نوشته شده توسط سما کتیبه
آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=21426
امروزه دغدغه بسیاری از افراد که در حوزه تکنولوژی در حال فعالیت هستند یافتن بهترین و کاربردی ترین زبان برنامه نویسی است که بتوانند از آن در حوزه های مختلف استفاده کنند، زبان برنامه نویسی پایتون یکی از کاربردی ترین و محبوب ترین زبان های برنامه نویسی است که در طراحی سایت و حوزه های مختلف رواج دارد که امروزه طرفداران بسیاری را دارد.
پایتون در حوزه های تکنولوژی یک زبان برنامه نویسی سطح بالا و همه منظوره است، طبق تعریف های بیان شده از این زبان برنامه نویسی، پایتون را می توان در حوزه های مختلف تکنولوژی استفاده کرد از توسعه وب و علم داده تا علم رباتیک از کاربرد های این زبان برنامه نویسی به شمار می آیند، این زبان توانسته جایگاه خود را به عنوان یکی از اصلی ترین زبان های سمت سرور به دست آورد.
در این مقاله قصد داریم به بررسی کاربرد های مختلف پایتون در صنایع و تکنولوژی های مدرن بپردازیم، پس شما هم اگر علاقمند به این زبان پرطرفدار هستید تا انتهای این مقاله همراه شرکت دارکوب باشید.
لیست مطالب
طراحی سایت با پایتون رویای هر کارآفرینی است، این زبان برنامه نویسی ساده و قابل درک است که قابلیت های بی شماری را در توسعه وب دارد و کنترل کاملی بر عملکرد و روابط کاربری وب سایت دارد که در ادامه به توضیح کاربرد های پایتون در طراحی سایت می پردازیم.
اولین کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون در طراحی سایت، توسعه وب سایت های داینامیک است. با استفاده از پایتون و فریمورک های مختلفی که دارد می توانید وب سایت های داینامیک با امکانات پیشرفته و پاسخگو به انواع درخواست ها را ایجاد کنید، زبان برنامه نویسی پایتون به برنامه نویسان این امکان را می دهد تا برنامه های پویایی را به سادگی هرچه تمام تر اجرا کنند.
دومین کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون در طراحی سایت اتصال به پایگاه داده هاست. پایتون با پشتیبانی از انواع پایگاه داده ها و کتابخانه های متعدد، به برنامه نویسان این امکان را می دهد تا به راحتی با پایگاه داده ها ارتباط برقرار کنند و اطلاعاتی که مورد نیاز دارند را استخراج کنند، این امکان به طراحان وب این اجازه را می دهد که اپلیکیشن های پچیده تری را با قابلیت های منحصر به فرد به وجود بیاورند.
سومین کاربردی که از زبان برنامه نویسی پایتون در طراحی سایت می توانیم به آن اشاره کنیم، ربات ها و وب اسکرپرها هستند. پایتون به عنوان یکی از زبان های قدرتمند در زمینه ربات ها و وب اسکرپینگ مورد استفاده قرار می گیرند. برنامه نویسان می توانند با استفاده از انواع کتابخانه های مختلف پایتون ربات های خودکار را برای انجام وظایف خاصی طراحی کنند و اطلاعات بی شماری را از صفحات وب استخراج کنند.
ساخت اپلیکیشن موبایل با زبان برنامه نویسی پایتون به شما کمک می کند تا کدهایی مشابه اپلیکیشن های Native را طراحی کنید و همچنین امکان استفاده از ویجت های مختلف را برای شما به وجود می آورد. طراحی اپلیکیشن موبایل با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون به شما کمک می کند تا یک اپلیکیشن قدرتمند را طراحی کنید.
همه افراد می دانند که زبان های اصلی برنامه نویسی اندروید، جاوا و کاتلین هستند و توسعه دهندگان ios از Swift استفاده می کنند، اما برای ساخت اپلیکیشن های مختلف موبایل و تلفن های همراه ما محدود به ان زبان ها نخواهیم بود چرا که با آموزش پایتون و به کمک فریم ورک هایی مانند Kivy می توانید اپلیکیشن موبایل طراحی کنید و در ماکت های مختلف به فروش بگذارید.
نکته ای که وجود دارد این است که چون طراحی اپلیکیشن با فریم ورک Kivy به صورت Native نمی باشد ممکن است با مشکلاتی مانند زیاد شدن حجم برنامه و یا افت سرعت مواجه شوید که امری کاملا طبیعی است. درست مانند فریم ورک React که مربوط به زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت می باشد و در طراحی اپلیکیشن های موبایل از آن استفاده می شود هم همین مشکل را دارد.
علم داده یک حوزه تخصصی است که به تحلیل، استخراج اطلاعات و افزایش فهم از داده می پردازد، این حوزه از ابزارها، تکنیک ها و مفاهیم ریاضی برای درک دقیق داده ها و ایجاد اطلاعات مفید برای تصمیم گیری ها و پیشنهاد ها استفاده می شود. از طرفی علم داده در زمینه های مختلفی از جمله اقتصاد، تجارت و پزشکی و علوم اجتماعی کاربرد دارد.
برای انجام پروژه های مربوط به علم داده از ابزارهایی مانند زبان برنامه نویسی پایتون و کتابخانه گسترده آن استفاده می کنند و تحقیقات خود را تکمیل می کنند در ادامه کاربرد های زبان برنامه نویسی در پایتون را شرح خواهیم داد.
اولین کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون در علم داده تصویر سازی است، کتابخانه های Matplotlib و Seaborn است که از قدرتمندترین ابزارهای تصویرسازی داده ها به حساب می آید و به کمک آن می توانیم داده ها را به شکل گرافیکی نمایش دهیم.
دومین کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون در علم داده ها پردازش و تحلیل آن هاست، کتابخانه هایی مانند Pandas و NumPy در پایتون برای پردازش و تحلیل داده ها، تبدیل داده ها به ساختار های مناسب و انجام عملیات های متنوع و مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.
سومین کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون در علم داده ها، انتقال یادگیری است. کتابخانه Keras امکان استفاده از مدل های یادگیری ماشین را در زمینه های مختلف به سادگی فراهم می کند.
کاربرد بعدی زبان برنامه نویسی پایتون در علم داده ها آمار و مدل سازی است؛ کتابخانه هایی مانند Statsmodels و Scikit-learn به تحلیل آماری و ایجاد مدل های یادگیری ماشین در پایتون کمک می کنند.
یکی دیگر از کاربرد های زبان برنامه نویسی پایتون در علم داده تحلیل اجتماعی می باشد، در حوزه علوم اجتماعی و ارتباطات، برای تحلیل رفتار اجتماعی و ایجاد مدل ها پیش بینی براساس اطلاعات اجتماعی از زبان برنامه نویسی پایتون استفاده می شود.
مدیریت پروژه های علم داده یکی دیگر از کاربردهای زبان برنامه نویسی پایتون است که محققان می توانند برای مدیریت پروژه های خود از محیط های تعاملی برنامه نویسی پایتون مانند Jupyter Notebooks و IPython استفاده کنند. این محیط های تعاملی به محققان در فرآیند توسعه و تست مدل های علم داده کمک می کند.
پروژه های علم داده ممکن است بر روی سیستم های مختلف اجرا شوند، پایتون با قابلیت اجرا روی محیط های متفاوت و تبدیل کد به فایل های اجرایی، این امکان را فراهم می کند که پروژه ها به راحتی در محیط های مختلف اجرا شوند.
استفاده از علم داده ها برای تجزیه و تحلیل داده های بیمارستانی به منظور بهبود مدیریت بیماری ها، پیش بینی نتایج درمانی و بهینه سازی هزینه ها استفاده می شود و به علاوه این که از زبان برنامه نویسی پایتون برای استفاده از مدل های یادگیری ماشین برای پیش بینی اثرات دارویی و کشف مولکول های جدید استفاده می شود.
زبان پایتون یکی از ساده ترین زبان های برنامه نویسی و با پشتیبانی از کتابخانه های پرکاربرد هوش مصنوعی، به راحتی می توان برای توسعه بخش های مختلف هوش مصنوعی از آن استفاده کرد، هوش مصنوعی به چندین بخش و زیر شاخه هم در زمینه هوش مصنوعی در طراحی سایت و هم در زمینه کاربردهای پایتون تقسیم می شود که در ادامه به معرفی و توضیح مختصری در هر بخش می پردازیم.
اولین کاربردی پایتون در هوش مصنوعی را می توانیم مربوط به بینایی ماشین بدانیم، این زبان برنامه نویسی دارای کتابخانه های جامعی است برای پروژه های مختلف که مربوط به داده های تصویری هستند و افراد می توانند به سادگی از ابزارهای پایتون در توسعه چنین پروژه هایی استفاده کنند که چندین مورد از رایج ترین کاربردهای پایتون در بینایی ماشینی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
دومین کاربرد پایتون در هوش مصنوعی یادگیری عمیق است و با کمک کتابخانه ها و ابزارهای قدرتمند آن می توان به پیاده سازی مدل های مختلف یادگیری عمیق و شبکه عصبی پرداخت و مهم ترین الگوها در این زمینه به شرح زیر می باشد:
یکی دیگر از کاربردهای زبان برنامه نویسی پایتون پردازش زبان طبیعی است، پردازش زبان طبیعی کی از مهم ترین شاخه های هوش مصنوعی به حساب می آورند که هدف آن طراحی و ساخت سیستم های هوشمندی است که بتوانند زبان انسان را درک کنند و به زبان انسان به مکالمه بپردازند که مهم ترین کاربرد ها و استفاده های آن ها به شرح زیر می باشد:
پایتون در صنعت برای اتوماسیون فرآیندهای تولید، تحلیل داده های صنعتی و همچنین برای بهینه سازی فرآیندهای تولید نیز مورد استفاده قرار می گیرد و کتابخانه های فراوانی مانند NumPy، SciPy و Pandas به مهندسین صنعتی امکان می دهند تا داده های صنعتی را تحلیل کنند و مدل های پیچیده ای را برا بهینه سازی فرآیند های تولید ایجاد کنند.
اتوماسیون و اسکریپت نویسی دو حوزه مهم و پرکاربردی هستند که دردنیای فناوری و تکنولوژی امروز به سرعت در حال پیشرفت و توسعه هستند که اتوماسون به فرآیند استفاده از تکنولوژی بدون دخالت انسانی می گویند که به وسیله اسکریپت نویسی که وظیفه انجام کارهای مشخصی را در آن ها برنامه نویسی کرده اند می گویند.
پایتون به دلیل سادگی و قابلیت خوانایی که دارد یکی از محبوب ترین زبان ها برای اتوماسیون و اسکریپت نویسی به حساب می آید، این زبان با داشتن کتابخانه های متعددی مانند، BeautifulSoup و PyAutoGUI امکان اتوماسیون وظایف وب و استخراج داده ها و اتوماسیون دسکتاپ را به سادگی فراهم می کند و هم چنین پایتونن با پشتیبانی قوی که از اسکریپت نویسی دارد انتخاب بسیار مناسبی برای اتوماسیون به حساب می آید.
همان طور که بسیار به ان اشاره کردیم زبان برنامه نویسی پایتون به علت محبوبیت و کاربردهای بسیاری که دارد در موقعیت های مختلفی مانند حسابداری نیز از آن استفاده می شود، در حسابداری با داده های مختلفی سر و کار دارند و به ابزارهایی نیاز دارند تا بتوانند این داده ها را به خوبی بررسی کنند که در ادامه به کاربردهایی که پایتون در حسابداری دارد می پردازیم.
اولین کاربرد و مزیتی که پایتون در حسابداری دارد امنیت است به این صورت که گاهی اوقات و در مواردی حسابداران قصد دارند از فایل اکسلی استفاده کنند که اهمیت دارند و تغییرات در آن می تواند مشکلات بسیاری را به وجود بیاورد، در این موارد با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون مشکل را به سادگی رفع می کنند.
حسابداران با استفاده از پایتون بدون باز کردن فایل مورد نظر می توانند به اطلاعاتی که می خواهند دسترسی پیدا کنند و این کاربرد زمان هایی که قصد دارند از تعداد فایل های بسیاری به صورت همزمان اطلاعات استخراج کنند فایده دارد، زمانی که این تعداد فایل به صورت همزمان اجرا شود احتمال هنگ کردن سیستم وجود دارد و با استفاده از پایتون این مشکل دیگر وجود نخواهد داشت.
ادغام داده ها از فایل های مختلف یکی دیگر از کاربردهای محبوب پایتون در حسابداری می باشد، به صورتی که می توانید ستون های مورد نظری را که در فایل های مختلف قرار دارند را در یک فایل داشته باشید این موضوع کمک بسیاری را به حسابدارها می کند به طور مثال شما قصد دارید از فایل های مختلفی که در آن ها بدهی های ماهانه ذکر شده است مقدار سالانه بدهی ها را استخراج کنید.
برای این موضوع با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون می توانید اطلاعات ستون مشابه را در فایل اکسل در کنار یکدیگر قرار دهید و بر روی آن عملیات های مختلف را اجرا کنید.
در اکسل می توان از توابع مختلف استفاده کرد و با استفاده از آن ها فرمول هایی نوشت که در بررسی داده به ما کمک کنند، اما توابع اکسل در مواردی دارای محدودیت هستند، به عنوان مثال یکی از محدودیت های تابع های موجود این است که عدم دسترسی به ستون های قبل از ستون داده های مورد نظر ما است، به همین دلیل در استفاده از بعضی توابع محدودیت هایی داریم.
گاهی نیز برای استفاده از داده ها به توابعی نیاز داریم که در اکسل وجود ندارد و یا برای استفاده از آن باید آن را خریداری کنیم، در این موقعیت نیز پایتون به کمک ما آمده است که می توانیم توابع مورد نظر را با آموزش پایتون بنویسیم و به فروش برسانیم.
پایتون یک زبان برنامه نویسی ضروری است که دانشمندان داده از آن برای ایجاد راه حل هایی برای چالش های متعدد در حوزه پزشکی استفاده می کنند، این زبان برنامه نویسی مجموعه متنوعی از ابزارها را برای ایجاد بینش قابل توجه از داده ها برای متخصصان پزشکی ارائه داده است، پزشکان می توانند از برنامه های کاربردی پایتون برای پیش بینی بهتر و بهبود کیفیت ارائه مراقبت های پزشکی استفاده کنند.
در حوزه پزشکی دانشمندان داده عمدتا از پایتون برای ساخت الگوریتم های یادگیری ماشین و برنامه های نرم افزاری استفاده می کنند، در واقع کاربردهای اصلی پایتون در حوزه مراقبت های بهداشتی براساس الگوریتم های یادگیری ماشینی است که یکی ا زمهم ترین کاربردها تشخیص تصویری می باشد، که برای بخش مراقبت های بهداشتی ضروری است.
از کاربردهای دیگر پایتون در حوزه پزشکی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
طراحی و برنامه نویسی بازی های ویدئویی شاید کار پیچیده ای نباشد و البته که نباید منکر پیچیدگی های منحصر به فرد برنامه نویسی بازی شد، اما می شود ادعا کرد که موتور های بازی سازی پایتون فرآیند بازی ستزی را در مقایسه با زبان های برنامه نویسی دیگر بسیار جذاب تر و آسان تر کرده است، از طرفی می توان این گونه بیان کرد که پایتون نه تنها راه اندازی سایت را ساده می کند بلکه بازی سازی نیز با آن جذاب می شود.
موتور های بازی سازی پایتون نیز درواقع همان کتابخانه های پایتون هستند که به عنوان ابزارهایی برای توسعه بازی های ویدئویی از آن ها استفاده می کنند، این موتورها امکانات، ابزارها، توابع و کلاس هایی را فراهم می کنند که به برنامه نویسان کمک می کنند تا گرافیک، صدا، فیزیک و بخش های دیگر بازی را به راحتی توسعه دهند.
یکی از مهم ترین دلایلی که از پایتون در بازی سازی استفاده می کنند این است که تنها کافی است زبان پایتون را بلد باشید و این در حالی است که برای سایر بازی سازها علاوه بر این که لازم است یکی از زبان های c# و یا c++ را بلد باشید باید مفاهیم خاص آن ابزار و اسکریپت نویسی مختص به آن ابزار را نیز یاد بگیرید به همین دلایل است که یکی از کاربردهای اصلی پایتون بازی سازی است.
تقریبا تمام اشیائی که در اطراف خود می بینیم قابلیت تبدیل شدن به اینترنت اشیاء را دارند به شرط آن که قابلیت اتصال به اینترنت را داشته باشند یا بتوانند با کاربران و یا دستگاه های دیگر اینترنت اشیاء برقرار کنند، حالا سوالی که پیش میاید این است که اینترنت اشیاء چه ارتباطی به زبان های برنامه نویسی و یا حتی پایتون دارد؟
جواب این سوال این است که بدون پیاده سازی و استفاده از زبان های برنامه نویسی عملا استفاده از اینترنت اشیاء معنی پیدا نمی کند و برای پیاده سازی آن نیازمند یک زبان برنامه نویسی رده بالا هستیم؛ زبان های برنامه نویسی که در زمینه اینترنت اشیاء می توانیم از آن ها استفاده کنیم زبان هایی مانند JAVA , python, C++ است که کاربردی ترین آن ها پایتون می باشد که در ادامه کاربرد های این زبان برنامه نویسی در پایتون می پردازیم.
یکی از مشکلاتی که می تواند در زمینه اینترنت اشیاء به وجود بیاید و به کمک زبان برنامه نویسی پایتون حل شود محدود بودن حافظه و انرژی مصرفی دستگاه ها می باشد که با استفاده از این زبان برنامه نویسی کم حجم که نیازی به سخت افزارهای قوی ندارد و منابع انرژی و حافظه شما راتقویت می کند می توانید به سادگی این مشکل را برطرف کنید.
سنسورها وظیفه جمع آوری اطلاعات را دارند و هر فردی می تواند با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون اقدام به جمع آوری این اطلاعات از سنسورها کرده و این اطلاعات را به سادگی تجزیه و تحلیل کند و با استفاده از کتابخانه های مختلف پایتون که مختص این موضوع طراحی شده اند، کتابخانه هایی مانند PYBluez اطلاعات را جمع آوری کنند.
هر فردی با استفاده از یک زبان رده بالا و همه کاره مانند پایتون می تواند کنترل دستگاه های مختلف را به دست گرفته مراقب هریک از آن ها باشد، شما می توانید با استفاده از کتابخانه های پایتون اطلاعات مورد نیاز برای هر بخش را به دست بیاورید.
با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون و کتابخانه های متعدد و متتوعی که دارد می توانید داده های دریافت شده از سنسورهای مختلف را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید تا بتوانید از داده ها استفاده کنید، این کتابخانه ها اطلاعات را به صورت منظم و مرتب به شما ارائه می دهند و شما می توانید از آن ها استفاده کنید و آن ها را تحلیل کنید.
به علاوه که با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون می توانید سخت افزارهای اینترنت اشیاء و هر آن چه که لازم دارید را پیاده سازی کنید و در بازارکار پایتون جزو کسانی باشید که از این زبان برنامه نویسی محبوب به درآمد رسیده اند.
پایتون از زبان های برنامه نویسی قدیمی است، ریشه های تاریخی این زبان برنامه نویسی به سال های پایانی قرن 20 باز می گردد، پایتون زبان برنامه نویسی قدرتمند و مخصوصی است که در حال حاضر و همانطور که مشاهده کردید کاربردهای فراوانی دارد و سوالی که مطرح می شود این است که تا کی این زبان برنامه نویسی قدرتمند خواهد بود؟ در ادامه با آوردن چند دلیل به شما خواهیم گفت که آینده زبان برنامه نویسی پایتون در تکنولوژی همچنان درخشان خواهد بود.
بسیاری از زبان های برنامه نویسی قدیمی حالا جزو زبان های منسوخ شده اند، اما زبان های کلاسیک همچنان باقی مانده اند و سطح مقبولیت و اعتبار بالایی هم دارند، پایتون یکی از همین زبان های ریشه دار است. ریشه های تاریخی این زبان قدیمی قطعا باعث پایه های مستحکم برای آینده روشن تر می باشد. پرداختن به آموزش پایتون با توجه به سابقه طولانی توجیه پذیر است و نشان دهنده بازارکار خوب برای این زبان برنامه نویسی است.
جامعه برنامه نویسان، زبان برنامه نویسی پایتون را قبول کرده اند و جمع بزرگی از سرشناسان آن ها به شکل حرفه ای در این زبان مشغول به کار هستند که نشان دهنده این است که درآمد پایتون جزو درآمدهای بسیار عالی می باشد چرا که تقریبا همه برنامه نویسان مطرح دنیا یا در پایتون حرفه ای هستند و یا این که دورنمایی از مهارت های پایتون را دارند.
زبانی که این چنین متداول است به این سادگی کوی رقابت را به دیگر زبان ها نخواهد داد و در آینده هر فردی با آموزش پایتون قرار است وارد این عرصه متداول شود.
افراد تازه کار در مرحله اول تنها به فکر یادگیری اصولی پایه های برنامه نویسی هستند و برای آن ها رسیدن به مهارت در درجه اول اهمیت قرار دارد و زیاد در قید و بند تجاری سازی نیستند. تازه کارها از زبان های ساده قابل فهم که اجرای دستورات آن ها کار پیچیده ای نباشد استقبال می کنند، زبان برنامه نویسی پایتون نیز یک زبان ساده است که با مفاهیم آموزشی بسیار ساده می توان آن را متوجه شد.
این فضای ساده آینده این زبان برنامه نویسی را تضمین کرده است چرا که سایر زبان های برنامه نویسی به این سادگی نیستند و به اندازه پایتون کاربرد و قدرت نخواهند داست و این زبان به قدری ساده است که به طور کامل مناسب انواع پروژه های حرفه ای می باشد.
با زبان برنامه نویسی پایتون برای هر فضای کاری آماده هستید؛ پایتون به علت قدرت انعطاف بالایی که دارد در انواع پروژه های برنامه نویسی قابل اجرا می باشد، این قدرت مانور بالا ریشه در سوابق تاریخی این زبان برنامه نویسی دارد، در تمام سال هایی که گذشت سازندگان این زبان برنامه نویسی بازها و بارها ورژن ها و نمونه های جدیدی و همچنین افزونه های تکمیلی را به بستراین زبان اصلی اضافه کرده اند.
زبان برنامه نویسی پایتون نزدیک به 20 سال است که حضوری قدرتمند را تجربه کرده است و قاعدتا به این سادگی ها نمی تواند و نمی خواهد تا از قله های متداول بودن پایین بیاید. پشتیبانی خوب قطعا در این ماندگاری تاثیر گذار بوده است. زبان های برنامه نویسی اوج پیشرفت نرم افزاری و توسعه دیجیتالی هستند، این زبان همگام با بالاترین تکنولوژی های روز دنیا طراحی می شود و اغلب ما می دانیم که تکنولوژی بسیار پویاست و در یک مکان باقی نخواهد ماند.
پایتون یک زبان برنامه نویسی اپن سورس است که این زبان به شکل متن باز طراحی شده است و تمام کاربران در سرتاسر جهان می توانند در مدیریت و سمت و سوی هدف گذاری شده ی آن شرکت کنند. در حال حاضر ایده طراحی نرم افزارهای متن باز بسیار فراگیر است چرا که آن ها با تکیه بر توانمندی جمعی از کاربران در سراسر جهان توسعه پیدا می کنند و تمام فضای کار آن ها رایگان است.
پایتون نیز در این گروه از نرم افزارها قرار دارد و قطعا شرایط متن باز بودن در توسعه روز افزون پایتون تاثیر گذار بوده است و خواهد بود، افراد زیادی در سراسر جهان به این نرم افزار متن باز گرایش دارند و قطعا این سبک کاری تا محبوبیت جهانی دورنمای خوبی را برای آموزش و فعالیت در پایتون به ما می دهد.
زبان برنامه نویسی پایتون جزو معدود زبان های برنامه نویسی است که در حوزه های مختلف تکنولوژی می توان از آن به بهترین نحو استفاده کرد به گونه ای که در بسیاری ازحوزه ها، هیچ زبانی به اندازه پایتون کاربرد ندارد. هر فردی در هر رشته تحصیلی که در حال فعالیت است از حوزه پزشکی گرفته تا حوزه های مختلف صنعت و بازی سازی می تواند با استفاده از این زبان برنامه نویسی در حوزه کاری خود پیشرفت چشمگیری کند.
از طرفی دیگر پایتون یک زبان برنامه نویسی شناخته شده با قابلیت های گسترده ای است که این زبان معیار حرفه ای شدن در دنیای ماشینی امروز شده است. از کمپانی های بزرگ تا خرده برنامه های ساده اینترنتی و موبایلی با این زبان برنامه نویسی شکل گرفته اند به همین دلیل دورنمای آموزش پایتون آینده ای بسیار روشن خواهد بود و این زبان همچنان یک فضای پیشرو با محبوبیت سطح بالا را دارد که با آموزش آن می توانید کوی سبقت را از رقیبان خود بگیرید.