چگونه گوگل را مجبور کنیم که سایت را دوباره بررسی نماید

نوشته شده توسط مهندس کلانتری

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=188

4.5/5 - (2 امتیاز)

رتبه بندی موتورهای جستجو برای موفقیت وب سایت شما حیاتی است. و این بسیار نا امید کننده است که وب سایت شما علیرغم تمام تلاش ها و به رتبه مطلوب نمی رسد یا رتبه خود را از دست می دهد.

همه این ها بخاطر روش های پیچیده فهرست بندی و رتبه بندی وب سایت است که این روش ها نیز هر روز در حال تغییر اند. موتورهای جستجو مدام در حال بررسی وب سایت ها هستند، آن ها را خوانده، محتوا را به شکل های گوناگونی دسته بندی و رتبه بندی می کنند. گوگل برای کمک به صاحبان وب سایت دستور العمل هایی تهیه دیده است که در آن شما را برای به دست آوردن رتبه بهتر کمک می کند. یا حداقل این دستور العمل ها به شما برای حفاظت از رتبه وب سایت کمک خواهد کرد.

شما برای آنکه گوگل را وادار به بررسی دوباره وب سایت خود کنید چند راه دارید. مثلا اینکه محتوای وب سایت خود را مرتب و مدام به روز رسانی نمیایید. یا بک لینک های با کیفیت تری برای سایت خود تهیه کنید. ساختار لینک داخلی بهتری داشته باشید که مطالب را بخوبی هم پیوند دهند. سرعت سایت را بهبود داده و نقشه سایتی تهیه کنید.

جدا از این تلاش ها گاهی لازم است که به نوع دیگری از گوگل بخواهید که وب سایت شما را مجددا بررسی کند. یکی زمانی که شما محتوا زیادی وارد سایت خود کرده اید یا اینکه تغییرات زیادی در آن ایجاد کرده اید. حالت دوم زمانی است که وب سایت شما بخاطر وجود اسپم، هک شدن و یا رعایت نکردن دستورالعمل های گوگل درگیر جریمه شده است. در این زمان شما باید درخواست بررسی مجدد سایت را بدهید.

 

درخواست Recrawl

اگر در وب سایت خود تغییرات زیادی انجام داده اید یا محتوای زیاد جدیدی به آن اضافه کرده اید، می توانید از گوگل با کمک ابزار Fetch as Google درخواست فهرست بندی مجدد بدهید.

امکان «درخواست فهرست بندی» در Fetch as Google یک روش آسان است برای درخواست فهرست بندی برای چند URL؛ اگر تعداد زیادی URL برای ارسال وجود داشته باشد، ارسال یک نقشه سایت ساده تر است. اما هر دو روش از لحاظ زمان پاسخ مشابه هستند.

 

چطور درخواست Recrawl بدهیم

شما تنها زمانی می توانید درخواست فهرست بندی مجدد بدهید که شرایط زیر را در Fetch as Google داشته باشید:

  • شما باید وضعیت کامل، جزئی و redirected در fetch داشته باشید.
  • از fetch بیش از 4 ساعت نگذشته باشد.

درخواست Recrawl بسیار ساده است.

  • با Fetch as Google، URL ها را انتخاب کنید. اطمینان حاصل کنید که صفحه به درستی ظاهر شده باشند. اگر صفحه توسط ابزار بارگیری قابل دسترسی نیست یا به طور کامل در ابزار نمایش داده نمی شود، ممکن است آن ها را اشتباه طبقه بندی کرده یا توسط گوگل غیر قابل خواندن باشد.
  • روی نماد Request indexing کلیک کنید. اگر امکان درخواست نمایش داده نشود، یعنی هنوز کار Fetch کامل انجام نشده است.
  • تعیین کنید که آیا تنها یک URL خاص Crawl شود یا لینک های مستقیم آن هم فهرست شود.
  • روی Submit کلیک کنید.
  • Recrawl بلافاصله انجام نمی شود. حتی هیچ گارانتی در این زمینه وجود ندارد. این گونه فعالیت ها بخاطر الگوریتم های پیچیده گوگل ممکن است چندین روز طول بکشد.

 

درخواست تجدیدنظر چیست؟

یک درخواست تجدیدنظر یک درخواست و اعلان دستی است که در آن شما از گوگل می خواهید که سایت شما را پس از رفع مشکلات شناسایی شده باز بینی کند. ممکن است وب سایت شما هک شده، اسپمی باشد، یا بک لینک های مخربی داشته باشد که در این صورت گوگل وب سایت را به صورت دستی جریمه می کند. پس شما پس از شناسایی و رفع این مشکلات می توانید درخواست بررسی مجدد به گوگل بدهید.

 

ثبت درخواست با تجدید نظر

برای ثبت درخواست لازم است مراحل زیر را انجام دهید:

  • وارد شدن به حساب کاربری Search Console
  • تمامی نسخه های سایت خود را چک کرده و اطمینان حاصل کنید که داده های کامل و دقیق دارید.
  • بخش Manual Actions را مشاهده کنید تا ببینید آیا گوگل اقدامی در سایت شما انجام داده است یا خیر.
  • مسائل مربوط به سایت خود را مطابق با Manual Actions حل کنید.
  • مسائل مربوط به امنیت را در کنسول جستجو برای مسائل احتمالی دیگر سایت خود مرور کنید.
  • روی «Request a review» کلیک کنید تا از گوگل بخواهید وبسایت شما را بازبینی کند.

 

بازبینی چگونه انجام می شود

فرایند بازبینی از زمانی شروع می شود که شما اطلاعیه ای از اقدامات دستی دریافت می کنید تا نقطه ای که گوگل تعیین می کند آیا شما به مشکلات شناسایی شده در سایت شما رسیدگی کرده اید یا خیر. روند کلی به شرح زیر است:

  • شما یک اعلان اقدام دستی دریافت می کنید و مسائل ذکر شده را رفع می کنید.
  • شما درخواست بازبینی را مستند می کنید.
  • شما هر گونه مسائل اضافی (که ذکر نشده) را رفع می کنید.
  • شما درخواست بازبینی را در Search Console ارسال می کنید.
  • شما یک تایید از گوگل دریافت می کنید (ممکن است چند روز طول بکشد تا درخواست شما پردازش شود).
  • درخواست شما رد یا تایید می شود.

اگر درخواست شما تایید شده باشد، اقدامات دستی از سایت شما حذف خواهد شد.

در صورتی که درخواست شما رد شود، قبل از ارسال یک درخواست دیگر، لازم است اشتباهات و الزامات در درخواست بازبینی را مطالعه نمایید.

 

چطور یک درخواست تجدید نظر تهیه کنیم؟

درخواست های بازبینی توسط افراد واقعی بررسی می شود، بنابراین یک درخواست مستند خوب به بررسی کننده کمک می کند تا بهتر متوجه اقداماتی که شما برای رسیدگی انجام داده اید را درک کنید.

یک درخواست بازبینی خوب سه چیز را انجام می دهد:

  1. با دقت مشکلات سایت شما را توضیح می دهد.
  2. مراحل انجام شده برای حل مسئله را شرح می دهد.
  3. نتیجه تلاش های شما را مستند کرده است.

شما همچنین می توانید اسنادی اضافه کنید که تلاش های پاک سازی شما را شرح دهند. راهنمایی زیر نحوه ثبت اقدامات برای مجازات های خاص را شرح می دهد.

دستکاری پیوندها: فهرستی از لینکهایی را روی آنها اقدام کرده اید، ارائه دهید. قبل از استفاده از ابزار Disavow، باید تلاش کنید تا لینک ها را حذف کنید. همچنین ممکن است  تلاش های انجام شده در این راه را مستند کنید. به سادگی حذف تمام لینک ها بدون تلاش برای حذف آنها ممکن است به رد درخواست شما منجر شود.

فروش لینک ها در سایت شما: نمونه هایی از صفحاتی را که شما ویژگی nofollow را به لینک داده اید اضافه کنید یا لینک ها را حذف کنید. هنگامی که نمونه هایی از نقض پیوندهای دریافت می کنید، اطمینان حاصل کنید که این اطلاعات را برای استخراج لینک های مشابه در سایت خود استخراج کنید.

محتوای نازک یا مخفی شده: نمونه هایی از محتوای بد که حذف کرده اید و محتوای خوب که اضافه کرده اید را ارائه دهید.

دامنه خریداری شده: اگر اخیرا دامنه ای را خریداری کردید که فکر می کنید قبل از مالکیت آن دستورالعملهای ما را نقض کرده است، از درخواست بازبینی استفاده کنید تا به ما اطلاع دهید که اخیرا سایت را خریداری کرده اید و اکنون به این دستورالعمل ها را رعایت می کنید.

 

مشکلات متداول تقاضاهای تجدید نظر

اینجا از بعضی اشتباهات رایج وجود دارند که در تهیه درخواست تجدیدنظر مشاهده زیاد دیده می شود. این لیست را مرور کنید تا مطمئن شوید اشتباهات مشابه در درخواست بازبینی شما انجام نشده است.

  1. استفاده نادرست از ابزار disavow :

ما اغلب ابزار disavow را که نادرست استفاده می کنیم بنابراین در هنگام استفاده از این ابزار به نکات زیر توجه کنید:

  • اگر می توانید یک backlink حذف کنید، ابتدا تلاش خود را برای حذف لینک انجام دهید. قرار دادن کورکورانه لینک ها در فایل disavow به عنوان تلاش صادقانه در نظر گرفته نمی شود، در نتیجه نمی توان توقع بازبینی موفقی را داشت.
  • برای چندین لینک از یک دامنه مشابه به سایت شما، برای راحتی کار domain: را قبل نام دامنه در فایل disavow قرار دهید.
  • اطمینان حاصل کنید که لینک های ارگانیک را به سایت رد نکنید.

 

  1. عدم استفاده از Fetch as Google هنگام پاک سازی محتوای هک شده

اغلب محتوای مخفی شده را هنگامی که یک سایت هک شده است وجود دارد، به این معنی که کاوشگرهای گوگل (Crawlers) محتوای متفاوتی را نسبت به آنچه که به شما یا بازدید کنندگان شما نشان می دهد، می بینند.

یک راه برای مشاهده اینکه آیا سایت شما به این روش مورد سوء استفاده قرار گرفته است، استفاده از ویژگی Fetch as Google در Search Console است تا محتوای مشابهی را که خزنده های گوگل مشاهده می کند ببینید. متاسفانه، بسیاری از درخواست های بازبینی رد می شود، زیرا مشکلات زیرین وب سایت حل نشده است، یعنی گوگل هنوز در هنگام ردیابی صفحه، محتوای اسپم را مشاهده می کنیم.

 

 

  1. ارسال درخواست بازبینی برای سایت های خالی

به طور کلی، شما باید درخواست تجدیدنظر خود را پس از ارائه محتوای مفید برای افرادی که به دنبال آن هستند، ارسال کنید. موارد زیر نمونه هایی از سایت هایی هستند که برای بررسی مجدد آماده نیستند:

  • وب سایت های خالی: وب سایت هایی که دارای صفحات زیادی هستند ولی محتوای کمی دارند یا اصلا خالی اند.
  • دامنه های پارک شده: دامنه هایی که محتوای واقعی ندارند و به عنوان نگه دارنده محل استفاده شده اند.
  • سایت های غیر قابل دسترس بخاطر خطاهای سروری

قبل از ارسال درخواست بازبینی، اطمینان حاصل کنید که هیچ یک از دستورالعملهای کیفیت گوگل را نقض نکنید. اگر درخواست بازبینی شما مورد موافقت قرار نگیرد، قبل از ارسال یک درخواست بازبینی دیگر زمانی را صرف درک اقدامات دستی و رفع مشکلات کنید.

 

کلام آخر

حتما در شناسایی و رفع مشکلات وب سایت از یک کارشناس سئو کمک بگیرید. در غیر این صورت تمام تلاش شما ممکن از بی نتیجه باشد. حتی در استفاده از disavow برای نادیده گرفتن لینک های مخرب، ریسک زیادی وجود دارد. شما باید به دقت بک لینک های وب سایت را بررسی کرده و با احتیاط و زمانبندی آن ها را حذف نمایید. در غیر این صورت ممکن است وضعیت سئوی وب سایت از آنچه هست نیز بدتر شود.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز