تولید محتوا برای وب سایت به صورت سئو

رتبه بندی کاربر: 3 / 5

PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
نوشتن مقاله برای وب سایت به صورت سئو
نوشتن مقاله برای وب سایت به صورت سئو

مقدمه

یکی از چند روش بازاریابی یا معرفی خدمات و کسب و کار خود به مخاطبانتان، بازاریابی محتوایی می باشد که در واقع محتوا تا زمانی که دیده نشود، بی اثر است. برای اینکه محتوای تولید شده ما دیده شود، به بهینه سازی محتوا برای موتورهای جستجو احتیاج داریم. تا زمانی که کاربر یا مخاطب ما کلمه کلیدی را سرچ کرد، موتورهای جستجو، محتوای سایت ما را به او نمایش دهند. برای این کار باید با اصول سئو آشنایی پیدا کنید.

شما بهتر از هر کسی مشتریان خود را می شناسید و با نیازها و مشکلات آنان آشنا هستید و می توانید نحوه رفع مشکلات و نیازهای مشتریان خود را به صورت مقاله در سایت خود بارگذاری نمایید. در حقیقت برای آنکه مقاله های شما بیشترین بازدید را داشته باشد و نتیجه بهتری از مقاله نویسی در وب سایت خود بگیرید می بایست مقالات مورد نیاز مشتریان خود را در وب سایت خود ایجاد نمایید و به موضوعات مشتریان خود کامل بپردازید. امروزه سئو و بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو تغییر نموده و مقالات و محتوای وب سایت اهمیت بیشتری در این زمینه پیدا نموده است و در حقیقت محتوای وب سایت اصلی ترین و مهم ترین المان سئو و بهینه سازی وب سایت می باشد و هر چه محتوای وب سایت با دقت و وسواس بیشتری تهیه شود تاثیر بیشتری بر روی رنکینگ وب سایت در موتورهای جستجو و بازدید کننده موضوعی وب سایت خواهد داشت.

وجود محتوای کامل و کافی در طراحی وب سایت ضروری می باشد و در صورتی که سایتی زیباترین قالب گرافیکی را داشته باشد و اما محتوای مناسب و کاملی نداشته باشد نمی تواند تاثیر گذار باشد.


سئو(SEO) سایت یا همان بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو فرایند بالا رفتن رتبه سایت در نتایج جستجوی کاربران در موتورهای جستجو می باشد. هر چقدر اصول سئو در یک سایت بهتر رعایت شود، میزان بازدید از آن سایت بیشتر خواهد شد. در دنیای امروز، SEO یک روش بازاریابی مهم و حیاتی است. در واقع اگر بخواهیم به زبان ساده بگوییم سئو (SEO)، تلاش برای نمایش سایت های مناسب برای افراد مناسب است. البته سئو فقط مربوط به مسائل فنی و برنامه نویسی نیست. درون وب سایت شما باید محتواهای بهینه سازی شده باشد تا خیلی راحت بتوان نیازهای کاربران مخاطب شما را رفع کند. سعی کنید مطمئن شوید که محتوای شما به اندازه کافی خوب باشد تا دیگر سایت ها به خاطر ارزش محتوای درون سایت شما به وب سایت شما لینک دهند.

برای نوشتن مقاله به صورت سئو در وب سایت ابتدا به نیازهای مشتریان خود گوش فرا دهید و موضوعات مورد نظر آنان را در مقالات و محتوای وب سایت خود منعکس نمایید و هر مقاله را به طور کامل به یکی موضوع اختصاص دهید. بهتر است در عنوان مقاله خود کلمه کلیدی مربوط به مقاله را ذکر نمایید و مقالات شما حتما در مورد زمینه شغلی شما باشد حال آنکه ممکن است کلمه کلیدی مقاله ای که در حال نوشتن آن هستید همان کلمه کلیدی اصلی وب سایت نباشد.

بهتر است در بدنه مقاله حداقل دو سه بار از کلمه کلیدی که قصد دارید مقاله با آن جستجو شود استفاده نمایید و البته از کلمات کلیدی نا مربوط به هیچ وجه استفاده ننمایید زیرا ممکن است باعث پایین آمدن اثر مقاله شود. در نوشتن مقاله تمامی کلماتی که فکر می کنید کاربران در محیط اینترنت جستجو می نمایند تا مقاله را بیابند وارد کنید و از مترادف ها نیز در نوشتن مقاله حتما استفاده نمایید.

البته سعی نمایید مقاله را برای کاربر خود تنظیم نمایید و نه برای موتور جستجو به گونه ای که کاربر رغبت خواندن ادامه مطلب را داشته باشد نه اینکه با خواندن چند خط از مقاله از خواندن ادامه آن منصرف گردد که این چیزی است که تاثیر بسیار منفی بر روی سئو وب سایت خواهد داشت. مدت زمانی که یک کاربر بر روی وب سایت صرف می نماید به عنوان یکی از مهترین المان های رنک دهی موتورهای جستجو می باشد و هر روز بر اهمیت آن افزوده می گردد و بنابراین هر چه بیشتر بتوانید کاربر را در وب سایت خود نگاه دارید تاثیر بسیار مثبتی بر روی سئو وب سایت شما خواهد داشت. هر چه مقاله تکمیل تر باشد و جنبه های موضوع را بیشتر تحت پوشش قرار دهد بهتر است و بهتر است در ایجاد مقاله خود از تصاویر و گرافیک ها نیز استفاده نمایید و جذابیت بصری آن را بالا ببرید. از ایجاد مقالات در وب سایت با بدنه کوتاه پرهیز نمایید و بهتر است حداقل مقاله شما می بایست 20 سطر باشد تا سایت دچار مجازات مقالات کوتاه نگردد.

برای آنکه مهترین کلمات کلیدی مربوط به زمینه فعالیت خود را بیابید می توانید از دو نرم افزار گوگل به نام های Google Keyword Planner و Google Trends استفاده نمایید که برای یافتن کلمات کافی است مهترین کلماتی که فکر می کنید کاربران شما در موتور جستجو وارد می نمایند تا شما را بیابند را در باکس های ورودی آن وارد نمایید تا کلمات مرتبط را به شما نمایش دهد.

تگ عنوان مقاله بهتر است H1 باشد و بخش های مختلف مقاله را با تگ های H2 و H3 بهتر است نشانه گذاری نمایید و همچنین ظاهر مقاله بسیار مهم می باشد و هر چه محیط خواندن مقاله جذاب تر باشد و خسته کننده نباشد اثر بخشی مقاله نیز بالا خواهد رفت.

می توانید از داخل مقاله خود به سایر مقالات خود نیز لینک دهید البته آنجایی که مورد نیاز است و با انجام این کار مرجع به توضیحات بخش مورد نظر دهید به مانند کاری که وب سایت ویکی پدیا انجام می دهد البته نه به آن صورت و حجم. شما می بایست جایی از مقاله خود را لینک نمایید که کاربر شما به آن نیاز ندارد نه کلمات کلیدی خود را.

یکی از روش های خوبی که دارکوب برای یافتن موضوع مقاله به مشتریان خود پیشنهاد می نماید آن است که به درخواست های مشتریان خود توجه نمایند و مطالبی از بابت توضیح یا رفع آن در سایت بارگذاری نمایند و از این طریق مشتریانی که درجستجوی مورد مشابه در اینترنت هستند شما را خواهند یافت و در صورت نیاز با شما تماس خواهد گرفت.

عملیات مقاله نویسی در وب سایت را هر چه بیشتر انجام دهید بازدید کننده بیشتری بدست خواهید آورد و البته کیفیت مقاله ها از تعداد مقاله ها بسیار مهتر می باشد و هر چه بتوانید تعداد مقاله با کیفیت تر و تکمیل تری در وب سایت خود ایجاد نمایید تاثیر مثبت بیشتری در وب سایت شما خواهد داشت. امروزه سئو تبدیل به بازاریابی از طریق تولید محتوا شده و هر چه در تولید محتوای وب سایت خود بیشتر تلاش نمایید وب سایت شما رتبه بهتری خواهد داشت.

از کپی کردن مقالات از سایت های دیگر در سایت خود بپرهیزید و مقالات را خود از پایه تهیه نمایید. همچنین ترکیب چند مقاله و ایجاد مقاله جدید کار درستی نیست و بهترین گزینه نوشتن یک مقاله جدید می باشد و تاثیر دو چندانی در رتبه وب سایت خواهد داشت.

نکته قابل توجه این است که سئو صرفا برای موتورهای جستجو نیست. وقتی که شما وبسایت خود را سئو یا بهینه می کنید، باید کاربر خود را هم در نظر بگیرید. اگر شما کل پول خودتان را برای سئو فنی (Technical SEO) سرمایه گذاری کنید، پول خود را هدر داده اید. زیرا تجربه کاربری (UX) در سئو بسیار حائز اهمیت است و باید به آن حتما توجه شود. سایت شما باید به گونه ای بهینه شود که کاربر مخاطب شما تجربه خوبی از تعامل با وب سایت و محتوای شما داشته باشد.

چطور می توانیم محتوای وب سایت خود را سئو کنیم؟

  • شناخت از نیازهای محتوایی مخاطبان: 

شناخت این مسئله که کاربران چه کلمات کلیدی را سرچ می کنند؟ افراد به راه های متفاوتی برند یا کسب و کار شما را سرچ میکنند. گوگل گزینه مناسبی است برای اینکه شهرت نسبی هر یک از کلیدواژه ها را که در موتور جستجو وارد می کنید به شما نشان دهد.

  • تولید محتوای با ارزش:  

تولید محتوایی که بیشتر کاربران به دنبال آن هستند. اگر به دنبال رتبه بندی یک موضوع یا یک کلیدواژه هستید با سئوی محتوای خود برای موتورهای جستجو به آن نیاز خواهید داشت. یک مزیتی که می توانیم نام ببریم الگوریتم گوگل است که مرتبط ترین محتوا را در رابطه با هر کلمه کلیدی نشان خواهد داد. اولین نتایجی که برای هر کلمه کلیدی نشان داده می شوند را در نظر بگیرید.

  • سعی در جذب لینک از وب سایت های با اعتبار و مرتبط:  

می بایست به راه های مختلف لینک بیلدینگ، از دیگر سایت ها به سایت خود لینک بگیرید. لینک دادن وب سایت های دیگر به سایت شما، از سایت های دیگر به سایت خود لینک بگیرید. تا اعتبار و ارزش سایت شما در نظر گوگل افزایش پیدا کند.

  • بهینه کردن کدنویسی وب سایت:  

همیشه برنامه نویسی وبسایت خود را آپدیت نگهدارید و سرعت نمایش صفحات وب سایت خود را بهینه سازی کنید.

طبق تحقیقات:
مخاطبان وب سایت، محتواهای متنی را به طور کامل نمی خوانند بلکه آن ها را اسکن می کنند! در واقع به جای اینکه خط به خط و یا کلمه به کلمه، کل متن را بخوانند معمولا به صورت کلی نگاه می کنند و فقط بخشی از محتوا را می خوانند که قابل توجه و جذاب تر باشند. ممکن است شما هم همین کار را انجام دهید. پس برای اینکه محتوای شما بتواند در زمان اسکن توجه کاربر مخاطب شما را جلب کند، باید از کلمات کلیدی بولد، تصاویر و صوت و عکس نیز استفاده شود. به این نوع محتوا، محتوای قابل اسکن(Scannable Content) می گویند.


همچنین می توانید مقاله آموزش سئو به صورت رایگان را مطالعه نمایید.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258
ایمیل: info@sitedar.com
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز