اشاره دارد که از تجزیه و تحلیل برای ردیابی فعالیت بازدیدکنندگان یک سایت خاص برای مشاهده عملکرد سایت استفاده می کند. داده‌های جمع‌آوری‌شده معمولاً بیشتر مربوط به مالک سایت است و می‌تواند شامل جزئیاتی در مورد تعامل سایت باشد، مانند محتوایی که بیشترین محبوبیت را دارد. دو رویکرد فناورانه برای تجزیه و تحلیل وب سایت شامل تجزیه و تحلیل فایل لاگ و برچسب گذاری صفحه است. تجزیه و تحلیل فایل لاگ که به عنوان مدیریت گزارش نیز شناخته می شود، فرآیند تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده از فایل های گزارش برای نظارت، عیب یابی و گزارش عملکرد یک وب سایت است. فایل‌های گزارش تقریباً هر اقدامی را که روی سرور شبکه انجام می‌شود، مانند وب سرور، سرور ایمیل، سرور پایگاه داده یا سرور فایل، نگهداری می‌کنند.

چند نمونه از ابزارهای آنالیز وب سایت

تجزیه و تحلیل ترافیک گوگل: گوگل آنالیتیکس یک پلت فرم تجزیه و تحلیل وب است که ترافیک وب سایت، رفتارها و تبدیل ها را کنترل می کند. این پلتفرم بازدید از صفحه، بازدیدکنندگان منحصر به فرد، نرخ پرش، مکان یاب منابع یکسان ارجاع، میانگین زمان حضور در سایت، رها شدن صفحه، بازدیدکنندگان جدید در مقابل بازگشت و داده های جمعیتی را دنبال می کند.
بهینه. Optimizely یک پلت فرم تجربه مشتری و تست A/B است که به کسب و کارها کمک می کند تجربیات آنلاین و تلاش های بازاریابی خود را از جمله بهینه سازی نرخ تبدیل آزمایش و بهینه کنند.

کیسمتریکس: Kissmetrics یک پلت فرم تجزیه و تحلیل مشتری است که داده های وب سایت را جمع آوری می کند و آن را در قالبی خوانا ارائه می دهد. این پلتفرم همچنین به عنوان یک ابزار هوش مشتری عمل می کند، زیرا به کسب و کارها این امکان را می دهد تا عمیق تر در رفتار مشتری غوطه ور شوند و از این اطلاعات برای ارتقای وب سایت و کمپین های بازاریابی خود استفاده کنند.

بهترین روش تجزیه و تحلیل وب

 تجزیه و تحلیل وب همچنین می تواند محتوا و استراتژی سئوی شما را شکل دهد. با نگاهی به پست های پربازدید خود، می توانید شروع به شناسایی انواع محتوا و موضوعاتی کنید که بهترین عملکرد را در بین مخاطبان خود دارند. برای مثال، اگر متوجه شدید که آموزش‌های چگونه به وردپرس اکثر پست‌های پربازدید شما را تشکیل می‌دهند، ممکن است تمرکز خود را از مقاله‌های تعریف درباره هر چیزی که مربوط به وب است به آموزش‌های چگونه به وردپرس تغییر دهید. یا شاید به منابع ترافیک سایت خود نگاه می کنید و متوجه می شوید که ترافیک ارگانیک و ایمیل، محرک های اصلی شما هستند و کانال های پولی پایین ترین آنها هستند. در این صورت، ممکن است منابع را برای سرمایه گذاری بیشتر در استراتژی ارگانیک خود نسبت به سرمایه گذاری پولی تغییر دهید. اکنون که ما ایده ای درباره چیستی تجزیه و تحلیل وب و چرایی اهمیت آن داریم، بیایید به برخی از معیارهای کلیدی که ممکن است برای اندازه گیری پیشرفت در برابر اهداف کلی کسب و کار، مانند افزایش ترافیک وب سایت، سرنخ ها و درآمد، ردیابی کنید، نگاه کنیم.

آنالیز سرعت وب سایت

سرعت وب سایت و صفحه را آزمایش کنید و مشکلات عملکرد را از سراسر جهان شناسایی کنید. نحوه عملکرد وب سایت خود را از مکان های مختلف در سراسر جهان مشاهده و مقایسه کنید. بهبود صفحه را بر اساس نتایج آزمایش انجام دهید و عملکرد وب سایت را برای کاربران خود بهینه کنید. این تست سرعت وب سایت رایگان ویژگی ها و مزایای زیر را ارائه می دهد:

تست سرعت وب‌سایت Dotcom-Tools به کاربران امکان می‌دهد تا صفحات وب خود را به صورت رایگان با حداکثر سه مکان در سراسر جهان، از جمله از پشت دیوار آتش بزرگ چین، آزمایش کنند تا اطمینان حاصل شود که وب‌سایت شما می‌تواند از کاربران داخل چین قابل دسترسی باشد. پس از اتمام آزمایش، کاربران می توانند گزارش های عملکرد قوی و تجزیه و تحلیل نمودار آبشار را بررسی کنند. کاربران همچنین ممکن است انتخاب کنند که از کدام مرورگر می خواهند آزمایش کنند. این تست از مرورگرهای کروم، اج و موبایل از جمله اندروید، آیفون، آیپد و غیره پشتیبانی می کند!

همراه با نمودارهای آبشار، گزارش‌های فانوس دریایی که در تست‌های سرعت وب‌سایت گنجانده شده‌اند، می‌توانند به نشان دادن زمینه‌های بهبود یافته و بهبود عملکرد صفحه وب کمک کنند. معیارهای فانوس دریایی مانند اولین رنگ محتوا، زمان برای تعامل، اولین رنگ معنادار و موارد دیگر، می توانند اطلاعات لازم را برای بهینه سازی صفحات وب به توسعه دهندگان وب و مدیران وب ارائه دهند. PageSpeed Insights  یکی دیگر از ویژگی های مهم گوگل وب مستر می باشد. این ابزار هر دو نسخه موبایل و کامپیوتر شخصی را برای وب سایت ها از لحاظ سرعت را سنجش می کند.  معمولا جستجو های تلفن همراه از جستجوهای کامپیوتر شخصی بیشتر است. سرعت صفحه برای کسب و کارهایی که میخواهند به بازدیدکنندگان خود برگردند، به طور فزایندهای مهم است. نمره pagespeed  از صفر تا 100 می باشد که هر چه این رقم بالاتر باشد بهتر است و از نمره 85 به بالا عالی می باشد.

آنالیز بازدید وب سایت

وقتی نوبت به تجزیه و تحلیل ترافیک وب می‌رسد، زوایای مختلفی برای مشاهده عملکرد و حتی اندازه‌گیری «موفقیت چگونه به نظر می‌رسد» وجود دارد، زیرا شرکت‌ها به معیارهای مختلف ارزش می‌دهند و موفقیت را چیزی متفاوت می‌بینند. برای کسب‌وکارها می‌تواند گیج‌کننده باشد که وقتی به ارقام نگاه می‌کنند، دقیقاً از کجا شروع کنند، اما اگر به وب‌سایت خود برای تولید پول و سرنخ تکیه می‌کنید، یا می‌خواهید در معرض دید آنلاین قرار بگیرید، درک می‌کنید که مردم چگونه وب‌سایت شما را پیدا می‌کنند و یک بار چه می‌کنند. آنها از طریق کلیک حیاتی است.

آنالیز محتوای وب سایت چیست؟

تجزیه و تحلیل محتوای وب سایت یا ممیزی محتوا، فرآیند مشاهده تمام محتوای وب سایت شما - صفحات، پست ها، ویدیوها، صفحات فرود و موارد دیگر- و تعیین نقاط قوت، ضعف و وضعیت فعلی آن را توصیف می کند. یک ممیزی محتوای موثر بینش های کلیدی را در مورد اینکه کجا خوب عمل می کنید و کجا کار دارید ارائه می دهد.

هدف و اهداف
قبل از شروع تجزیه و تحلیل، باید هدف و اهداف خود را مشخص کنید. در اینجا چند نمونه آورده شده است:

سئو: حسابرسی برای سئو بسیار مهم است زیرا اگر کلمات کلیدی را بهینه نکنید، بعید است که محتوای شما پیدا شود. نه تنها باید بدانید که آیا هر یک از صفحات و پست های شما به درستی بهینه شده اند یا خیر، بلکه باید بدانید که آیا از کلمات کلیدی مناسبی استفاده می کنید یا خیر. روندها تغییر می‌کنند و چالش‌های جدیدی در هر صنعتی به وجود می‌آیند، بنابراین آنچه ۱۲ ماه پیش یک کلمه کلیدی با حجم بالا بود، ممکن است دیگر چنین نباشد.
تجزیه و تحلیل موضوع: مهم نیست که خریدار شما چه کسی باشد، موضوعات مرتبط زیادی وجود دارد که به مشکلات آنها و راه حل های شما مربوط می شود. تجزیه و تحلیل محتوای وب سایت به شما وضوح می دهد که چه موضوعاتی را به خوبی پوشش می دهید و در کجا خلاء وجود دارد. علاوه بر این، بر اساس عملکرد محتوا، می‌دانید که کدام موضوعات برای مشتریان شما معنادارتر هستند.
پذیرش مخاطب: همچنین می توانید محتوای وب سایت خود را تجزیه و تحلیل کنید تا بفهمید مخاطبان شما چگونه محتوا را دریافت می کنند. آیا آنها آن را به اشتراک می گذارند؟ آیا آنها زمان قابل توجهی را در صفحه صرف می کنند؟ آیا محتوای خاصی باعث می شود که آنها بیشتر به تبدیل شوند؟ باز کردن قفل این معیارها به شما کمک می کند بفهمید که آیا محتوای شما بر مخاطبان شما تأثیر می گذارد یا خیر.
حاکمیت: با افزایش روزافزون حجم محتوا که امروزه ایجاد می شود، چالش حفظ آن (معروف به حاکمیت محتوا) در کنار آن در حال افزایش است. انجام ممیزی نگهداری بر روی محتوای وب سایت شما به عنوان یک هدف اولیه یا ثانویه قطعاً باید بخشی از وظایف منظم تیم محتوای وب شما باشد. این فرآیند کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که محتوای وب سایت شما دقیق، جاری است و همچنان به اهدافی که برای دستیابی به آن تعیین شده است دست می یابد.

چه از یک ابزار استفاده کنید یا از آن استفاده نکنید، باید مقداری از اطلاعات مربوط به هر قسمت از محتوای وب سایت خود را جمع آوری کنید. تجزیه و تحلیل محتوای وب سایت اغلب شامل موارد زیر است:

  • عنوان صفحه
  • کلمه کلیدی مورد نظر
  • رتبه ارگانیک و/یا امتیاز SEO (ابزار سئو برای این مورد نیاز است)
  • توضیحات متا
  • تگ های جایگزین تصویر
  • تاریخ انتشار یا به روز رسانی
  • قالب
  • موضوع یا کمپین (ممکن است برچسب ها یا دسته بندی ها برای وبلاگ ها باشد)
  • ورودی و خروجی صفحه
  • نرخ پرش صفحه
  • میانگین زمان در صفحه
  • لینک های خراب در صورت وجود
  • سهام اجتماعی
  • دعوت به اقدام با پیوند استفاده شده
  • داده های تبدیل
  • مخاطب هدف یا شخصیت خریدار
  • مرحله خریدار

Google Webmaster Tools

Google Webmaster Tools (همچنین به عنوان کنسول جستجوی گوگل شناخته می شود)، یک پلت فرم قدرتمند است که صاحبان وب سایت می توانند از آن برای نظارت بر نحوه تعامل سایت خود با Google استفاده کنند. GWT به شما بینشی دقیق از سلامت وب سایت شما می دهد، مشکلات فنی مانند خطاهای خزیدن، مشکلات بهینه سازی موبایل و نگرانی های امنیتی را گزارش می دهد. همچنین دارای مجموعه‌ای از معیارهای قابل ردیابی است که برای سئو بسیار ارزشمند هستند و داده‌هایی را که برای بهبود عملکرد ارگانیک وب‌سایت خود نیاز دارید در اختیار شما قرار می‌دهند.

ویژگی ها و کاربردهای وب مستر گوگل

کارهای زیادی وجود دارد که GWT می تواند انجام دهد. اینکه هر کدام چقدر مفید هستند به نیازهای تجاری خاص شما بستگی دارد. در زیر، ما قصد داریم در مورد برخی از مفیدترین ویژگی ها و کاربردهای این پلتفرم صحبت کنیم.

1. عملکرد وب سایت خود را نظارت کنید.
GWT معیارهای حیاتی را برای نظارت بر عملکرد وب سایت شما فراهم می کند، از جمله: کلیک ها - تعداد دفعاتی که افراد از طریق نتایج جستجوی گوگل روی وب سایت شما کلیک کرده اند. این نه تنها به شما بینشی در مورد اثربخشی عناوین صفحه و توضیحات متا می‌دهد، بلکه نشانگر بزرگی از ثبات ترافیک شما نیز است.

2. مراقب خطاهای نمایه سازی باشید.
GWT به شما این امکان را می دهد که ببینید از زمان آخرین خزیدن سایت چه تعداد از صفحات وب سایت شما توسط گوگل ایندکس شده است. مهمتر از آن، هر گونه خطا یا اخطار نمایه سازی را برجسته می کند و اطلاعاتی را برای تجزیه و تحلیل به شما می دهد. به عنوان مثال، ممکن است کد شکسته، URL های مسدود شده یا مشکلی با موضوع سایت خود داشته باشید.

3. یک نقشه سایت ارسال کنید.
ارسال نقشه سایت به GWT می تواند خزیدن سایت شما را بهبود بخشد و خطر خطاهای نمایه سازی را کاهش دهد. این یک ابزار عالی برای وب‌سایت‌های بزرگ است زیرا به راحتی می‌تواند تغییرات یا اضافه‌ها را برای Google از دست بدهد، اما وب‌سایت‌های جدید نیز می‌توانند از مزایای ایندکس شدن سریع‌تر بهره ببرند.

4. بازرسی URL را انجام دهید.
ابزار بازرسی URL به شما امکان تجزیه و تحلیل URL های خاص را می دهد. می توانید مقایسه ای کنار هم از URL زنده خود و URL که گوگل در فهرست خود دارد را مشاهده کنید.

5. پیوندهای خود را پیگیری کنید.
با توجه به اینکه بک لینک ها هنوز برای هر استراتژی SEO SaaS بسیار مهم هستند، بخش پیوندهای GWT یکی از با ارزش ترین ابزارهای آن است. نه تنها می‌توانید تعداد کل بک لینک‌های وب‌سایت خود را مشاهده کنید، بلکه می‌توانید ببینید که کدام دامنه‌ها به شما پیوند می‌دهند و انکر تکست‌هایی که برای انجام آن استفاده می‌کنند.

6. اقدامات امنیتی و دستی.
اگر هر یک از صفحات شما با دستورالعمل‌های وب‌مستر Google مطابقت نداشته باشد، GWT برای شما اعلان‌های ایمیلی ارسال می‌کند.به عنوان مثال، اگر گوگل هرزنامه، پنهان کاری یا لینک های خریداری شده را شناسایی کند، سایت شما را جریمه کرده و دستورالعمل های بیشتری را از طریق این برگه ارائه می دهد. همچنین می توانید هر گونه مشکل امنیتی را در اینجا پیگیری کنید. برای تجزیه و تحلیل جامع و بررسی کلی سلامت کلی وب سایت خود، می توانید ابزارهای وب مستر گوگل را با بهترین شیوه های Google Analytics ترکیب کنید. هنگامی که با نحوه عملکرد GWT آشنا شدید، می توانید از آن برای بهینه سازی وب سایت خود، افزایش رتبه سایت و افزایش ترافیک خود استفاده کنید.

ابزارهای آنالیز سئو وب سایت

اشتراک Moz Pro به عنوان یک ابزار همه جانبه برای افزایش رتبه بندی جستجوی کسب و کار شما عمل می کند. مجموعه ابزار تحقیق موس با استفاده از منابع مورد نیاز برای شناسایی فرصت های سئو، رشد مسیر، ساخت گزارش ها و بهینه سازی ، تلاش های کلی آنها هستند. این ابزار تا 3000 لینک را در یک url  مشخص می کند. پس از تکمیل  فرآیند، کاربران یک گزارش ایمیل دریافت می کنند که اطلاعات مربوط به هر صفحه ای را که سایت پیوند داده است، درج می کند. اگر شما به دنبال شناسایی عوامل ریکاوری مانند محتوای تکراری و تغییر مسیرهایی که می تواند بر عملکرد شما در SEO تاثیر گذارد هستید این ابزار فوق العاده مفید است.

1. SEO Report Card

 به شما امکان می دهد که وب سایت خود UpCity کارت گزارش سئو توسط را تجزیه و تحلیل کنید تا تعیین کنید که چگونه آن را در برابر رقبای خود قرار دهید . در صورت درخواست اطلاعات تماس از شما ، کارت گزارش سئو ، یک گزارش ارائه می دهد که شامل موارد زیر است:

 تجزیه و تحلیل رتبه: یک عکس از رتبه بندی سایت شما در گوگل وجود دارد ، یاهو و بینگ ! رتبه بندی سایت شما بر اساس کلیدی که شما  در هنگام قرار دادن اطلاعات در ساخت گزارش انتخاب می کنید پایه گذاری می شود.

ساختمان لینک: یک گزارش دقیق از تعداد وب سایت هایی که به سایت شما پیوند دارند.

تجزیه و تحلیل سایت: نگاهی به چگونگی موفقیت در ترکیب کلمه کلیدی اصلی خود در سایت خود داشته باشید.

دسترسی به وب سایت: بخش تمرکز بر زمان بارگذاری سایت شما و سهولت دسترسی برای خزنده ها.

معیارهای اعتماد: نمای کلی سطح اعتماد یا قدرت سایت شما.

نمایه سازی فعلی: نشانه ای از تعداد صفحات سایت شما نشان داده شده است.

2. HubSpot's Website Grader

در سال 2007، HubSpot ابزاري به نام Website Grader منتشر کرد که به شرکت ها کمک کرد تا فرصت های بهینه سازی موتور جستجو را کشف کنند. از آن زمان تا کنون تغییر زیادی کرده است، اخیرا نسخه جدید و پیشرفته این ابزار را منتشر کرده است.

وب سایت گریدر یک ابزار آنلاین است که گزارش های شخصی را براساس معیارهای کلیدی زیر تولید می کند:

آمادگی تلفن همراه: آنها بررسی می کنند که آیا وب سایت شما از لحاظ پاسخ دهی و تنظیمات نمایشگر تلفن همراه مناسب است یا خیر.

عملکرد: به اندازه صفحه، درخواست، سرعت، و سپس برخی از آنها به اندازه سایت شما نگاه می کنند.

سئو: تعیین می کنند که آیا وب سایت شما به راحتی سرچ می شود یا خیر، ( توسط هر دو انسان و ربات ها). این تعیین می کند عوامل مانند عنوان های صفحه و شرح متا را در نظر بگیرد.

امنیت: آنها به دنبال چیزهایی مانند گواهینامه SSL هستند. این به عنوان یک راه برای اثبات بازدیدکنندگان وب سایت شما است که نشان می دهد سایت شما هر دو معتبر و امن برای ارائه اطلاعات تماس با مخاطبین است.

تمام چیزهایی که برای شروع نیاز دارید، آدرس وب سایت شما و یک آدرس ایمیل است. به سادگی اطلاعات خود را وصل کنید و می توانید یک نمره (1-100) و همچنین یک گزارش دقیق را فقط در عرض چند ثانیه انتظار داشته باشید. علاوه بر وب سایت گرندر، HubSpot همچنین دارای تعداد انگشت شماری از ابزارهای سئواست که به شما کمک می کند تا زودتر به نتیجه برسید. مثلا، دراپلیکیشن وبلاگنویسی HubSpot ، کاربران به عنوان نوعی پیشنهادات جستجوی SEO پیدا خواهند کرد. این مزیت مفید به عنوان یک چک لیست برای سازندگان محتوا از تمام سطوح مهارت است. مشتریان HubSpot همچنین به برنامه عملکرد صفحه، گزارش منابع و برنامه کلمه کلیدی دسترسی دارند. پلت فرم بازاریابی HubSpot  ابزارهایی را برای جستجوی کلیدواژه ها، نظارت بر عملکرد آنها، ردیابی رشد جستجوی ارگانیک و تشخیص صفحات که ممکن است به طور کامل بهینه سازی نشده باشد، فراهم می کند.

3. WooRank 

WooRank یک ابزار حسابرسی SEO و بازاریابی دیجیتال بسیار سریع و بسیار آسان برای استفاده است. ما به سایت شما از دید گوگل نگاه می کنیم و یک ممیزی فوری از سئوی فنی، درون صفحه و خارج از صفحه سایت شما ایجاد می کنیم. ویدیوی ما را بررسی کنید تا دریابید که WooRank چگونه می تواند به شما کمک کند تا در سطح بالای دید آنلاین خود بمانید! آنالیز Woorank فرصت های بهینه سازی و بهبود را به بازاریابان نشان می دهند. این تجزیه و تحلیل، به بررسی عملکرد ابتکارات SEO، رسانه های اجتماعی، قابلیت استفاده و موارد دیگر می پردازد. هر گزارش به 8 بخش تقسیم می شود:

  • بازدید کنندگان

  • محلی

  • اجتماعی

  • تکنولوژی

  • قابلیت استفاده

  • موبایل

  • سئو

  • فهرست بازاریابی

4. SEO SiteCheckup

SEO Site Checkup مجموعه ای آسان و جامع از ابزارهای SEO را ارائه می دهد تا به شما کمک کند وب سایت خود را از دیدگاه موتور جستجو درک کنید. تنها در عرض چند ثانیه و چند کلیک، می توانید ببینید که چگونه یک موتور جستجو ممکن است سایت شما را تفسیر کند. بررسی سئو سایت با هدف آسان کردن بهینه سازی موتور جستجو (SEO) است. ما تجزیه و تحلیل سئو ساده و با کیفیت حرفه ای و نظارت بر سئوی حیاتی را برای وب سایت ها ارائه می دهیم. با شهودی و درک آسان ابزارهایمان، به هزاران صاحب مشاغل کوچک، مدیران وب‌سایت‌ها و متخصصان سئو کمک کرده‌ایم تا حضور آنلاین خود را بهبود بخشند.

ما یک تیم اختصاصی متشکل از متخصصان سئو و وب مسترها با بیش از 20 سال تجربه در صنعت سئو هستیم. ما شاهدیم که الگوریتم‌ها، جریمه‌ها و عوامل سئو چگونه از روزهای اولیه جستجو تکامل یافته‌اند. به عنوان متخصصان سئو و صاحبان سایت، ما به طور مستقیم می دانیم که مدیران وب سایت ها باید در کجا تمرکز کنند و زمان خود را صرف کنند.

5. Meta Tag Analyzer

ابزار Meta Tag Analyzer به شما این امکان را می دهد که ببینید موتورهای جستجو چگونه از متا تگ های وب سایت شما استفاده می کنند. این ابزار همچنین به شما کمک می کند تا از وجود هرگونه خطا در متا تگ های خود مطلع شوید.

6. Bing Seo Analyzer

ابزارهای سئو منحصر به فرد ما به شما امکان می دهد سایت خود را کاوش کنید، بک لینک ها را تجزیه و تحلیل کنید، کلمات کلیدی و موارد دیگر را مدیریت کنید تا به وب سایت شما کمک کند سریع و ابتدا به وب سایت هدف شما برسد. پیوندهای برگشتی. نمایه بک لینک سایت شما به تجزیه و تحلیل صفحات ارجاع دهنده، دامنه ها و انکر تکست ها کمک می کند. 🔻تحقیق کلمات کلیدی

7. Ahrefs

Ahrefs یک مجموعه نرم افزار SEO است که شامل ابزارهایی برای لینک سازی، تحقیق کلمات کلیدی، تجزیه و تحلیل رقبا، ردیابی رتبه و ممیزی سایت است. بیشتر ویژگی های داخل Ahrefs برای متخصصان بازاریابی طراحی شده است. به طور خلاصه: Ahrefs یک ابزار SEO است که برای کمک به افراد در کسب رتبه های بالاتر گوگل طراحی شده است.

Ahrefs برای چه مواردی استفاده می شود؟
Ahrefs عمدتا برای تجزیه و تحلیل پروفایل لینک یک وب سایت، رتبه بندی کلمات کلیدی و سلامت SEO استفاده می شود.همچنین می توانید از Ahrefs برای انجام تحقیقات کلمات کلیدی برای گوگل، یوتیوب و آمازون استفاده کنید.و بسیاری از مردم از Ahrefs برای یافتن محتوایی استفاده می‌کنند که در یک موضوع خاص (از نظر اشتراک‌گذاری‌های اجتماعی و/یا پیوندها) عملکرد خوبی داشته باشد.

طراحی سایت جامع از صفر تا صد

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

طراحی سایت جامع (holistic) چیست؟

طراحی سایت جامع "holistic web design" به معنای ارائه خدمات جامع طراحی وب از قبیل بازاریابی، فروش، بهینه سازی موتورهای جستجو و غیره است. البته کلمه "غیره" در مورد شرکت های مختلف می تواند متفاوت باشد.

برخی از شرکت‌ها محصولات کاربرپسند دارند، برخی وب‌سایت‌های عالی دارند، و برخی فروشگاه‌هایی دارند که مشتریان دوست دارند در آن حضور داشته باشند. اما موفق‌ترین شرکت‌ها این کار را کمی متفاوت انجام می‌دهند. آنها برای ایجاد یک تجربه کاربری یکپارچه و رضایت‌بخش برای کل چرخه عمر محصول کار می‌کنند - از لحظه‌ای که مشتری محصولات را کشف می‌کند تا زمانی که از آنها استفاده می‌کند و تا زمانی که محصول را کنار گذاشته است. ما در مورد فراتر رفتن از طراحی هر عنصر منفرد از برند یا سبک یک شرکت صحبت می کنیم تا همه چیزهایی که یک شرکت انجام می دهد، همه چیزهایی که در مورد مشتریانش می داند و هر عاملی که بر تجربه کاربر تأثیر می گذارد را در بر بگیرد. این طراحی کل نگر است.

فرایند ساخت وب سایت به چه صورت است؟

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

فرایند ساخت وب سایت :Process Of Building A Website

فرآیند ساخت یک وب سایت به آن اداره که فکر می کنید ساده نیست . قالب های انتخابی برای ساخت وب سایت امروزه در اینترنت بسیار است بسیاری از افراد بسیاری از افرد ، بسیاری از افراد به سراغ سایت هایی مانند wix.com میروند تا از امکانات رایگان آنها برای وب سایت استفاده کنند . اما استفاده از امکانات رایگان نظیر قالب رایگان برای طراحی سایت مناسب نیست زیرا این قالب ها با اینکه فراوان هستند اما امکان تغییرات در آنها وجود ندارد و شخص مجبور میشود به چارچوب طراحی آنها مقید شود .قالب های آماده در سایت های مرتبط هم به صورت رایگان و هم غیر رایگان وجود دارند .البته استفاده از قالب های آماده هم مزیت های خود را دارد و هم معایب .اما بهتر است طراحی سایت خود را به دست افراد متخصص در این زمینه بسپارید .برای دانستن معایب و فواید استفاده از قالب آماده پیشنهاد می شود " طراحی سایت با قالب های آماده وب سایت : مزایا و معایب" را مطالعه فرمایید .شما طراحی سایت خود را در یک سایت دیگر که خدمات طراحی سایت را ارائه میدهد انجام دهید در واقع منافع خود را با آن سایت تقسیم کرده اید و این مسئله برای برندینگ شدن شما خوب نیست .مسئله دیگر ، وقتی شما از قالب رایگان استفاده میکنید ممکن است بعدها دچار مشکل شوید و مجبور به تغییر سایت شوید همچنین اکثر این قالب های آماده سنگین میباشند وممکن است کاربر در بالا آوردن سایت شما به مشکل برخورد کند و این مسئله در سئو شما تاثیر منفی میگذارد.

طراحی وب چیست؟

طراحی وب فرآیند برنامه ریزی، مفهوم سازی و اجرای طرح طراحی وب سایت به گونه ای است که کاربردی باشد و تجربه کاربری خوبی را ارائه دهد. تجربه کاربر در فرآیند طراحی وب بسیار مهم است. وب‌سایت‌ها دارای مجموعه‌ای از عناصر هستند که به روش‌هایی ارائه شده‌اند که حرکت در آنها را آسان می‌کند. طراحی وب اساساً شامل کار بر روی هر ویژگی وب سایتی است که افراد با آن در تعامل هستند، به طوری که وب سایت ساده و کارآمد باشد، به کاربران اجازه دهد به سرعت اطلاعات مورد نیاز خود را پیدا کنند و از نظر بصری دلپذیر به نظر برسد. همه این عوامل، وقتی با هم ترکیب شوند، تعیین می کنند که وب سایت چقدر خوب طراحی شده است.

نحوه ایجاد یک وب سایت در 11 مرحله

ساختن یک وب سایت از ابتدا، اگرچه فشرده است، اما راهی عالی برای اطمینان از اینکه سایت شما منعکس کننده اهداف شرکت شما است. در واقع، انجام این کار به شما این امکان را می‌دهد که دیدگاه منحصربه‌فرد خود را از مراحل اولیه سایت ترکیب کنید و جنبه‌هایی مانند زیبایی‌شناسی، ناوبری و قابلیت استفاده کلی را متناسب با آن تنظیم کنید.

1. مهارت های مربوطه را تقویت و تراز کنید

قبل از مفهوم‌سازی وب‌سایت جدید، مهم است که ابتدا مهارت‌های پیش‌نیاز مرتبط خود را بررسی کنید - یعنی مهارت‌هایی که ریشه در توسعه وب و کدنویسی دارند. چنین مهارت‌هایی می‌توانند در ایجاد سایت DIY مؤثر باشند، زیرا می‌توانند به شما کمک کنند تا مراحل فنی مهم را به طور مستقل مدیریت کنید که ممکن است فرآیند توسعه نرم‌تر و کنترل خلاقانه‌تر را امکان پذیر کند. پیش نیازهای مفید توسعه وب سایت ممکن است شامل کدنویسی به زبان هایی مانند جاوا اسکریپت و HTML/CSS (برای عوامل مختلف طراحی و قابلیت استفاده)، عیب یابی و اشکال زدایی (برای اطمینان از کارآمد بودن سایت شما، به روز بودن و عاری از نقص های امنیتی مهم) و جستجو باشد. بهینه سازی موتور (یا سئو – برای بهینه سازی و بازاریابی موثر سایت شما به طوری که در الگوریتم جستجوی گوگل قابل کشف و رقابت باشد).

2. یک هدف تعیین کنید

با هماهنگی مهارت های کلیدی، قدم بعدی شما ایجاد یک هدف گسترده برای وب سایت جدیدتان است. از خود بپرسید: هدف بلند مدت این سایت چیست؟ آیا برای فروش محصولات است؟ برای بیان و گسترش هویت برند خود؟ امیدوارید چه نوع تجربه کاربری ارائه دهید؟ چه معیارهای کاربری را از طریق سایت ردیابی خواهید کرد؟

3. نام دامنه را انتخاب کنید

انتخاب نام دامنه وب سایت ممکن است در تئوری سریع و ساده باشد، اما همانطور که GoDaddy اشاره می کند، انتخاب با نام یک شرکت قابل مقایسه است. این می تواند به کمی تفکر و توجه نیاز داشته باشد، زیرا نام دامنه شما نقش مهمی در هویت آنلاین شما دارد. از منظر سئو، یک نام دامنه موثر می تواند سایت شما را در جستجوی کلمات کلیدی قابل کشف تر کند و همچنین می تواند سایت شما را از طریق کمپین های بازاریابی دیجیتال آسان تر کند.

4. یک ارائه دهنده هاستینگ را انتخاب کنید

انتخاب یک ارائه دهنده هاست یک بخش نسبتا آسان، اما بسیار مهم در ایجاد وب سایت است. بسیاری از پلتفرم‌های میزبانی پیشرو (مانند Bluehost و HostGator) این فرآیند را تسریع کرده‌اند و اغلب ثبت دامنه رایگان، ابزارهای ایجاد وب‌سایت با تخفیف و سایر امتیازات را برای ثبت‌نام برای اولین بار ارائه می‌دهند.

5. قالب یا طرح سایت را انتخاب کنید

طرح‌بندی وب‌سایت شما در تسهیل تجربه کاربری مورد نظر شما بسیار مهم خواهد بود و باید با برنامه‌ریزی دقیق و تحقیقات قبلی انتخاب شود. می‌توانید با انتخاب یک سازنده وب‌سایت با مجموعه‌ای از قالب‌های سایت کاربردی شروع کنید، و گزینه‌های خود را به سبک‌ها و ساختارهایی که دیدگاه شما را منعکس می‌کنند، کاهش دهید. چنین ملاحظاتی ممکن است شامل این باشد که آیا شما به عناصر تجارت الکترونیکی، زمان‌بندی قرار ملاقات یا سایر عملکردهای ذاتی کسب‌وکارتان نیاز دارید. با فرض اینکه تم به دلخواه شما قابل تنظیم است، از آن به عنوان پوسته ای برای ایده های توسعه ای بزرگتر مانند پلاگین ها و ویجت های خاص، طرح های رنگی و ترتیب صفحه و سلسله مراتب استفاده کنید.

اگر به دنبال طراحی راحت برای سایت خود هستید که هزینه کمتری هم پرداخت کنید می توانید از سایت سازها استفاده کنید.

چه کارهایی پس از انتشار در مقاله وب سایت لازم است انجام گیرد؟

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

 بسیاری از صاحبان کسب و کار انتشار محتوای خود را مرحله نهایی در این فرآیند می دانند، اما واقعیت این است که فشار دادن «انتشار» تنها شروع کار است. برخی از کارشناسان پیشنهاد می کنند که 80 درصد از زمان خود را صرف تبلیغات محتوا کنید، در حالی که 20 درصدی که برای نوشتن و انتشار آن صرف می کنید. اگر در گذشته مقصر انتشار بدون تبلیغ بوده اید، وقت آن رسیده است که بازی تبلیغاتی خود را بهبود ببخشید. در اینجا 10 کاری وجود دارد که باید بعد از زدن "انتشار" انجام دهید.

8 مرحله برای استراتژی بازاریابی پس از تولید محتوا

بعد از تولید محتوا باید برای پیشرفت استراتژی بازاریابی 8 مرحله زیر را انجام دهید.

  • تبلیغات محتوا
  • ساختن بک لینک
  • تجزیه تحلیل داده ها
  • بهینه سازی محتوا برای موتور های جستجو
  • بازنویسی محتوا
  • با مخاطب خود ارتباط برقرار کنید
  •  مقاله خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

  •  به روز رسانی لینک ها در پست های قدیمی

تاثیر تبلیغات اینستاگرام بر سئو

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

اینستاگرام مارکتینگ

استفاده از تلفن همراه و استفاده از اینترنت روز به روز در حال افزایش است. اکنون مردم نیازهای خود را در هر کجا که بخواهند با دستگاه های تلفن همراه بدون نیاز به رایانه ثابت برای استفاده از اینترنت برآورده می کنند. با گسترش استفاده از اینترنت، استفاده از رسانه های اجتماعی هر روز افزایش یافته است. امروزه پلتفرم های رسانه های اجتماعی زیادی وجود دارد و یکی از پرکاربردترین شبکه های رسانه اجتماعی از طریق دستگاه های تلفن همراه بدون شک اینستاگرام است. اینستاگرام مارکتینگ که اکنون بیش از 500 میلیون کاربر دارد، یکی از پرکاربردترین پلتفرم‌های اشتراک‌گذاری عکس و ویدیو است. اگر به این اعداد نگاه کنیم، دیجیتال مارکتینگ با اینستاگرام بسیار مهم هستند. همچنین بسیار مهم است که برندها و شرکت‌ها در رسانه‌ای که مردم به شدت از آن استفاده می‌کنند درگیر شوند. این رسانه ها که امکان دسترسی مستقیم به مخاطب را فراهم می کنند، برای تلاش های تبلیغاتی نیز بسیار مهم هستند. به لطف تبلیغات اینستاگرام، شرکت ها به راحتی می توانند محصولات و خدمات را برای مخاطبان زیادی تبلیغ کنند.

بینش های مهم اینستاگرام بیایید نگاهی به برخی از آمارهای اینستاگرام بیندازیم. 2 میلیارد کاربر فعال طبق داده های سال 2022 تعداد کاربران فعال اینستاگرام از مرز 2 میلیارد عبور کرده است. به جرات می توان گفت که کشورهای اروپایی بیشتر از کل جمعیت کاربران اینستاگرام دارند. اینستاگرام یک برنامه تحت اینترنت برای دستگاه های موبایل و دسکتاپ است که برای به اشتراک گذاری محتوا به ویژه تصاویر و ویدئو های کوتاه به کار می رود. اینستاگرام اولین بار در سال 2010 برای دستگاه های iOS ارائه شد و پس از خریداری شدن این شرکت توسط فیسبوک در مارچ 2012 در اواخر همان سال نسخه اندروید آن در اختیار کاربران قرار گرفته شد. 70 درصد از کاربران اینستاگرام به دنبال برند سازی هستند 70 درصد از کاربران به دنبال برند در اینستاگرام هستند. حضور در این رسانه دلیل دیگری برای نشان دادن خود به مشتریان است. 80 درصد از کاربران اینستاگرام یک کسب و کار را دنبال می کنند این یک دلیل بزرگ برای وجود کسب و کار شما در اینستاگرام است. در همان زمان، روزانه 200 میلیون کاربر اینستاگرام از پروفایل تجاری خود بازدید می کنند. تعامل 10 برابر بیشتر از فیس بوک اگرچه فیس بوک یکی از مهم ترین کانال های رسانه اجتماعی با بیش از 1.4 میلیارد کاربر است، برندها می توانند 10 برابر بیشتر از فیس بوک در اینستاگرام با هم تعامل داشته باشند. 60 درصد از کاربران با محصولات جدید اینستاگرام آشنا می شوند بیش از نیمی از کاربران اینستاگرام محصول جدیدی را از طریق این رسانه کشف کردند. در عین حال، 30 درصد از کاربران می گویند که محصولاتی را که کشف کرده اند خریداری می کنند. بنابراین از هر سه نفر یک نفر اینستاگرام را خریداری می کند. آیا از این که چقدر بالا است آگاهی دارید؟

تبلیغات اینستاگرام چیست؟

توسعه غیرقابل توقف فناوری اجازه می دهد تا هر روز نوآوری های مختلفی وارد زندگی ما شود. شما می توانید فوراً نیازهای خود را با پیشرفت های فناوری که استفاده از اینترنت و دستگاه تلفن همراه را افزایش می دهد، برآورده کنید. شما می توانید با تبلیغات در اینستاگرام کسب و کار خود را تقویت کنید آگاهی از برند اینستاگرام که اخیراً مورد توجه بسیاری قرار گرفته است، یکی از مهم ترین پلتفرم ها برای افزایش است. طبق تحقیقاتی که در بین کاربران اینستاگرام انجام شده است، نزدیک به 60 درصد از کاربران می گویند که محصولات جدیدی را از طریق اینستاگرام کشف کرده اند. 75 درصد از کاربران می گویند تبلیغات در اینستاگرام الهام بخش آنهاست. این بهترین گواه بر این است که اینستاگرام ابزار تبلیغاتی قدرتمندی است! اگرچه اینستاگرام آخرین پلتفرم تاسیس شده در رسانه های اجتماعی است، اما شتاب زیادی به دست آورده و مخاطبان زیادی را جذب کرده است. هنگام تبلیغات در اینستاگرام، معیارهایی مانند سن، جنسیت، رفتار، مکان و علایق را تعیین می کنید. این به شما امکان می دهد با ایجاد تبلیغاتی که به بهترین وجه برای مخاطبان شما مناسب است، به سرعت توجه را به خود جلب کنید. همچنین می توانید تعداد بازدیدکنندگان خود را با تبلیغات اینستاگرام افزایش دهید که هزینه های تبلیغات را تا حد زیادی کاهش می دهد.

اینستاگرام تا به امروز توانسته است ماهانه 800 میلیون کاربر فعال را در سراسر دنیا به خود جذب کند و نیمی از این کاربران در گروه سنی 18 تا 29 سال هستند. این شبکه به ترتیب در بین کشورهای آمریکا، برزیل، اندونزی، هند، ترکیه و روسیه بیشترین تعداد کاربر را دارد. در کشور ما ایران نیز با تعداد 24 میلیون کاربر فعال در ماه مقام هفتمین کشور را از نظر تعداد کاربر اینستاگرام به خود اختصاص داده است. شاید بخواهید این تعداد را با کاربران تلگرام مقایسه کنید. پس باید بگویم که پیام رسان تلگرام نیز در ایران حدود 40 میلیون کاربر فعال دارد. البته فراموش نکنید که هر یک از این ابزارها دارای امکانات، نقاط قوت و سیاست های متفاوتی برای جذب و درگیر کردن کاربران را دارند.

خدمات مشاوره، عیب یابی و پشتیبانی در زمینه سئو و بهینه سازی سایت

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال

مشاوره سئو چیست؟

مشاوره سئو شامل خدمات، ابزارها و آموزش های متخصص بازاریابی جستجو می باشد. این متخصص تخصص، اقتدار و اعتماد گسترده صنعت را در بهینه سازی موتورهای جستجو نشان داده است. پروژه های مشاوره معمولاً بین 3 تا 6 ماه طول می کشد. بسته به اندازه کمپین، گاهی کوتاه‌تر یا طولانی‌تر هستند. پس از رسیدن به هدف، شرکت ممکن است به یک فرصت کوتاه مدت سئو دیگر بپردازد یا به یک ابتکار بازاریابی جدید بپردازد. در مقابل، خدمات سئو تمایل دارند بر فرصت های بلند مدت تمرکز کنند. به این ترتیب، آنها از 6 تا چندین ماه یا حتی سال متغیر هستند. این نوع از کمپین های سئو شامل سطح بالاتری از تلاش های بازاریابی و مشاوره برای دستیابی به اهداف است. یک مثال ممکن است راه اندازی یک وب سایت کاملاً جدید به بازار باشد. چنین وب‌سایتی هیچ رتبه‌بندی یا ترافیکی ندارد و در نتیجه هیچ تخصص، اعتبار و اعتماد در بازار شناخته شده‌ای ندارد.

سئو و بهینه سازی سایت پیچیده است. بیش از 200 عامل در تعیین رتبه بندی جستجوی یک وب سایت دخیل هستند. با مشاوره سئو، شما با متخصصان باتجربه ای کار خواهید کرد که می دانند چگونه تصمیمات کوچک در مورد وب سایت شما می تواند تاثیر زیادی بر بهینه سازی آن داشته باشد. هر وب سایت و کسب و کاری منحصر به فرد است. تیم ما می تواند به شما کمک کند تا بهترین استراتژی سئو را برای نیازهای خود توسعه و پیاده سازی کنید و به نتایج واقعی از سرمایه گذاری در سئو خود برسید. هدف ما کمک به شما برای به دست آوردن دانشی است که به شما امکان می دهد بهترین تصمیم را در مورد بهینه سازی سایت خود بگیرید.
اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258
ایمیل: info@sitedar.com
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز