سئو انتیتی (Entity SEO) چیست و کاربرد آن

نوشته شده توسط سما کتیبه

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=21954

سئو انتیتی
5/5 - (2 امتیاز)

تا چند سال پیش، کارشناسان سئو برای بهینه سازی وب سایت تمرکز خود را برای رسیدن به رتبه اول گوگل بر روی کلمات کلیدی می گذاشتند و از همین طریق باید با سایر رقبا رقابت می کردند تا بتوانند امتیاز خوبی را از موتورهای جستجوی گوگل دریافت کنند.

اما با توجه به این موضوع که گوگل اکنون گراف دانش خود را تغییر داده است و برای رتبه بندی و الویت بندی تنها از تکیه بر کلمات کلیدی خارج شده است و اکنون خزنده های گوگل شروع به الویت بندی قطعات و موجودیت های مهم در صفحات نتایج جستجوی گوگل کردند.

سئو انتیتی به معنای واحدهای متمایز و شناسایی شده اطلاعاتی است که می توانند شامل افراد، مکان ها، برندها یا مفاهیم خاص باشند. این اطلاعات به موتورهای جستجوی گوگل کمک می کند تا محتواهای موجود در وب سایت را بهتر شناسایی کنند و به جستجوی کاربران مرتبط کنند. وب مستران و کارشناسان سئو می توانند با استفاده از انتیتی محتوای خود را به گونه ای بهینه سازی کنند که موتورهای جستجو آن ها را بهتر شناسایی کنند.

در این مقاله از دارکوب قصد داریم شما را با سئو انتیتی و کاربرد آن آشنا کنیم، پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

انتیتی (Entity) چیست؟

در اصول و قواعد سئو، Entity به مفهوم و یا چیز خاصی گفته می شود که با دقت بسیار بالا در پایگاه های داده شناسایی شده و دارای یک شناسه مشخص می باشد. موجودیت ها و یا چیزهای خاصی که از آن ها نام بردیم می تواند شامل افراد، مکان ها، اشیا و یا مفاهیمی خاص باشد.

حسن و نقطه مثبتی که انتیتی ها دارند این است که به اندازه کافی قابل درک هستند تا کاربران و مخاطبین بتوانند آن ها را درک کنند. به طور مثال از مکان های مشهوری که می توانیم نام ببریم “تخت جمشید” و یا ” موزه لور پاریس” است و از افراد معروف و مشهور می توانیم به ” استیو جابز” و یا ” ایلان ماسک” اشاره کنیم.

همان طور که در قسمت بالا به آن اشاره کردیم، بهینه سازی سایت برای گوگل، سال ها براساس کلمات کلیدی انجام شده است و هم اکنون نیز می شود. اما خب کلمه کلیدی نباید با اینتیتی اشتباه گرفته شود و کلمه کلیدی همان کوئری است که کاربر در فرآیند جستجو گوگل وارد می کند.

هدف استفاده از کلمات کلیدی این است که محتوای موجود در وب سایت برای این جستجو نتیجه خوبی را بتواند دریافت کند. به همین دلیل تولید محتوا براساس کلمات کلیدی همچنان موجود است و تغییری که ایجاد شده است این است که باید این کلمه کلیدی را برای گوگل به یک انتیتی تبدیل کنیم.

به عنوان مثال نیما یک کلمه کلیدی است که اگر بخواهیم آن را برای موتورهای جستجوی گوگل تبدیل به یک انتیتی شخص بکنیم از نام نیمایوشیج استفاده می کنیم. به همین دلیل استفاده از انتیتی ها به جستجوی معنایی موتورهای جستجوی گوگل بسیار کمک می کند و باعث می شود که موتورها و خزنده های گوگل بتوانند ارتباط معنایی در محتوا و صفحات شما بهتر پیدا کنند.

چرا سئو انتیتی مهم است؟

گوگل از مفاهیم (entity) به شیوه های مختلفی استفاده می کند تا بتواند تجربه کاربری را بهبود ببخشد و نتایج جستجوی دقیق تر و مفیدتری ارائه دهد. گوگل (entity) ها را برای ایجاد و غنی سازی نمایه ی دانش (Knowledge Graph) خود استفاده می کند. این نمایه به کاربران کمک می کند تا اطلاعات جامعی در مورد entity های مختلف مانند افراد، مکان، اشیا و سایر مفاهیم دریافت کنند.

از طرفی دیگر گوگل با استفاده از شناسایی انتیتی ها و الگوریتم گوگل می تواند پاسخ های مستقیم و مختصر را در اختیار کاربران قرار دهد، ارائه پاسخ در بخش فیچر اسنیپت به صورت بلوک های برجسته در بالای نتایج جستجو نمایش می دهد. به همین دلیل است که با اجرای تکنیک های فیچر اسنیپت و قرار گرفتن در این قسمت، می توانید بالاتر از رتبه یک قرار بگیرید و تا حد زیادی جایگاه خود را تثبیت کنید. گوگل برای این سایت ها ارزش و اعتبار بالایی در نظر می گیرد.

انتیتی در سئو از جهات بسیار زیادی قابل اهمیت است و موجودیت آینده ی سئو و راهکار نهایی موتورهای جستجو است برای تعیین معنای محتوا و انتخاب محتوایی که باید به کاربران نشان داده شود. موتورهای جستجو بهتر مفهوم و مقصود جستجوهای کاربران را درک می کنند و در انتخاب نتایج جستجو دقیق تر و هدفمندتر می شوند.

نتایج جستجو براساس معنا و مفاهیم مرتبط با قصد و هدف کاربر، نه فقط تطابق با کلمه کلیدی به او ارائه می شود. کاربر به جای وقت گذاشتن و جستجو در صفحات و فهرست های موتورهای جستجوی گوگل اطلاعات جامع و دقیقی را دریافت می کند.

نکته بسیار مهمی که وجود دارد این است که با استفاده از نقش Entity SEO در جستجوی صوتی (Voice Search) و Google SGE و این که کاربران سوالات خود را به صورت محاوره ای بیان می کنند باعث می شود که موتورهای جستجوی گوگل بهتر عمل کنند. هرچه الگوریتم های گوگل یک موضوع را بهتر درک کرده باشند، دسته های معنایی در جستجو بیشتر نمایان می شود.

چگونه گوگل موجودیت‌ها را شناسایی می‌کند؟

نتایج جستجوی گوگل گاهی اوقات اطلاعاتی را نشان می دهد که از نمودار دانش ما، پایگاهی از داده ها درباره ی میلیاردها واقعیت در مورد افراد و مکان ها و چیزها، به دست می آید. نمودار دانش به ما امکان می دهد به سوالاتی که از از واقعیت های جهان می پرسند، مانند ارتفاع برج ایفل و سوالاتی از این دست پاسخ دهیم.

کاری که نمودار دانش می کند این است که به سیستم ها امکان می دهد تا زمانی که مفید بودن ارائه اطلاعات واقعی و عمومی تشخیص داده شد، آن ها را پیدا کنند و در خدمات سئو و در نتایج نمایش دهند. در گراف دانش انتیتی ها و ارتباطشان ذخیره می شود. این نمودار سیستمی است که اطلاعات مربوط به افراد، مکان ها، سازمان ها و رویداد ها و سایر موجودیت ها را به روشی ساختار یافته تنظیم و به هم وصل می کند.

وقتی در مورد موضوعات خاص در گوگل جستجو می کنید، داده های نمایش داده شده در قالب پنل های دانش و نتایج جستجو غنی شده و یا همان ریچ اسنیپت در جستجوی گوگل از گراف دانش استخراج می شود. نمودار دانش بر انتیتی های دنیای واقعی و روابط بین آن ها متمرکز شده است و نه کلمات کلیدی.

براساس داده های گراف دانش، یک پنل دانش که خلاصه ای از جزئیات درباره ی آن موضوع خاص را نشان می دهد، در نتایج جستجو ظاهر می شود. نمودار دانش موجودیت های مختلف را براساس ارتباطی که باهم دارند، به هم وصل می کنند. به عنوان مثال لئوناردوداوینچی به نقاشی و موتالیزا مربوط می شود.

برای تضمین ذخیره ی اطلاعات دقیق و غنی، داده های ساختار یافته از منابع مختلف از جمله Schema.org و Wikidata و پایگاه های داده ی عمومی، در گراف دانش باهم ادغام دارند. در نمودار دانش گوگل درباره موضوعات متنوع در حوزه هایی مانند علوم و فناوری، تاریخ و فرهنگ به چندین زبان داده ذخیره شده است.

گوگل با همکاری Bing و yahoo برای انجام این کار Schema.org را ساخت. Schema.org مجموعه دستورالعمل هایی را ارائه می دهد تا کارشناسان سئو و توسعه دهندگان وب سایت با گنجاندن آن ها در هر محتوا به گوگل در درک محتوای یک صفحه کمک کنند. Schema.org نقش مهمی در رساندن داده ها به نمودار دانش دارد.

چون به کارشناسان سئو و وب مسترها کمک می کند تا محتوای وب سایت خود را به گونه ای ساختار دهند که ماشین بتواند آن ها را درک کند. این داده های ساختار یافته به الگوریتم های امکان می دهد تا زمینه و معنای محتوا را درک کنند. همان طور که گفتیم گوگل تصمیم گرفته بود بر چیزها و موجودیت ها تمرکز کند.

شما می توانید با گنجاندن داده های ساختار یافته در صفحه، سرنخ های واضح درباره معنای یک صفحه به گوگل بدهید. داده های ساختار یافته قالبی استاندارد برای ارائه اطلاعات درباره ی یک صفحه و طبقه بندی محتوای یک صفحه است. شما باید تمام ویژگی های مربوط به یک موجودیت را به گوگل معرفی کنید تا برای ظاهر شدن در فهرست جستجوهای گوگل با نتایج بهینه تر در نظر گرفته شود.

تفاوت بین Entity SEO و Traditional SEO

همان طور که در ابتدای این متن نیز به آن اشاره کردیم، در گذشته کارشناسان سئو از روش های سنتی سئو و یا همان  Traditional SEO برای سئو سایت استفاده می کردند. در واقع سئو سایت در گذشته استفاده از یک کلمه کلیدی و تکرار چند باره آن در قسمت های مختلف محتوا بود. اما در سئو انتیتی باید به شیوه های مختلفی به دنبال پیدا کردن سرنخ درباره موضوع محتوا گوگل باشیم.

به بیانی بهتر مدل های سنتی بازاریابی اطلاعاتی مبتنی بر کلمات کلیدی، دارای محدودیت در بازاریابی اسنادی هستند که با عبارت جستجو تطابق ندارند، کاربرد کلیدهای ترکیبی که بر روی رایانه و کامپیوترهای شما در جهت جستجوی متن در یک صفحه، عملکردی مشابه مدل های سنتی مذکور را به نمایش می گذارد.

با توجه به حجم قابل توجهی که در داده های وب وجود دارد، درک معنایی تمامی واژگان، لغات، پاراگراف ها و همچنین مقالات و و وب سایت ها برای گوگل امکان پذیر نمی باشد. به همین دلیل روش سئو انتیتی به وجود آمد تا توسط فراهم اوردن ساختاری منسجم، ضمن بهینه سازی بار محاسباتی، باعث درک بهتر گوگل از محتوا می شوند.

هدف روش های بازاریابی مفهومی و در واقع انتیتی در سئو، غلبه بر چالش موجود توسط ساختارهای کمکی جهت ایجاد وجهه معنایی از کوئری ها و اسناد، در یک فضای مفهومی سطح بالاتر است. این ساختارها شامل واژگان کنترل شده، موجودیت شناسی و انتیتی های موجود در پایگاه دانش می باشد.

هدف اصلی که سئو انتیتی به دنبال آن است، این است که به ارائه تصویری جامع تر از نیاز اطلاعاتی کاربر توسط شناسایی موجودیت هایی است که ارتباط نزدیکی با کوئری یا پرسش دارند. پس روش های بازاریابی سنتی محدود به کلمات کلیدی و سئو سایت است اما در سئو انتیتی تمرکز بر معنا و مفهوم می باشد که جزو الگوریتم های مهم و اساسی در گوگل به حساب می آیند.

استراتژی‌های بهینه‌سازی سایت برای Entity SEO

برای بهینه سازی سایت با استفاده از سئو انتیتی لازم است که استراتژی های موثری را به کار بگیریم تا بتوانیم بهینه سازی وب سایت را به بهترین شکل ممکن انجام دهیم، در ادامه استراتژی های بهینه سازی برای سئو انتیتی را با یکدیگر مورد بررسی قرار می دهیم.

استفاده از داده‌های ساختاریافته (Structured Data)

یکی از استراتژی های موثر جهت بهینه سازی وب سایت برای سئو انتیتی استفاده از داده های ساختار یافته می باشد. داده های ساختار یافته به موتورهای جستجوی گوگل و سایر موتورهای جستجو کمک می کنند تا درک بهتر و موثرتری را از محتوای صفحات وب سایت شما داشته باشند و تاثیر مثبتی را بر سئو وب سایت می گذارند.

یکی از بهترین تکنیک ها در سئو داخلی وب سایت که می تواند به درک بهتری از انتیتی توسط گوگل کمک کند، استفاده از داده های ساختار یافته (Schema Markup) است که این کدها اطلاعات و ویژگی های خاصی را از موضوع مطرح شده توسط شما به موتورهای جستجو می دهند. برای موجودیت هر چیزی که مورد نظر دارید می توانید با استفاده از کد هایی که وجود دارد آن را به صورت یک داده ساختار یافته به کدهای HTML اضافه کنید.

Schema Markup به وب سایت شما کمک می کند تا رتبه بهتری را برای انواع محتواهای موجود در صفحات مختلف وب سایت خود به دست بیاورید. نشانه گذاری اطلاعات می تواند برای مقالات، کسب و کارها، رستوران ها و محصولات و بسیاری دیگر از مسائل باشد.

از طرفی دیگر وب سایت هایی که Schema Markup استفاده می کنند، رتبه بسیار بهتری را در صفحه نتایج جستجوهای گوگل نسبت به وب سایت هایی که از نشانه گذاری استفاده نمی کنند می گیرند. در یک مطالعه بر روی وب سایت های مختلف به این نتیجه رسیده اند که وب سایت هایی که از نشانه گذاری استفاده می کنند، رتبه بالاتری نسبت به وب سایت هایی که بدون Schema Markup داشته اند.

دلیل این موضوع این است که این وب سایت ها، نحوه نتایج متفاوتی با سایر رقبا نشان می دهند و بنابراین شانس کلیک شدن بر روی وب سایت بسیار زیاد می شود. در حالی که کاملا روشن نیست که نتیجه بالاتر تنها مرتبط با نشانه گذاری باشد، بدیهی است که ممکن ارتباط به آن داشته باشد. در حال حاظر یک سوم از نتایج جستجوی گوگل، دارای Rich Snippet است که شامل Schema Markup هم می شود.

مهم ترین کدهای اسکیما برای Entity SEO می توانیم معرفی کنیم به شرح زیر است:

  • شناسایی و معرفی موجودیت ها: با نشانه گذاری کدهای محتوا براساس دستورالعمل های اسکیما موجودیت های موجود در یک صفحه، مانند محصولات، رویدادها، سازمان ها و یا افراد برای الگوریتم ها قابل شناسایی می باشند.
  • ترسیم نقشه ارتباطات: اسکیما فراداده هایی درباره روابط بین موجودیت ها برای ماشین ترسیم می کند.
  • نتایج جستجوی دقیق: محتوای نشانه گذاری شده با اسکیما در نتایج غنی با پنل های دانش، که از نمودار دانش استخراج می شود، نمایش داده می شود.
  • ادغام داده ها و واقعیت ها: نمودار دانش از داده های ساختار یافته برای تایید داده هایی که از صفحات وب و دیگر پایگاه داده ها می گیرد، استفاده می کند.

مهم ترین کدهای اسکیما برای سئو اینتنت در دسته بندی بالا قرار می گیرد و همین طور که گفتیم گوگل تصمیم گرفته است که بر چیزها و موجودیت آن ها تمرکز کند. گنجاندن کدها اسکیما به هر صفحه از وب سایت آن را تبدیل می کند به مجموعه ای از انتیتی ها و روابط معناداری برای الگوریتم های گوگل. اسکیما ها ابزارهای فوق العاده و مهمی برای کارشناسان سئو هستند.

ایجاد محتوای مبتنی بر ارتباط معنایی (Semantic SEO)

موتورهای جستجوی گوگل به طور دائم به دنبال بهترین نتیجه برای پاسخ به سوالات و ابهامات کاربران هستند. با این روش، کاربران در مدت زمان بسیار کمی می توانند به نتایج دلخواهی که مورد نظرشان است برسند. همچنین که موتورهای جستجو به دلیل داشتن معناها و مفاهیم بسیاری که در گویش ها و زبان های مختلف وجود دارد باید بتوانند معنی و قصد کاربران را از این میان تشخیص دهند.

بحث محتوا و معماری درست آن، پیش از این که حتی بحث سئو انتیتی هم در بهینه سازی وب سایت به وجود بیاید برای کارشناسان و موتورهای جستجوی گوگل اهمیت داشته است، اما در حال حاضر این اهمیت بسیار بیشتر از قبل به چشم می آید. محتوای خوشه ای و طراحی آن در وب سایت و صفحات مختلف محتوا می تواند راهنمایی بزرگی برای درک انتیتی ها توسط گوگل باشد.

این طراحی می تواند مباحث را در قالب خوشه های نیت پوشش دهد. ربات ها و خزنده های گوگل یک محتوایی را ردیابی کرده و از محتواهای بالا دستی هم برای درک بهتر موضوع همین محتوا استفاده می کند. بنابراین سعی کنید محتواها را دسته بندی کنید و آن ها را به صورت خوشه ای در وب سایت خود بگنجانید.

نکته مهمی که وجود دارد این است که اگر مدت زمان بسیاری را در بازاریابی اینترنتی و سئو در حال گذراندن هستید به احتمال بسیار زیاد شنده اید که شعار رایج در رابطه با طول محتوا این است که محتوایی تولید کنید که کوتاه و با کیفیت باشد. اما در مورد سئو انتیتی بهتر است که ذهنیت خود را تا حدودی عوض کنید.

واقعیتی که وجود دارد و به عینه بسیار هم آن را می بینیم این است که محتواهای طولانی برای سئو و موتورهای جستجوی آن بسیار جذاب و شگفت انگیز می باشد و طبق نتایجی که تا امروز به ان رسیده ایم محتواهای طولانی بر در فهرست نتایج جستجوهای گوگل رتبه بهتر و بالاتری را به دست آورده اند.

از طرفی دیگر تولید محتوای با کیفیت و طولانی می تواند اثر بسیار عالی را بر روی سئو انتیتی وب سایت شما بگذارد، تولید محتوای با کیفیت و طولانی به طور کلی مبحث بسیار طولانی و بسیار پر نکته ای است اما در مورد سئو انتیتی می توانیم بگوییم که انتیتی در گوگل، به معنی پوشش دادن ابعاد مختلف یک موضوع با یک محتوای یونیک است که نظر گوگل را جذب می کند.

می توانید برای بهره وری بهتر در این مورد، موضوع مورد نظر خود را در گوگل جستجو کنید، سپس نگاهی به بخش People also ask بیاندازید و سعی کنید در محتوای خود به این سوالات و ابهامات پاسخ جامع و کاملی را بدهید.

تقویت ارتباطات میان موجودیت‌ها

سومین استراتژی که برای بهینه سازی وب سایت در سئو انتیتی می توانیم پیاده سازی کنیم، تقویت ارتباط میان موجودیت هاست. استفاده از پنل های دانش یکی از روش های تقویت ارتباطی میان موجودیت ها می باشد. پنل های دانش عموما به صورت خودکار ایجاد می شوند و از اطلاعات گراف دانش گوگل قدرت لازم را دریافت می کنند.

وقتی یک کاربر در رابطه با موجودیت یک موضوع شروع به جستجو می کند، گوگل می تواند کارهای بسیاری را انجام دهد. به عنوان مثال موجودیت ها را در عبارت جستجو شناسایی کند، یک قالب پنل دانش که با موجودیت مطابقت دارد را انتخاب کند و یا این که نتایج جستجو و پنل دانش را در صفحه نتایج جستجو ترکیب می کند.

گوگل گراف دانش را هرازگاهی به روز می کند و زمانی که این فرآیند را انجام می دهد، تغییراتی در مواردی که پذیرفته است به وجود می آید و در نتیجه تغییراتی در پنل های دانش به وجود می آید. اگر موجودیت صفحه خود را به درستی انجام نداده باشید این موضوع می تواند به آن آسیب جدی ای را وارد کند.

تعریف اینتیتی به خصوص در گوگل و در صفحات وب فارسی کار ساده ای نیست. معمولا برندهای مطرح دنیا یا افراد سرشناس توانسته اند بخش اینتیتی را در فهرست جستجوهای خود داشته باشند. اما استفاده از راهکار های زیر می تواند باعث ایجاد اعتبار برای شما شود.

  • ساخت پروفایل کسب و کار گوگل در  Google My Business
  • فعال بودن در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، توییتر و یوتیوب
  • ساخت صفحه در ویکی پدیا
  • استفاده از داده های ساختار یافته برای برند
  • دریافت بازخورد در پایگاه های معتبر

سئو خارجی و داخلی نیز گوگل را برای درک بهتر اینتیتی کمک می کند، با بحث مرتبط بودن مبدا و مقصد در لینک سازی خارجی، وقتی وب سایتی که به صفحه شما لینک می دهد، به نوعی مرتبط با موضوع محتوایتان باشد، گوگل سرنخ های بیشتری برای درک موجودیت محتوای شما دارد.

نکته دیگری که وجود دارد در اصول سئو دو همچنین در رابطه با ارتباط دقیق تر، یک محتوا و بک لینکی است که از وب سایت دیگری دریافت می کنید. به عنوان محتوایی که می خواهید برای آن بک لینک بگیرید لازم است که از انکر تکست های بسیار مرتبط در این باره استفاده کنید و قرار دادن انکر تست های نامرتبط باعث می شود به هدف دلخواهی که در سئو خارجی دارید نرسید.

لینک سازی های داخلی نیز باید بین صفحاتی انجام شود که موضوع آن ها به عنوان یک انتیتی برای یکدیگر محسوب می شوند. به همین دلیل هرگز به صورت تصادفی و یا بدون برنامه ریزی درست و همچنین بدون هدف به یکدیگر لینک ندهید. به این ترتیب یک شبکه منسجم و مرتبط، از اطلاعات کاربران و موتورهای جستجو می سازید. این موضوع باعث تقویت ارتباط بین موجودیت ها می شود.

ابزارهای مفید برای Entity SEO

بهترین و یکی از اثرگذارترین روش هایی که می توانید به وسیله آن موجودیت یک مفهوم را به وجود بیاورید استفاده از ابزارهای سئو انتیتی است. ابزارهای هوش مصنوعی در این مورد کمک بزرگی را به سئو انتیتی کرده اند. در ابزاری مانند ChatGPT یا Gemini در خواست خود را با چنین متنی لازم است وارد کنید،” انتیتی های مربوط به طراحی سایت را پیدا کن” این ابزار فهرستی از موجودیت ها و انواع آن را در اختیار شما قرار خواهد داد.

اما روش دیگر برای استفاده از این ابزارها برای انتیتی ها این است که یک لینک بدهید. لینک صفحه ای که شامل محتوایی جامع و کامل با همین موضوع از وب فارسی و غیر فارسی است. بهترین روش این است که از او بخواهید انتیتی های موجود در یک صفحه را در اختیار شما قرار دهد و این روش بهترین راه برای استخراج انتیتی های رقبا می باشد.

ابزار مفید دیگری که به کمک آن می توانید سئو انتیتی وب سایت را مورد بررسی قرار دهید (Google Trends) است، با وارد کردن یک عبارت در گوگل ترندز متوجه می شوید که می توانید به عنوان انتیتی از آن ها استفاده کنید. اما در بعضی موارد برای عبارات فارسی ممکن است نتیجه مطلوبی را دریافت نکنید.

ابزار معروف دیگری که بسیاری از کارشناسان و متخصصان سئو با ان آشنا هستند و می توانیم در لیست ابزارهای مفید در سئو انتیتی از آن نام ببریم، SEMrush است. در ابزار SEMrush و در بخش Keyword Magic Tool، کلمه و یا عبارتی که مورد نظر دارید وارد کنید. در این بخش می توانید فهرستی از کلمات مرتبط معنایی و دسته بندی شده را ببینید که می توانند نشان دهنده انتیتی های مرتبط با موضوع مورد نظر شما باشد.

و در آخر بهترین ابزار دیگری که می تواند برای سئو انتیتی به شما کمک کند  Google Knowledge Graph Search API است که برای استفاده از آن لازم است که دانش فنی برای استفاده از API را داشته باشید همچنین می توانید سئو سایت با هوش مصنوعی را نیز تجربه کنید. با استفاده از این ابزار می توانید به نالج گراف گوگل دسترسی پیدا کنید. در واقع می توانید برای یک موجودیت خاص جستجو کرده و فهرستی از شاخص ترین انتیتی ها را برای خود بیابید.

آینده سئو انتیتی: گوگل به کدام سمت می‌رود؟

بهترین راه برای مشاهده واضح کاربرد انتیتی ها، گفت و گو با ابزارهای هوش مصنوعی می باشد. ابزارهای هوش مصنوعی مانند ChatGPT و یا مدل های زبانی بزرگی مانند GPT که به طور خاص، برای تحلیل و پردازش حجم وسیعی از داده ها متنی و کلمات طراحی شده است. این مدل ها نه تنها که کلمات را به تنهایی و به صورت جداگانه مورد بررسی قرار می دهند، بلکه معانی و روابط میان موجودیت ها را هم در یک متن پیدا کرده و در پاسخ خود شبیه سازی می کند.

هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی از این لحاظ برای انتیتی دارای اهمیت می شوند که انتیتی کاری بکند که هوش مصنوعی منظور و مفهوم شما را بسیار بهتر و واضح تر درک کند. در بیانی دقیق تر می توانیم بگوییم که موجودیت ها، در درکی که هوش مصنوعی از منظور کاربر دارد و پاسخی که به او می دهد، نقش پررنگ تری دارد.

به همین دلیل استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی به افراد کمک می کند تا بتوانند انتیتی های موثری را داشته باشند و از طرفی معنا و مفهوم و درکی که نیاز دارند را در اختیار کاربران و موتورهای جستجوی گوگل قرار دهند.

از طرفی دیگر امروزه بسیاری از کاربران با گویش ها و زبان های مختلفی به دنبال یافتن ابهامات و سوالات خود هستند، که الگوریتم و هوش مصنوعی گوگل موظف است که این داده ها را تحلیل و در اختیار کاربران قرار دهد. Google SGE و جستجوی چندوجهی (Multisearch) به کاربران کمک می کند تا بسیار ساده تر به محتوایی که نیاز دارند دسترسی پیدا کنند.

این موضوع باعث می شود که وب سایت هایی که براساس سئو انتیتی وب سایت خود را بهینه سازی می کنند و تنها بر روی سئو سنتی تکیه نمی کنند، موتورهای جستجوی گوگل به عنوان صفحه پیشنهادی در اختیار کاربران قرارشان بدهند. چرا که با استفاده از سئو انتیتی توانسته اند محتوای خود را برای درک موتورهای جستجوی گوگل بهینه کنند و به همین دلیل رتبه بهتری را از آن ها دریافت کنند.

موضوع مهمی که وجود دارد این است که سئو انتیتی در آینده قرار نیست جایگزینی برای لینک سازی های سنتی شود. چرا که هنوزم بسیاری از الگوریتم های گوگل براساس همین موارد به رتبه دهی و امتیاز دهی صفحات وب سایت مشغول هستند . در واقع می توانیم این گونه بگوییم که استفاده از استراتژی های انتیتی می تواند در بخث لینک سازی موثر و مفید باشد.

چرا که انتیتی ها به شما کمک می کنند تا بتوانید لینک هایی کاملا مرتبط با محتوای خود را بسازید و با استفاده از ابزارهای موجود برای انتیتی ها، محتوا و لینک های مناسب و مرتبط با وب سایت خود را بیابید.

سخن آخر

برای موفقیت در سئو وب سایت امروزه تنها تکیه بر روش های سنتی سئو و بازاریابی پاسخگو نمی باشد و تمرکز بر انتیتی ها می تواند به طور چشمگیری به بهبود رتبه بندی و دیده شدن وب سایت شما کمک کند. با شناسایی و تعریف دقیق انتیتی های مرتبط، بهینه سازی محتوا و ساختار صفحات و همچنین لینک سازی های موثر می توانید محتوای خود را به شکلی هدفمند بهینه کنید و برای درک و ارتباط بهتر موتورهای جستجوی گوگل با آن ها، محتوای خود را آماده کنید.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز