اهمیت ابزار ScoreCard و Impact Calculator برای سرعت سایت و سئو

رتبه بندی کاربر: 5 / 5

PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVE

 

ابزاری که نشان می دهد یک سایت چگونه در رقابت های تلفن همراه قرار می گیرد.

در سال های اخیر، گوگل روی بهبود تجربه کاربری سایت ها در موبایل توجه ویژه ای دارد.در کنگره جهانی موبایل که به تازگی در بارسلونا برگزار شد، غول جستجو یعنی گوگل اعلام کرد که دو معیار و منبع جدید برای این اتفاق منتشر کرده است: یک ScoreCard موبایلی جدید و یک Conversion impact Calculator (محاسبه گر تاثیر تبدیل).

هر دو ابزار به بازاریابان یک آمار بصری واضح می دهد و آنها را کمک می کند تا اطلاعات بیشتری راجع به سرعت سایت های موبایلی بدست بیاورند.

ابزار ScoreCard (کارت امتیاز) از گزارش داده های تجربه کاربران در کروم (Chrome) و مقایسه سرعت چندین سایت موبایلی استفاده می کند.این همان پایگاه داده ای است که کروم در ماه ژانویه برای سنجش سرعت به وسیله ابزار insight آن استفاده کرد.گوگل می گوید که ابزار ScoreCard می تواند از هزاران سایت در 12 کشور گزارش دهد.

به عنوان یک راهنما، گوگل توصیه می کند که یک سایت با سرعت اینترنت 3G به طور متوسط در 5 ثانیه و با سرعت اینترنت 4G به طور میانگین باید در 3ثانیه بارگزاری شود و بتوان از آن استفاده کرد.

برای اینکه بتوان چشم اندازهای تقریبی مالی سایت ها را به وسیله ScoreCard بدست آورد، Impact Calculator جدیدی طراحی شد تا بتواند میزان نرخ تبدیلی که به دلیل سرعت پایین بارگزاری سایت از دست رفته و کاهش داشته است (افرادی که از سایت خارج شده و به مشتری ثابت تبدیل نشده اند) را محاسبه کند.

محاسبه گر تاثیر تبدیل  بر پایه وضعیت و بازدهی سایت های خرده فروشی آنلاین که در آوریل 2017 گزارش شده می باشد و این گزارش هم نشان می دهد که هر ثانیه تاخیر بارگزاری در سایت های خرده فروشی می تواند به نرخ تبدیل تقریبا 20 درصد آسیب بزند؛ هر چه ثانیه های لود سایت افزایش یابد، این زمان هم بیشتر شده و سود سایت هم کاهش می یابد.

 

بررسی دقیق تر

این روزها مشتریان انتظار دارند سایت های سریع و یکپارچه را روی موبایل مشاهده کنند.

به همین دلیل است گوگل به تازگی این ابزار را برای کمک به صاحبان وب سایت منتشر کرده است، تا آنها هم بتوانند تجربه بهتری را به مشتریان ارائه دهند.

براساس تحقیقی که خود گوگل در سال 2016 صورت داد، 53 درصد از بازدید های سایت از موبایل به این دلیل ترک می شوند که لود شدن سایت 3 ثانیه و یا بیشتر طول می کشد.

در کنگره ای که در بالا هم اعلام شد هدف اصلی از راه اندازی ابزار Speed ScoreCard این بود که شرکت ها سرعت سایت های موبایلیشان را با وب سایت شرکت های دیگر مقایسه کنند.

 

سرعت بیشتر وب سایت به معنای تبدیل بالا می باشد.

خب منظور از تبدیل، تبدیل کاربران معمولی یا بازدیدکنندگان به مشتریان وفادار و مشترکین می باشد.

شرکت های زیادی هستند که از AMP (Accelerated Mobile Pages) برای اینکه سرعت بارگزاری سریعتری را به کاربران ارائه دهند استفاده می کنند.پس یکی از روش های خوبی که می توانید استفاده کنید AMP می باشد.

گوگل هنوز اطلاعات بیشتری از این دو ابزار ارائه نداده است.

 

درباره AMP

سرعت صفحه فرود شما می تواند مرز تبدیل کاربر یا از دست دادن آنرا مشخص کند.خب گفتیم که بیشتر بازدیدکنندگان، اگر بارگزاری سایت بیش از 3 ثانیه طول بکشد آن را ترک خواهند کرد.این درحالی است که سایت هایی وجود دارند که باگزاریشان به طور میانگین 19 ثانیه طول می کشد.برای این که در رقابت حضور داشته باشید، صفحه فرود خود را با AMP بهینه کنید.

 

مزایا

AMP به شما اجازه می دهد تا صفحاتی ایجاد کنید که به سرعت بارگزاری شوند، که خب این سرعت بالای بارگزاری باعث رضایت بیشتر کاربر و بالا رفتن نرخ تبدیل شما می شود.صفحه فرود و سرعت آن فاکتور بسیار مهمی برای نمره کیفی (Quality Score) می باشد.

 

چگونه کار می کند؟

AMP به سرعت بارگزاری سایت کمک بسیار زیادی می کند.مرورگرها AMP را راحت تر (و البته سریعتر) تفسیر می کنند، زیرا آنها بسیار ساده می باشند و خصوصا برای کمک به توسعه دهندگان طراحی شده تا از برنامه نویسی رایج که باعث کندی سایت ها میشود جلوگیری کند.

حتی بهتر اینکه، صفحات AMP را می توان به طور مستقیم از حافظه Google AMP به خدمت گرفت.هر زمان که ممکن باشد، گوگل انتخاب خواهد کرد که نسخه کپی شده در حافظه را بارگزاری کند، که این کار بارگزاری بسیار سریعی را در پی دارد.زمانی که نتواند از Cache سیستم اطلاعات را نمایش دهد (به دلیل ناسازگاری ویژگی ها یا هر دلیل فنی دیگری)، صفحه فرود AMP شما از وب سرور بارگزاری خواهد شد.

اگر چه بارگزاری از وب سرور، همانند بارگزاری در حافظه سریع نخواهد بود، اما همچنان از بارگزاری بدون AMP، بسیار سریعتر خواهد بود.

به بررسی دقیق تر AMP می پردازیم، برای اینکه بخواهیم از سرعت بیشتر در دستگاه های موبایلی بهره مند باشیم حتما باید از این تکنولوژی استفاده کنیم.بسیاری از شرکت های طراحی سایت و سئو کار هنگام طراحی سایت این تکنولوژی را به کارفرمایان توصیه می کنند، پس بریم که اطلاعات بیشتری راجع به این موضوع داشته باشیم که با ابزارهای Scorecard و محاسبه گر اثر، ارتباط مستقیم دارد.

 

AMP دقیقا چیست؟

مخفف عبارت Accelerated Mobile Pages می باشد که یک استاندارد کدنویسی برای ناشران وب می باشد.هدف AMP برای این ناشران این است که بتوانند سایت خود را به سرعت در تلفن های همراه بارگزاری کنند، چون منابع دسکتاپی سنگین و زیاد می باشد و می تواند بارگزاری سایت در تلفن همراه را به شدت کاهش دهد.اگر بخواهیم با خودمان کمی صادق باشیم، بسیاری از بخش ها و المان های سایت در نسخه های دسکتاپی غیر ضروری می باشند.

تا همین اواخر، AMP صرفا برای تجربه کاربری بهتر بود.اما الان قضیه فرق کرده و گوگل وب سایت ها را به پیروی و استفاده از این تکنولوژی تشویق می کند.

 

چرا AMP مهم است؟

خب گفتیم که AMP برای سرعت سایت های موبایلی و دو ابزار بالا بسیار مهم می باشد.

تا حالا سعی کردید سایت خود را در موبایل بارگزاری کنید؟ آیا از سرعت بارگزاری آن راضی هستید؟ به طور طبیعی افرادی که سایت را در موبایل باز می کنند، نسبت به افرادی که این کار را در دسکتاپ انجام می دهند صبر کمتری دارند.ضمن اینکه سرعت اینترنت در دستگاه های دسکتاپی عموما پایدارتر است تا تلفن همراهی که در حرکت است.

به زبان ساده، گشت و گذار در اینترنت به وسیله موبایل که در حال حرکت است و در جای ثابت قرار ندارد، سرعت اینترنت همیشه سریع نیست.پس بهتر است تجربه کاربری و کاوش در وب سایت را برای تمامی کاربران (حتی آنان که سرعت پایین یا ناپایدار اینترنت دارند بهبود دهیم و این حداقل چیزی است که گوگل می خواهد اتفاق بیافتد) به وسیله AMP استاندارد کنیم.

 

چه کسی بیشترین سود را از Google AMP می برد؟

بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند که در صفحات فرود خدمات و محصولات بهتر است که از این استاندارد استفاده نشود.این اتفاق می تواند اولین تاثیراتی که سایت باید روی کاربر بگذارد را کاهش دهد، و ممکن است که هدف اصلی طراحی شما را دچار مشکل کند.پس به نظر من هر سایتی نباید از AMP استفاده کند.فکر کردن به برخی از صفحات که سرویس ارائه می دهند و با AMP استاندارد شده اند می تواند غیر قابل تصور شود؛ حتی ممکن است خودتان هم پس از ورود به صفحه سایتتان آن را ترک کنید.

سایت هایی که می توانند تا بالاترین حد از مزایای این تکنولوژی بهره بگیرند، وب سایت های ناشر هستند؛ سایت هایی که محتوا تولید و ارائه می کنند.بخش هایی همانند اخبار، به روز رسانی ها و وبلاگ ها و مقالات، بخش هایی است که می توان به AMP منتقل کرد.

 

تفاوت بین سایت های موبایلی که از AMP استفاده می کنند و آنهایی که استفاده نمی کنند چیست؟

یکی از بزرگترین تفاوت ها اینست که صفحات AMP چیزهای زیادی برای تجربه کاربری پیچیده تر ندارند.

  • AMP شما را مجبور به استفاده از یک نسخه ساده و موثر از CSS می کند.
  • اجازه استفاده از جاوا اسکریپت به هیچ عنوان وجود ندارد؛ در واقع خیلی ها در حال کشف روش ایجاد دکمه اشتراک در صفحات AMP می باشند.

اساسا زمانی که شما AMP را برای یکپارچه سازی صفحات موبایلی خود استفاده می کنید، در واقع باید سرعت و خوانایی را در بالاترین اولویت نسبت به هر چیز دیگری قرار دهید؛ حتی بالاتر از قابلیت به اشتراک گذاری محتوا...

صفحات AMP صفحاتی ساده هستند که فوق العاده سریعتر از صفحات معمولی می باشند که البته نمی توان در برخی از صفحات خاص از آن استفاده کرد.

 

چرا گوگل، AMP را ساخت؟

طبق گفته اریک انژ (Erick Enge)، مدیر عامل شرکت بازاریابی دیجیتال Stone Temple، افرادی که در وب کاوش می کنند نتایج را با سرعت بیشتر می خواهند.به این معنی می باشد که گوگل می خواهد به کاربرانش، در این عصر که رقابت جدی است، سرعت ارائه بدهد.انژ همچنین می گوید، صاحبان سایت و کسب و کارها اگر بتوانند با سرعت خوب محتوا را ارائه دهند، می توانند از بازار به خوبی حمایت کرده و سهم بالایی از بازار را به خود اختصاص می دهند.گوگل هم می خواهد که مردم را در صفحات وب موبایلی حضور داشته باشند.

 

AMP برای سئو چه مفهومی دارد؟

به گفته ریچارد گینگراس مدیر ارشد اخبار و محصولات اجتماعی در گوگل AMP مستقیما یک فاکتور رتبه بندی برای موتورهای جستجو محسوب نمی شود و سایت هایی که از AMP استفاده می کنند، افزایش رتبه قابل ملاحظه ای در موتورهای جستجو نخواهند داشت.

اما به گفته گینگراس، سرعت یک مسئله حیاتی در رتبه بندی موتورهای جستجو می باشد.خود AMP در رتبه بندی گوگل تاثیر ندارد اما سرعتی که به صفحات سایت می بخشد، به سئو و تجربه کاربری سایت کمک شایانی خواهد کرد.اگر ما دو صفحه متفاوت اما با مقاله هایی که کاملا یکسان داشته باشیم، اما سرعت بارگزاری یکی از صفحات سریعتر باشد، طبیعتا صفحه و مقاله ای که سرعت بارگزاری بیشتری دارد موفق تر خواهد بود.

AMP همچنین می تواند به طور غیر مستقیم، در جایگاه صفحات در نتایج گوگل تاثیرگذار باشد.چون AMP کلیک های بیشتری را برای سایت در پی خواهد داشت و به دلیل سرعت بالای بارگزاری، نرخ bounces (میزان خروج فوری کاربران از سایت) کمتر خواهد بود، گوگل صفحه را برای کاربران صفحه ای ارزشمند تشخیص داده و رتبه بهتری برای صفحه و سایت در نتایج جستجو در نظر می گیرد.به همین دلیل است که می گوییم تکنولوژی "ای ام پی" به صورت غیر مستقیم روی سئو و رتبه سایت در موتورهای جستجو تاثیر می گذارد.

گوگل مرتبا تغییراتی را در قوانین خود اعمال می کند و بهترین پلتفرم ها برای جستجو را تغییر می دهد.اما چیزی که الان در دنیای وب و موتورهای جستجو به خصوص گوگل مهم است این است که آیا وب سایت شما با موبایل سازگار است و تست های سرعت در دستگاه های موبایلی را گذرانده است؟ اگر پاسخ منفی باشد یعنی سایت شما خلاف قوانین موتورهای جستجو عمل کرده و این روی نتیجه صفحه برای رتبه بندی تاثیر خواهد گذاشت.

 

پس اهمیت سرعت سایت های موبایلی روز به روز اهمیت بیشتری پیدا می کند و گوگل هم با این دو ابزار جدید، ثابت کرد که چه تمرکزی روی این قضیه دارد.خود گوگل هم با استانداردی با نام AMP به سایت ها در این امر یاری رسانده است.می توانید برای گرفتن پاسخ سوالاتی که در ذهن دارید با دارکوب تماس گرفته تا کارشناسان اطلاعات بیشتری در مورد وب سایت، سئو، نسخه های موبایلی و... به شما بدهند.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258
ایمیل: info@sitedar.com
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز