نوشته شده توسط مرضیه نوایی لواسانی
آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=5426
طراحی سایت با react که یکی از نرم افزارهای front-end می باشد که نرم افزاری محبوب برای ساخت وب اپلیکیشن است. امروزه انتخاب یک نرم افزار front-end یکی از حساسترین انتخاب ها می باشد. تعداد نرم افزار ها و تکنولوژی های جدید طراحی سایت اگرچه شاید کم نباشد، اما هر کدام پاسخگوی یک سری از نیاز های کاربران می باشند. یکی از این نرم افزار ها react می باشد. اما چرا استفاده از react در پروژه ها پیشنهاد می شود. این چیزی است که می خواهیم در این مقاله مورد مطالعه قرار دهیم.
جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی سطح بالا و همه جانبه است، زبان برنامه نویسی JavaScript که به اختصار به آن JS نیز می گویند. طراحی وب سایت با زبان برنامه نویسی JavaScript جهت توسعه وب سایت به شما امکان طراحی وب سایت جذابی را طراحی کنید.
انواع فریم ورک ها در زمینه طراحی صفحات وب سایت وجود دارند که React یکی از این فریم ورک هاست. جاوا اسکریپت دو فریم ورک قدرتمند و محبوب تحت عنوان react و Angular JS دارد که در این مقاله به بررسی فریم ورک react می پردازیم.
React یک نرم افزار خیلی خوب و محبوب برای ساخت وب و اپلیکیشن است. در react فایل های HTML و جاوااسکریپت در یک هارمونی بسیار خوب با یکدیگر کار می کنند و داده هایی که دائماً در حال تغییر هستند را به مرورگر ارائه می دهند.
در حقیقت، react کتابخانه ی جاوااسکریپت است که از آن برای ساخت مؤلفه های UI استفاده می شود. react به شما این امکان را می دهد تا مؤلفه ها را به عنوان یک کلاس یا یک تابع تعریف کنید.
با react شما می توانید اجزایی با قابلیت استفاده ی مجدد ایجاد کنید که همیشه داده های یکسان را به یک روش ارائه دهند. فرض کنید شما یک وب سایت دارید که با استفاده از react ساخته شده و داده های آن مرتباً تغییر می کند. کاربران شما نیز آخرین و بروزترین داده ها را می خواهند. React به طور خیلی کارآمد بروزرسانی می شود و تغییرات بروزرسانی شده را به کاربر ارائه می دهد.
React از یک متد درخت مجازی برای اعمال تغییرات استفاده می کند. هرگاه داده ای تغییر می کند، react بجای بازسازی کل درخت DOM تغییرات جزئی را به درخت DOM اعمال می کند.
اگرچه وجود برخی نرم افزار ها کار طراحی سایت را نسبت به گذشته خیلی ساده تر کرده است، اما برخی طراحی ها بسیار پیچیده و زمانبر هستند و نیاز به دانش کدنویسی و طراحی حرفه ای دارند. در چنین مواردی پیشنهاد می کنیم طراحی وب سایت خود را به متخصصین مجرب بسپارید.
شرکت دارکوب با کادری حرفه ای و مجرب انواع سفارشات طراحی سایت و سئو را می پذیرد.
لیست مطالب
یکی از دلواپسی های توسعه دهندگان وب، انتخاب چارچوبی است که یادگیری و پیاده سازی آن آسان باشد. درک react برای طراحانی که با جاوااسکریپت آشنایی دارند، آسان است. حتی شما اگر با جاوااسکریپت آشنایی هم نداشته باشید، باز هم react برای شروع خوب است.
یادگیری react برای توسعه دهندگان وب آسان است.
در react می توانید از مؤلفه های گوناگونی که برای طراحی وب خود ایجاد می کنید، برای موارد مشابه استفاده کنید. این کار می تواند طراحی وب شما را سرعت ببخشد.
با ایجاد لایه ی انتزاعی منحصر به فرد کاربر نهایی امکان دسترسی به ورودی های پیچیده را نخواهد داشت. به علاوه اینکه، توسعه دهنده ی وب معماری وب سایت خود را هرگونه که بخواهد، می تواند طراحی کند.
React بسیار منعطف است و به هر شکلی که طراح بخواهد شکل می پذیرد. در react طراح هر نوع تغییری را که بخواهد، کاملاً آزادانه می تواند اعمال کند و همچنین اگر مشکلی پیش آید، react بسیار سریعتر از چارچوب های دیگر می تواند به رفع مشکل بپردازد.
React می تواند قطعات کدی که توسط طراح ایجاد می شود را حفظ و نگهداری کند. بنابراین طراحان اگر مدت ها بعد بخواهند به قطعه کدی بازگردند بدون دلواپسی و خیلی راحت می توانند این کار را انجام دهند.
وجود ابزار های پشتیبانی زیاد در react کار طراحی را خیلی سریعتر کرده است. ابزار های طراحی زیاد، امکان طراحی هر نوع طرحی را برای توسعه دهندگان مهیا کرده است.
طی دو دهه ی اخیر دنیای وب دستخوش تغییرات زیادی شده است و از سمت سرور بیشتر متمایل به سمت کلاینت شده است.
برخی نرم افزار ها مانند react عاملی برای این تغییرات بودند. شاید بتوان گفت تا پیش از آن زبان ها HTML و CSS حاکم بر طراحی های front-end بودند و زبان برنامه نویسی PHP حاکم بر طراحی back-end بود.
اما با آمدن کتابخانه های جاوااسکریپت مانند react انقلابی در طراحی وب سایت ایجاد شد.
شما با استفاده از کتابخانه های جاوااسکریپت react می توانید وب سایت های داینامیک سمت کاربر را بدون سردرگمی در کد های PHP و سرور ها راه اندازی کنید.
React در درجه ی اول برای ارائه ی نمایش در برنامه های وب یا تلفن همراه مورد استفاده قرار گرفت و به توسعه دهندگان این امکان را داد تا اجزای قابل استفاده ی مجدد و مستقل از یکدیگر را ایجاد کنند.
در ابتدا، فیسبوک از react استفاده کرد. اما شرکت های دیگری نیز به استفاده از این نرم افزار روی آوردند. React برای شرکت هایی که در چندین بخش تجاری فعالیت دارند، گزینه ی مناسبی است.
react قابلیت های زیادی را دارد که در ادامه برخی از این قابلیت ها را بررسی می کنیم.
داشبورد یا ابزار های بصری سازی داده ها، استفاده از react را لذت بخش می کند. کاربر نهایی از طریق ابزار ها می تواند خلاصه ی اطلاعات را در قالبی قابل فهم و به سرعت متوجه شود.
اگرچه برخی قالب های react به صورت آماده در وب موجود هستند، اما هزینه ی مجوز آنها خیلی زیاد است. همچنین این قالب ها برای یکپارچه سازی در برنامه ی وب گاهی نامناسب هستند. به همین دلیل استفاده از این قالب ها برای طولانی مدت پیشنهاد نمی شود.
با react شما می توانید آزادانه اجزای قابل استفاده ی مجدد ایجاد کنید. در واقع اگر اجزای یک داشبورد به خوبی طراحی شده باشند، می توان از آنها در هر کجا و بدون نیاز به تنظیمات اضافی مجدداً استفاده کرد.
اگر می خواهید داده ها را در صفحه ی خود ردیابی کنید صفحه ی داشبورد و یا صفحه ی نمایش باید به طور مرتب بروزرسانی شوند.
در واقع virtual dom در نرم افزار react این امکان را می دهد تا اطلاعات خیلی سریع بروزرسانی شوند، فقط کافی است شما داده ها از طریق API تأمین کنید.
React برای وب سایت هایی که به قابلیت استفاده ی مجدد از مؤلفه ها، تعاملات زیاد کاربر یا انیمیشن ها نیازمندند، یک برنامه ی عالی و کاربردی می باشد.
React یک کتابخانه ی UI قوی برای طراحی وب سایت های کوچک، متوسط و بزرگ دارد. شرکت هایی با پروژه های طولانی مدت، به برنامه ی react اعتماد زیادی دارند.
اگر در مورد استفاده از react و یا طراحی هر نوع وب سایتی نیاز به راهنمایی دارید، از مشاوره های تخصصی شرکت دارکوب بهره مند شوید.