امروزه سبک های طراحی قالب وب سایت جدیدی به وجود آمده اند که با توجه به بهترین تجربه کاربران از وب سایت به وجود آمده اند. ریشه شکل گیری این سبک های جدید طراحی وب سایت در ایجاد ارتباط با کاربر وب سایت به بهترین شکل ممکن می باشد. در بخش زیر به تعاریف اولیه برخی از سبک های جدید طراحی می پردازیم:
{star-snippet}
طراحی دو بعدی Flat Design
به نوعی از طراحی اطلاق می گردد که از گرافیک های سه بعدی در قالب استفاده نمی گردد و المان ها در ساده ترین وضعیت خود طراحی می گردند. در این مدل طراحی دریافت و درک اطلاعات وب سایت بسیار سریعتر صورت می پذیرد زیرا ذهن کاربر درگیر گرافیک ها و بعدهای مختلف وب سایت نمی گردد. این مدل طراحی وب سایت همچنین با سایزهای مختلف صفحه نمایش بسیار ساده تر سازگار می گردد زیرا از گرافیک های تصویری در این مدل کمتر استفاده می گردد. در این مدل طراحی معمولا فونت ها بسیار بزرگتر از قبل می باشد به طوری که ارائه اطلاعات به کاربر در اولویت قرار می گیرد تا گرافیک وب سایت و به این نوع طراحی وب سایت معمولا محتوا اول Content Firest نیز گفته می شود. منبع
طراحی تک صفحه One Page Design
در این مدل طراحی با کلیک بر روی برخی از منوهای وب سایت به جای آنکه به صفحه دیگری منتقل گردیم به بخشی از همان صفحه منتقل می شویم و قادر خواهیم بود تا اطلاعات لازم را در همان بخش مطالعه نماییم. سرعت ارائه مطالب در وب سایت های تک صفحه بسیار بالاتر می باشد و نیازی نیست تا صفحه جدیدی بارگذاری گردد تا کاربر اطلاعات را مشاهده نماید. این سبک طراحی همچنین با توجه به بالا بردن مدت زمانی که کاربر در صفحه اصلی وب سایت باقی می ماند سبب افزایش رنکینگ صفحه و در نتیجه افزایش رتبه سئو صفحه وب سایت می گردد. امروزه مدت زمانی که کاربر در یک صفحه از وب سایت می ماند یکی از مهترین المان هایی است که گوگل در رنک دهی نتایج جستجو لحاظ می نماید.
طراحی ریسپانسیو Responsive Design
در این مدل طراحی با استفاده از HTML و CSS وب سایت به گونه ای طراحی می گردد تا با کلیه سایزهای مرورگر سازگار باشد و به عنوان مثال در صورتی که وب سایت را با موبایل و تبلت مشاهده نمایید وب سایت بدون هیچ مشکلی و بدون نیاز به زوم و جا به جایی اسکرول به چپ و راست قابل رویت باشد. امروزه با توجه به اینکه 50 درصد از کاربران اینترنت از موبایل برای رویت وب سایت استفاده می نمایند نسخه موبایلی وب سایت یکی از الزامات وب سایت می باشد و موتورهای جستجو مخصوصا گوگل مدیران وب سایت را تشویق به راه اندازی نسخه موبایلی و سازگاری آن برای سایزهای مختلف صفحه می نمایند. منبع
طراحی انیمیشنی Animated Design
وجود بخش های متحرک در وب سایت باعث جذابیت بیشتر وب سایت و پویا بودن آن می گردد و در صورتی که این کار به درستی انجام گردد حس بهتری نسبت به سایت های بدون تحرک در کاربر ایجاد می گردد. قبل از این، برای انیمیشن سازی در صفحه وب سایت مجبور بودیم از فلش برای متحرک سازی المان های مختلف صفحه استفاده نماییم که مشکلی که وجود داشت آن بود که برخی از مرورگرها از فلش پشتیبانی نمی گردند و معمولا فایل های فلش بسیار سنگین تر نسبت به سایر المان های صفحه بودند و باعث کندی وب سایت می شدند. امروزه متحرک سازی معمولا با استفاده از HTML و CSS و کتابخانه های جاوا اسکریپت نظیر JQUERY و MOOTOOLS و ... انجام می گردند که حجم پیاده سازی انیمیشن به مراتب پایین تر از فلش می باشد.
طراحی 3D Design
این نوع طراحی وب سایت طرفداران خاص خود را دارد و برای آنهایی مناسب تر است که به دنبال قالب های خاص می باشند. در این نوع طراحی قالب به گونه ای طراحی می گردد که حس سه بعدی بودن فضا در کاربر ایجاد گردد و البته این سبک طراحی تداخلی با طراحی دو بعدی ندارد زیر فقط در بخشی از وب سایت این کار انجام می گردد و حس بودن در فضا در کاربر ایجاد گردد.
در پایان
امروزه بهترین سبک طراحی قالب وب سایت معمولا طراحی دو بعدی تک صفحه ریسپانسیو انمیشنی می باشد که بهترین ارتباط را با کاربر برقرار می سازد و تاثیر بسیار مثبتی بر روی سئو وب سایت دارد. هزینه طراحی وب سایت به این روش معمولا نسبت به سایر روش های طراحی بسیار بالاتر می باشد و البته نتیجه گیری از این نوع وب سایت بسیار بهتر است. دارکوب به توجه به تاثیر بسیار بالای سبک های جدید طراحی کارفرمایان محترم خود را تشویق به طراحی این سبک وب سایت می نماید.