ساخت وبلاگ و مدیریتش خیلی سادست، اما ساخت یک وبلاگ موفق با ترافیک قابل توجه کار سختیه.
سالهاست که ما وبلاگ دارکوب رو راه انداختیم و ترافیکشو همینطور دو برابر و سه برابر کردیم و تو این راه به وبلاگ های دیگه هم کمک کردیم.
همه میدونیم که افزایش ترافیک وبلاگ یه هنره و شواهد نشون میده که ما تو این کار تبحر داریم و علاوه بر دانش، در طول این سالها تجربه کافی هم تو این کار به دست آوردیم و قصد داریم تو این مقاله با شما در میون بذاریم.
- محتوای وبلاگتونو سئو کنید
موتورهای جستجو فرصت خوبی برای کسب ترافیک در اختیار وبلاگها گذاشتن. مثلا:
1- تحقیق کلیدواژه: از کلیدواژه های طولانی تو محتواتون استفاده کنید. گاهی میون مطالب وبلاگتون از مترادف های کلیدواژه هم استفاده کنید. اما دقت کنید که تحت هیچ شرایطی، کلیدواژه رو بدون ضرورت تکرار نکنید، بعبارت دیگه کلیدواژه رو نگنجانید.
2- بهینه سازی عنوان: کلیدواژه های اصلی رو در عنوان بکار ببرید.
3- بهینه سازی توصیفات متا: یک توضیح مختصر و جذاب درباره پست وبلاگتون بنویسید و توش از کلیدواژه های اصلی استفاده کنید. این توضیح باید بین 160-180 کاراکتر باشه.
4- بهینه سازی URL: کلیدواژه ها رو تو آدرس صفحه هم بکار ببرید.
5- بهینه سازی تصویر: کلیدواژه ها رو تو آلت تکست هاتون هم ستفاده کنید.
6- بهینه سازی لینک: هر جا که میشد از لینک های داخلی میون مطالب پست وبلاگتون استفاده کنید.
- برای سرعت و موبایل بهینه کنید
یادتون باشه که کاربرها هیچ وقت برای لود شدن وبلاگ شما صبر نمیکنن. پس اگه صفحتون سریع بالا نیاد، دکمه بازگشت رو میزنن.
باید اول سرعت سایتتونو ببرید بالا. ابزار سرعت سنج گوگل میتونه رتبه سرعت سایتتونو مشخص کنه و راهنمایی هایی برای افزایش سرعت سایت بهتون ارائه میده.
- در کاربرد کلیدواژه های پست وبلاگتون از معناشناسی استفاده کنید
علم معناشناسی در مورد تفسیرهایی که افراد مختلف میتونن از یک کلمه داشته باشن بحث میشه.
وقتی میخواهید برای کلیدواژه ها از علم معناشناسی استفاده کنید، در واقع به گوگل کمک میکنید که متوجه بشه محتواتون درمورد چیه و آیا به چیزی که سرچ شده ربط داره یا نه.
معناشناسی کلیدواژه ها شاید حجم جستجوی بالایی نداشته باشه اما باعث میشه ارتباط بین عبارتی که کاربر سرچ کرده و کلیدواژه شما بهتر تشخیص داده بشه.
- برای اشتراک گذاری پستتون و پیدا کردن ارتباطات جدید از شبکه های اجتماعی استفاده کنید
از شبکه های اجتماعی بری جذب ترافیک مستلزم صبر ، تحقیق، توجه به تغییرات سایتهای اجتماعی، ملاحظاتی در نوع محتوایی که به اشتراک گذاشته میشه و نحوه اشتراک گذاریه.
شروع کنید به اشتراک گذاری محتوا: اجازه بدید پست وبلاگ شانس اینو داشته باشه که توسط مخاطب خونده بشه و توجه ها رو به خودش جلب کنه و به اشتراک گذاشته بشه.
با بقیه کاربرهای شبکه اجتماعی هم تعامل داشته باشید: از هشتگ های مرتبط استفاده کنید، بحث های مرتبط با پست خودتون پیدا کنید و توشون شرکت کنید، یادتون باشه که شبکه های اجتماعی محیط هیجان انگیزی برای ساخت و توسعه برند و جلب اعتماد دیگرانه. میتونید از طریق شرکت کردن در بحث ها و اشتراک گذاری مطالبتون اعتمادسازی کنید.
نکته: فقط محتوای عالی، مثبت و با تأثیر بیادماندنی روی خواننده ها به اشتراک بذارید، فالوئرها خودشون با اشتراک گذاری محتواتون ترافیک رو روونه سایتتون میکنن.
- افزایش رتبه سایت با افزایش تعداد کلیک
تعداد کلیک های کاربر نشونه تعامل کاربر با سایته و به گوگل نشون میده که آیا این مطلب ارزش خوندن داشته یا نه.
یکی از چیزهای مهمی که باید بهبود ببخشید، عنوان پستتونه. چون خواننده ها از روی عنوان مقاله رو قضاوت میکنن. عنوان مقاله رو طوری انتخاب کنید که خواننده ها اتوماتیک وار روش کلیک کنن. بهتره عنوان کوتاه، شفاف، جذاب و کمتر از 60 کاراکتر باشه.
همه فوت و فن های جذب ترافیک مشخصه و شما لازم نیست براش از اول تحقیق کنید، اما زمانبره و مستلزم مداومت و ثباته. تسلیم نشید. بچسبید به برنامه کاریتون و وبلاگتونو تبدیل به یه چیز بدرد بخور بکنید.
برای روشهای سئو و تقویت نتایج بازاریابی داخلی میتونید با کارشناس های دارکوب تماس بگیرید، ما منتظریم برنامه های شما رو بشنویم و متناسب با اونها راهنماییتون کنیم.