زبان برنامه نویسی پایتون خالق هوش مصنوعی

نوشته شده توسط سما کتیبه

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=21148

برنامه نویسی پایتون
5/5 - (1 امتیاز)

در دنیا، زبان های برنامه نویسی بسیاری وجود دارند که افراد مختلفی در حال حاضر مشغول به استفاده از آن هستند، اما در این بین بعضی از این زبان ها به علت ویژگی ها و قابلیت هایی که دارند بسیار محبوب و پر استفاده تر از بقیه به حساب می آیند، پایتون نیز یکی از زبان هان های چند منظوره است که از آن می توانیم در توسعه پروژه های مختلف استفاده کنیم.

وجود کتابخانه های گسترده، سادگی و تطبیق پذیری که زبان برنامه نویسی پایتون دارد باعث شده است که از این زبان در حیطه های مختلف هوش مصنوعی نیز استفاده کرد، در واقع هر فردی با آموزش پایتون می تواند در صورت علاقه مندی در شاخه هوش مصنوعی فعالیت خود را با این زبان برنامه نویسی ادامه دهد.

در این مقاله قصد داریم توضیحات مفیدی را در رابطه با زبان برنامه نویسی پایتون در هوش مصنوعی در اختیار شما قرار دهیم، پس اگر شما هم به این موضوع علاقمند هستید تا آخر این مقاله همراه شرکت دارکوب باشید.

هوش مصنوعی پایتون چیست؟

هوش مصنوعی پایتون در واقع تعریف بسیار روان و ساده ای دارد، به کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون در هوش مصنوعی می گویند؛ پایتون یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی در دنیا به حساب می آید که محبوبیت این زبان اتفاقی نیست و ویژگی ها و قابلیت های جذابی دارد که در ادامه به معرفی هریک از آن ها می پردازیم.

در گذشته افرادی که در حوزه های مختلف ابزارهای هوش مصنوعی و یادگیری استفاده از این ابزارهای ماشینی مشغول فعالیت بودند، برای پیش بردن اهداف خود مجبور بودند که به صورت دستی موارد لازم را وارد کنند، به همین دلیل لازم بود که از ابتدا الگوها را تحلیل کنند و سپس گزارش ها و فرمول های مختلف را در آن پیاده سازی کنند.

به طبع با وجود علاقه ای که افراد در این حوزه داشتند اما پیش بردن همه این مراحل بسیار طولانی و خسته کننده به حساب می آمد و از آن مهم تر عموما نتیجه نهایی درگیر خطاهای انسانی می شد، اما خب امروزه به علت و لطف پیشرفت های مختلفی که در حوزه های مختلف برنامه نویسی شده است و با وجود کتابخانه ها و فریمورک هایی که زبان برنامه نویسی پایتون دارد این کار بسیار راحت شده است و علت ارتباطی که هوش مصنوعی با پایتون دارد همین موضوع است.

ارتباط پایتون با هوش مصنوعی

همان طور که پیش تر نیز به آن اشاره کردیم پایتون یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی در حال حاضر است که بیشتر برنامه نویسان فعلی از آن در حال استفاده هستند، محبوبیتی که زبان برنامه نویسی پایتون به دست آورده است موضوع اتفاقی نبوده و دلایل و ویژگی های بسیاری برای انتخاب این زبان برنامه نویسی وجود دارد.

یکی از مهم ترین دلایلی که باعث می شود از این زبان برنامه نویسی استفاده کنیم این است که بسیار ساده است، هوش مصنوعی و گرایش های وابسته به آن دارای پیچیدگی های خاصی هستند که متخصصان این حوزه برای استفاده از یک زبان برنامه نویسی نیازمند سادگی هستند به همین دلیل پایتون انتخاب بسیار مفیدی می تواند برای آن ها باشد.

دومین موردی که وجود دارد این است که پایتون جزو زبان های برنامه نویسی است که از انعطاف بالایی برخوردار است و از شیوه های برنامه نویسی مختلفی پشتیبانی می کند، محبوبیت و کاربردهایی که پایتون در حوزه های مختلف دارد باعث شده است تا توسعه دهندگان، کتابخانه های بسیاری را برای این زبان برنامه نویسی طراحی و به وجود بیاورند.

با استفاده از کتابخانه هایی که به وجود آورده اند افرادی که به دنبال استفاده از آن در هوش مصنوعی هستند دیگر نگران و درگیر کد نویسی ها و ساختار های پیچیده در هوش مصنوعی نیستند چرا که هر آن چه برای استفاده از هوش مصنوعی نیاز دارند توسط سایر توسعه دهندگان طراحی و برنامه نویسی شده اند.

پایتون خالق هوش مصنوعی

پایتون زبان برنامه نویسی منتخب توسعه دهندگان هوش مصنوعی

در نظرسنجی که طی سال 2020 انجام شد یعنی حدود 4 سال پیش اعلام شد که پایتون به عنوان محبوب ترین زبان برنامه نویسی در صدر تمام زبان های برنامه نویسی قرار گرفته است و همان طور که شاهد هستیم این نظر سنجی به واقعیت پیوسته است و تا به امروز نیز پایتون به عنوان یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی از سایر زبان های برنامه نویسی در حال پیشی گرفتن است.

در ادامه به دلایل محبوبیت پایتون می پردازیم.

1. کد گذاری آسان

اولین دلیلی که باعث محبوبیت پایتون می شود یادگیری و کدگذاری آسان است، همه افراد می توانند در عرض مدت بسیار کوتاهی حتی در مدت زمان چند روزه و یا چند ساعته کد نویسی پایتون را یاد بگیرید و به طراحی سایت با آن بپردازند، پایتون در مقایسه با دیگر زبان های برنامه نویسی نظیر جاوا اسکریپت، جاوا و سی شارپ از آسانی بیشتری برخوردار است.

این موضوع یکی از دلایل تشویق افرادی می شود که به دنبال یادگیری یک زبان برنامه نویسی هستند اما می خواهید در مدت زمان کوتاه تری به نتیجه برسند و وارد بازار کار بشوند.

2. منبع باز و رایگان

پایتون یکی از زبان های برنامه نویسی است که می توانیم آن را جزو دسته منبع باز یا به اصطلاح Open source قرار دهیم که این قابلیت به این معناست که همه افراد می توانند پایتون را ایجاد کنند و برای توسعه آن گام های موثری را بردارند. از طرفی دیگر زبان برنامه نویسی پایتون دارای یک انجمن آنلاین است که هر روزه هزاران برنامه نویس دور یکدیگر جمع می شوند و در رابطه با آن به تبادل نظر با یکدیگر می پردازند.

3. اتوماسیون

علت بعدی دیگری که باعث محبوبیت زبان برنامه نویسی پایتون شده است این است که این زبان برنامه نویسی در خودکار سازی وظایف به کاربران و همچنین توسعه دهندگان آن کمک کننده است دقیقا چیزی مشابه اتوماسیون اداری که تنها لازم است که با استفاده از کد های لازم در پایتون به سطح پیشرفته ای از اتوماسیون دست پیدا کنید.

4. بهینه و قابل اطمینان

زبان برنامه نویسی پایتون در مقایسه با سایر زبان های برنامه نویسی بسیار سریع تر و قابل اطمینان تر است و از طرفی دیگر بهینه بودن این زبان برنامه نویسی در جهت سئو و بهینه سازی سایت نیز بسیار قابل اهمیت است. از این زبان برنامه نویسی می توانید در هر محیط و بستری استفاده کنید بدون این که در عملکرد برنامه خللی ایجاد شود.

از زبان برنامه نویسی پایتون می توانید در برنامه هایی مانند توسعه وب، تلفن های همراه، برنامه نویسی سخت افزاری استفاده کنیم و این موضوع نشان دهنده تطبیق پذیری این زبان برنامه نویسی است که دلیل محبوبیت آن نیز می باشد.

5. انعطاف پذیری

انعطاف پذیری و آزادی عملی که افراد در استفاده از پایتون دارند یکی دیگر از دلایل مهمی است که باعث محبوبیت این زبان برنامه نویسی شده است، چرا که توسعه دهندگان این زبان برنامه نویسی به برنامه خاصی محدود نمی شوند و میتوانند از روش ها و راهکار جدیدی که ابداع می کنند در هر مرحله استفاده کنند. برنامه نویسانی که بتوانند در این زبان برنامه نویسی به مهارت و خلاقیت بالایی برسند می توانند برنامه های جدید و متفاوتی را خلق کنند.

6. پشتیبانی گسترده

دلیل دیگری که باعث شده است پایتون را به یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی تبدیل کند این است که توسعه دهندگانی که از این زبان برنامه نویسی استفاده می کنند می توانند در هر رده سنی و با هر گویش و زبانی که هستند از محتواهای آموزشی مانند مقالات و ویدئوهای مربوط به این زبان استفاده کنند.

زبان های برنامه نویسی که فاقد پشتیبانی فنی و یا مستند سازی باشند در بین زبان های برنامه نویسی پیشرفت چندانی نخواهند کرد، در مقایسه طراحی سایت پایتون با PHP نیز می توان گفت که البته PHP نیز جزو زبان هایی است که از پشتیبانی گسترده ای برخوردار است که این دو زبان هر دو یکی از فعال ترین انجمن های برنامه نویسی را به خود اختصاص داده اند.

به عنوان مثال زمانی که برنامه نویسی در کد نویسی با زبان برنامه نویسی پایتون و هر زبان دیگری که قابلیت پشتیبانی را داشته باشد دچار مشکل بشود می تواند از پشتیبانی های فنی این زبان برنامه نویسی استفاده کند.

7. کتابخانه های متنوع

عمل دیگری که می توانیم بگوییم سبب افزایش محبوبیت پایتون در میان سایر زبان های برنامه نویسی شده است این است که از طرف جامعه توسعه دهندگان و شرکت های بزرگ تجاری پشتیبانی می شوند و این همان دلیلی است که باعث به وجود آمدن صدها کتابخانه متنوع برای زبان برنامه نویسی پایتون می شود.

به علاوه این که با وجود این مزیت در مراحا اولیه ای که برای هر پروژه لازم است صرف شود با استفاده از این کتابخانه ها صرفه جویی قابل توجهی در زمان می شود و از طرفی دیگر سرویس های دیگری نیز وجود دارد که با ابزارهایی شبیه کتابخانه از بسترهای مختلف موجود پشتیبانی می کنند.

8. انتخاب اکثر برنامه نویسان

تا کنون تعداد زیادی از برنامه نویسان و دانشجویانی که در این حوزه هستند در پروژه هایی که مربوز به توسعه داده ها می شود از زبان برنامه نویسی پایتون استفاده می کنند و یکی از مهم ترین بخش هایی که برای دریافت مدرک آموزشی در حوزه علوم داده به آن پرداخته می شود این زبان برنامه نویسی می باشد به همین دلیل می توانیم انتظار فرصت های شغلی بسیاری را داشته باشیم.

مزایای یادگیری هوش مصنوعی با پایتون چیست؟

زبان برنامه نویسی پایتون به علت داشتن ویژگی های منحصر به فردی که بیان کردیم یکی از پرکاربرد ترین زبان های برنامه نویسی به حساب می آید که در زمینه های مختلفی از آن استفاده می کنند، به همین دلیل نیز یادگیری هوش مصنوعی با پایتون نیز دارای مزایایی است که هر فردی به آموزش هوش مصنوعی با پایتون تشویق می کند.

در ادامه قصد داریم که به معرفی مزایایی ک یادگیری هوش مصنوعی با پایتون دارد بپردازیم و قابل ذکر است مزایایی که در این بخش ذکر می کنیم جزو مهم ترین ها به حساب می آید و قطعا مزایای دیگری در این یادگیری وجود دارد که در این مقاله به آن ها نپرداخته ایم.

حجم کم کدنویسی

همان طور که گفتیم زبان برنامه نویسی پایتون دارای کتابخانه های متنوعی است که در حوزه یادگیری ماشینی و عمیق از پیش تعریف شده اند، به همین دلیل است که پیاده سازی مدل های هوش مصنوعی با پایتون به مراتب ساده تر انجام می شود و برنامه نویسان این حوزه می توانند با تنها نوشتن چند خط کد ساده پیچیده ترین مدل ها را پیاده سازی کنند و از آن ها استفاده کنند.

یادگیری آسان

از آن جایی که زبان برنامه نویسی پایتون همان طور که به آن در قسمت های قبل پرداختیم یکی از ساده ترین زبان های برنامه است بسیاری از افراد برای توسعه پیچیده ترین پروژه های هوش مصنوعی با استفاده از پایتون دیگر دچار مشکل و دشواری نمی شوند و در مدت زمان کمی می توانند دستورات و نحوه کار با مدل های مختلف را با استفاده از این زبان برنامه نویسی یاد بگیرند.

قابل استفاده در پلتفرم ها

برنامه نویسانی که مشغول پیاده سازی پروژه های مختلف و استفاده از مدل های هوش مصنوعی با پایتون می پردازند؛ می توانند از این قابلیت استفاده کنند که برنامه های خود را در پلتفرم های مختلفی مانند ویندوز، لنوکس و سایر پلتفرم ها ایجاد کنند و به علاوه این که با استفاده از کتابخانه های مخصوصی که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم می توانند قطعه کد ها را از یک پلتفرم به پلتفرم دیگر منتقل کنند.

کاربران بسیار

همان طور که می دانید به علت محبوبیتی که زبان برنامه نویسی پایتون دارد کاربران بسیاری در سرتا سر جهان از ان در پروژه های خود استفاده می کنند، گزوه ها و انجمن ها و وبینارهای آنلاینی که سوالات مختلف افراد در رابطه با زبان برنامه نویسی پایتون در آن به اشتراک گذاشته می شود.

یکی از مهم ترین مزیت های آن این است که افرادی که در حوزه یادگیری هوش مصنوعی با پایتون تازه کار هستند می توانند سوالات و مشکلاتی که دارند را از این افراد بپرسند و متخصصینی که در این حوزه وجود دارد آماده پاسخگویی به سوالات و ابهامات افراد مختلف هستند و راهنمایی های لازم را در جهت رفع خطاها و توسعه پروژه می توانند بگیرند.

کتابخانه های متنوع

در قسمت بالا اشاره کردیم که زبان برنامه نویسی پایتون دارای کتابخانه های متنوعی است که برای پیاده سازی مدل های ماشینی و یادگیری عمیق از آن ها بسیار استفاده می شود، به همین دلیل است که بسیاری از افرادی که می خواهند با استفاده از پایتون و هوش مصنوعی به فعالیت بپردازند تنها کافی است که پس از آموزش هوش مصنوعی کتابخانه مورد نظر خود را نصب کنند و در برنامه مورد نظر خود فراخوانی کنند.

وجود این مزایا و ویژگی ها سبب شده است که افراد بسایر زیادی برای یادگیری هوش مصنوعی به زبان برنامه نویسی پایتون مراجعه کنند و در این مسیر از آن به عنوان یک زبان جامع در این زمینه استفاده کنند.

کتابخانه های پایتون

کتابخانه ها در واقع کدهای از قبل نوشته شده ای هستند که باعث می شود در زمان برنامه نویسان صرفه جویی بسیاری شود و با استفاده از آن ها بتوانند پروژه های سخت و پیچیده خود را پیش ببرند؛ همان طور که به آن اشاره کردیم پایتون دارای صدها کتابخانه است که برنامه نویسان می توانند با توجه به نیازهای موجود در هر پروژه از آن ها کمک بگیرند.

به دلیل وجود این کتابخانه هایی که باعث آسودگی کار برنامه نویسان شده است پایتون به یکی از بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی وب نیز تبدیل شده است، اما قابل ذکر است که برای طراحی وب PHP همچنان در صدر این محبوبیت قرار دارد.

دانش هوش مصنوعی به گونه ای است که نیازمند تجزبه و تحلیل دائم داده ها می باشد، به همین دلیل استفاده از این کتابخانه ها بسیار موثر هستند، در ادامه به معرفی کتابخانه های پایتون می پردازیم اما پیش از آن لازم است این نکته را بدانید که پایتون صد ها کتابخانه دارد که در این قسمت ما کتابخانه های مفید در زمینه هوش مصنوعی را به شما معرفی می کنیم.

1. کتابخانه Pandas

اولین کتابخانه پایتون که در زمینه هوش مصنوعی می تواند به شما کمک کننده باشد Pandas است که یک کتابخانه متن باز است. این کتابخانه با وجود این که کارایی بسیار ساده ای دارد بازدهی بسیار خوب و قابل قبولی را نیز ارائه می دهد که از این کتابخانه برای تحلیل داده ها استفاده می کنند.

هدف از توسعه این کتابخانه در ابتدا این بود که شکاف و مشکلی که درمدل سازی و آنالیز داده های پایتون وجود داشت را به وسیله آن رفع کنند که اکنون این کتابخانه در کنار سایر کتابخانه ها به یادگیری عمیق  و یادگیری ماشینی قدرت می بخشد.

2. کتابخانه TensorFlow

دومین کتابخانه ای که قصد معرفی آن را داریم TensorFlow است که جالب است بدانید این کتابخانه دستاورد شرکت گوگل در سال های پیش می باشد که در حوزه هوش مصنوعی و یادگیری عمیق به بازار ارائه شده است و در سال 2015 منتشر شده است، گوگل نیز هم در زمینه مسائل تحقیقاتی و هم در زمینه محصولات خود از این کتابخانه  استفاده می کنند.

نکته مهمی که در رابطه با این کتابخانه وجود دارد این است که  خود را با انواع سیستم های عامل مانند لینوکس، ویندوز و مکینتاش و سایر سیستم های عامل توانسه است وقف دهد.

3. کتابخانه NLTK

یکی از مفید ترین و بهترین کتابخانه هایی که به وسیله آن می توانید در برنامه هایی که نیازمند تحلیل صحبت های انسانی هستید استفاده کنید NLTK است. این کتابخانه در واقع یکی از ابزارهای هوش مصنوعی به شمار می رود که مبتنی بر زبان انسان است. اما نکته منفی که می توانیم بگوییم برای بعضی از افراد وجود دارد این است که این کتابخانه برای زبان انگلیسی کار می کند و در پروژه های دیگر مانند زبان فارسی و یا عربی قابل استفاده نمی باشد.

4. کتابخانه Pybrain

کتابخانه دیگری که یکی از بهترین کتابخانه ها در زمینه یادگیری ماشین است Pybrain است که با زبان برنامه نویسی پایتون نوشته شده است و این کتابخانه دارای الگوریتم هایی مربوط به شبکه های عصبی و یادگیری تقویتی می باشد، این کتابخانه جزو کتابخانه های رایگان، آزاد و متن بازی است که همه افراد می توانند از آن استفاده کنند.

نکته مهمی که در رابطه با این کتابخانه لازم است بدانید این است که استفاده از آن با ترکیب سایر کتابخانه های هوش مصنوعی م یتواند نتایج بسیار مفیدی را به وجود بیاورد.

5. کتابخانه StatsModels

یکی از کتابخانه هایی که در تجزیه و تحلیل اطلاعات و گزارش گیری ها می توانیم از آن استفاده کنیم StatsModels است؛ این کتابخانه در کنار سایر کتابخانه هایی که در این مقاله در حال معرفی به شما هستیم جای میگیرد و با آن ها به تعامل می پردازد و می توانید برای مسائلی مانند کنترل داده ها با دیگر کتابخانه ها آن را ادغام کنید.

6. کتابخانه Scikit-learn

اگر بخواهیم یکی از بهترین کتابخانه هایی که در یادگیری ماشین در پایتون وجود دارد را معرفی کنیم بدون شک Scikit-learn است، چرا که این کتابخانه قادر است الگوریتم های اصلی و پایه مربوط به این حوزه را به خوبی پردازش کند؛ موارد تخصصی مانند خوشه بندی، طبقه بندی و رگرسیون لاجستیک و خطی از مواردی هستند که توسط این کتابخانه شناسایی می شوند.

7. کتابخانه Keras

از کتابخانه Keras برای یادگیری عمیق استفاده می شود، چرا که این کتابخانه محاسبات و ساخت نمونه ها را با سرعت بسیار زیادی انجام می دهد و علت این امر این است که به جز استفاده از پردازشگر دستگاه از گرافیک آن هم نیز برای طبقه بندی و دسته بندی بار محاسباتی استفاده می کند، Keras از نسخه پایتون 2.7 تا 3.6 را پشتیبانی می کند و جزو یکی از بهترین کتابخانه هایی است که در یادگیری عمیق می توانیم از آن استفاده کنیم.

8. کتابخانه Matplotlib

اگر به دنبال طراحی نمودار ها هستید کتابخانه Matplotlib یکی از بهترین گزینه ها برای طراحی است به کمک این کتابخانه شما قادر خواهید بود که انواع شکل های دو بعدی و نمودارها و به طور کلی سایر موارد را رسم و طراحی کنید، پس از آن که اطلاعات خود را تحلیل و بررسی کردید برای این که اطلاعات شما قابل فهم تر باشد می توانید از نمودار ها استفاده کنید.

یکی از مهم ترین خدماتی که این کتابخانه در اختیار استفاده کنندگان خود می گذارد این است که شما به وسیله آن می توانید یک خروجی کاربردی و ملموس را در اختیار کاربران خود قرار دهید.

9. کتابخانه Scikit-image

یکی از مهم ترین کتابخانه هایی که به شما در پردازش های تصویری مانند الگوریتم های مختلف که شامل تغییرات هندسی و آنالیز رنگ ها می شود و همچنین تشخیص ویژگی های تصویری به شما کمک کننده است. پردازش های تصویری مبحثی است که رابطه نزدیکی با بینایی ماشین ها دارد؛ پردازش های تصویری در زمینه های مختلفی مانند موارد نظامی و صنعتی کاربرد دارد.

مورد بسیاری که اکثر افراد از بینایی ماشین استفاده کرده اند و در زندگی روزمره همه ما وجود داشته است و به آن برخورده ایم عبارت است از تشخیص بارکد محصول، تشخیص پلاک و میزان سرعت وسایل تقلیه از کارهایی است که به وسیله بینایی ماشین انجام می شود.

10. کتابخانه Caffe

کتابخانه آخری که قصد معرفی آن را داریم کتابخانه Caffe است، که یک فریمورک یادگیری عمیق است و تمرکز اصلی آن بر روی سریع بودن و ماژولار بودن طراحی شده است.

جالب است بدانید که این کتابخانه پروژه آقایی به اسم Yangqing Jia بوده است که در یک دانشگاه به آن پرداخته شده است و در حال حاضر تحت لایسنس در اختیار عموم قرار داده است؛ یکی از ویژگی های مهمی که می توانیم در رابطه با این کتابخانه در اختیارتان بگذاریم این است که می تواند با جا به جا شدن بین سی پی یو و کارت گرافیک روزانه بیش از 60 میلیون تصویر را پردازش کند.

هوش مصنوعی

طراحی سایت با پایتون

طراحی سایت با پایتون یک روش بسیار قدرتمند و پرکاربرد است که توسعه دهندگان وب می توانند از آن برای ساخت وب سایت های پویا و کاربردی و همچنین وب سایت های پیچیده استفاده کنند، زبان برنامه نویسی پایتون همان طور که متوجه شدید به علت سادگی و قدرت آن یکی از محبوب ترین ابزارها در صنعت توسعه سایت به حساب می آید.

طراحی سایت با پایتون به معنی فرآیندی است که به ایجاد و طراحی وب برنامه نویسی پرداخته می شود، برنامه نویسی وب که با زبان های مختلف دنیا نظیر PHP، جاوا  اسکریپت و پایتون و زبان نشانه گذاری HTML پیاده سازی می شود در جهت توسعه و ویرایش صفحات وب نیز قابل استفاده می باشد.

ویژگی مهمی که وجود دارد این است که طراحی سایت با پایتون به مراتب ساده تر از دیگر محیط های برنامه نویسی می باشد و این به علت تفهیمی بودن ساختار دستورالعمل های پایتون است که از اتلاف وقت بسیار جلوگیری می کند، به منظور افزایش سطح کارایی و ساده شدن کار ساخت سایت لازم است که نزم افزار پایتون با سرور مجازی PHP نصب و اجرا شود.

پایتون به عنوان یک زبان برنامه نویسی چند منظوره می باشد که می توانیم از آن به منظور توسعه هر نوع برنامه ای از جمله وب سایت ها بپردازیم با وجود این که یادگیری پایتون بسیار ساده می باشد اما برای توسعه دهندگان آن زبان بسیار قدرتمندی است و بسیار مفید عمل کرده است.

طراحی سایت با هوش مصنوعی

مهم ترین مزیت و ویژگی که در طراحی سایت با هوش مصنوعی می توانیم بیان کنیم این است که تمام سایت سازهایی که به هوش مصنوعی مجهز می باشند کاملا کاربر پسند هستند و هر فردی با هر میزان دانش و آگاهی می تواند از آن ها استفاده کند و از امکاناتش بهره مند شود و نکته جالب این است که حتی اگر هیچ شناختی از دنیای کد نویسی نداشته باشید می توانید با سایت سازهای هوش مصنوعی خیلی راحت به طراحی وب سایت بپردازید و از خروجی کار نهایت لذت را ببرید.

به طور کلی طراحی سایت با هوش مصنوعی این گونه است که آن ها یک وب سایت خام را در اختیار شما قرار می دهند و کاربر می تواند براساس سلیقه و نیازی که دارد وب سایت را تغییر دهد و مناسب سلیقه خود آن را طراحی کند و به طور کلی در طراحی سایت با هوش مصنوعی می توانید هزینه های بسیار کمتری را متحمل شوید.

خروجی ریسپانسیوی و ارتقای تجربه کاربری که معمولا طراحی سایت با هوش مصنوعی در اختیار شما می گذارد بسیار نکته مهمی است چرا که کاربرانی که وارد چنین وب سایت هایی می شوند و قرار است با آن ها تعامل کنند به علت تجربه خوبی که از حضور در وب سایت ها داشته اند باعث تاثیر گذاری در بهبود رتبه وب سایت خواهد شد که بسیار موضوع مهمی است.

زبان برنامه نویسی پایتون یکی از زبان هایی است که می توانید با استفاده از آن وارد دنیای هوش مصنوعی شد و مشغول به غعالیت در این زمینه با استفاده از کتابخانه های بی شماری که در این زمینه وجود دارد چرا که پایتون جزو زبان هایی است که شامل یادگیری ماشین و بینایی کامپیوتری و پردازش ماشین می باشد.

سخن آخر

هوش مصنوعی آینده بسیار در خشانی را دارد و از طرفی دلایل بسیاری  وجود دارد که چرا پایتون در علم داده و هوش مصنوعی توانسته است به اوج برسد، امروزه و در حال حاضر کسی نیست که مطلع نباشد هوش مصنوعی توانسته است با الگوریتم هایی که دارد جهان را تغییر دهد و منجر به ایجاد شغل های پر تقاضایی شود.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز