تاریخچه کامل الگوریتم های گوگل

رتبه بندی کاربر: 4 / 5

PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE

تا آنجایی که ما می دانیم گوگل هر یک یا دو ماه آپدیت جدیدی از الگوریتم هایش ارائه می کند، با این حال همه این الگوریتم ها به طور یکسان بر روی صفحه نتایج جستجو (SERP) تاثیر نمی گذارند. خوب برای اینکه ببینید هر یک از این الگوریتم ها چه کاری انجام می دهند و آیا خطری هست که سئوی وب سایت شما را تهدید کند با ما در این مقاله از دارکوب همراه باشید. در این مقاله ما 9 تا از مهم ترین الگوریتم های گوگل را به ترتیب از جدیدترین الگوریتم گوگل به قدیمی ترین توضیح خواهیم داد. الگوریتم هایی مانند: Fred، Possum، RankBrain، Mobilegeddon، Pigeon یا کبوتر، مرغ مگس خوار Hummingbird، Pirate، پنگوئن و پاندا.


الگوریتم گوگل چیست؟

الگوریتم های گوگل در یک سیستم پیچیده (مثلاً بیش از 200 عامل رتبه بندی وجود دارد) کار می کنند تا به سوالات جستجو به بهترین شکل ممکن پاسخ دهند. هر الگوریتم گوگل از مجموعه ای از قوانین ترکیب شده با داده های فهرست خود استفاده می کند تا محاسبه کند که کدام صفحات وب به یک عبارت جستجوی داده شده بهترین پاسخ را می دهند و سپس موتور جستجو از سیگنال های رتبه بندی برنامه ریزی شده خود برای سازماندهی سلسله مراتبی آن صفحات در نتایج جستجو بر اساس ارتباط آنها استفاده می کند.

9 الگوریتم مهم گوگل

1. الگوریتم Fred

الگوریتم Fred در مارچ 2017 ارائه شد. بالاخره این نام برای این الگوریتم نهایی گردید. گوگل تایید کرده که به روز رسانی انجام شده است، اما حاضر به بحث در مورد مشخصات آن نیست. به سادگی گفته شد که سایت هایی اهداف الگوریتم Fred هستند که دستورالعمل های وب مستر گوگل را نادیده گرفته و می گیرند. با این حال، مطالعه سایت های در معرض نشان می دهد که اکثریت قریب به اتفاق آنها سایت هایی با محتوا (اغلب وبلاگ ها) مقالات کیفیت پایین در طیف گسترده ای از موضوعات هستند، که به نظر می رسد بیشتر به منظور ایجاد درآمد از تبلیغ یا فعالیت های وابسته به آن ایجاد شده اند.

خطرها

  • محتوای کم ارزش و محتوای تبلیغ محور
  •  
  • محتوای ضعیف (Thin)

چطور از این خطرها ایمن بمانیم؟

1- راهنما های گوگل را دوباره بخوانید(Google Webmaster guidelines  و Google Search Quality Guidelines).این ایده ممکن است به نظر طبیعی و عادی به نظر آید اما همین اصل ساده می تواند وب سایت شما را امن کند و از طرفی افزایش رتبه دهد.

2- مراقب محتوای ضعیف باشید. توجه داشته باشید نیویورک تایمز، گاردین، و CNN همه در صفحات خود تبلیغ دارند و به معنای واقعی کلمه هر سایت ناشری این کار را انجام می دهد. بنابراین مسئله آگهی تبلیغاتی نیست بلکه محتوا مسئله است. سایت خود را برای محتویات ضعیف حسابرسی کنید مواردی مانند: شمارش کلمات، کیفیت مطالب، ارتباط مطالب و مفید بودن آن.

2. صاریغ Possum

این الگوریتم در سپتامبر 2016 ارائه شد. Possum نام تعدادی از تغییرات اخیر در فیلتر رتبه بندی محلی گوگل است. پس از Possum، گوگل نتیجه های متنوعی را بر اساس موقعیت فیزیکی جستجوگر و جمله بندی عبارت جستجو ارائه می دهد. آنچه شما به طور فیزیکی به آن نزدیک هستید و به احتمال بیشتر در میان نتایج محلی مشاهده خواهید کرد. حتی تغییرات کوچک هم اکنون نتایج مختلفی تولید می کند. تقریبا به طور متناقض، Possum همچنین کسب و کارهایی را که در خارج از محدوده فیزیکی شهر قرار دارند را تقویت کرده است. قبلا، اگر کسب و کار شما به طور فیزیکی در شهر مورد نظر شما واقع نبود، تقریبا هرگز در دسته محلی قرار نمی گرفت؛ اما در حال حاضر این مورد دیگر وجود ندارد. علاوه بر این، کسب و کارهایی که یک آدرس را با یک کسب و کار مشابه دیگر به اشتراک گذاشته اند اکنون ممکن است در نتایج جستجو رتبه بندی کاهش رتبه داده شوند.

خطرها

  • اشتراک یک آدرس فیزیکی با یک کسب و کار مشابه
  • رقبایی که آدرس کسب و کار آنها نزدیک تر به محل جستجوگر است

چطور از این خطرها ایمن بمانیم؟

1- رتبه بندی بر اساس موقعیت جغرافیایی خاص را مانیتور کنید. پس از Possum، موقعیتی که از آنها رتبه بندی سایت خود را بررسی می کنید اهمیت بیشتری دارد.

2- فهرست کلمات کلیدی محلی سایت خود را گسترش دهید. از آنجایی که Possum موجب شد که انواع نتایج نسبت به تشابه و معنی کوئری نمایش داده شود، مهم است که رتبه خود را برای هر گونه تنوع عبارت جستجو جداگانه ردیابی کنید.

3. RankBrain

RankBrain در اکتبر 2015 راه اندازی شد. RankBrain یک سیستم یادگیری ماشین (Machine Learning) است که به گوگل کمک می کند تا معنای پشت کوئری ها را رمزگشایی کند و بهترین نتایج را در جستجو مطابق با آن ها ارائه دهد.

در حالی که یک جزء پردازش کوئری در RankBrain وجود دارد، همچنین یک جزء رتبه بندی برای آن وجود دارد (زمانی که RankBrain برای اولین بار ارائه شد، گوگل آن را سومین عامل مهم رتبه بندی نامید). احتمالا RankBrain می تواند به نحوی خلاصه آنچه که در یک صفحه آمده و ارزیابی ربط نتایج جستجو را بیاموزد تا با آن هر بار نتیجه بهتری را ارائه دهد.

درک مشترک این است که RankBrain، بخشی از عوامل سنتی سئو (لینک ها، بهینه سازی صفحه، و غیره) و اما همچنین به عوامل دیگری که مخصوص کوئری های جستجو هستند توجه می کند. سپس، آن ویژگی های مرتبط را در صفحات فهرست را  شناسایی می کند و نتایج را به ترتیب در SERPs مرتب می کند.

خطرها

  • فقدان ویژگی های ارتباط کوئری ها
  • تجربه کاربر ضعیف

چطور از این خطرها ایمن بمانیم؟

1- به حداکثر رساندن کیفیت تجربه کاربر. البته RankBrain تنها دلیلی نیست که باید به بازدید کنندگان خدمات بهتر برسد. اما RankBrain دلیل این است که بدون بهینه سازی برای تجربه کاربر نمی توان در SERPs رتبه بندی خوبی کسب کرد.

چشم تان به عوامل تجربه کاربر در صفحاتGoogle Analytics ، به خصوص نرخ پرش و زمان بازدید کاربران باشد.

2- تحقیقات رقابتی انجام دهید. یک از کارهایی که RankBrain انجام می دهد شناسایی ارتباط ویژه صفحه با یک کوئری خاص است که از این ویژگی ها به عنوان سیگنال برای رتبه بندی صفحات در SERPs استفاده می کند. این ویژگی ها می توانند به معنای واقعی کلمه هر چیزی در صفحه باشد که می تواند تاثیر مثبتی بر تجربه کاربر داشته باشد. برای مثال، صفحات با محتوای بیشتر و عناصر تعاملی بیشتر ممکن است موفق تر باشند.

4. Mobilegeddon

الگوریتم Mobile Friendly گوگل به منظور اطمینان از این است که صفحات بهینه سازی شده برای دستگاه های تلفن همراه برای جستجوی تلفن همراه بالاتر رتبه بندی شوند. جستجوهای دسکتاپ هنوز توسط این بروز رسانی تحت تأثیر قرار نگرفته است.

سازگاری با موبایل یک فاکتور رتبه صفحه است، به این معنی که یک صفحه از سایت شما می تواند به صورت سازگار تلفن همراه در رتبه بالا باشد، در حالی که سایر صفحات ممکن است در این آزمون شکست خورند.

خطرها

  • عدم وجود یک نسخه تلفن همراه از صفحه
  • پیکربندی نادرست viewport
  • محتوای نامفهموم
  • استفاده از پلاگین

چطور از این خطرها ایمن بمانیم؟

1- حدودا 3 سال است که Mobilegeddon راه اندازی شده است. چند نوع تنظیمات وب سایت برای تلفن همراه برای انتخاب شما وجود دارد، اما توصیه گوگل طراحی واکنش گرا یا Responsive است. گوگل همچنین دارای راهنمای های تلفن همراه برای پلتفرم های مختلف وب سایت است تا سازگاری با تلفن های همراه را برای مدیران وب آسان تر کند.

2- تست سازگاری با تلفن همراه گوگل را انجام دهید. توسعه سایت برای موبایل کافی نیست. شما همچنین باید معیارهای سازگاری با موبایل را برای ارتقاء رتبه بدست آورید.

5. الگوریتم کبوتر Pigeon

الگوریتم کبوتر در جولای 2014 راه اندازی شد. کبوتر (که در حال حاضر تنها بر جستجوهای به زبان انگلیسی تاثیر می گذارد) به طور قابل توجهی نتایج جستجوی گوگل را برای نمایش داده ها که در آن مکان جستجوگر نقش مهمی ایفا می کند، اثر گذاشت. به گفته گوگل، کبوتر روابط نزدیک تری میان الگوریتم های محلی و الگوریتم هسته ایجاد می کند، به این معنی که همان عوامل سئو اکنون برای رتبه بندی نتایج محلی و غیر محلی گوگل استفاده می شوند. این بروزرسانی نیز از موقعیت و فاصله به عنوان عامل کلیدی در رتبه بندی نتایج استفاده می کند.

کبوتر منجر به کاهش ملموس (حداقل 50٪) در تعداد بازگشت پرس و جوهای محلی شد. این کار با ارتقای رتبه بندی سایت ها و دایرکتوری محلی، و اتصال جستجوی صفحه وب گوگل و جستجوی نقشه گوگل به روش یکپارچه تر میسر گردید.

خطرها

  • صفحه ایی که به خوبی بهینه نشده است
  • تنظیم نامناسب صفحه کسب و کار Google My Business
  • ناسازگاری NAP
  • عدم ثبت در دایرکتوری های محلی (در صورت لزوم)

چطور از این خطرها ایمن بمانیم؟

1- بهینه سازی مناسب صفحات. کبوتر همان معیار جستجوگر برای لیست های محلی را برای همه نتایج جستجوی دیگر گوگل به ارمغان آورده است. به این معنی است که کسب و کارهای محلی اکنون نیاز به سرمایه گذاری و تلاش برای بهینه سازی در صفحه (on-page optimization) دارند.

2- یک صفحه کسب و کار در Google My Business تنظیم کنید. ایجاد یک صفحه کسب و کار در Google My Business اولین گام برای ورود به فهرست محلی گوگل است. گام دوم شما این است که مالکیت لیست خود را تأیید کنید به طور معمول، این شامل دریافت نامه از گوگل با یک شماره پین است که باید برای تکمیل تأیید وارد کنید.

همانطور که صفحه را تنظیم می کنید، مطمئن شوید که کسب و کار خود را به درستی طبقه بندی می کنید در غیر این صورت، کسب و کار شما در نتایج مربوطه نمایش داده نخواهد شد. به یاد داشته باشید از کد محلی منطقه خود در شماره تلفن استفاده کنید. تعداد نظرات مثبت درباره کسب و کار شما نیز می تواند بر رتبه بندی جستجوی محلی تأثیر بگذارد. بنابراین یک توصیه این است که مشتریان خوشنود خود را تشویق به نظر دادن درباره کسب و کار تان کنید.

3- اطمینان حاصل کنید که NAP در لیست های محلی شما سازگار است. گوگل به وب سایت هایی که از طریق صفحه Google My Business پیوند داده اید، و مرجع نام، آدرس و شماره تلفن تان کسب و کارتان توجه می کند. اگر همه عناصر مطابقت داشته باشند، وضع شما در این زمینه خوب است.

اگر کسب و کار شما نیز در دایرکتوری های محلی و هر نوع از آن برجسته باشد، اطمینان حاصل کنید که نام تجاری، آدرس و شماره تلفن نیز در این لیست ها سازگار باشد.

4- در دایرکتوری های مربوطه ویژه شوید. دایرکتوری های محلی مانند Yelp، TripAdvisor و مانند آن، بعد از الگوریتم کبوتر افزایش رتبه قابل توجهی را تجربه کرده اند. بنابراین در حالی که ممکن است سایت شما در رتبه های بالاتر به دشواری قرار گیرد، اطمینان حاصل کنید که در دایرکتوری های کسب و کار در رتبه بالا نمایش داده شود و احتمالا برای رتبه گوگل شما مفید باشد.

6. الگوریتم مرغ مگس خوار Hummingbird

الگوریتم مرغ مگس خوار در آگوست 2013 راه اندازی شد. مرغ مگس خوار یک تغییر عمده الگوریتمی است که با تفسیر عبارت جستجو (به ویژه عبارات طولانی تر و محاوره ایی) و ارائه نتایج جستجو که با هدف جستجوگر منطبق است، نه نتایجی که با کلمات کلیدی خاص در ارتباط است، کار می کند. در حالی که کلمات کلیدی درون عبارات جستجو همچنان مهم هستند، الگوریتم مرغ مگس خوار قدرت بیشتری را به معنی ایی که در پشت عبارت جستجو هست اضافه می کند. استفاده از مترادف در الگوریتم مرغ مگس خوار بهینه سازی شده است. به جای لیست کردن نتایج جستجو با نسبت دقیق با کلمات کلیدی گوگل، نتایج را بر اساس محتوا و تم مرتبط در نتایج جستجو نمایش می دهد و لزوما این محتوای نتایج دارای کلمات کلیدی جستجو شده نیستند.

خطرها

  • هدف قرار دادن دقیق کلمه کلیدی
  • استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی

چطور از این خطرها ایمن بمانیم؟

1- تحقیق درباره کلمه کلیدی را گسترش دهید. با وجود الگوریتم مرغ مگس خوار، ایده خوبی است که بر جستجوهای مرتبط، مترادف ها و عبارات مرتبط (اصطلاحاتی که با هم استفاده می شوند) برای تنوع بخشیدن به محتوای خود تمرکز کنید. به جای آن که تنها به اصطلاحات کوتاه در Google AdWords تکیه کنید. منابع عالی برای ایده های کلیدی دوستانه با الگوریتم مرغ مگس خوار عبارتند از Google Autocomplete و Google Trends.

2- کشف زبان مورد استفاده مخاطبان خود.  این بسیار قابل فهم و منطقی است که در محتوای وب سایت، شما  بایستی زبان محاوره ایی و زبانی که مخاطبان شما از استفاده می کنند را بکار برید و الگوریتم مرغ مگس خوار تنها دلیل دیگری برای آن است. یک راه عالی برای انجام این کار، استفاده از یک ابزار گوش دادن به رسانه های اجتماعی است مانندAwario . برای کشف معانی کلمات کلیدی (نام تجاری شما، رقبا، شرایط صنعت، و غیره) ببینید که چگونه مخاطبان شما در مورد آن چیزها در شبکه های اجتماعی، رسانه ها و در کل فضای وب صحبت می کنند.

3- بجای تمرکز به کلمات کلیدی دقیق، مفاهیم را در نظر بگیرید. عبارات غیر طبیعی، به ویژه در عناوین و توصیف های متاتگ، هنوز در بین وب سایت ها محبوب هستند، اما با قابلیت رشد رو به رشد موتورهای جستجو برای پردازش زبان طبیعی، می تواند مشکل باشد. اگر هنوز به هر دلیلی در صفحات خود از زبان ربات ها استفاده می کنید، اکنون (و یا صادقانه، چهار سال پیش) زمان توقف است.

استفاده از کلمات کلیدی در عنوان و توصیفات هنوز مهم است؛ اما تا آنجایی که طبیعی و انسانی به نظر آید. به عنوان یک اثر جانبی خوب، بهبود عنوان و توضیحات متا، احتمال کلیک در فهرست گوگل را افزایش می دهد.

7. الگوریتم دزد دریایی یا Pirate

الگوریتم دزد دریایی در آگوست 2012 راه اندازی شد. به روز رسانی الگوریتم دزدان دریایی گوگل برای جلوگیری از رتبه بندی خوب سایت هایی است که چندین گزارش نقض حق نسخه برداری copyright infringement reports)) را از گوگل دریافت کرده اند. اکثر سایت هایی که تحت تاثیر قرار می گیرند، وب سایت هایی نسبتا بزرگ و مشهور هستند که محتویاتی مانند فیلم ها، موسیقی ها و یا کتاب ها را به صورت رایگان به بازدیدکنندگان ارائه می دهند، به ویژه سایت های تورنت. گفته می شود که هنوز هم در گوگل این امکان وجود ندارد که با سایت های متعدد جدید با محتوای دزدی که به معنای واقعی کلمه هر روز ظاهر می شوند، بررسی و نظارت شوند.

خطرها

  • محتوای دزدی
  • دریافت تعداد زیادی از گزارشات عدم رعایت حق مولف برای سایت

چطور از این خطرها ایمن بمانیم؟

کار شما بسیار واضح و روشن است. از مطالب بدون اجازه مولف در سایت خود استفاده نکنید. و اگر تولید کننده محتوای وب سایت کس دیگری بجز خودتان هستید، مطالب را چک کرده از اورجینال بودن آن اطمینان حاصل نمایید.

8. الگوریتم پنگوئن Penguin

الگوریتم پنگوئن در اپریل 2012 را اندازی شد. این الگوریتم با هدف شناسایی و کاهش رتبه بندی سایت هایی با پروفایل های غیر طبیعی لینک، که به نظر می رسد که نتایج جستجو را با استفاده از تاکتیک های دستکاری لینک اسپمی می کنند، ارائه شد. از اواخر سال 2016، پنگوئن بخشی از رتبه بندی گوگل است و در زمان واقعی (Real Time) عمل می کند و بدین معنی است که جریمه ها در حال حاضر سریعتر اعمال می شوند و بازیابی زمان کمتری نیز می گیرد.

خطرها

  • لینک ها از سایت های کم کیفیت و اسپمی می آیند
  • پیوند ها از سایت های ایجاد شده صرفا برای ساختن لینک برای سئو ایجاد شده اند PBNs))
  • لینک ها از سایت های بی ارتباط از لحاظ عنوانی آمده اند
  • لینک های خریداری شده
  • لینک با anchor text زیادی بهینه سازی شده (استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی در لینک)

چطور از این خطرها ایمن بمانیم؟

  • مانیتور رشد پروفایل لینک ها. گوگل احتمالا سایت را برای یک یا دو پیوند اسپمی جریمه نمی کند، اما هجوم ناگهانی لینک های سمی می تواند یک مشکل باشد. به دنبال هر گونه تغییرات غیرمعمول در نمایه پیوند خود باشید و همیشه به پیوندهای جدیدی که کسب می کنید حساس باشید.
  • از لینک های مضر خلاص شوید. در حالت ایده آل، باید سعی کنید درخواست های حذف لینک های هرزنامه در نمایه خود را با تماس با مدیران سایت هایی که به شما لینک داده اند را پیگیری کنید. اما اگر لینک های مخربی برای خلاص شدن از شر آن داشته باشید و اگر نمی خواهید از وب مسترها در خواست حذف آن را بکنید، توصیه می شود که لینک ها را با استفاده از ابزار Disavow Google کنار بگذارید. به این ترتیب، هنگام ارزیابی نمایه لینک های شما، گوگل این لینک ها را نادیده می گیرد. فایل های Disavow  می توانند از لحاظ syntax  و کد گذاری مشکل باشند، اما ابزارهای دیگری هستند که می تواند آنها را به صورت خودکار در فرمت مناسب ایجاد کنند.

9. پاندا

الگوریتم پاندا اولین بار در فوریه 2011 راه اندازی شد. الگوریتمی است که برای اختصاص یک نمره کیفیت محتوا به صفحات وب و پایین آوردن رتبه سایت با محتوای کم کیفیت و یا با اسپم استفاده شد. در ابتدا، پاندا یک فیلتر بود، نه بخشی از الگوریتم اصلی گوگل، اما در ژانویه 2016، به طور رسمی در لیست الگوریتم های رتبه بندی قرار گرفت. در حالی که این بدان معنا نیست که پاندا در حال حاضر برای نتایج جستجو در زمان واقعی استفاده می شود، بلکه نشان می دهد که هم در فیلتر کردن و هم بازیابی از پاندا در حال حاضر سریعتر از قبل استفاده می شود.

خطر ها

  • محتوای تکراری
  • سرقت ادبی
  • محتوای کم کیفیت
  • اسپم های تولید شده توسط کاربر
  • پر کردن سایت یا صفحه از کلمات کلیدی
  • تجربه کاربر ضعیف

چطور از این خطرها ایمن بمانیم؟

  • سایت خود را برای عدم وجود محتوای تکراری بررسی کنید. برای همین هر چند وقت یک بار از ابزارهای ممیزی وب استفاده کنید. توجه داشته باشید که این یکی از رایج ترین مسائل در زمینه سئوی داخلی و الگوریتم پاندا است.
  • سرقت ادبی را بررسی نمایید. این یکی از موارد تکرار محتوا در خارج از سایت شماست. یعنی محتوای موجود در سایت شما در فضای اینترنت تکرار شده است. اگر شما مالک این محتوا هستید می توانید آن را به گوگل گزارش دهید تا لینک آن سایت در لیست نتایج جستجو نمایش داده نشود.

هنوز بسیاری از سایت های بزرگ و تجاری نمی توانند که همیشه محتوایی (عکس، محصول و غیره) 100% یکتا داشته باشند. اگر شما از یک سایت تجارت الکترونیک دارید سعی نمایید که تا جایی که می شود از تصاویر اورجینال استفاده کرده و از نظرات و نقد ها برای برجسته کردن توضیحات محصول خود در مقابل رقبا استفاده کنید.

  • شناسایی محتوای ضعیف. محتوای ضعیف به مقدار کم محتوای منحصر به فرد در یک صفحه گفته می شود. این صفحات معمولا دارای تعداد کلمات پایین به همراه لینک های متعدد هستند و محتوای اورجینال کمی برای ارائه دارند. اگر فکر می کنید که سایت شما هم چینن مشکلی دارد بهتر است سایت را از نظر مقدار محتوا و تعداد لینک ها بررسی نمایید.

به خاطر داشته باشید که شمارش کلمه "مطلوب" در هر صفحه با هدف صفحه و کلمات کلیدی که صفحه را مورد هدف قرار می دهد، گره خورده است. به عنوان مثال برای عبارت جستجو که جستجوگر به دنبال اطلاعات سریع  "پایتخت نیجریه کجاست"، صفحات با محتوای صد کلمه می تواند فوق العاده خوب در گوگل دیده شوند. همین امر برای جستجوگرانی که به دنبال فیلم ها یا تصاویر هستند، صحیح می باشد. اما اگر این نوع عبارات جستجو نیستند که هدف قرار می دهید، صفحات با محتوای ضعیف کمتر از 250 کلمه ممکن است برای سایت شما مشکل ایجاد کند.

درباره تعداد لینک های خروجی هر صفحه گوگل به عنوان یک قانون سر انگشتی می گوید که تعداد لینک های هر صفحه را زیر 100 عدد قرار دهید. با این اگر شما محتوایی با 250 کلمه و 100 لینک داشته باشید احتمالا توسط الگوریتم به عنوان محتوای کم کیفیت شناسایی می شوید.

  • سایت خود را از لحاظ فراوانی کلمات کلیدی بررسی نمایید. Keyword stuffing اصطلاحی است که برای استفاده زیادی (بهینه سازی زیاد) از کلمات کلیدی در یک صفحه اطلاق می شود. برای اینکه بدانید که آیا سایت شما این مشکل را دارد یا نه ایده خوب این است که به صفحه رقبای خود (آنهایی که رتبه بالایی دارند) در این زمینه نگاه کنید یا از ابزار های ممیزی برای آنالیز تعداد کلمات کلیدی نسبت به محتوا بهره ببرید.
  • اگر مشکلی که می یابید بلافاصله حل کنید. برای این کار شما باید همیشه وب سایت خود را مانیتور کنید این ساده ترین و اصلی ترین کار شماست.

یادداشتی در مورد به روز رسانی های الگوریتم هسته گوگل

این راهنما تا حد زیادی بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط گوگل در اطلاعیه های به روز رسانی الگوریتم رسمی آن است. با این اوصاف، گوگل در مورد اهداف و اثرات مورد نظر بسیاری از به‌روزرسانی‌های الگوریتم خود، به‌ویژه آنهایی که با عنوان «به‌روزرسانی‌های هسته گسترده» نامگذاری شده‌اند، به طرز معروفی نگران است.

هر گونه اطلاعات اضافی درباره این به روز رسانی های جستجو از منابعی مانند Moz، Ahrefs و Search Engine Journal تهیه شده است. در بسیاری از موارد، این جزئیات اضافی نتیجه تجزیه و تحلیل عمیق کارشناسان بهینه‌سازی موتورهای جستجو است که عرضه به‌روزرسانی‌های الگوریتم اصلی Google را مرور کرده و تأثیرات آن‌ها را بر روی سایت‌های مختلف به ابتکار خود نظارت کرده‌اند.

البته همه وب سایت ها به یک اندازه تحت تأثیر به روز رسانی های گوگل قرار نمی گیرند، هر چند بزرگ یا کوچک باشند. قبل از اینکه فرض کنید روند عملکرد ارگانیک سایت شما ناشی از به روز رسانی الگوریتم خاصی است، مطمئن شوید که عوامل دیگری مانند فصلی بودن و قصد جستجوگر را رد کنید.

تجزیه و تحلیل خود را با راهنمای گام به گام تیم ما آغاز کنید - یا اگر ترجیح می دهید یک متخصص عملکرد شما را ارزیابی کند، ما یک سرویس تحلیل به روز رسانی الگوریتم را ارائه می دهیم تا کار سخت را از بشقاب شما دور کند. در ضمن، توصیه می‌کنیم برای به‌روزترین اطلاعات در مورد تغییرات الگوریتم‌های گذشته و حال Google، این وبلاگ و همچنین منابع لینک شده در بالا را زیر نظر داشته باشید.

به روز رسانی ها و تغییرات الگوریتم گوگل: 2021–2024

در زیر، فهرست مختصری از به‌روزرسانی‌ها و تغییرات الگوریتم اصلی Google از سال 2015 تا کنون را مشاهده خواهید کرد. برای به‌روزرسانی‌های قدیمی‌تر که قبل از سال 2015 رخ داده‌اند، این راهنمای جامع را از Moz توصیه می‌کنیم.

2024

به‌روزرسانی هسته مارس 2024

آخرین به‌روزرسانی الگوریتم هسته گسترده Google در 5 مارس 2024 آغاز شد و تا 19 آوریل 2024 ادامه داشت. این به‌روزرسانی همراه با یک به‌روزرسانی هرزنامه منتشر شد (اطلاعات بیشتر در مورد آن در زیر) که هر دو برای بهبود کیفیت جستجوهای کاربر طراحی شدند نمایش محتوای کمتر با کیفیت پایین که صرفاً برای جذب کلیک به نفع محتوای مفیدتر برای جستجوگران ساخته شده است.

این به‌روزرسانی با به‌روزرسانی محتوای مفیدی که برای اولین بار در سال 2022 اجرا شد، مرتبط است، و گوگل اعلام کرد که الگوریتم رتبه‌بندی اصلی خود را که محتوای «مفید» را برای کاربران شناسایی می‌کند، ارتقا داده است. توجه داشته باشید که این یک سیستم رتبه‌بندی واحد نیست، بلکه سیگنال‌ها و سیستم‌های مختلفی است که با یکدیگر برای ارزیابی محتوا در وب کار می‌کنند.

در پایان به‌روزرسانی، گوگل اعلام کرد که در نتایج جستجو، محتوای بی‌کیفیت و غیر مفید 45 درصد کاهش خواهد یافت. این شرکت همچنین فاش کرد که دیگر به‌روزرسانی‌های محتوای مفید جدید را اعلام نخواهد کرد، زیرا سیستم محتوای مفید رسماً در سیستم اصلی به‌روزرسانی گنجانده شده است.

به‌روزرسانی هرزنامه مارس 2024

این آپدیت در 5 مارس منتشر شد و در 20 مارس کامل شد.

به عنوان بخشی از تلاش‌های مستمر Google برای مبارزه با هرزنامه در نتایج جستجوی خود، به‌روزرسانی ماه مارس شامل سه خط‌مشی جدید برای هرزنامه‌ها می‌شود:

  • سوء استفاده از دامنه منقضی شده: این زمانی است که یک نام دامنه منقضی شده خریداری می شود و در درجه اول برای دستکاری رتبه بندی جستجو با محتوایی که ارزش کمی برای کاربران ایجاد می کند، تغییر کاربری داده می شود.
  • سوء استفاده از محتوای مقیاس‌پذیر: این زمانی است که بسیاری از صفحات با هدف اصلی دستکاری رتبه‌بندی جستجو و کمک نکردن به کاربران، معمولاً با ایجاد مقادیر زیادی محتوای غیراصلی که ارزش کمی برای کاربران ایجاد می‌کنند، ایجاد می‌شوند.
  • توجه: این محتوا را می توان از طریق ابزارهای هوش مصنوعی، تلاش های انسانی یا ترکیبی از هر دو ایجاد کرد.
  • سوء استفاده از اعتبار سایت: زمانی است که صفحات شخص ثالث بدون نظارت یا دخالت شخص اول با هدف دستکاری رتبه های جستجو با استفاده از سیگنال های رتبه بندی سایت شخص اول منتشر می شوند.

این می‌تواند شامل صفحات حمایت‌شده، تبلیغاتی، شریک یا سایر صفحات شخص ثالث باشد که معمولاً مستقل از هدف اصلی سایت میزبان هستند یا بدون نظارت/دخالت دقیق سایت میزبان تولید می‌شوند.

اگرچه به خودی خود یک به‌روزرسانی رسمی گوگل نیست، اما اگر یکی از بزرگترین تغییرات صفحات نتایج موتور جستجوی Google (SERP) در سال‌های اخیر را ذکر نکنیم، نادیده گرفته می‌شویم.

گوگل آزمایش یک ویژگی پاسخ مولد هوش مصنوعی را در اواخر سال 2023 آغاز کرد، ویژگی که تلاش می کند به پرسش های جستجوگر از طریق یک ابزار تعاملی پاسخ دهد. ویژگی Search Generative Experience همچنان که در حالت بتا استقرار می‌یابد تغییر می‌کند، اما تأثیرات کلی بر عملکرد ارگانیک یکسان باقی می‌ماند - جستجوهای بدون کلیک بیشتر و نمایش‌ها، کلیک‌ها و ترافیک ارگانیک کمتر.

تاریخ عرضه این ویژگی هنوز اعلام نشده است، اگرچه گوگل در حال حاضر در حال آزمایش آن در بین کاربرانی است که در نسخه بتا شرکت نکرده‌اند، که نشان می‌دهد راه‌اندازی زنده چندان دور نیست. شایعات صنعت راه اندازی کامل پنل SGE را در می 2024 در Google IO پیش بینی می کنند. اینکه آیا این راه‌اندازی زنده برای همه کاربران اعمال می‌شود یا نه، باید مشخص شود.

با تماشای وبینار کامل ما در زیر به نحوه عملکرد Search Generative Experience پی ببرید:

2023

به‌روزرسانی نظرات نوامبر 2023

آخرین قسمت اعلام شده از ابتکار به‌روزرسانی بررسی Google، به‌روزرسانی بررسی‌های نوامبر 2023 در 8 نوامبر منتشر شد و در 7 دسامبر تکمیل شد. گوگل اعلام کرد که این به روز رسانی آخرین مورد از سری بررسی است که در وبلاگ به روز رسانی خود منتشر می شود، زیرا هر گونه بهبودی در آینده با سرعت منظم و مداوم انجام خواهد شد.

به قول خود گوگل: "سیستم بررسی ها با هدف پاداش بهتر به نظرات با کیفیت بالا، محتوایی که تجزیه و تحلیل روشنگرانه و تحقیقات اصلی را ارائه می دهد و توسط کارشناسان یا علاقه مندانی که موضوع را به خوبی می شناسند نوشته شده است." 

به‌روزرسانی اصلی نوامبر 2023

این به‌روزرسانی در ابتدا در ۲ نوامبر منتشر شد و در ۲۸ نوامبر تکمیل شد، این به‌روزرسانی الگوریتم اصلی Google بر روی استفاده از E.E.A.T متمرکز بود. اصول - تجربه، تخصص، اقتدار و اعتماد - برای بهبود نتایج موتور جستجوی ارگانیک.

به‌روزرسانی اصلی اکتبر 2023

این به‌روزرسانی الگوریتم اصلی تنها یک روز (5 اکتبر) پس از انتشار به‌روزرسانی هرزنامه در همان ماه (4 اکتبر) راه‌اندازی شد. به دلیل همپوشانی بین این دو به‌روزرسانی، جداسازی و تجزیه و تحلیل تأثیر هر یک بر عملکرد ارگانیک تقریباً غیرممکن شد. مانند اکثر به‌روزرسانی‌های الگوریتم اصلی Google، هیچ جزئیات خاصی در مورد اینکه چه اصولی توسط وب‌مسترها به کار گرفته شده است ارائه نشده است. 

به روز رسانی الگوریتم اصلی اکتبر در 19 اکتبر 2023 تکمیل شد.

به‌روزرسانی هرزنامه اکتبر 2023

در 4 اکتبر 2023، گوگل به‌روزرسانی سیستم‌های تشخیص هرزنامه خود را اعلام کرد، که به طور خاص برای هدف قرار دادن هرزنامه‌ها به زبان‌های ترکی، ویتنامی، اندونزیایی، هندی، چینی و سایر زبان‌ها طراحی شده است. در 19 اکتبر تکمیل شد.

هدف: کاهش هرزنامه های قابل مشاهده در نتایج جستجو، به ویژه در مورد هرزنامه های پنهان، هک شده، تولید خودکار، و هرزنامه های حذف شده.

به روز رسانی محتوای مفید سپتامبر 2023

به عنوان بخشی از تلاش‌های مداوم Google در شناسایی محتوای مفید (برای اولین بار در سال 2022 معرفی شد)، Google سومین به‌روزرسانی رسمی این مجموعه را در 14 سپتامبر اعلام کرد. عرضه در 28 سپتامبر تکمیل شد.

کارشناسان صنعت، عملکرد بهتری نسبت به به‌روزرسانی‌های قبلی داشته‌اند که احتمالاً به دلیل تکثیر محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی از زمان معرفی ChatGPT در اواخر سال 2022 است.

به‌روزرسانی اصلی آگوست 2023

گوگل آخرین به روز رسانی الگوریتم اصلی خود را در 22 آگوست 2023 اعلام کرد. این به روز رسانی در 7 سپتامبر تکمیل شد. طبق معمول، جزئیات کمیاب بود و به دلیل نوسانات رتبه بندی قبلی در ماه جولای و آگوست همان سال، تعیین تأثیرات آن دشوار بود.

به‌روزرسانی نظرات آوریل 2023

با انتشار به‌روزرسانی بررسی‌های آوریل 2023 در 12 آوریل، گوگل اعلام کرد که این ابتکار فراتر از بررسی محصولات گسترش می‌یابد و بررسی‌های مربوط به مشاغل، خدمات، مقصدها و رسانه‌ها را پوشش می‌دهد. به روز رسانی در 25 آوریل 2023 تکمیل شد.

به‌روزرسانی اصلی مارس 2023

گوگل اولین آپدیت الگوریتم اصلی خود در سال 2023 را در 22 مارس اعلام کرد. این به روز رسانی کمتر از یک هفته بعد در 28 مارس تکمیل شد.

به‌روزرسانی بررسی‌های محصول فوریه 2023

اولین به‌روزرسانی رسمی سال 2023 در 21 فوریه آغاز شد و در 7 مارس تکمیل شد. این به‌طور خاص بررسی‌ها را به زبان‌های انگلیسی، اسپانیایی، آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی، ویتنامی، اندونزیایی، روسی، هلندی، پرتغالی و لهستانی هدف قرار داد.

2022

پیوند به‌روزرسانی هرزنامه دسامبر 2022

گوگل به عنوان بخشی از تلاش‌های مستمر خود برای مبارزه با هرزنامه‌های لینک، سیستم پیشگیری از هرزنامه مبتنی بر هوش مصنوعی به نام SpamBrain را در 14 دسامبر 2022 راه‌اندازی کرد. این به‌روزرسانی در 12 ژانویه 2023 تکمیل شد. این ابزار علاوه بر شناسایی مستقیم هرزنامه، هم سایت هایی را که لینک ها را خریداری می کنند و هم سایت هایی را که برای ارسال بک لینک های خروجی استفاده می شوند، شناسایی می کند.

به‌روزرسانی محتوای مفید دسامبر 2022

به‌روزرسانی محتوای مفید دسامبر 2022 که با به‌روزرسانی هرزنامه پیوند همپوشانی دارد، ابتکارات قبلی Google را برای شناسایی و پر کردن محتوای باکیفیت در نتایج جستجوی خود گسترش داد. طبق معمول، اطلاعیه به روز رسانی در مورد جزئیات جزئی بود. این به‌روزرسانی در تاریخ 5 دسامبر 2022 منتشر شد و در 12 ژانویه 2023 تکمیل شد.

به‌روزرسانی هرزنامه اکتبر 2022

در 19 اکتبر 2022، Google آخرین نسخه به‌روزرسانی مداوم هرزنامه خود را منتشر کرد که همه زبان‌های جهانی را تحت تأثیر قرار می‌دهد. 

به روز رسانی نسبتا کوتاه بود و در 21 اکتبر به عنوان کامل اعلام شد.

به‌روزرسانی بررسی‌های محصول در سپتامبر 2022

Google با انتشار یک به‌روزرسانی در 20 سپتامبر، با بهبود بررسی‌های محصول خود پیش رفت و برای همه بررسی‌های محصول انگلیسی زبان اعمال شد. 

این به روز رسانی کمتر از یک هفته بعد در 26 سپتامبر تکمیل شد.

به‌روزرسانی اصلی سپتامبر 2022

در همان زمان، گوگل دومین آپدیت الگوریتم اصلی خود را در سال 2022 منتشر کرد که در 12 سپتامبر راه اندازی شد و در 26 سپتامبر تکمیل شد. جزئیات خاص کمیاب بود، و همپوشانی با به‌روزرسانی محتوای مفید ماه قبل و به‌روزرسانی بررسی‌های محصول به دنبال آن، تجزیه و تحلیل تأثیر را بسیار دشوار می‌کرد.

به‌روزرسانی محتوای مفید آگوست 2022

در 18 آگوست 2022، Google اولین مورد از یک سری به‌روزرسانی‌های در حال انجام که به‌روزرسانی محتوای مفید معروف است را اعلام کرد. این اولین تکرار در 9 سپتامبر تکمیل شد.

این به روز رسانی شامل یک سیگنال جدید در سراسر سایت است که گوگل آن را در میان بسیاری از سیگنال های دیگر برای رتبه بندی صفحات وب در نظر می گیرد، که برای شناسایی محتوای با ارزش کم، ارزش افزوده کم، یا مواردی طراحی شده است که در غیر این صورت برای کسانی که جستجو می کنند مفید نیست. هدف: «اطمینان حاصل کنید که مردم محتوای اصلی‌تر و مفیدتری را که توسط افراد نوشته شده است، برای افراد، در نتایج جستجو می‌بینند».

به‌روزرسانی بررسی‌های محصول ژوئیه 2022

در 27 ژوئیه، گوگل تکرار دیگری از به‌روزرسانی بررسی‌های محصول خود را منتشر کرد و همچنان بر بررسی محصولات انگلیسی زبان تمرکز داشت. این به روز رسانی تنها چند روز بعد در 2 آگوست به پایان رسید.

به روز رسانی هسته مه 2022

گوگل اولین به روز رسانی الگوریتم اصلی سال 2022 را در 25 مه اعلام کرد، بدون جزئیات بیشتر در مورد اینکه کدام ابتکارات هدف قرار گرفته اند. عرضه در 9 ژوئن تکمیل شد.

به‌روزرسانی نظرات محصول مارس 2022

در ۲۳ مارس، یک سال پس از راه‌اندازی اولیه به‌روزرسانی بررسی‌های محصول، گوگل نسخه جدیدی از به‌روزرسانی را منتشر کرد که همراه با یک خلاصه کلی از پیشرفت پلتفرم با این ابتکار عمل بود. این به روز رسانی در 6 آوریل کامل شد.

2021

به‌روزرسانی بررسی‌های محصول در دسامبر 2021

در دومین به‌روزرسانی از زمانی که به‌روزرسانی بررسی‌های محصول برای اولین بار در آوریل 2021 منتشر شد، به‌روزرسانی دسامبر 2021 (که در 1 دسامبر راه‌اندازی شد و در 21 دسامبر تکمیل شد) بازخورد کاربران را در دو بهترین شیوه جدید گنجانده است:

  • شواهد (مانند تصاویر، صوت یا پیوندهای دیگر) از تجربه خود بازبین از محصول برای پشتیبانی از تخصص و تقویت اصالت
  • به چندین فروشنده پیوند می‌دهد تا به خوانندگان امکان خرید از تاجر انتخابی خود را بدهد.

Google این بهترین شیوه‌ها را با کسانی که از آوریل در آوریل به ثبت رساندند، برای ایجاد یک صفحه توصیه‌های واحد: «نوشتن بررسی‌های محصول با کیفیت بالا» را ثبت کرد.

به‌روزرسانی پاندا (AKA Farmer) – 23 فوریه 2011 (تأیید شد)

آپدیت پاندا در سال 2011 راه اندازی شد، اما از آن زمان به روز رسانی های دیگری نیز داشته است. این به‌روزرسانی الگوریتم عمدتاً بر روی وب‌سایت‌هایی متمرکز بود که محتوای باکیفیت را برای کاربران ارائه می‌کردند. هدف فیلتر جستجو کاهش رتبه وب سایت های با کیفیت پایین سایت های نازک AKA و پاداش دادن به سایت های با کیفیت بالا بود. محتوای با کیفیت پایین یا سایت‌های نازک وب‌سایت‌هایی در نظر گرفته می‌شوند که فاقد محتوای اساسی یا مرتبط هستند، دارای حداقل جملات هستند و عموماً اطلاعات عمیق را حذف می‌کنند. 

وب‌سایت‌هایی که محتوای تکراری یا معیارهای کاربری ضعیفی داشتند، از این به‌روزرسانی ضربه بزرگی خوردند و بسیاری هنوز هم تأثیرات آن را امروز احساس می‌کنند. در مجموع، این به روز رسانی تا 12٪ از تمام نتایج جستجو را تحت تاثیر قرار داد. گوگل بسیاری از سایت‌هایی را که با آپدیت پاندا مشکل داشتند به راهنمای ساخت سایت‌های باکیفیت معرفی کرد و کاربران را تشویق کرد که از خود سوالاتی مانند:

  • آیا این مقاله دارای اشتباهات املایی، سبکی یا واقعی است؟
  • آیا به اطلاعات ارائه شده در این مقاله اعتماد دارید؟
  • آیا مقاله محتوا یا اطلاعات اصلی، گزارش اصلی، تحقیق اصلی یا تحلیل اصلی را ارائه می دهد؟

Panda آوریل 2012 (تأیید شد)

گوگل در آوریل 2012 یک به‌روزرسانی معمول پاندا را راه‌اندازی کرد. جزئیات بیشتر گزارش نشد.

مرغ مگس خوار - 20 اوت 2013 (تایید شده)

مرغ مگس خوار یک به روز رسانی الگوریتم مهم گوگل بود که مانند مرغ مگس خوار واقعی بر سرعت و دقت تمرکز داشت. هدف این به‌روزرسانی ارائه پاسخ‌های دقیق‌تر و شخصی‌تر به پرسش‌های جستجو به کاربران بود. در گذشته، گوگل برای ارائه نتایج به تطبیق کلمات کلیدی متکی بود، اما با مرغ مگس خوار، موتور جستجو توانست هدف کاربر را برای ارائه نتایج بهتر مورد توجه قرار دهد.

هدف از این به روز رسانی این بود که گوگل به جست و جوهای طولانی تر و پیچیده تری که به زبان طبیعی بیان می شوند، بهتر پاسخ دهد. اولویت‌های بسیاری از بازاریابان را تغییر داد تا روی کلمات کلیدی طولانی و همچنین کیفیت و زمینه محتوای سایت‌هایشان تمرکز کنند. محتوای با کیفیت بالا کلیدی برای رتبه بندی در SERP ها بود و هنوز هم هست.

کبوتر - 24 ژوئیه 2014 (تایید شده)

به‌روزرسانی الگوریتم کبوتر Google در سال 2014 با هدف ارائه نتایج مرتبط‌تر به کاربران در مورد جستجوهای محلی راه‌اندازی شد. این به‌روزرسانی، فاصله و محیط رتبه‌بندی مکان Google را بهبود بخشید. به‌روزرسانی کبوتر به کسب‌وکارهای محلی کمک کرد تا بهتر به مخاطبان خود دسترسی پیدا کنند و در صورت پیروی از بهترین شیوه‌های عمومی سئو، شانس رتبه‌بندی آنها را بهبود بخشید.

به‌روزرسانی RankBrain - 26 اکتبر 2015 (تأیید شد)

به روز رسانی RankBrain که در سال 2015 اعلام شد، اضافه شدن یادگیری ماشین و هوش مصنوعی به الگوریتم گوگل بود. استفاده از این فناوری در الگوریتم گوگل به موتور جستجو این امکان را می دهد که حتی بهتر قصد کاربر را هنگام وصل کردن یک پرس و جو پیش بینی کند. هنگامی که این فناوری در الگوریتم گوگل ادغام شد، موتور جستجو این توانایی را داشت که بهتر حدس بزند که کاربر چه چیزی را جستجو می‌کند، اگر آن عبارتی باشد که گوگل در ابتدا با آن ناآشنا بود.

به روز رسانی موبایل - 22 آوریل 2015 (تایید شده)

Google به ندرت قبل از وقوع به‌روزرسانی‌ها را اعلام می‌کند، اما این روند با به‌روزرسانی الگوریتم موبایل در آوریل 2015 تغییر کرد. Google اعلام کرد که این به‌روزرسانی بر رتبه‌بندی موبایل تأثیر می‌گذارد و این رتبه‌بندی می‌تواند بسته به سازگاری یک صفحه خاص برای موبایل کاهش یابد. صفحاتی که برای موبایل بهینه نشده بودند، کاهش قابل توجهی در ترافیک دیدند و تشویق شدند تا با حرکت اول موبایل همراه شوند.

به‌روزرسانی «فرد» - 7 مارس 2017 (تایید نشده)

در حالی که گوگل در تایید این به‌روزرسانی کمی بداخلاق بود، بسیاری از بازاریابان تأثیر قابل توجهی از فرد دیدند. این تغییر بر محتوای کم‌ارزش و همچنین سایت‌هایی متمرکز بود که از تبلیغات تهاجمی، بارگذاری بیش از حد لینک‌های وابسته یا سایر رفتارهای اسپم مانند استفاده می‌کردند. در طول این به روز رسانی، گوگل همچنین سایت هایی را هدف قرار داد که دستورالعمل های وبمستر آنها را نقض می کردند.

به‌روزرسانی هسته «Medic» - 1 اوت 2018 (تأیید شد)

در آگوست 2018، گوگل به روز رسانی الگوریتم هسته گسترده خود را با نام به روز رسانی پزشکی راه اندازی کرد. به‌روزرسانی پزشکی تا حد زیادی بر سلامت و تندرستی، وب‌سایت‌های پزشکی و مالی و غیره تأثیر گذاشت. این یک به‌روزرسانی جهانی بود و گوگل اشاره کرد که برای صفحاتی که ممکن است ضربه خورده باشند، هیچ «رفع» دیگری جز ادامه ساخت محتوای عالی وجود ندارد.

به‌روزرسانی BERT - 22 اکتبر 2019 (تأیید شد)

BERT (بازنمودهای رمزگذار دوطرفه از Transformers) یک به روز رسانی اصلی الگوریتم گوگل بود که حول محور بهبود درک زبان تمرکز داشت. این به‌روزرسانی به‌ویژه برای کاربرانی که درخواست‌های مکالمه‌ای طولانی‌تر یا بیشتر داشتند، مهم بود. اکنون، موتور جستجو می تواند بافت کلمات کاربر را در یک پرس و جو بهتر درک کند تا بتواند به روشی طبیعی تر جستجو کند.  به‌روزرسانی BERT در مجموع 10 درصد از جستجوهای کلی را تحت تأثیر قرار داد.

نتیجه

این بود لیستی از مهم ترین الگوریتم های گوگل که برای رتبه بندی استفاده می شوند. در آن سعی کردم که راه هایی برای استفاده از منطق آن ها برای کسب رتبه بهتر و همچنین جلوگیری از جریمه های احتمالی به شما ارائه بدهم. امیدوارم که این مقاله از دارکوب برای شما مفید واقع شده باشد.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258
ایمیل: info@sitedar.com
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز