تاثیر لینک های وب سایت بر سئو

نوشته شده توسط مهندس کلانتری

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=228

4/5 - (1 امتیاز)

قبل از اینکه محتوا رتبه بگیرد به لینک احتیاج است. گوگل زمانی پست ها و صفحات شما را به خوبی می یابد که آن ها از جایی به وب متصل شده باشند. لینک های داخلی همچنین محتوای شما را به هم متصل و به گوگل می گویند که طراحی وب سایت و ساختار وب سایت شما چگونه است. این لینک ها طبقاتی در وب سایت شما ایجاد می کنند که به شما این امکان را می دهند تا با ارزش ترین و مهم ترین صفحات با ارزش ترین لینک ها را به خود اختصاص دهند. بنابراین یک استراتژی خوب برای لینک های داخلی می تواند به سئو وب سایت کمک بزرگی کند. و گوگل با کمک لینک ها می فهمد که چه محتویاتی در وب سایت شما وجود دارد و نسبت به جایگاه آن ارزش آن را درک می کند.

گوگل چطور از لینک ها استفاده می کند؟

گوگل وب سایت ها را با دنبال کردن پیوندهای داخلی و خارجی، با استفاده از یک ربات به نام Google Bot، ردیابی می کند. این ربات به صفحه اصلی یک وب سایت وارد می شود، شروع به رندر کردن صفحه و پیروی از لینک اول می کند. با پیروی از لینک ها گوگل ارتباط بین صفحات مختلف، پست ها و سایر محتویات را تعیین می کند. به این ترتیب گوگل متوجه می شود کدام صفحات در سایت شما به موضوع مشابهی می پردازند.

 

ارزش لینک

علاوه بر این گوگل ارتباط بین محتوا را درک می کند و ارزش لینک را بین همه لینک های وب سایت تقسیم می کند. اغلب، صفحه اصلی یک وب سایت دارای بیشترین ارزش است، زیرا بیشترین بک لینک را دارد. این پیوند با ارزش بین تمام لینک های موجود در صفحه اصلی به اشتراک گذاشته خواهد شد. مقدار پیوند منتقل شده به یک صفحه بعد بین لینک های آن صفحه تقسیم می شود و غیره.

بنابراین، جدیدترین پستهای وبلاگ شما، اگر به آنها از صفحه اصلی لینک داده باشید بجای اینکه فقط در صفحه دسته بندی یا Category، ارزش لینک بیشتری دریافت می کند. و گوگل پست های جدید را سریع تر پیدا می کند، اگر آن ها به صفحه اصلی پیوند داده شوند.

اگر متوجه شوید که لینک ها امکان انتقال ارزش به صفحات را دارند متوجه خواهید شده که هر چه یک پست لینک بیشتری داشته باشد با ارزش تر است. چون گوگل به دنبال شناسایی صفحات وب با لینک ها بیشتر و با ارزش است و شما می توانید از این راه شانس رتبه بندی خود را افزایش دهید.

برای سئو بسیار مهم است که به طور مرتب ارزیابی و بهبود استراتژی لینک های داخلی را داشته باشید. با اضافه کردن لینک های داخلی صحیح، مطمئن شوید که گوگل مرتبط بودن و ارتباط بین صفحات و ارزش صفحات را درک می کند.

 

 

لینک های داخلی یا Internal Links

لینک های داخلی وب سایت یا Internal Links  به  hyperlink هایی گفته می شود که به هدفی در همان دامنه Domain اشاره می کنند. این هدف می تواند یک صفحه، یک فایل یا هر نوع منبع در آن دامنه باشد.

استفاده معمول این لینک ها برای Navigation است. این نوع لینک ها به سه دلیل مفید هستند:

  • به کاربران اجازه می دهند که یک وب سایت را پیمایش کنند.
  • آنها به ایجاد سلسله مراتب اطلاعات در وب سایت کمک می کنند.
  • آنها به گسترش امتیازات پیوند (قدرت رتبه بندی) وب سایت ها کمک می کنند.

 

بهترین روش برای سازمان لینک های داخلی از نظر سئو

لینک های داخلی برای ایجاد معماری سایت و گسترش افزایش شانس رتبه گیری بهتر صفحات وب بسیار مفید هستند. به همین دلیل، این مقاله از دارکوب درباره ساخت یک معماری سایت سازگار با سئو به کمک لینک های داخلی است.

موتورهای جستجو در یک صفحه نیاز به مشاهده محتوا دارند تا صفحات وب را در فهرست های عظیم مبتنی بر کلید واژه ها  قرار دهند. همچنین ربات های موتورهای جستجو نیاز به دسترسی به یک ساختار پیوند قابل قبول دارند، ساختارهایی که اجازه می دهد تا خزنده یا Crawler ها مسیرهای یک وب سایت را به منظور یافتن تمام صفحات یک وب سایت مرور کنند. (برای اینکه ساختار پیوند سایت خود را ببینید می توانید از ابزار Link Explorer استفاده کنید) صدها هزار سایت به سبب اشتباه مهم در ساختار لینک، صفحات و محتویات خود را برای موتورهای جستجو مخفی و غیر قابل دسترسی کرده اند. این نوع مشکلات و موانع باعث می شود که صفحات زیادی از یک وب سایت توسط موتورهای جستجو شناسایی، فهرست بندی و رتبه بندی نشود.

تصور کنید که برای رسیدن از نقطه 1 به نقطه شماره 3 ، خزنده موتورهای جستجو باید از نقطه 2 عبور کند. اگر تماسی بین نقطه 1 و 2 نباشد نقطه 3 غیر قابل دسترس می شود. ممکن است شما نقطه 3 را به گونه ایی آدرس دهی کرده باشید که برای خزنده قابل درک نباشد، باز هم احتمال نا دیده گرفته شدن صفحه توسط خزنده وجود دارد. چون خزنده ارتباط صفحات را با هم درک نمی کند. بنابراین این صفحات از نظر گوگل وجود ندارد.

ساختار وب سایت و لینک های آن ها بیشتر شبیه به یک هرم است. که در نوک قله هرم Home Page وب سایت قرار دارد. این شکل هرم برای ارتباط منطقی و اعتبار لینک ها بسیار مفید است، و هر صفحه با حداقل لینک با صفحه اصلی در ارتباط است. بنابراین پتانسیل رتبه گیری صفحات را بالا می برد. این نوع ساختار هرمی که در آن صفحه home در نوک هرم و سپس دو یا چند شاخه از مشتق شده و همینطور هر نقطه صفحات دیگر با هم ارتباط بر قرار می کنند. در این نوع ساختار هر دسته زیر دسته ایی دارد در بسیاری از وب سایت های بزرگ و معتبر از قبیل آمازون استفاده می شود.

خوب تنها اینکه صفحات را به صورت پله یا طبقه ایی روی هم بچینیم کافی نیست. گفتیم که ارزش هر صفحه به لینک ها ورودی آن است. خوب شما می توانید از موضوعات مرتبط به یکدیگر لینک بدهید. برای همین است که وب سایت های حرفه ایی چندین صفحه با محتویات مهم و کلیدی دارند که به صفحه اصلی مرتبط است، سپس سایر صفحات از آن لینک می گیرند. با این کار ارزش سئوی صفحات به یکدیگر منتقل می شود.

راه دیگری که می توانید با آن لینک ها را در ابتدا برای گوگل قابل درک کنید استفاده از تگ ها و دسته بندی ها است. با این روش گوگل ارتباط مطالب را با هم درک می کند. شما برای این کار می توانید از پلاگین های مخصوص سئو استفاده کنید.

روش دیگر برای ارتباط دادن پست ها با یکدیگر استفاده از پلاگین هایی است که کار پیشنهاد مطالب مرتبط را در انتهای هر پست بر عهده می گیرند. اما اگر این پلاگین هم خوب کار نکرد می توانید به طور دستی پست ها را به یکدیگر ارتباط دهید.

آخرین گزینه برای ایجاد لینک های داخلی، پیوند دادن به محبوب ترین و یا جدیدترین پست در وب سایت است. این بخش می تواند به نوار کناری وبلاگ یا پاورقی وب سایت شما اضافه شود تا آن را در همه صفحات و پست ها نمایش دهد.

ایجاد یک بخش پست های محبوب یا پست اخیر به سود شماست چون ارزش لینک به لینک پست از صفحات و پست های مختلف انتقال داده می شود. همچنین، پست ها به آسانی در دسترس بازدید کنندگان قرار می گیرد، که باعث افزایش ترافیک می شود که ترافیک بیشتر نشانه ای مثبت برای گوگل است.

 

لینک های No-follow

هر سایتی لینک هایی دارد که برای سئو ارزشی ندارد. مثلا تصور کنید لینکی به صفحه لاگین وب سایت خود دارید. این صفحه ارزشی برای فهرست شدن و تلاش برای رتبه گرفتن بالا ندارد.

شما برای جلوگیری از از دست دادن ارزش لینک در لینک های بی اهمیت می توانید به آن ها تگ  no-follow اضافه کنید. شما با این کار از گوگل می خواهید که یک لینک را دنبال نکند در مقابل شما هزینه ایی برای ارزش آن لینک نخواهید داد. حال ممکن است فکر کنید: “من به پیوندهای کم اهمیت no-follow  خواهم داد که پیوندهای مهم تر ارزش بیشتری پیدا کنند”. این کار در گذشته کارآمد بود، اما امروز گوگل دقیقتر شده است. در حال حاضر به نظر می رسد با این روش این ارزش لینک به طور کامل از بین می رود. به این ترتیب، بهتر است که لینک های کمتری داشته باشید تا اینکه بیشتر از nofollow استفاده کنید.

لطفا توجه داشته باشید که اضافه کردن یک برچسب nofollow به این معنی نیست که صفحات مورد نظر در نتایج جستجوی گوگل یافت نمی شود. اگر شما نمی خواهید صفحات یا پست هایی که در نتایج جستجو نمایش داده شوند، باید آنها را به عنوان یک no index اضافه کنید. این برچسب به این معنی است که گوگل نباید این صفحه را رندر کند و نباید محتوا را در فهرست گوگل اضافه کند تا در نتایج جستجو نمایش داده شود.

 

Anchor texts

هنگامی که شما تصمیم گرفته اید که کدام لینک باید بر روی یک صفحه باشد و کدام صفحات باید ارزش پیوند را بدست آورند، مهم است که متن مورد نظر برای قرار گرفتن بر روی لینک را انتخاب کنید. Anchor texts متن قابل کلیک است که بازدید کنندگان می بینند.

اگر شما بیش از حد Anchor texts را بهینه سازی کنید به سئو وب سایت آسیب خواهید رساند. بهینه سازی بیش از حد، به معنای زیادی از کلمات کلیدی است. قبلا، شما می توانستید به تمام Anchor text ها کلمه کلیدی یکسانی بدهید و گوگل رتبه بیشتری برای آن کلمه کلیدی به وب سایت می داد. امروزه گوگل به اندازه کافی هوشمند است و می تواند مرتبط بودن این متن را با محتوا تشخیص دهد. بنابراین مطمئن شوید که Anchor text در محتوا صفحه بطور طبیعی استفاده شده است. این که از کلمات کلیدی استفاده کنید ایرادی ندارد اما از کلمات کلیدی یکسان برای Anchor text استفاده نکنید.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز