نقش Google Knowledge Graph در سئو و نحوه بهینه‌سازی برای آن

نوشته شده توسط سما کتیبه

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=22039

Google Knowledge Graph
4.7/5 - (15 امتیاز)

گوگل یکی از بزرگترین پایگاه هایی است که اغلب افراد در سرتا سر جهان، برای پیدا کردن پاسخ سوالات و ابهامات خود به سراغ آن می روند، در گذشته بیشتر افراد برای این که بتوانند معانی و مفاهیم عباراتی را به هر زبانی بیایند به سراغ دایرة المعارف ها می رفتند.

این برتری و محبوبیت گوگل، باعث شده است برای این که بتواند تجربه کاربری بهتری را برای بازدیدکنندگان خود رقم بزند، هر روزه با ابزارهای هوشمندی را به ارائه بگذارد. یکی از این ابزارهای هوشمند گراف دانش و یا همان Google Knowledge Graph  است که یک پایگاه داده بزرگ و ساختار یافته است که به منظور بهبود کیفیت نتایج جستجو و ارائه اطلاعات دقیق به کاربران طراحی شده است.

طراحی و ارائه Google Knowledge Graph  به علت این که موجب می شود در کوتاه ترین زمان ممکن کاربران به کامل ترین جواب ها برسند سبب تجربه کاربری بسیار خوبی برای بازدیدکنندگان از گوگل شده است. در این مقاله از دارکوب قصد داریم که شما را با نقش Google Knowledge Graph  در سئو و نحوه بهینه سازی در آن آشنا کنیم، پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

 Google Knowledge Graph چیست؟

Google Knowledge Graph، یک پایگاه دانش غنی از میلیاردها اطلاعات مهم در رابطه با موضوعات مختلف و مهمی مانند علمی، تخصصی، عمومی، مکان ها و حقایق جهان و بسیار موضوعات متنوع دیگر است که در قالب یک باکس ارائه می شود. به بیانی بهتر نیز می توان گفت که گراف دانش گوگل یک پایگاه دانش جهانی است که اطلاعات و روابط بین موضوعات مختلف را توصیف می کند.

این پایگاه دانش به گوگل این امکان را می دهد تا اطلاعات را به طور منظم و ساختارمند جمع آوری کند و به کاربران و بازدیدکنندگان کامل ترین و مرتبط تررین پاسخ ها را بدهد. گراف دانش گوگل و یا همان Google Knowledge Graph اطلاعات را به صورت یک پاراگراف ساختاری ذخیره می کند.

در این گراف، هریک از عناصر به یک شی و یا مفهوم مرتبط در جهان واقعی متصل می شوند که این ارتباطات می تواند اطلاعات خاصی و مختلفی مانند نام، ویژگی ها و روابط و مواردی از این دست باشند. با استفاده از ساختار گراف دانش، گوگل می تواند ارتباط و روابط بین مفاهیم مختلف را به صورت منظم و متصل بررسی کند. این عملکرد به گوگل این امکان را می دهد تا بتواند به سوالات پیچیده کاربران پاسخ بدهد.

Google Knowledge Graph نیز در زیر دسته و مجموعه Rich Result ها قرار می گیرد که Knowledge Graph گوگل برای اطلاعات مرتبط با شخصیت ها، مکان ها و مواردی مشابه آن استفاده می شود اما Rich Snippets ها شاما اطلاعات و دانش هایی مختصر و کوتاه است که در نتایج جشتجوها نمایش داده می شود مانند امتیارها، قیمت محصولات و خدمات و مواردی دیگر که شامل این عناوین می باشند.

دسته آخری هم که می توانیم با گراف دانش آن را مقایسه کنیم و در زیر دسته ریچ ریزالت قرار می گیرد Featured Snippets  است که برای پاشخ به سوالات متداول و رایج در رابطه با موضوعات مختلف نمایش داده می شود. زمانی که موضوع و یا سوالی را در گوگل سرج می کنید علاوه بر نتایج مرتبطی که برای شما به نمایش درمیاید، یک باکس در سمت راست صفحه و در کنار نتایج جستجو به نمایش در میاید.

باکس نمایش داده شده همان گراف دانش است که براساس گزارش گوگل، اطلاعات موجود در گراف دانش از طریق صدها منبع اطلاعات عمومی و خصوصی وب در دنیا همچون ویکی پدیا و ویکی داده جمع آوری می شود. به همین دلیل است که محتواهای آن دقیق و درست و با مطالعه آن ها می توانید به اطلاعات مفید و کاربردی دست پیدا کنید.

مزایای Google Knowledge Graph در سئو

به صورت کلی می توانیم بگوییم که حضور گراف دانش هم برای کاربران و بازدیدکنندگان و هم برای سئو سایت اتفاق و حصور مثبتی می باشد. کاربران نتایج جستجوی مرتبط تری را میابند و از لحاظ سئو ترافیک بیشتری روانه وب سایت ها خواهد شد. اما این تنها چشمه کوچکی از مزایای Google Knowledge Graph است و در ادامه به مزایای بیشتر آن اشاره خواهیم کرد.

افزایش دیده شدن برند در نتایج جستجو

کسب و کارهایی که بتوانند در گراف دانش جایگاهی را به خود اختصاص دهند، احتمال این که توسط کاربران بیشتری دیده شوند بسیار زیاد است و در این گونه مواقع با ظاهری متفاوت در فهرست جستجوهای گوگل به نماش درخواهند آمد و همین امر باعث می شود که برند این کسب و کارها در نتایج جستجو بیشتر دیده شوند.

بهبود نرخ کلیک (CTR) با نمایش اطلاعات دقیق

از آن جایی که گراف دانش باعث می شود کاربران بتوانند با اطلاعات دقیقی که برای آن ها به نمایش گذاشته می شود پاسخ های مناسب را سریع تر دریافت کنند، این موضوع باعث می شود که اگر وب سایت شما در گراف دانش جایگاهی پیدا کرد، احتمال این که کاربران بر روی محتوای وب سایت شما کلیک کنند بالاتر برود، این به صاحبان کسب و کار این امکان را می دهد تا رقبای خود را شکست دهند و کاربران را به برند کسب و کار خود علاقه مند کنند.

ایجاد اعتبار و اعتماد نزد کاربران

زمانی که شما بتوانید جایگاه خوبی را در گراف داشن گوگل به دست بیاورید، این موضوع نشان دهنده این است که گوگل و موتورهای هوشمند جستجوی آن به شما و کسب و کارتان به عنوان یک کارشناس و متخصص اعتماد دارند، همین موضع باعث می شود که کاربران نیز به شما و برندتان اعتماد کنند و موجب ایجاد اعتبار و اعتماد نزد کاربران شما خواهد شد.

ارتباطات معنایی بهتر بین موضوعات مرتبط

از دید سئو و موتورهای جستجوی گوگل معمولا لینک ها راه بسیار مناسبی هستند که متوجه کیفیت یک محتوا شویم اما خب این موضوع در میان کاربران وب سایت ها صادق نیست، چرا که آن ها موارد مختلف را به شکل های گوناگونی جستجو می کنند. گراف دانش امکانی را فراهم کرده است که امکان جستجوی بیشتر را برای حول کلمات کلیدی را در اختیار گوگل قرار می دهد و همین موضوع باعث می شود تا ارتباطات معنایی بهتری را بین موضوعات مرتبط بتواند بیاید.

منابع اطلاعاتی Google Knowledge Graph

بسیاری از افراد و صاحبان کسب و کار به این موضوع فکر می کنند که گوگل این اطلاعات را از چه منابعی دریافت می کند و در اخیتار کاربران و بازدیدکنندگان خود قرار می دهد. در ادامه به منابعی که گوگل به وسیله آن اطلاعات و دانش خود را تکمیل می کند می پردازیم.

ویکی‌پدیا (Wikipedia)

ویکی پدیا یک دانش نامه بر خط چند زبانه است که مبتنی بر وب با محتوی آزاد و همکاری باز است، مطالب موجود در ویکی پدیا با همکاری افراد داوطلب نوشته می شود و هر شخصی که به اینترنت و محیط وب دسترسی داشته باشد می تواند مطالب آن را ببیند و درصورت لزوم ویرایش کند. گوگل اولین منبع اطلاعاتی که دارد ویکی پدیا می باشد و برای پاسخ پرسش های بازدیدکنندگان اولین گزینه می باشد.

 ویکی‌داده (Wikidata)

منبع اصلی دیگری که گوگل به وسیله آن اطلاعات گراف دانش خود را تکمیل می کند، ویکی‌داده (Wikidata) است که یک پایگاه دانش آزاد و باز است که توسط انسان و ماشین خوانده و ویرایش می شود. ویکی داده به عنوان انبار مرکزی داده های ساختاریافته پروژه های ویکی پدیا و ویکی سفر و … است.

وب‌سایت‌های معتبر و دایرکتوری‌ها (Crunchbase، IMDb و…) 

یکی دیگر از منابعی که گوگل می تواند از آن به اطلاعات دسترسی داشته باشد وب‌سایت‌های معتبر و دایرکتوری‌ها (Crunchbase، IMDb و…)  است که این وب سایت ها در حدود سال 2010 تا 2015 کار خود را با هدف تبدیل شدن به مرکز نشر اطلاعات استارتاپ ها و همچنین کسب و کارهای بزرگ در یک پلتفرم شروع کردند. تا جایی که امروزه به عنوان یکی از منابع معتبر برای گوگل به حساب می آیند.

 پایگاه‌های داده علمی و دولتی 

یکی دیگر ازمنابع معتبر و قابل اعتمادی که گوگل از آن استفاده می کند پایگاه‌های داده علمی و دولتی است که این پایگاه یک پایگاه اطلاعات آماری بی نظیر است که برای سیاست گذاران دولت، هیئت های علمی دانشگاه ها، مدیران تحقیقات پروژه ای و تحلیلگران، پژوهشگران، متخصصان اطلاعات دولتی و همچنین سازمان های تحقیقاتی می باشد.

اطلاعات ساختاریافته در سایت‌ها (Schema Markup)

منبع بعدی و آخری که می توانیم به عنوان منبع اطلاعاتی گوگل از آن نام ببریم اطلاعات ساختاریافته در سایت‌ها (Schema Markup) است که مجموعه ای از کدها هستند که وب مستران به وب سایت های خود برای نشانه گذاری می دهند تا موتورهای جستجوی گوگل بتوانند راحت تر محتوای آن ها را شناسایی کنند.

نحوه بهینه‌سازی سایت برای Google Knowledge Graph

گراف دانش یکی از هوشمندی های گوگل است که برای کسب و کارهای مختلف به خصوص کسب و کارهای کوچک و استارتاپ ها بیشترین سود را داشته است، چرا که گوگل یکی از بهترین منابع برای معرفی کسب و کارشان است و آن ها می توانند با انجام و ارائه بعضی از راهکارهای هوشمندانه کاری بکنند که منجر به بهینه سازی وب سایت آن ها برای قرار گرفتن در گراف دانش باشد. در ادامه به راهکارهایی که می توان ارائه داد می پردازیم.

بهینه‌سازی برند و موجودیت (Entity Optimization)

اولین قدمی که لازم است برای بهینه سازی سایت برای Google Knowledge Graph انجام دهید این است که برند و موجودیت خود را بهینه سازی کنید. در مرحله اول لازم است که اطلاعات و برند خود را در ویکی پدیا و ویکی داده ثبت کنید. ساخت یک صفحه در ویکی پدیا، یکی از روش هایی است که منجر به قرار گیری شما در گراف دانش می شود.

در صفحه ویکی پدیا لازم است که تمامی اطلاعات مفید و کامل خود را با استناد به منابع معتبر منشر کنید. به همین دلیل است که در ادامه به توصیه تقویت لینک سازی ها و روابط عمومی صفحات کسب و کارتان می کنیم. تا علاوه بر افزایش بازدید بتوانید از آن ها در بخش های مختلف استفاده کنید، برای ساخت صفحه ویکی پدیا لازم است که تمامی قوانین آن را رعایت کنید تا بتوانید صفحه معتبری داشته باشید.

قدم بعدی ثبت برند در ویکی داده است که وب سایتی است که داده های ساختار یافته را برای ویکی پدیا و سایر وب سایت های ویکی مدیا ذخیره می کند. بخش قابل توجهی از داده های گراف دانش گوگل، از ویکی دیتا برداشته می شود و به همین دلیل ساخت پروفایل در این وب سایت حتی از ایجاد صفحه در ویکی پدیا مهم تر است.

ساخت پروفایل و ثبت برند در ویکی داده بسیار ساده تر از ویکی پدیا می باشد، اما نکته ای که وجود دارد این است که رعایت و پایبندی به تمام اصول و قوانین آن کمی دشوار می باشد و ممکن است که اطلاعات شما را پاک کند اما با این وجودثبت برند در ویکی داده نیز اقدامی مهم در جهت ساخت گراف دانش گوگل محسوب می شود.

قدم بعدی که لازم است برای بهینه سازی برند و موجودیت کسب و کار خود بردارید این است که اگر کسب و کار فیزیکی دارید و می خواهید کسب و کار خود را در فضای وب گسترش دهید، ساخت و ثبت نام در Google My Business  یک ضرورت برای کسب و کار شما به حساب می آید.

این کار باعث می شود که کسب و کار شما در گوگل مپ نیز دیده شود و نتایج جستجو کمک بسیاری می کند و کسب و کار شما را در لیست مشاغل محلی قرار می دهد. البته که ثبت نام در GMB تظمینی برای حضور کسب و کار شما در گراف دانش نخواهد بود اما شانس شما را بسیار زیاد می کند، بنابراین تمامی اطلاعات مورد نیاز خود مانند، آدرس، شماره تماس و محل کسب و کار و … ضروری می باشد و حتما باید اطلاعات درج شده به روز و درست باشد.

و در آخر نیز بهترین کار برای بهینه سازی برند و موجودیت این است که در دایرکتوری های معتبر و معروف که مورد قبول اکثر افراد هستند پروفایل ایجاد کنید و از این طریق کسب و کار خود را ثبت کنید چرا که یکی از روش هایی که به عنوان گراف دانش گوگل معرفی شوید استفاده از همین فضاهاست و حضور و ثبت نام در دایرکتوری های معتبر و معروف شانس شما را برای قرار گرفتن در گراف دانش تا حد بسیار زیادی افزایش خواهد داد.

استفاده از Schema Markup

دومین روشی که به کمک آن می توانید وب سایت خود را برای Google Knowledge Graph بهینه سازی کنید این است که به استفاده از Schema Markup بپردازید. اسکیما یک نوع زبان استاندارد و بخشی از سئو داخلی وب سایت به حساب می آید که به کمک آن می توانیم وب سایت را برای گراف دانش بهینه سازی کنیم. انواع اسکیما وجود دارد که با استفاده از آن ها می توانیم وب سایت خود را بهینه سازی کنیم که شامل موارد زیر می شود.

اسکیما برای افراد (Person Schema)

اسکیمای شخص و یا همان (Person Schema) برای نویسندگان، وبلاگ نویسان و به طور کلی تمام کسانی که وب سایت ها و یا نمونه کارهای شخصی خود را دارند بسیار مفید است. به عنوان مثال اگر فردی یک وب سایت شخصی داشته باشد می تواند به جای اسکیمای سازمان در صفحه اصلی خود اسکیمای شخص را به کار ببرد. البته استفاده از اسکیمای شخصی تنها برای وب سایت های شخصی توصیه می شود.

زمانی که اسکیمای افراد را در ابزار ریچ ریزالت بررسی می کنید ممکن است که متوجه شوید گوگل اعلام می کند که در کد شما هیچ داده غنی شده ای وجود ندارد، این موضوع به این علت است که اسکیمای افراد تنها روی گراف دانش تاثیر گذار است و تاثیری بر روی ریچ ریزالت به طور مستقیم نخواهد گذاشت.

اسکیما برای کسب‌وکارها (Organization Schema)

اسکیما برای کسب‌وکارها (Organization Schema) یک مدل از داده ساختار یافته می باشد که می توانید با اضافه کردن آن به کد HTML وب سایت خود اضافه کنید تا موتورهای جستجو مانند گوگل، راحت تر بتوانند شرکت و سازمانی که فعال کرده اید را بیابند و آن را درک کنند.

استفاده از اسکیمای شرکت و سازمان ها به گوگل اطلاعات بسیار مفیدی را مانند نام شرکت، آدرس و محل فیزیکی آن، توضیحاتی در رابطه با فعالیتی که در شرکت انجام می دهید و همچنین لینک های پروفایل های شبکه های اجتماعی شما را به گوگل معرفی می کند.

اسکیما برای کسب و کارها اطلاعات جامع تر و مفید تری را از حوزه فعالیتتان در اختیار گوگل قرار می دهد اگر چه که این موضوع خود به تنهایی تاثیری بر روی رتبه بندی وب سایت نخواهد گذاشت اما حضور آن ها می تواند شانس شما را برای قرار گرفتن در گراف دانش افزایش دهند و همین موضوع می تواند برای کسب و کارتان بسیار مفید و قابل اهمیت باشد.

اسکیما برای محصولات، رویدادها و مقالات

نوع دیگری از اسکیما وجود دارد که برای محصولات، رویدادها و مقالات قابل استفاده است. در واقع کدهای اسکیما برای انواع محتلفی از تولید محتوا قابل اتسفاده است و تنها لازم است که نوع محتوای خود را به درستی انتخاب کنید. برای این که بتوانید نوع محتوای خود را انتخاب کنید لازم است که به موارد زیر توجه کنید.

  • عنوان صفحه: اولین موردی که به شما در انتخاب نوع محتوا کمک می کند عنوان صفحه می باشد، به طور مثال انتخاب ” آموزش دوره های سئو” نشان دهنده این است که این صفحه مربوط به معرفی محصولات یک آموزشگاه طراحی سایت می باشد.
  • موضوع صفحه: موضوع صفحه قدم بعدی است که به شما کمک می کند تا نوع محتوای خود را مشخص کنید به طور مثال موضوع ” انواع ابزارهای هوش مصنوعی” نشان دهنده این است که محتوای مربوطه در زیر دسته مقالات قرار می گیرد.
  • اطلاعات موجود در صفحه: اطلاعات موجود در صفحه نیز به شما کمک می کند تا نوع محتوای صفحه خود را مشخص کنید. به طور مثال اگر صفحه شامل قیمت، تصویر و توضیحات در رابطه با محصولات باشد می توان نتیجه گرفت که محتوای صفحه مربوط به محصولات می باشد.

استفاده از اسکیماهای محصولات و رویداد ها و مقالات به شما و وب سایتتان کمک می کند تا بتوانید شانس خود را برای قرار گرفتن در گراف دانش افزایش دهید و به این صورت به برند و اعتبار محصولات خود بیافزایید.

 ابزارهای بررسی اسکیما (Google Structured Data Testing Tool)

پس از استفاده از اسکیماها با توجه به نوع کسب و کاری که دارید اکنون نوبت آن رسیده است که با استفاده از ابزارهای اسکیما، آن ها را مورد بررسی و تحلیل قرار دهید. گوگل خدمات ویژه ای را برای اسکیما ها در نظر گرفته است به این صورت که شما با وارد کردن هر نوع استراکچر دیتا در وب سایت خود می توانید بعد از مدت کوتاهی عمکرد آن را در بخش گوگل سرچ کنسول خود مشاهده کنید و با استفاده از ابزارهای بررسی اسکیما آن ها را مورد نقد و بررسی قرار دهید.

ایجاد محتوای معتبر و مرجع

سومین قدمی که لازم است برای بهینه سازی محتوای خود در گراف دانش انجام دهید این است که محتوای معتبر و مرجع تولید کنید. همان طور که می دانید و همه با ان موافق هستند، محتوا شاه یک وب سایت می باشد و تولید آن می تواند تاثیر بسیاری را بر وب سایت بگذارد.

در مرحله او لازم است که دقت کنید محتوایی که برای وب سایت خود تولید می کنید کاملا متناسب با حوزه کاری شما و برندی که درحال فعالیت با آن هستید باشد و از درج مطالب و محتواهایی دور از حوزه کاری خود بپرهیزید. چرا که موتورهای جستجوی گوگل برای این نوع از محتواها که با نوع فعالیت و برند شما مغایر هستند ارزشی قائل نمی شوند.

سعی کنید با به روز نگه داشتن وب سایت خود و فعالیت مداوم شهرت و محبوبیت خود را به گوگل نشان دهید، فعالیت مداوم و به روز رسانی محتواها باعث می شود که پیام ارزشمندی محتوا را برای موتورهای جستجوی گوگل ارسال کنید و مهم ترین قدم در این راه این است که با تولید محتوای ارزشمند از وب سایت های معتبر لینک دریافت کنید و این بک لینک سازی بسیار در روند پیشرفت شما تاثیر گذار خواهد بود.

چرا که گوگل با مشاهده این جزئیات، وب سایت و محتواهای موجود در آن را مناسب برای حضور در گراف دانش می داند. در آخر مهم ترین کاری که لازم است انجام دهید این است که به EEAT وب سایت خود بها دهید. EEAT شامل حرف اول چهار فاکتوری است که گوگل آن ها را به عنوان ترازهای ارزیابی محتوای وب، به خصوص در حوزه های حساس معرفی کرده است.

این حروف مربوط به تجربه یعنی میزان تجربه منعکس شده درباره موضوعات مورد بحث در وب سایت شما می باشد و حرف بعدی مربوط به تخصص  و میزان مهارت نویسنده وب سایت شما می باشد و حرف بعدی مربوط به میزان اعتباری است که یک محتوا و صفحه دارد و حرف آخر مربوط به میزان موفقیت صفحه در جلب اعتماد و اطمینان کاربران از محتوای وب سایت شما می باشد.

نکته مهمی که وجود دارد این است که EEAT یک الگوریتم گوگل برای رتبه بندی به حساب نمی آید اما در رتبه بندی صفحات وب سایت تاثیر مستقیم می گذارد، هرچه محتوای تولید شده در یک وب سایت این 4 ویژگی را بیشتر رعایت کرده باشد شانس بیشتری در قرار گرفتن در رتبه های اول گوگل و همچنین گراف دانش را دارد.

افزایش ارتباطات معنایی سایت

این روش برای بهینه سازی وب سایت برای گراف دانش شاید در نگاه اول کمی سخت و پیچیده به نظر برسد، اما بسیار به دیده شدن وب سایت و همچنین افزایش ترافیک آن کمک کننده است. هرچه صحبت از کسب و کار شما در فضای وب سایت بیشتر باشد احتمال و ایجاد گراف دانش برای کسب و کار و وب سایت شما بیشتر خواهد شد.

به همین دلیل است که لازم است به گوگل نشان دهید که وب سایت شما دارای مطالب و خدمات مفیدی است و اطلاعات مفیدی را در اختیار کاربران شما قرار می دهد. برقراری ارتباط با وب سایت های معتبر و همچنین مرتبط با کسب و کارتان که در قسمت بالا به ان پرداختیم بسیار برای افزایش ارتباط معنایی وب سایت شما مفید خواهد بود.

اما قدم بعدی مهمی که لازم است بردارید توجه به لینک سازی های داخلی وب سایت است. هرچه محتوایی که در وب سایت خود تولید می کنید مفید باشد کاربران بیشتری را جذب خواهد کرد اما نکته مهمی که به شما کمک کننده است تا در گراف دانش قرار بگیرید لینک سازی داخلی هوشمندانه است که تاثیر بسیار مثبتی را بر بهینه سازی سایت نیز می گذارد.

برای این که بتوانید لینک سازی های هوشمندانه ای براساس موضوعات مرتبط پیدا کنید لازم است که کلمات کلیدی LSI را برای محتوای تولید شده خود پیدا کنید. این مدل از کلمات کلیدی که به یک مفهوم و یا عبارت خاص ارتباط معنایی دارند بسیار برای گوگل ارزشمند هستند. چرا که متوجه ارتباط بیت محتواها و صفحاتی که به آن ها لینک داده اید می شود و به طور قطع امتیاز بهتری را برای محتوای وب سایت شما قائل خواهد شد.

و در آخر نیز بهترین قدمی که می توانید برای افزایش ارتباط معنایی وب سایت خود ایجاد کنید این است که بهینه‌سازی Google Entity Search انجام دهید. دادن موجودیت به یک چیز خاص و یا مفهوم منحصر به فرد که به طور دقیق در پایگاه های داده شناسایی شود و دارای یک شناسه مشخص باشد بسیار برای موتورهای جستجوی گوگل موضوع مهمی شده است.

استفاده از انتیتی باعث می شود که موتورهای جستجوی گوگل به درک عمیق تری از محتوای موجود در وب سایت شما برسند و همین موضوع به آن ها کمک می کند تا محتوای شما را بهتر درک کنند و آن را در گراف دانش قرار دهند.

چگونه بفهمیم سایت ما در Google Knowledge Graph قرار گرفته است؟

پس از این که تمامی موارد و نکات بالا را در وب سایت خود رعایت کردیم و سعی کردیم طبق قوانین وب سایت و محتوای آن را به گونه طراحی کنیم که در گراف دانش قرار بگیرد، حالا نوبت به آن رسیده است که این نتیجه را بررسی کنیم و سوال مهمی که برای تمامی وب مستران پیش خواهد آمد این است که چگونه متوجه شویم وب سایت ما از نظر گوگل لایق قرار گرفتن در گراف دانش بوده است؟

استفاده از Google Knowledge Graph Search API

اولین روشی که به کمک آن می توانید متوجه شوید آیا وب سایت شما در گراف دانش قرار گرفته است یا نه استفاده از Google Knowledge Graph Search API است. اگر دانش فنی لازم را برای استفاده از API ها دارید می توانید با استفاده از این ابزار به حضور خود در گراف دانش گوگل پی ببرید و بررسی کنید که صفحاتی از وب سایت شما جزو گراف دانش قرار گرفته است یا خیر؟

جستجو با نام برند و مشاهده نتایج 

وقتی نام برند و کسب و کار خود را در گوگل سرچ می کنید، به احتمال زیاد یک پنل دانش را در گوشه ای سمت راست مشاهده خواهید کرد، بسیاری از گراف های دانش در فهرست جستجوهای گوگل با حضور در نمودار دانش بررسی و اندازه گیری می شوند. اگر برند و کسب و کار شما در گراف دانش قرار گرفته باشد، زمانی که نام آن را جستجو می کنید اگر در گراف دانش قرار گرفته شده باشید در گوشه ای سمت راست وب سایت شما نمایش داده خواهد شد.

بررسی اطلاعات در Google My Business و ویکی‌پدیا 

آخرین روشی که به وسیه آن می توانید از حصور خود در گراف دانش اطمینان حاص کنید این است که اطلاعات کسب و کار و برند خود را در ویکی پدیا و Google My Business بررسی کنید. اگر نیاز به ویرایش و به روز رسانی در اطلاعات داشتید حتما این کار را انجام دهید چرا که این موضوع به گوگ برای شناسایی شما بسیار کمک کننده است.

با جستجو و بررسی اطلاعات خود در ویکی پدیا و Google My Business می توانیم متوجه شوید که آیا گوگ اطلاعات شما را در گراف دانش خود قرار داده است یا خیر و در صورت لزوم تغییرات و به روزرسانی های لازم را برای اطلاعات خود در این دو صفحه انجام دهید چرا که همین طور که گفتیم با رعایت قوانین و حضور در ویکی پدیا و Google My Business احتمال قرار گرفتن در گراف دانش برای شما بسیار بالاست.

سخن آخر

گراف دانش در سال 2012 و با هدف بهبود تجربه کاربری و ارائه اطلاعات مفید و کاربردی به کاربران راه اندازی و ارائه شد. گراف دانش گوگل انواع مختلفی دارد که در تمامی حوزه های اطلاعات مرتبط و کلیدی را در قالب یک باکس در قسمت سمت راست صفحه در اختیار کاربران خود قرار می دهد.

گراف دانش تاثیرات بسیار مثبتی را برای سئو وب سایت ها دارد و باعث می شود که تجربه کاربری وب سایت بهبود یابد، نرخ کلیک افزایش یابد و ترافیک وب سایت افزایش پیدا کند و این موضوع تاثیر بسیار خوبی را می تواند در رونق کسب و کارهای مختلف داشته باشد. با استفاده از ابزارهایی مانندGoogle’s Knowledge Graph API و Knowledge Graph Explorer می توانید جایگاه خود را برای گراف دانش بررسی کنید و محتوای موجود را برای رسیدن به این امتیاز بهینه سازی کنید.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز