ضرورت طراحی وب سایت در دنیای امروز

نوشته شده توسط مدیر وب سایت

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=167

4.5/5 - (6 امتیاز)

در دنیای امروز فرض اینکه افراد در فضای مجازی حضور نداشته باشند تقریبا محال است.در دنیایی که اخبار، گزارش ها، آموزش ها، ارتباطات، خرید و فروش و بسیاری از کارهای دیگر از طریق اینترنت انجام می شود، حضور افراد چه حقیقی و چه حقوقی، چه اشخاص و چه شرکت ها در اینترنت الزامی به نظر می رسد.در دنیایی که موج اینترنت و عصر اطلاعات در آن حرف اول را می زند، مردم باید باید برای به روز بودن و کسب هر نوع اطلاعاتی که از نیازهای اصلی هر انسان و خوراک ذهن و روح آن می باشد، سوار این موج شوند و اگر جز این باشد ممکن است این موج آن ها را با خود ببرد و حتی غرق کند.در این بین وبسایت ها نقش اصلی در اینترنت و ارائه و تبادل اطلاعات در دنیای مجازی را عهده دار می باشند.

طراحی سایت به منظور آماده سازی و ارائه اطلاعات به کاربر در صفحات مختلف در اینترنت و محیط وب انجام می شود.دنیای وب و اینترنت را دقیقا می توان همانند یک دنیای واقعی در نظر گرفت، چرا که تمامی اطلاعات و نیازهایی که یک فرد در جامعه دارد، می تواند از طریق خیل عظیم وبسایت ها که در دسته بندی های گوناگون وجود دارند تامین شود.وبسایت ها از طریق ساخت و طراحی های مختلف مانند طراحی سایت فروشگاهی، طراحی سایت شخصی، طراحی سایت شرکتی، طراحی سایت خبری، طراحی سایت نیامندی،طراحی سایت تبلیغاتی، طراحی سایت خودرو، طراحی سایت هتل، طراحی سایت آتلیه، طراحی وب سایت املاک، طراحی سایت خدماتی و… که تنها بخشی از دسته بندی های وب سایت ها می باشند می توانند اکثر نیازهای مردم را تامین کنند.
پس در واقع طراحی وبسایت به عملیات ایجاد سایت می گویند.یک طراحی سایت حرفه ای جنبه های مختلفی را در برمی گیرد که شامل لایه های مختلف صفحات وب، تولید محتوای سایت و دیزاین و طراحی گرافیکی آن می باشد.یک سایت با توجه به موضوعی که دارد، محتوای متفاوتی از نوع متنی، ویدئویی، تصویری و صوتی را به کاربر ارائه می دهد.علاوه بر زیبایی طراحی گرافیک سایت، مهم ترین بخش یک سایت که تعیین کننده اصلی میزان قدرت آن است، مفید و غنی بودن محتوای آن می باشد.
اما پیش نیازهای اصلی هر وبسایت، هاست و دامین آن می باشد.اینکه هاست و دامین چیست در ادامه خواهیم گفت.
هاست چیست؟
هاست یا همان Host همانطور که از نامش مشخص است به معنای میزبان می باشد.خب طبیعی است که برای راه اندازی هر کسب و کاری نیاز به یک فضای فیزیکی می باشد.شخصی که قصد دارد محصول یا خدمتی را بفروشد به یک فروشگاه، مغازه و یا دفتر نیازمند است.در ابتدا هم گفته شد که دنیای وبسایت و اینترنت به دنیای واقعی شباهت زیادی دارد؛ برای داشتن یک جایگاه در اینترنت برای سایت خود و برای ارائه هر نوع خدمتی مانند دنیایی واقعی به یک فضا در محیط اینترنت نیاز می باشد که به آن “هاست یا میزبانی وب” می گویند.
این فضا بر روی سرورها و رایانه های قدرتمند که در مکان های مختلف تعبیه می شوند و وبسایت ها برای اینکه در اینترنت برای کاربران در دسترس باشند روی این سرورها قرار می گیرند.هاست انواع مختلفی دارد که صاحبان کسب و کار براساس نیاز و بودجه ای که دارند می توانند یکی از آنها را خریداری کنند.
دامین چیست؟
در قسمت بالا در مورد انواع کسب و کار صحبت شد که برای ارائه کالا یا خدمت به فضا نیاز می باشد.اما هر شرکت و فروشگاه برای شناسایی و قابل تشخیص بودن از دیگران نیاز به نام دارد.در وبسایت ها هم برای اینکه سایت ها از یکدیگر قابل تشخیص باشند و مردم هم بتوانند به راحتی به آنها دست پیدا کنند باید اسم و مشخصه ای داشته باشند.به این نام سایت ها، دامین (Domain) می گویند.نام دامین برای هر وب سایت منحصر به فرد بوده و کاربران اینترنت با وارد کردن نام دامنه در مرورگرها می توانند وارد سایت مورد نظر شوند.
ثبت دامین می تواند توسط صاحبان سایت و یا توسط شرکت طراحی سایت صورت پذیرد.صاحبان وب سایت ها با انتخاب یک نام دامنه (دامین) مناسب که شامل توصیه هایی برای انتخاب بهترین نام می باشد، آن را از طریق وبسایت های مختص ثبت دامنه و یا یاری گرفتن از شرکت طراح سایتشان، دامین خود را ثبت می کنند.

هر کسب و کاری برای رشد و پس از بدو تولد یا حتی حین شکل گیری آن نیاز به بازاریابی دارد.بازاریابی برای بیزینس ها از خرد تا کلان یکی از نیازهای اصلی آنان است که حتی باید پس از دستیابی به اهداف و موفقیت در ادامه روند رشد کسب و کار، به کار گرفته شوند.بازاریابی بهترین و ضروری ترین مکمل برای کسب و کار ها می باشد.
وبسایت ها هم از این قضیه جدا نیستند و پس از ایجاد و شروع به فعالیت نیازمند بازاریابی و تبلیغات برای معرفی خود می باشند.همانطور که وبسایت ها در بستر اینترنت فعالیت می کنند، بازاریابی آنها هم در اینترنت صورت می گیرد که به آن بازاریابی اینترنتی یا بازاریابی دیجیتال می گویند؛ بسیاری از مردم این سبک از بازاریابی را با نام لاتین آن یعنی Digital Marketing  (دیجیتال مارکتینگ) می شناسند.بازاریابی اینترنتی وجوه و روش های مختلفی دارد که تعدادی از آنها را بیان در ادامه بیان خواهیم کرد.

  • بازاریابی از طریق شبکه های اجتماعی (Social Marketing)
  • بازاریابی ایمیلی (Email Marketing)
  • بازاریابی محتوا  (Content Marketing)
  • بازاریابی ویدئویی (Video Marketing)
  • تبلیغات کلیلی مانند ادوردز
  • بازاریابی مشارکتی
  • سئو (SEO)

بازاریابی اینترنتی که بسیاری از تکنیک های آن، همزمان برای وبسایت ها اجرا می شود از لحاظ هزینه ای پایین تر و کارایی قابل توجهی دارد.در بین این روش های بازاریابی اینترنتی، سرآمدشان که قیمت مناسب و بیشترین کارایی را دارد، سئو یا بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو می باشد.
خدمات بهینه سازی به مجموعه کارها و تکنیک هایی گفته می شود که جایگاه وبسایت در رتبه بندی موتورهای جستجو را بالا می برد.رتبه بالای سایت و قرار گرفتن در رتبه های بالای صفحات موتور جستجو باعث افزایش بازدید سایت می شود و این دیدار بیشتر، منجر به افزایش فروش خدمات و محصولات می شود و البته مزایای دیگری از جمله دریافت تبلیغات در وب سایت را هم در پی خواهد داشت.
روش های بهینه سازی به صورت کلی به دو روش سئو داخل سایت و سئو خارج سایت انجام می شود.سئو داخل سایت  مجموعه تکنیک هایی است که در داخل سایت انجام می شود مانند بهینه سازی کدهای HTML، بهینه سازی تصاویر، استفاده درست از کلمات کلیدی در محتوا، استفاده درست از تگ های h  در عناوین و زیر عناوین.
سئو خارج سایت همانطور که از اسمش پیداست به کارهایی که خارج از محیط سایت و به طور غیرمستقیم با سایت صورت می پذیرد مانند لینک سازی و به اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی.
افزایش رنکینگ در گوگل عموما به دو روش انجام می شود که یکی از آنها تمرکز بر روی سئو و دیگری تبلیغات در گوگل به وسیله ادوردز Adwords می باشد.سایت سئو شده به تدریج و در زمان بلندتر نسبت به تبلیغ در گوگل، رتبه اش در گوگل افزایش پیدا می کند و به وسیله آن می توان سایت را حتی در صفحه اول گوگل قرار داد.تبلیغات در گوگل (ادوردز) که نوعی تبلیغ پولی محسوب می شود، سایت را بلافاصله پس از پرداخت هزینه در صفحات اول گوگل جای می دهد و اگر امتیاز کیفی سایت که براساس المان هایی تعیین می شود، بالا باشد، رتبه سایت تا رتبه اول هم پیش می رود.تبلیغات در گوگل و ماندن در صفحه اول آن مدت زمان و تعداد کلیک معینی دارد که پس از اتمام این تعداد، وب سایت باز هم به رتبه اصلی خود براساس سئو خود باز می گردد، اما نتایج بهینه سازی سایت هم از لحاظ کیفیت سایت و هم از جنبه رتبه بندی در موتورهای جستجو ماندگارتر خواهد بود.
برای سئو سازی سایت و کسب رتبه های برتر حتما باید از مشاوره سئو و شرکت هایی که این خدمات را انجام می دهند یاری گرفت.سئو توسط خود اشخاص می تواند بسیار خطرناک باشد و نتایج بسیار بد و غیرقابل جبرانی را در پی داشته باشد که شاید دیگر نتوان آن را جبران کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید نمونه کارها و تعرفه قیمت ها را با شرکت های همکار فعال در این حوزه نظیر اسپیناس، پارسایا، اطلس وب، سایت کد، کاسپید، نونگار، اینتن، فراکارنت مقایسه نمایید. سنجش موفقیت ما بر اساس نتایجی است که مشتریان ما به آن دست یافته اند. با استفاده از استراتژی های درست و اصولی بازاریابی اینترنتی توانسته ایم فروش مشتری خود را تا 500 درصد افزایش دهیم و باعث تحول آن کسب و کار شویم. اولین قدم در توسعه حضور آنلاین یک شرکت افزایش بازدید کنندگان آن می باشد. پس از افزایش بازدید وب سایت، می بایست این بازدید کنندگان را تبدیل به مشتری کرد. در حقیقت تبدیل بازدید کننده به مشتری خود فرآیند بسیار مهمی می باشد که لازمه آن شناخت کامل نیازمندی های مشتریان و تلاش برای رفع آن می باشد. پس از تبدیل بازدید کننده به مشتری می بایست فرآیند کسب رضایت مندی مشتریان به درستی توسط شرکت ها انجام گردد تا بتوانند در آینده کسب و کار را با مشتریان خود ادامه دهند. یکی دیگر از خدمات این مجموعه طراحی اپلیکیشن اندروید و IOS می باشد که جهت برآورد لازم است امکانات و قابلیت های مورد نظر برای دارکوب ارسال گردد. دارکوب نام، برند و علامت ثبت شده این شرکت می باشد.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز