چگونه سئو اینترنت را خراب کرد؟

نوشته شده توسط مرضیه نوایی لواسانی

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=3813

5/5 - (2 امتیاز)

بین سال های 1998 و 2003، جستجوی چیزی در اینترنت بسیار جالب و حیرت انگیز بود. می توانم به یاد آورم که مفهومی مبهم مانند “شیر مادر روغن” را در اینترنت جستجو کردم و به مصاحبه ی توماس گلد یک ستاره شناس که فرضیه سازی کرده بود که رسوبات هیدروکربن خود را به خاطر فشار زمین پر می کنند، برخورد کردم.

امروزه اگر به دنبال موضوعی دانشگاهی و یا خاص باشید، شانس با شما همراه است. بازیابی اطلاعات توسط یک سری افرادی که تحت تأثیر تبلیغات هستند و خود را سئوکار می نامند، خیلی بهتر شده است.

در واقع سئوکار ها وب را سریعتر، ایمن تر و قابل دسترس تر می کنند. اما کلاه سیاه ها اینطور نیستند. آنها با قانون شکنی رتبه ی سایت خود را ارتقاء می دهند. به عنوان مثال با هک کردن بک لینک ها به منظور اضافه کردن آنها به سایت خود.

سئوء یا همان بهینه سازی برای موتورهای جستجوگر کلاه سفید و کلاه سیاه هر دو یک هدف را دنبال می کنند و آن هم چیزی نیست جز نتایج خوب برای وب سایت در موتور های جستجوگر.

هر دو تکنیک سعی دارند که هنگامی که کاربری چیزی را جستجو می کند، رتبه ی برتر را برای سایت خود به دست آورند. زیرا اگر سایتی رتبه ی بالاتری را کسب کند، احتمال اینکه ترافیک بیشتری را به دست آورد بیشتر است.

اگرچه این دو تاکتیک خیلی با یکدیگر فرق دارند. تکنیک کلاه سفید از راه درست عمل می کند و تکنیک کلاه سیاه با قانون شکنی. تکنیک کلاه سفید مانند دانش آموزی است که در مدرسه سعی می کند با بهبود و ارتقاء سطح دانش خود نمره ی بالاتر را کسب کند و تکنیک کلاه سیاه مانند دانش آموزی است که با تقلب و بدون کوشش می خواهد این رتبه را کسب کند.

سئوی کلاه سفید چیست؟

سئوی کلاه سفید مجموعه ای از شیوه های کتابی، اخلاقی، فنی و زیبایی شناسی است که یک فرد و یا گروهی از افراد برای بهینه سازی وب سایت ها برای موتورهای جستجوگر از آنها استفاده می کنند.

شیوه های کلاه سفید بر ارتقاء کیفیت وب سایت متمرکز هستند. آنها همچنین بر ارسال سیگنال های مناسب به گوگل تمرکز دارند تا موتور جستجو بتواند هدف یک سایت را بشناسد.

متخصصین سئوی کلاه سفید، راهنمایی های گوگل و تجربه ی کاربری خوب را مد نظر می گیرند. با این کار، آنها یک وب سایت را هم برای اهداف انسانی و هم برای اهداف الگوریتم موتور جستجو بهینه می کنند.

برخی از تکنیک های کلاه سفید ها

  • بهینه سازی محتوا

شما می توانید هر بخشی از مطالب موجود در وب سایت خود را بهینه کنید. اول از همه محتوای وب سایت شما باید بگونه ای باشد که توجه کاربران را جلب کنند. منظور از بهینه سازی محتوا، ایجاد محتوای جدید و ویرایش محتوای قدیمی وب سایت به منظور جذب مخاطبان هدف است. موتور های جستجو، افزایش محتوای مرتبط، معتبر و با کیفیت را ثبت می کنند و بر این اساس به سایت شما پاداش می دهند.

  • سئوی فنی

متاساختار، برچسب ها و استفاده از کلمات کلیدی فقط چند مورد از جنبه هایی است که شایستگی فنی را تعیین می کنند. یک سئوکار مسائل فنی و شانس پیشرفت را ارزیابی می کند. سایت هایی که شایستگی فنی آنها بالاست اغلب افزایش ناگهانی SERP را تجربه می کنند.

  • ساخت لینک

مربوط به اشتراک گذاری مطالب مفید شما با وب سایت های دیگر است. ایجاد لینک کلاه سفید بر به اشتراک گذاشتن اطلاعات تمرکز دارد تا به کاربران و موتورهای جستجوگر بگوید که شما در چه حوزه ای در اینترنت قرار دارید. با استفاده از لینک های معتبر می توانید رتبه ی وب سایت خود را ارتقاء دهید.

سئوی کلاه سیاه چیست؟

سئوی کلاه سیاه مجموعه ای از اقدمات غیرقانونی یا غیر اخلاقی است که یک فرد یا گروهی از افراد  برای بهبود نتایج موتور جستجو برای وب سایت و یا گروهی از وب سایت ها به کار می برند.

استراتژی کلاه سیاه با بهره گیری از شکاف، محدودیت ها و یا نقاط کور در الگوریتم های موتور جستجو، سودهای کوتاه مدت برای یک وب سایت را به حداکثر می رساند. این اغلب مستلزم اعمال اسپم است که برای کاربران بد است. در اینجا برخی از تاکتیک های کلاه سیاه ها آورده شده است:

تاکتیک های کلاه سیاه ها

  • پر کردن کلمات کلیدی

وب سایت ها خواهان این موضوع هستند که برای کلمات کلیدی خاصی رتبه بندی شوند. منظور از پر کردن کلمات کلیدی ایجاد وب سایت هایی است که از کلمات کلیدی بیش از اندازه استفاده می کنند تا سیگنال های تقویت شده ای را به موتور های جستجوگر ارسال کنند. زیرا از این طریق می توانند رتبه ی خوبی را در نتایج موتور های جستجوگر کسب کنند.

  • پنهان کردن کلمات کلیدی

در این شیوه کلمات کلیدی خاصی برای نادیده شدن از دید کاربران رنگ نامرئی به خود می گیرند. اما این کلمات کلیدی از دید موتور های جستجوگر پنهان نمی مانند و با فریب دادن موتور های جستجوگر رتبه ی بالاتری را کسب می کنند.

  • محتوای خودکار

منظور از محتوای خودکار، محتوایی است که توسط یک ربات ایجاد می شود که هدف آن فریب دادن موتورهای جستجوگر است.

همانطور که می دانید سئو کار ها با استفاده از تاکتیک های خاصی سعی بر افزایش رتبه ی سایت خود در نتایج موتور های جستجوگر دارند. در اینجا برخی از تاکتیک هایی که سئوکار ها استفاده می کنند، آورده شده است:

تاکتیک های سئوکار ها

  • بازنویسی تاریخ

سئوکار ها با بازنویسی و ویرایش مقالات قدیمی، بازدیدکنندگان را به سمت مطالب جدیدتر و تجاری تر هدایت می کنند. گاهی حتی این ویرایش ها معانی و مفاهیم مقالات قبلی را به طور کامل برمی گرداند.

  • پاک کردن گذشته

هرس محتوا یک تاکتیک بسیار مؤثر در وب سایت های بزرگ و منتشر شده است. بسیاری از سایت ها به جای نگهداری اطلاعات قدیمی یک کد وضعیت 410 برمی گردانند و این مطالب را از سرور خود حذف می کنند. هدف از این کار بهینه سازی بودجه خزیدن و متوجه کردن گوگل به مطالب مهمتر است.

  • حمایت از توهم انتخاب

تعداد معدودی از شرکت های انتخاباتی صاحب صد ها وب سایت رسانه ای هستند که همه ساله بیلیون ها بازدید از موتورهای جستجوگر دریافت می کنند. به طور مثال اگر بهترین تلفن هوشمند را سرچ کنید، ممکن است وب سایت های زیادی را دریافت کنید که همه آنها متعلق به یک شرکت واحد است. هیچ فرقی نمی کند که شما با کلیک بر کدامیک به کدامشان رأی می دهید. زیرا در نهایت به یک شرکت رأی داده اید.

  • احتکار ثروت

در یک وب سایت، پیوند ها نقش تعیین کننده برای ارزیابی یک سایت دارند. بدون لینک ها، موتور های جستجوگر نمی توانند یک وب سایت را ارزیابی و قضاوت کنند. بسیاری از وب سایت های بزرگ با امتناع از لینک دادن به وب سایت های خارجی و یا با استفاده از یک ویژگی rel=”nofollow” در هر پیوند خارجی حق امیتاز پیوند خود را حفظ می کنند و به موتور های جستجوگر می گویند که این لینک ها را نادیده بگیرند. نتیجه ی این کار فقیرتر شدن وب سایت خواهد بود.

 خلاصه

سئو راهکار ها و تاکتیک های زیادی دارد و ما در این مقاله فقط به تعدادی از آنها اشاره کردیم. اما در هر صورت برای عدم خراب کردن اینترنت و به دست آوردن ترافیک بیشتر با استفاده ی درست از تاکتیک های درست سئوء بایستی اقدام به ارتقاء رتبه ی سایت خود کنید و نه از راه اشتباه. اقدام به استفاده از تاکتیک های کلاه سیاه و یا نادرست منجر به خراب شدن اینترنت می شود.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز