نوشته شده توسط سما کتیبه
آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=21893
چالشی که اکثر ما طراحان سایت و توسعه دهندگان وب سایت به طور دائم با آن دست و پنجه نرم می کنیم این است که هرروزه تکنولوژی های جدیدی به این حوزه اضافه می شود که ما را در رابطه با آینده طراحی سایت به فکر فرو می برد. از طرفی در دنیای مدرن امروز، تقاضا برای نرم افزارهای سفارشی و ابزارهای دیجیتال روز به روز در حال افزایش است.
که توسعه نرم افزار به روش های سنتی از نظر بسیاری از افراد و کسب و کارها هزینه بر می باشد و همچنین نیاز به تخصص و دانش زبان برنامه نویسی می باشد، در این میان ابزارهای NoCode و LowCode مثل یک انقلاب در توسعه نرم افزارها ظاهر شده اند.
در این مقاله از دارکوب قصد داریم که NoCode و LowCode به عنوان یک طراح سایت مورد بررسی قرار دهیم و چالش ها و مزایایی که در این راه همراه ما طراحان خواهد بود را مورد نقد و بررسی قرار دهیم، پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
لیست مطالب
اولین سوالی که ذهن همه طراحان سایت و حتی کسب و کارهای مختلف را با خواندن ابتدای این مطلب درگیر می کنداین است که آیا طراحی سایت بدون کد نویسی برای ما مقدور است؟ در واقع تا چندین سال پیش، انجام ابتدایی ترین کارهای مربوط به برنامه نویسی بدون داشتن دانش کدنویسی امکان پذیر نبود.
اما امروزه No-Code و Low-Code باعث تحول و انقلابی جدید در صنعت برنامه نویسی شده اند و به همین دلیل بحث آن ها بسیار داغ است و بسیاری از کسب و کارها و توسعه دهندگان وب سایت ها در رابطه با آن مطالعه و تحقیق می کنند. پلتفرم های No-Code و Low-Code به شما این امکان را می دهد حتی در مواردی بتوانید بدون نوشتن یک خط کد کار خود را پیش ببرید.
به علاوه این که این پلتفرم ها بیشتر در سازمان هایی مورد استفاده قرار می گیرند که پرسنل با تخصص های گوناگون در آن حضور پیدا می کنند و باید برای ساخت یک نرم افزار با یکدیگر همکاری لازم را داشته باشند. کنار گذاشتن چالش های طراحی سایت و توسعه دهندگی وب سایت، روند این فرآیند را بسیار ساده تر و سریع تر می کند.
واقعیت این است که شاید عده ای فکر کنند که اکنون با وجود این ابزارها و پیشرفت هایی که تکنولوژی در زمینه توسعه و طراحی سایت کرده است دیگر چه نیاز یبه طراحان و توسعه دهندگان وب سایت است، به گونه ای که اکثر افراد می توانند با استفاده از این ابزارها خود به طراحی و توسعه وب سایت بپردازند.
تا به امروز می توان گفت اگر به دنبال یک طراحی سایت و توسعه دهندگی منحصر به فرد و ویژه برای کسب و کار خود هستید بهتر است بدانید که هیچ کدام از ابزارهای کدنویسی و همچنین هوش مصنوعی این فرآیند را نمی توانند مانند یک طراح سایت به خروجی مطلوبی برسانند. بسیاری از وب سایت هایی که با این ابزارها توسعه و طراحی شده اند به کیفیت و مطلوبی مابقی وب سایت ها نیستند.
این ابزارها در واقع به عنوان دستیارانی برای برنامه نویسان اصلی هستند تا به کمک آن ها بتوانند یک وب سایت ویژه و جذاب را طراحی کنند و در بسیاری از فرآیندهای به کار خود سرعت ببخشند.
این روزها انبوهی پلتفرم و متد مختلف برای توسعه نرم افزار و اپلیکیشن داریم که به توسعه دهندگان و علاقه مندان برنامه نویسی اجازه می دهد وظایف خود را به روش های سنتی و هم روش های مدرن پیش ببرند. یکی از این متدها مدرن، توسعه کم کد و بدون کد است که همین حالا صنعت توسعه نرم افزارها را دگرگون کرده است.
در ادامه به معرفی No-Code و Low-Code و همچنین تفاوت آن ها با یکدیگر می پردازیم.
توسعه بدون کد و یا همان No-Code هم نوعی رویکرد RAD است که معمولا آن را زیر مجموعه ای برای توسعه کم کد و ماژولار به حساب می آورند. در حالی که توسعه دهندگان کم کد معمولا باید بخشی از کار کد نویسی و یا اسکریپت نویسی به صورت دستی پیش ببرند.
در پاسخ به No-Code چیست باید بگویم که توسعه کم کد نیاز به هیچ گونه کدنویسی ندارد و با اتکای کامل بر ابزارهای بصری پیش می رود. به بیانی بهتر می توانیم بگوییم که پلتفرم بدون کد یک فناوری سخت افزار است که از رابط های کاربری ساده، گردش کار بصری و اجزای از پیش ساخته شده استفاده می کند.
این ویژگی ها به کاربران امکان می دهد تا انواع نرم افزارها را بسازند، سفارشی کنند البته تا حدودی و و پس از آن به سرعت و به آسانی از آن استفاده کنند. این پلتفرم ها به هیچگونه کدنویسی احتیاج ندارند و این به این معناست که بدون نوشتن حتی یک خط کد، با رابط کاربری بسیار ساده و بصری می توانند نرم افزارها را بسازند.
فناوری No-Code یکی از جدیدترین روش های ساخت برنامه ها، اپلیکیشن ها، وب سایت ها و سایر راهکارهای دیجیتالی می باشدکه به کاربران امکان ساخت پروژه های خود را بدون نیاز به دانش و علم برنامه نویسی می دهد. با استفاده از این فناوری افراد بسیاری می توانند بدون نوشتن کد و تنها با رابط کاربری گرافیکی پروژه های خود را طراحی و پیاده سازی کنند.
توسعه دهندگان No-Code می توانند و ممکن است از مشاغل مختلفی باشند و سطوح مختلفی از تخصص فنی را دارا باشند. این فناوری به دلیل سادگی و سرعت بالا در ساخت پروژه های دیجیتال، به عنوان یک راه حل شگفت انگیز برای کسب و کارهای کوچک و متوسط و همچنین برای استفاده شخصی بسیار مناسب می باشد.
با استفاده از این فناوری کاربران می توانند به سرعت یک وب سایت، اپلیکیشن و حتی یک بازی را طراحی و پیاده سازی کنند و به طور خلاصه و در یک جمله می توانیم بگوییم با کمک فناوری No-Code همه افراد و با هر سطحی از دانش برنامه نویسی قادر هستند که برنامه نویسی کنند.
اگرچه فناوری No-Code ساختن یک وب سایت و برنامه را برای افراد بسیار ساده تر می کند، اما خب لازم است بدانید که استفاده از این فناوری و ابزارهای آن نیز مانند سایر موارد نیازمند یادگیری عملکرد خود و افزایش دانش در زمینه تکنولوژی می باشد.
فناوری No-Code به کاربران این امکان را می دهد تا بدون نیاز به دانش کدنویسی و برنامه نویسی، پروژه های خود را طراحی و پیاده سازی کنند و همچنین با استفاده از قالب های آماده امکان طراحی سایت ها و اپلیکیشن ها را به افراد می دهد. مواردی که می توانیم از No-Code استفاده کنیم به شرح زیر می باشد:
توسعه بدون کد برای کسانی که دانش کدنویسی کمی دارند و یا این که اصلا اطلاعاتی از کدنویسی ندارند، بسیار مفید می باشد. این توسعه دهندگان می توانند از روش بدون کد برای ساختن برنامه های تجاری خود استفاده کنند و آن ها منتشر کنند، در ادامه پلتفرم هایی که بدون کد می توانید برای توسعه کسب و کار خود از آن ها اتسفاده کنید را معرفی کرده ایم.
پلتفرم توسعه Low-Code یک رویکرد بصری برای ساخت نرم افزار است که تحویل سریع تر برنامه ها را با کمتری کدگذاری دستی امکان پذیر می کند. رابط کاربری گرافیکی و ویژگی هایی مثل رها کردن و کشیدن در یک توسعه کم کد، فرآیند ساخت نرم افزار را خودکار می کند.
با این روش وابستگی به رویکردهای قدیمی برنامه نویسی از بین می رود، پلتفرم توسعه کم کد، ساخت پلتفرم های برنامه نویسی را برای افرادی که برنامه نویسی می دانند و از آن سررشته ای دارند را در دسترس قرار داده است.
در واقع در پاسخ به Low-Code چیست می توان این گونه پاسخ داد که این فناوری به شما کمک می کند به ساخت نرم افزارها بپردازید بدون نیاز به داشتن تخص در زمینه کدنویسی. از طرفی می توانیم تحلیل گر و یا حتی مدیریت یک پروژه را به وسیله این فناوری و پلتفرم های آن در دست بگیرید، بدون این که نیاز به کدنویسی های پیچیده پیدا کنید.
البته لازم است بدانید که اتوماسیون های کم کد برای افرادی که به دانش برنامه نویسی تسلط دارند نیز بسیار مفید واقع شده است. این شیوه انعطاف پذیری بیشتری را برای برنامه نویسی به توسعه دهندگان وب داده است. به عنوان مثال برخی از نرم افزارهای کسب و کارها به دانش یک زبان برنامه نویسی به خصوصی احتیاج دارند که انتخاب توسعه دهندگان را محدود می کند.
فناوری Low-Code در این موارد به کمک برنامه نویسان و طراحان وب سایت آمده است تا ساخت این نرم افزارها را تا حدممکن کوتاه کند و و به توسعه دهندگان وب این امکان را بدهد تا در زمان کمتری کارهای بیشتری را انجام دهند. به طور سنتی هر چه فرد درک عمیق تری از مفاهیم مورد بحث داشته باشد، تولید و ارائه یک برنامه رایانه ای با کیفیت بالا برای وب آسان تر خواهد شد.
این موضوع در حالی است که داشتن محدودیت در این زمینه باعث می شود که کار توسعه نرم افزار به وظیفه ای دشوار تبدیل شود. با این وجود همین طور که می دانید امروزه همه چیز تغییر یافته است و با ظهور رابط های کاربری گرافیکی و رایانه های با قدرت بیشتر و پشتیبانی از نرم افزار موجب شده است که امکان توسعه کم کد برای افزایش سرعت کد نویسی فراهم شود و از طرفی نیاز به بهینهسازی سئو برای سایتهای Low-Code به علت محدودیت ها و چالش های موجود وجود دارد.
امکان طراحی وب سایت، اپلیکیشن و حتی سیستم های کامل با داشتن دانش اندکی از برنامه نویسی و حوزه های آن امروزه فراهم است. براساس تعریفی که ویکی پدیا در اختیار ما قرار داده است، پلتفرم توسعه کم کد یک نرم افزار است که محیطی را در اختیار برنامه نویسان قرار می دهد تا نرم افزارهای کاربردی را از طریق رابط های کاربری گرافیکی و پیکربندی کردن به جای روش های سنتی برنامه نویسی رایانه توسعه دهند.
این فناوری بسیار برای برنامه نویسان و شرکت هایی که به هر دلیل علاقه ای به استخدام مهندسان نرم افزاری بسیار زیادی ندارند مفید است، چرا که برنامه نویسان به وسیله این فناوری و یک پلتفرم توسعه کم کد می توانند یک طراحی انفرادی داشته باشند تا یک اپلیکیشن تجاری پیچیده را برای شرکت خود در طی یک زمان کوتاه توسعه دهند.
به همین دلیل به طور کلی می توان گفت این فناوری مناسب طراحان و توسعه دهندگان وب سایت است که دانش برنامه نویسی دارند و به دنبال این هستند که فرآیندها را بسیار سریع تر از حالت عادی پیش ببرند. در ادامه پلتفرم هایی را که می توانید با استفاده از کم کد نویسی از آن ها استفاده کنید را نام می بریم.
هم پوشانی میان دو رویکرد کم کد و بدون کد آنقدر زیاد است که معمولا تفاوت ها از چشم دور می مانند. در ادامه می بینیم که مهم ترین تفاوت های توسعه کم کد و بدون کد چیست و هنگام انتخاب این دو باید به چه مواردی دقت کنیم.
در فناوری توسعه کم کد برای آن دسته از توسعه دهندگان و برنامه نویسان حرفه ای مناسب است که قصد دارند به سرعت از مراحل ابتدایی عبور کنند و تمرکز خود را از فرآیندهای پیچیده تری بگذرانند که منجر به نوآوری و همچنین تعدد قابلیت ها می شود. با اتوماسیون جنبه های استاندارد کدنویسی و عدم اتکا به قواعد نحوی هر زبان برنامه نویسی، افراد بیشتری می توانند وارد این جهان شوند.
در مقابل توسعه بدون کد برای افراد و کسب و کارهایی ساخته شده است که در حوزه خود تخصص دارند، اما لزوما و باید از مهارت کدنویسی اطلاعی ندارند. استارتاپ های کوچک و تیم هایی که به صورت هیبریدی کار می کنند و همین طور تیم های غیرفنی نیز نفع بسیاری از فرآیندهای بدون کد می برند.
در توسعه بدون کد می توان گفت بهترین گزینه برای اپلیکیشن های فرانت اند است که به شکلی سریع و صرفا با کشیدن و انداختن اجزای رابط کاربری ساخته می شوند. بنابراین از بهترین گزینه ها برای توسعه بدون کد می شود به رابط های کاربری اپلیکیشنی اشاره کرد که نیاز به منابع داده، گزارش دهی و آنالیز داده اشاره کرد.
بخشی دیگر از تفاوت No-Code و Low-Code می توان به این اشاره کرد که از توسعه بدون کد می شود در رسیدگی به وظایف مدیریتی خسته کننده اشاره کرد که معمولا در اولویت وظایف قرار نمی گیرند و می توانند یک تیم را از شکست حتمی نجات دهند.
توسعه کم کد را می توان با دسترسی به کتابخانه های بسیار غنی پیش برد و اپلیکیشن هایی واقعا سنگین و پیچیده ساخت. به علاوه این امکان یک پارچه سازی با سایر اپلیکیشن ها و رابط های برنامه نویسی نیز وجود دارد تا هم به منابع داده گوناگون دسترسی یابند و هم تدابیر امنیتی موثرتری به کار بگیرید.
توسعه کم کد نیاز به آموزش و هزینه های زمانی بیشتری دارد و در عین حال، فرصت های بیشتری برای سفارشی سازی به ارمغان می آورد. اگرچه سرعت توسعه در این روش بسیار کمتر از توسعه بدون کد خواهد بود، همچنان به مراتب سریع تر از توسعه سنتی به حساب می آید.
توسه بدون کد به خاطر این که کاملا بصری پیش می رود، نیاز به زمان کمتری نسبت به توسعه کم کد خواهد شد، از سوی دیگر کدها به صورت خودکار نوشته اند و بنابراین تعداد خطاهای بالقوه در مرحله تست نیز کاهش پیدا می کنند در صورتیکه پیکربندی و جریان داده به درستی پیاده سازی شود، همه چیز با بالاترین سرعت ممکن پیش خواهد رفت.
توسعه کم کد در واقع سیستمی باز است که به کاربران اجازه می دهد قابلیت ها را با کدنویسی دستی گسترش دهند، این یعنی شاهد انعطاف پذیری بیشتر و امکان استفاده مجدد از فرآیندها و کدها هستیم. به عنوان مثال کاربر می تواند پلاگینی سفارش سازی شده بسازد و منابع داده گوناگونی را به آن متصل کرد که کاربردهای مشخصی را به همراه می آورد.
با این حال باید در نظر داشت که به روزرسانی ها و پچ های جدیدی که برای اپلیکیشن های کم کد می سازید را باید به صورت دستی تست کنید. توسعه بدون کد سیستمی بسته تر است که تنها با مجموعه ای از قالب های آماده گسترش پیدا می کند. این یعنی موارد کاربرد و دسترسی ها به پلاگین ها و قابلیت های یکپارچه سازی کمتر می شود.
اما سازگاری با نسخه های قدیمی آسان تر خواهد بود چرا که هیچ یک از کدهای اپلیکیشن به صورت دستی وارد نشده اند و تداخلی در ورژن های آتی ایجاد نخواهند کرد.
اگرچه که هم توسعه کم کد و هم توسعه بدون کد دغدغه های امنیتی متعدد به همراه دارند اما خطرات امنیتی بیشتری اپلیکیشن های بدون کد را تهدید می کند چرا که با مداخله اندک و یا هیچ گونه مداخله ای از سوی تیم های امنیتی توسعه می یابند. به همین دلیل این موضوع ممکن است زیرساختی موازی شکل بگیرد که به صورت دقیق پایش نمی شود و با انبوهی از مشکلات فنی همراه است.
از طرفی دیگر فرآیندهای کم کد کماکان زیر نظر تیم های آتی پیش می روند تا از کنترل و مدیریت هرچه بیشتر آن ها اطمینان حاصل کنیم.
به طور کلی می توان گفت کاربران این پلتفرم ها به دسته تقسیم می شوند که شامل:
واقعیت این است که با افزایش روز افزون نیاز به سرعت عمل و دقت کافی، ابزارها و پلتفرم هایی که راهکارهای سریع و کارآمد را بای توسعه نرم افزارها می دهند محبوب می شوند. ابزارهای NoCode و LowCode نیز با ارائه این قابلیت در اختیار کسب و کارها و طراحان و توسعه دهندگان باعث شناخته شدن و محبوبیت خود در میان کاربران گشته اند.
این پلتفرم ها به کاربران و کسب و کارها این امکان را می دهند تا بدون نیاز به استخدام چندین برنامه نویس و حتی در مواردی بدون استخدام برنامه نویسی و یا این که زمان زیادی را برای آموزش برنامه نویسی صرف کنند بتوانند پروژه های کوچک و بزرگ خود را آغاز کنند و آن ها را به واقعیت تبدیل کنند.
به علاوه این که این پلتفرم ها کمک بزرگ دیگری که به کسب و کارهای مختلف می کنند این است که در صورتی که در اول مسیر هستند و منابع مالی زیاد و بزرگی را در دست ندارند می توانند در دنیای دیجیتال حضور پررنگ و قابل قبولی را داشته باشند.
استفاده از ابزارهای کم کد و بودن کد می تواند بسیار روند طراحی و توسعه را برای طراحان سایت ساده تر کند، اما نکته مهمی که وحود دارد این است که این ابزارها دارای محدودیت و چالش هایی هستند که هرگز نمی توانند جای نیروی انسانی را به عقیده ما بگیرند و تنها به عنوان دستیاران حرفه ای می توانند در کنار آن ها برای ساده سازی فرآیندها استفاده کنند.
اولین و شاید یکی از مهم ترین چالش ها و محدودیت هایی که استفاده از این ابزارها برای کاربران همراه دارد این است که یکی از بخش های مهم در طراحی و توسعه دهندگی پلتفرم ها این است که بتوانید با توجه به نیاز و کاربردی که دارند ان ها را سفارش سازی کنید، ابزارهای کم کد و بدون کد در برخی از ابزارها این امکان را در اختیار کاربران خود قرار می دهند اما قابلیت های سفرش سایز آن ها بسیار محدود کننده است که خروجی مطلوبی را در اختیار نخواهد داشت.
دومین چالش مهمی که می توانیم از ان نام ببریم این است که سایت های معروفی وجود دارند که با استفاده از این ابزارها ساخته و راه اندازی شده اند و در حال حاضر فعال نیز می باشند. اما نکته مهمی که وجود دارد این است که این وب سایت عموما دارای سئو و بهینه سازی سایت مطلوبی نمی باشند و همین امر باعث شده است که از سایر رقبای خود بسیار ضعیف تر به نظر برسند.
آخرین مورد و یکی از مهم ترین مواردی که موجب چالش در استفاده از فناوری های بدون کد و کم کد می شود این است که خطرات امنیتی و محدودیت های بسیاری را این ابزاها به همراه دارند مخصوصا پلتفرم های بدون کد که هیچ گونه نظارتی در فرآیند آن ها وجود ندارد و این موضوع باعث می شود وب سایت طراحی و توسعه داده شده از امنیت کافی و لازم برخوردار نباشد.
از طرفی دیگر برای استفاده از این ابزارها لازم است که حتما از پلتفرم های خاصی که در اختیار کاربران خود قرار داده اند استفاده کنیم و در غیر این صورت استفاده و توسعه وب سایت بدون آن ها امکان پذیر نمی باشد. عدم امنیت و وابستگی به پلتفرم های خاص یکی از دلایلی است که موجب ضعف در دیجیتال مارکتینگ برای این وب سایت ها می شود.
اکنون که از چالش های استفاده از ابزارهای کم کد و بدون کد گفیتم لازم است که از فرصت هایی که در اختیار توسعه دهندگان خود نیز قرار می دهد، بگوییم. اولین و شاید بتوان گفت یکی از مهم ترین فرصت هایی که این ابزارها در اختیار طراحان سایت و توسعه دهندگان آن ها قرار می دهند این است که موجب تقویت مهارت برنامه نویسان می شود.
برای همه ما در طول پروسه برنامه نویسی و توسعه وب سایت پیش آمده است که به خطاهایی بربخوریم و برای رفع آن ساعت ها و در مواردی حتی روزها زمان بگذاریم، اما اکنون با روی کار آمدن این ابزارهای بدون کد و کم کد می توانیم با خیالی آسوده به طراحی و توسعه وب سایت بپردازیم و در جواب آیا No-Code جایگزین توسعهدهندگان وب میشود؟ می توانیم به سادگی و قطعیت بگوییم خیر و موجب بهبود مهارت ها خواهد شد.
از طرفی دیگر برنامه نویسان و طراحان وب سایت می توانند از ابزار بدون کدنویسی به عنوان یک دستیار حرفه ای استفاده کنند که در هر مقطع به آن ها کمک می کند و قادر هستند با استفاده و کمک از این ابزار و همچنین دانش برنامه نویسی که دارند به ترکیب کدنوسی اختصاصی با این ابزار بپردازند و خروجی شگفت انگیزی را برای خود رقم بزنند.
و آخرین فرصتی که می توانیم از آن نام ببریم این است که بسیاری از کسب و کارهای کوچک و استارتاپ های تازه تاسیس برای راه اندازی و توسعه وب سایت های خود سرمایه چندانی ندارند و با به کارگیری این ابزارها و استفاده از قابلیت هایی که در اختیار آن ها قرار می دهند باعث می شود که این مسیر بسیار مقرون به صرفه تر و همچنین سریع تر از حالت عادی طی شود.
ابزارهای No-Code و Low-Code به دنیای توسعه و برنامه نویسی معرفی شده اند که به آن ها کمک کنند تا در مدت زمان کوتاه تری وب سایت های فوق العاده ای را طراحی کنند و از طرفی دیگر به عنوان دستیارانی ماهر در کنار برنامه نویسان حرفه ای عمل می کنند و هرگز جای توسعه دهندگان را نخواهند گرفت بلکه مهارت ها و سرعت عمل آن ها را بسیار بیشتر از گذشته خواهند کرد.
طراحی وب در دنیای دیجیتال امروز، با سرعت باورنکردنی در حال پیشرفت است، اما موضوعی که ذهن همه ما طراحان سایت را درگیر خواهد کرد این است که این روند چه تاثیری بر آینده طراحی سایت خواهد گذاشت و به خوبی می دانیم که در دهه آینده باید شاهد تغییرات و تحول عظیمی در این حوزه باشیم. که تاثیرات را در ادامه باهم مرور می کنیم.
با رشد سریع فناوری های واقعیت مجازی، آینده طراحی وب شامل تجربه های تعاملی تر و حسی تری خواهد شد، به زودی گاربران می توانند به جای مرور صفحات، مستقیما در فضای سه بعدی یک وب سایت حرکت کنند و یا این که محصولات را با فناوری های موجود پیش از خرید در دنیای واقعی مشاهده کنند. این موضوع تاثیر بسیار عالی را در بهبود تجربه کاربری خواهد داشت.
سئو بهینه سازی هر وب سایت از بخش های بسیار مهم و اساسی در هر وب سایت می باشد، که همه طراحان سایت و توسعه دهندگان به آن توجه ویژه ای را داشته اند. اما تاثیری که بدون کد و کم کد بر روی سئو می گذارد بسیار جالب است. همان طور که متوجه شدید این فناوری می تواند موجب بهبود بسیار زیادی در تجربه کاربری شود.
تجربه کاربری یکی از مهم ترین مسائلی است که بر روی سئو یک وب سایت تاثیر گذار خواهد بود و می تواند رتبه آن را تا حدود بسیار زیادی جا به جا کند. Core Web Vitals و سایتهای No-Code دو مهره ای هستند که در کنار یکدیگر می توانند سئو و بهینه سازی یک وب سایت را تا حد بسیار زیادی بهبود بخشند.
دیجیتال مارکتینگ از فاکتورهای بسیار زیادی تشکیل شده است که بهبود در هر کدام از این فاکتورها منجر به بهبود روند رتبه دهی وب سایت و همچنین افزایش نرخ تبدیل می شود. فناوری کم کد و بدون کد با قابلیت های بی شماری که در اختیار کسب و کارها و طراحان قرار داده است باعث شده است که فاکتورهای دیجیتال مارکتینگ خروجی بسیار بهتری را داشته باشند.
آخرین و شاید یکی از مهم ترین تاثیراتی که این فناوری می تواند بگذارد تاثیرگذاری بر آینده شغلی طراحان سایت می باشد. این فناوری به کمک طراحان آمده است که خروجی های بسیار بهتر و کاربردی تری را بتوانند به مشتریان خود تحویل دهند. چرا که به کمک کم کد و بدون کد پروژه های چند ماهه در عرض چند هفته به نتیجه مطلوب می رسند و طراحان می توانند زمان خود را برروی مسائل بسیار مهم تری قرار دهند.
اگر کسب و کار دارید و یا این که تازه شروع به فعالیت در زمینه اینترنتی کرده اید، فناوری No-Code و Low-Code به کمک شما آمده است تا حتی با سرمایه ای کم و حداقلی بتوانید به طراحی و توسعه وب سایت خود بپردازید و دیگر دغدغه هزینه های بسیار و سرسام آور را نداشته باشید.
و اگر طراح سایت هستید بهتر است بدانید که این فناوری نه تنها که رغیب شغلی شما نخواهد شد بلکه به عنوان یک دستیار حرفه ای به شما در تمام مراحل کدنویسی و طراحی و سفارش سازی کمک خواهد کرد.
آینده طراحی سایت قطعا ترکیبی از فناوری های NoCode، LowCode خواهد بود که با کمک طراحان و توسعه دهندگان آن ها را سفارش سازی خواهند کرد و به عبارتی بهتر در آینده شاهد NoCode، LowCode و توسعه سفارشی خواهیم بود.