لینک سازی داخلی چیست و نحوه ی صحیح انجام آن چیست؟

نوشته شده توسط مرضیه نوایی لواسانی

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=6022

5/5 - (4 امتیاز)

یکی از تکنیک های سئو لینک دهی می باشد. لینک های مناسب می توانند بهره وری وب سایت شما را بهبود ببخشند. لینک های داخلی بخشی از این فرآیند هستند.

لینک سازی داخلی چیست؟

منظور از لینک های داخلی، پیوند هایی است که محتوایی از یک صفحه را به صفحه ی دیگری در همان وب سایت متصل می کند. به عنوان مثال، در یک صفحه محتوایی راجع به “اهمیت وب سایت” نوشته شده است و از آن صفحه به محتوایی راجع به “چگونگی راه اندازی وب سایت” در صفحه ی دیگری در همان وب سایت لینک دهی شده است.

لینک سازی داخلی ضمن اینکه باعث می شود کاربران بتوانند اطلاعات بیشتری در مورد یک موضوع خاص پیدا کنند، به بهینه سازی صفحه برای موتور های جستجو نیز کمک می شود.

با لینک سازی داخلی، احتمال اینکه سایت شما بتواند رتبه های بالاتر صفحه نتایج موتور های جستجو را به دست آورد، افزایش می یابد.

لینک دادن محتوای مرتبط به هم باعث می شود تا مطالب قدرت بیشتری به دست آورند. در واقع با لینک دهی داخلی به موتور های جستجو اعلام می کنید که کدام موضوعات برای شما مهمتر هستند.

نحوه ی صحیح لینک دهی

در هر مقاله حداقل 3 پیوند به محتوای قدیمی ایجاد کنید.

با لینک به مقالات قدیمی به موتور های جستجو می گویید که این مقالات برای شما مهم هستند. همچنین از این طریق به کاربران کمک می کنید تا اطلاعات بیشتری کسب کنند.

لینک به محتوای قدیمی در بهینه سازی سایت مؤثر است. اگر به محتوای قدیمی لینک دهی نشود، کم کم اثر خود را در موتور های جستجو از دست می دهند. البته لینک دهی باید مرتبط باشد و به درستی انجام شود. اگر برای مقاله ی خاصی، محتوای جدیدی برای لینک دهی پیدا نمی کنید، لینک دهی نامرتبط هم نکنید. این موضوع می تواند به رتبه بندی آن مقاله ی خاص آسیب بزند.

اگر در آینده مطلب مرتبطی پیدا کردید، آنوقت لینک دهی کنید.

لینک سازی داخلی چیست و نحوه ی صحیح انجام آن چیست؟

محتوای قدیمی را بروزرسانی کنید

برخی محتوای قدیمی جذاب هستند و می توانند علاقه ی کاربران را به خود را جلب کنند. اگر در پست های قدیمی فرصتی برای لینک دهی به مطالب جدید دارید، حتماً این کار را انجام دهید و لینک ها را بروزرسانی کنید.

شاید سخت ترین قسمت در این مورد، به یاد آوردن مطالب قدیمی جذاب باشد. برای اینکه بتوانید موفق تر عمل کنید، هر از گاهی مطالب قدیمی را مرور کنید.

همچنین علاوه بر لینک دهی می توانید پاراگرافی از مقاله ی جدیدتان را به مطالب قدیمی اضافه کنید. با این کار مقاله ی قبلی را با اطلاعات جدید بهبود بخشیده اید.

پیوند به مهمترین مطالب و صفحه ی اصلی

اگرچه همه ی صفحات و مطالب در وب سایت مهم هستند، اما برخی مهمتر از بقیه هستند که شاید بخواهید بیشتر مورد توجه موتور های جستجو قرار گیرند.

به عنوان مثال، اگر پستی و یا صفحه ای نرخ تبدیل بیشتری دارد، اهمیت آن در نتایج موتور های جستجو افزایش می یابد.

اگرچه لینک دهی داخلی بایستی به تمام مقالات انجام شود، اما برخی مقالات مهمتر هستند.

از دیدگاه خیلی از توسعه دهندگان، صفحه ی اصلی مهمترین بخش هر سایت است که بیشتر لینک دهی ها به این صفحه انجام می شود.

البته از لینک دهی بیش از اندازه به صفحه ی اصلی باید خودداری کنید. زیرا ممکن است از دیدگاه برخی موتور های جستجو هرزنامه تلقی شود و جریمه شوید.

برای لینک دهی داخلی از متون و اصطلاحات خوب استفاده کنید

برای ایجاد پیوند از اصطلاح “اینجا را کلیک کنید” استفاده نکنید. اگرچه استفاده از این اصطلاح در گذشته رواج زیادی داشت، اما امروزه جالب نیست و از نظر سئو هم کمکی نمی کند.

بهتر است از کلمات و اصطلاحات داخل متن برای لینک دهی استفاده کنید. اینگونه پیوندی که می دهید طبیعی تر جلوه می کند. همچنین نزد موتور های جستجو اعتبار و ارتباط بیشتری دارد.

لینک سازی داخلی چیست و نحوه ی صحیح انجام آن چیست؟

لینک سازی داخلی چیست و نحوه ی صحیح انجام آن چیست؟

مرتبط نگه داشتن پیوند ها

از سال 2016، همزمان با بروزرسانی الگوریتم پنگوئن، از دیدگاه گوگل مرتبط بودن مطالب در اولویت قرار گرفت. زیرا گوگل به دنبال ارائه ی مطالب با کیفیت به کاربران است.

هنگام لینک دهی از خودتان بپرسید، آیا لینکی که برقرار می کنید اطلاعات مرتبط و بیشتری به کاربر ارائه می دهد؟

لینک دهی را مانند فصل های یک کتاب در نظر بگیرید که همگی با هم مرتبط هستند و یکپارچگی و انسجام دارند. اگر اینچنین نباشد، خواننده سردرگم می شود. استراتژی لینک دهی داخلی نیز باید به همین صورت باشد. اگر لینک دهی های داخلی باعث گیج شدن کاربر شود، بر تجربه ی کاربر و سئو اثر منفی می گذارد.

لینک های مطلب به مطلب ایجاد کنید

لینک ها باید با هدف قوی تر کردن یک مطلب ایجاد شوند. بهتر است مقالاتی که محتوای غنی دارند به یکدیگر مرتبط شوند. این موضوع هم برای کاربران و هم برای موتور های جستجو خوشآیند است.

لینک دهی به مثلاً صفحه ی تماس باعث خراب شدن روال لینک دهی می شود.

هر چقدر ارتباط مطالب به یکدیگر بهتر باشد و ارزش بیشتری را به کاربر ارائه دهد، احتمال افزایش مدت زمان ماندگاری کاربر در صفحه و نرخ تبدیل، بیشتر می شود.

در واقع شما باید صفحاتی را به یکدیگر لینک دهید که محتوای غنی و ارزشمندی دارند. صفحاتی مانند تماس با ما و یا درباره ی ما از نظر محتوایی غنی نیستند.

سلسله مراتب محتوا را بگونه ای در نظر بگیرید که مدیریت آن آسان باشد

مقالات بایستی از صفحه ی اصلی براحتی قابل دستیابی باشند. در غیر اینصورت کاربران را از دست خواهید داد.

همچنین کاربران خواهان سریع به دست آوردن اطلاعات می باشند.

اگر کاربر نتواند آنچه را که می خواهد سریع بیابد، خیلی زود وب سایت شما را ترک می کند و به سراغ وب سایت دیگری می رود.

ساختار طبقه بندی ضعیف منجر به ارائه ی تجربه ی کاربری بد و ایجاد مشکل برای موتور های جستجو می شود.

پیوند های داخلی باعث بهبود سئو می شوند

سئو یکی از ابزار های مهم بازاریابی آنلاین است که تکنیک های زیادی دارد و باید به درستی پیاده سازی شود تا بتواند رتبه ی وب سایت شما را ارتقاء دهد.

یکی از تکنیک های سئو، ایجاد لینک های داخلی می باشد. در مورد ایجاد درست لینک های داخلی در مقاله صحبت کردیم. تنها نکته ای که باید تأکید بیشتری بر آن کنیم این است که لینک دهی باید مرتبط و بگونه ای باشد که باعث تقویت محتوای فعلیتان شود و از محتوای فعلی پشتیبانی کند. در غیر این صورت از دیدگاه موتور های جستجو هرزنامه محسوب می شود و سایت شما را دچار جریمه می کند.

سئو نکات زیادی دارد. بهتر است برای سئوی وب سایت خود از متخصصین سئو کمک بگیرد.

می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر از خدمات مشاوره ی سئو شرکت دارکوب استفاده کنید.

نتیجه

لینک دهی داخلی به معنای ایجاد پیوند بین محتوا و صفحات یک وب سایت می باشد. لینک دهی داخلی ترفند های زیادی دارد که اگر به درستی انجام شود، رتبه ی وب سایت شما را ارتقاء می دهد.

لینک دهی داخلی باعث تقویت محتوای وب سایت و ارائه ی تجربه ی کاربری خوب می شود.

شرکت دارکوب با برخورداری از کادری حرفه ای، سفارشات طراحی سایت و سئو انواع مشاغل را می پذیرد. با واگذاری سئو وب سایت خود به شرکت دارکوب، بیشترین میزان ترافیک ارگانیک را به دست آورید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز