انواع فريم ورک ها در زمینه طراحی صفحات وب سایت

نوشته شده توسط سما کتیبه

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=21567

فريم ورک
5/5 - (1 امتیاز)

فريم ورک ها در فرآیند طراحی سایت و توسعه وب نقش تاثیرگذاری را ایفا می کنند. مراحل بسیاری را یک توسعه دهنده و طراح سایت باید طی کند تا به نتیجه دلخواه خود برسد و خروجی مطلوب و مناسبی را به دست بیاورد؛ فريم ورک ها از مفید ترین ابزارهایی به شمار می روند که به کمک توسعه دهندگان وب سایت آمده اند و می توانند برای انجام کارهای روزانه خود از آن ها استفاده کنند.

فریم ورک ها نه تنها که باعث می شوند زمان بسیاری را یک توسعه دهنده وب سایت در حین فعالیت خود ذخیره کند، بلکه آن ها را از انجام کارهای تکراری و خسته کننده نیز نجات می دهد و با عث می شود که بتوانند تمرکز و زمان ذخیره شده خود را در موارد مهمی تری در این فرآیند خرج کنند، به علاوه این که فریم ورک ها باعث می شوند که خطاهای مربوط به پروژه ای که در حال توسعه است به مراتب کاهش یابد.

در این مقاله از شرکت دارکوب قصد داریم که شما را با انواع فریم ورک های محبوب و کاربردی در زبان های برنامه نویسی آشنا کنیم، پس اگر به دنبال یک لیست کامل و کاربردی هستید تا اتنهای این مطلب با ما همراه باشید.

فریم ورک چیست؟

فریم ورک در معنای لغوی خوب به معنی چارچوب است که یک نرم افزار کاربردی است که به برنامه نویسان در توسعه اپلیکیشن های جدید و نوین کمک می کند. فریم ورک یا چارچوب نرم افزاری، مجموعه ای از کدها، کتابخانه ها، ابزارها و رابط برنامه نویسی است که توسعه دهندگان نرم افزا می توانند با استفاده از آن ها به توسعه نرم افزارهای مورد نیاز خود بپردازند.

در فریم ورک ها کدها با قواعدی مشخص و خاص از قبل نوشته شده اند تا برنامه نویسان با استفاده از کتابخانه های آماده ای  که دارند کدهای مورد نظر خود را وارد کنند و این گونه زمان کمتری را برای برنامه نویسی اختصاص خواهند داد. به زبان بسیار ساده تر می توانیم بگوییم که فریم ورک نوعی الگو است که طرح و ساختار مفهومی دارد که از ایجاد خطاهای احتمالی در حین کدنویسی جلوگیری می کند.

محبوب ترین فریم ورک ها

همان طور که گفتیم فریم ورک ها بسیاری از فرآیندهای کدنویسی را برای توسعه دهندگان وب سایت ساده می کنند، اما در این میان فریم ورک هایی وجود دارند که از سایر آن ها محبوبیت و کاربرد بیشتری را دارند که لازم است هر برنامه نویس و توسعه دهنده وب سایتی آن ها را بشناسد و با توجه به پروژه ای که در دست دارد بهترین آن را انتخاب کند؛ در ادامه به معرفی فریم ورک های زبان های مختلف برنامه نویسی می پردازیم.

فريم ورک های زبان برنامه نويسي PHP

فریم ورک های PHP از معماری سه لایه و ادغام با بانک های اطلاعاتی پشتیبانی می کنند. در برخی از این فریم ورک ها نیز به تازگی امکاناتی مانند، کشینگ، امنیت و اعتبار سنجی فرم ها پشتیبانی می شود. ده ها فریم ورک PHP وجود دارد که به وسیله آن ها می توانید طراحی سایت حرفه ای PHP را تجربه کنید و تمامی این موارد را می تواند پشتیبانی کند که در ادامه لیست محبوب ترین فریم ورک های PHP را برای شما آورده ایم.

فریم ورک Laravel

فریم ورک لاراول یکی از محبوب ترین فریم ورک های زبان برنامه نویسی PHP به شمار می آید، این فریم ورک که اولین بار در سال 2011 در دسترس عموم قرار گرفت به محبوب ترین فریم ورک این زبان برنامه نویسی تبدیل شد؛ که این فریم ورک علاوه بر داشتن مزیت های فراوان به صورت رایگان قابل استفاده می باشد.

این فریم ورک قابلیت دارد که برنامه ها و پروژه های پیچیده در فضای وب سایت را با سرعت و امنیت بالایی نسبت به سایر فریم ورک های موجود مدیریت کند، به همین دلیل طراحی سایت با فریم ورک laravel می تواند تجربه بسیار شیرینی برای طراحان و توسعه دهندگان وب سایت باشد. به علاوه این که فریم ورک لاراول می تواند فرآیند توسعه پروژه شما را با عمل های مختلفی مانند ردیابی و احراز هویت، تا حد بسیار زیادی ساده می کند.

فریم ورک CodeIgniter

این فریم ورک به دلیل فضای بسیار کم و کوچکی که اشغال می کند مورد توجه توسعه دهندگان و طراحان سایت بسیاری قرار گرفته است، CodeIgniter فریم ورکی پویا و کاربردی است که برای زبان برنامه نویسی PHP طراحی و توسعه یافته است، که ماژول های متنوعی را برای کاربران خود فراهم کرده است که برای ساخت و توسعه بخش های مختلف بتوانند از آن ها استفاده کنند.

فریم ورک CakePHP

اگر هدف شما از استفاده فریم ورک های PHP یک تولباکس ساده و کاربردی است، باید گفت که CakePHP یکی ا زبهترین گزینه ها برای شما خواهد بود. این فریم ورک به شما کمک خواهد کرد تا وب سایت هایی را طراحی و اجرا کنید که از نظر بصری، فضایی چشمگیر داشته باشد و دارای ویژگی های خاصی هستند.

علاوه بر این فریم ورک CakePHP دارای فضای بسیار ساده ای است که محل مناسبی را برای استفاده و یادگیری افراد تازه کار فراهم می کند، این فریم ورک اوایل دهه 2000 در دسترس افراد و برنامه نویسان قرار گرفت و همواره در حال بهبود عملکرد خود بوده است و در زمان درحال پیشرفت و بهبودی به سمت جلو می باشد.

فریم ورک Zend Framework

یکی از انواع فریم ورک های شی گرایی که می توانیم نام ببریم فریم ورک Zend است، که با دارا بودن ویژگی های متنوعی مانند رابط ها و ارث بری، آن را به پلتفرمی قابل گسترش تبدیل کرده است. این فریم ورک به شما کمک می کند تا خدمات خود را با بالاترین کیفیت به مشتریان ارائه دهید. Zend فریم ورکی کاملا استاندارد است که مطابق با با بهترین شیوه های PHP می باشد.

ویژگی تنظیم پذیری این فریم ورک باعث افزایش کاربری آن شده است. هر برنامه نویس و توسعه دهنده ای می تواند ویزگی هایی که برای پروژه خود نیاز دارد را به صورت جداگانه به آن اضافه کند، اگر برای چند پروژه بخواهید از این فریم ورک استفاده کنید می توانید ب سادگی هر ویژگی که لازم دارید را به آن اضافه کنید.

 فریم ورک FuelPHP

یکی ا زفریم ورک های فول اسک و منعطفی که می توانیم نام ببریم FuelPHP است که در سال 2011 منتشر شده است. این فریم ورک از الگوی طراحی معماری MVC پشتیبانی می کند و دارای نسخه مخصوص به خود می باشد که با نام HMVC شناخته شده است.با استفاده از این نسخه دیگر نیازی به تکرار در نمایش محتواهای خود ندارید و به همین دلیل زمان و حافظه کمتری ا زپلتفرم را اشغال خواهید کرد.

زبان برنامه نویسی پایتون

فريم ورک های زبان برنامه نويسي پايتون

یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی پایتون است که در جهان نزدیک به 28 درصد از سهم بازار را متعلق به خود کرده است. پایتون جزو زبان های برنامه نویسی است که توسط دو شرکت مشهور گوگل و نتفلیکس برای توسعه وب سایت استفاده می شود. برنامه نویسان پایتون از اجزای از پیش ساخته شده برای صرفه جویی در زمان و هزینه های خود در زمان عرضه به بازار استفاده می کنند.

محبوبیت این زبان برنامه نویسی باعث شده است که طراحی سایت با پایتون یکی از گزینه های همیشگی طراحان و سازمان و شرکت های بزرگ باشد و همین امر نیز موجب شده است که فریم ورک هایی برای تسهیل در این امر به بازار ارائه شود که در ادامه به معرفی محبوب ترین فریم فرک های زبان برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

فریم ورک CherryPy

فریم ورک CherryPy یک فریم ورک توسعه وب پایتون سبک، سریع و پایدار است. این فریم ورک منبع باز است و می تواند بر روی فریم ورک های سازگار با پایتون اجرا شود. این فریم ورک استفاده از هرگونه فناوری دسترسی به داده و قالب را امکان پذیر کرده است. فریم ورک CherryPy می تواند عملکرد یک فریم ورک وب، از جمله session، آپلود فایل، کوکی ها و محتوای ثابت را انجام دهد. CherryPy همچنین به دولوپرها این امکان را می دهد که برنامه های تحت وب را مانند سایر برنامه های پایتون که شی گرا هستند ایجاد کنند.

فریم ورک Django

فریم ورک Django یک فریم ورک رایگان و منبع باز پایتون است که توسعه سریع کدها و برنامه های کاربردی پیچیده را توسط برنامه نویسان امکان پذیر می کند. توسعه دهندگان وب پایتون می توانند از فریم ورک Django برای ایجاد برنامه های با کیفیت استفاده کنند. فریم ورک Django به طور گسترده برای ساخت واسط برنامه نویسی کاربردی و برنامه های کاربردی وب استفاده می شود.

این فریم ورک یکی از فریم ورک های برتر پایتون است و طراحی سایت Django برای برنامه نویسان پایتون با کمک این فریم ورک بسیار ساده تر است، گزارش هایی که به دست آمده گویا این است که 12000پروژه در این فریم ورک اجرا شده است و گستردگی و تنوع کتابخانه های پایتون یکی از عوامل محبوبیت این زبان برنامه نویسی به حساب می آید.

فریم ورک Grok

Grok یک فریم ورک وب مبتنی بر فناوری های Zope Toolkit (ZPK) است که با تمرکز بر دو اصل اساسی، یک تجربه توسعه چابک را برای توسعه دهندگان فراهم می کند. فریم ورک Grok منبع باز است که تلاش می کند تا توسعه برنامه را تسریع بخشد. فریم ورک Grok به دولوپرها این امکان را می دهد که از بین انواع کتابخانه های شبکه و مستقل براساس نیازهای یک کار خاص انتخاب کنند. علاوه بر این رابط کاربری فریم ورک Grok با سایر فریم ورک های فول استک پایتون قابل مقایسه نمی باشد.

فریم ورک TurboGears

TurboGears یک فریم ورک پایتون برای برنامه های وب مبتنی بر داده و فول استک می باشد. فریم ورک TurboGears نقایص فریم ورک های توسعه برنامه های آنلاین و تلفن همراه که به طور گسترده استفاده می شود را کاهش می دهد. TurboGears دولوپرهای نرم افزار را قادر می سازد تا شروع به طراحی برنامه های وب با configuration کم کند.

فریم ورک configuration از معماری Model-View-Controller (MVC) استفاده می کند و علاوه بر این، شامل فرمت های قوی، یک انگاشت استثنایی برای سرور و برنامه به حساب می آید.

فریم ورک Flask

Flask یک فریم ورک پایتون است که تحت مجوز BSD در دسترس برنامه نویسان قرار گرفته است.جعبه ابزار Werkzeug WSGI توسط فریم ورک Flask استفاده می شود. هدف اصلیکمک به ایجاد یک پایه محکم برای کاربردهای آنلاینی است. فریم ورک پشتیبان پایتون را می توان هرطور که دولوپر صلاح می داند توسعه داد و محدودیت در این رابطه وجود ندارد.

با وجود این برای برنامه های کاربردی انعطاف پذیر این فریم ورک ساخته شده است. جالب است بدانید که فریم ورک فلاسک توسط چند شرکت از جمله پینترست و لینکدین نیز مورد استفاده قرار می گیرد. فلاسک برای پروژه های کوچک و ساده از Django مناسب تر ارزیابی شده است. از این رو از فریم ورک فلاسک می توانید انتظار داشته باشید توسعه وب سرور و تست واحد یکپارچه را داشته باشد.

فریم ورک Bottle

فریم ورک Bottle یکی از بهترین و برترین فریم ورک های پایتون به حساب می آید که در دسته فریم ورک های مقیاس کوچک قرار می گیرد. این فریم ورک ابتدا برای ساخت API های وب طراحی شده بود. به علاوه این که فریم ورک Bottle در تلاش است که بتواند همه چیزهایی را که در یک صفحه منبع وجود دارد اجرا کند و جالب است بدانید که این فریم ورک هیچ وابستگی خارج از کتابخانه استاندارد پایتون ندارد.

فریم ورک Bottle به دولوپرها این امکان را می دهد تا با سخت افزارها بیشتر کار کنند، به علاوه این که مکان بسیار خوبی برای یادگیری فریم ورک های پایتون و ساخت برنامه های ساده برای استفاده شخصی است و شرکت نتفلیکس ا زفریم ورک Bottle برای رابط کاربری خود استفاده می کند.

تضمین سئو

فريم ورک های زبان برنامه نویسی Java Script

جاوا اسکریپت هم در برنامه نویسی فرانت اند و هم در برنامه نویسی بک اند استفاده می شود، در نتیجه فریم ورک های زیادی را برای برنامه نویسی بک اند و فرانت اند آن به وجود آمده است. در اکوسیستم جاوا اسکریپت، فهرست چارچوب های توسع و یا همان فریم ورک های آن همچنان و هر روزه در حال توسعه و پیشرفت هستند. برای طراحی سایت با جاوا اسکریپت لازم است که بهترین فریم ورک های آن را بشناسید تا بتوانید به کمک آن مشغول به طراحی و توسعه شوید.

در ادامه به معرفی بهترین فریم ورک های جاوا اسکریپت هم در شاخه فرانت اند و هم در شاخه بک اند می پردازیم.

فریم ورک Angular

یکی از قدرتمند ترین و بهترین فریم ورک های جاوا اسکریپت که می توانیم نام ببریم فریم ورک Angular است. انگولار یک فریم ورک منبع آزاد به حساب می آید و برای ساخت برنامه های تک صفحه ای بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. این فریم ورک در سال 2016 توسط شرکت گوگل توسعه یافت. پیش از این طراحی سایت با Angular JS بسیار مرسوم بوده است و یکی از بهترین فریم ورک ها برای طراحی بوده است.

این چارچوب توسعه هم برای برنامه نویسی بک اند و هم برای برنامه نویسی فرانت اند قابل استفاده می باشد به علاوه این فریم ورک Angular مجهز به ویژگی اتصال دو طرفه بوده است و از تایپ اسکریپت پشتیبانی می کند و شرکت های بسیاری برای طراحی سایت خود از این فریم ورک استفاده می کنند.

فریم ورک Ember.js

یکی دیگر از بهترین و قدرتمند ترین فریم ورک های جاوا اسکریپت Ember.js است، فریم ورک امبر در سال 2015 به دنیای توسعه وب وارد شده است و از آن زمان تاکنون مورد توجه برنامه نویسان بسیاری قرار گرفته است و محبوبیت زیادی را در بین برنامه نویس فرانت اند به دلیل کاربردهای فراوانی که دارد به دست آورده است.

فریم ورک امبر جاوا اسکریپت از اتصال دو طرفه پایگاه داده پشتیبانی می کند و انی باعث شده است که به عنوان پلتفرمی قابل اعتماد در وظایف پیچیده از آن استفاده کنند، به علاوه این که این فریم ورک انتخاب بسیار مناسبی برای ایجاد برنامه های تک صفحه ای مقیاس پذیر به شمار می آید و عملکرد آن در این موارد کاملا قابل قبول است.

فریم ورک React

فریم ورک react یکی از بهترین فریم ورک های جاوا اسکریپت است که می توانیم نام ببریم. این فریم ورک برای ایجاد رابط های کاربری پویا و تعاملی مورد استفاده قرار می گیرد. این فریم ورک توسط شرکت فیسبوک توسعه یافته است و اساس آن نیز بر استفاده از کامپوننت هایی است که مجددا قابل استفاده هستند.

همین موضوع باعث شده است که طراحی سایت با react پرطرفدار باشد چرا که خطایابی کدها به میزان زیادی برای برنامه نویسان ساده تر شده است. معماری این فریم ورک نه تنها توسعه اپلیکیشن های تحت وب را راحت تر می کند، بلکه به حفظ پایگاه کد ثابت شما نیز کمک می کند که در پروژه های بزرگ بسیار مفید است .

فریم ورک Meteor.js

یکی از فریم ورک های جاوا اسکریپت که برای بک اند استفاده می شود فریم ورک Meteor.js است. با استفاده از این فریم ورک می توانید انواع اپلیکیشن های تحت وب را ایجاد کنید، با استفاده از برنامه نویسی ناهمزمان مهم ترین ویژگی این فریم ورک به حساب می آید. از طرف دیگر باید بدانید که این فریم ورک بر بستر Node.js ایجاد شده است.

فریم ورک Next.js

یکی دیگر از بهترین فریم ورک های جاوا اسکریپت Next.js است که این فریم ورک مورد استفاده برنامه نویس بک اند می آید چرا که یکی ا زبهترین فریم ورک های بک اند می باشد. این کتابخانه مبتنی بر ری اکت ساخته شده است و در سال 2017 منتشر شده است.

یکی از مهم ترین ویزگی هایی که از این فریم ورک می توانیم نام ببریم این است که ژنراتورهای استاتیک را به شما ارائه می دهد و به صورت پیش فرض به شما کمک می کند تا عناصر را یک بار بسازید و بارها از آن ها استفاده کنید و نکته جالب این است که  کدهای نوشته شده با این فریم ورک با اصول سئو و بهینه سازی وب سایت سازگار است.

فریم ورک Node.js

هر زمانی که صحبت از فریم ورک های جاوا اسکریپت می شود Node.js به عنوان یکی از بهترین فریم ورک های جاوا اسکریپت که برای کار کردن در سمت سرور است نامش به میان می آید.برای ساخت این فریم ورک از موتور جاوا اسکریپت استفاده شده است. این فریم ورک در سال 2009 ایجاد شده است و طی چندین سال اخیر به عنوان محبوب ترین ابزارهای برای توسعه سمت سرور تبدیل شده است.

فريم ورک های CSS

CSS به عنوان یکی از رایج ترین ابزارهای طراحی وب با معرفی فریم ورک های و چارچوب های جدید سعی در بهینه سازی تجربه طراحی سایت دارد، برای هر توسعه دهنده فرانت اند دو نگرانی اصلی وجود دارد. اولین نگرانی در رابطه با زمان و بهره وری است و نگرانی دوم مربوط به مشکلات تست سازگاری مرورگر است، فریم ورک های CSS به منظور پاسخ دادن به همین نگرانی ها توسعه داده شده است.

فریم ورک بوت استرپ

یکی از محبوب ترین فریم ورک های CSS به شمار می رود که جایگاه نخست را در فهرست بهترین فریم ورک ها دارد و برای آموزش زبان برنامه نویسی این فریم ورک یکی از اصلی ترین ها به شمار می آید. این فریم ورک در میان توسعه دهندگان وب به عنوان یک فریم ورک سمت کاربر پیشرو ظاهر شده است. راحتی استفاده از این فریم ورک دلیل اصلی افزایش محبوبیت این فریم ورک می باشد. به منظور فراهم کردن امکان ایجاد مولفه های مختلف رابط کاربری برای توسعه دهندگان وب، بوت استرپ ترکیبی از CSS و HTML و جاوا اسکریپت می باشد.

فریم ورک فاندیشن

فریم ورک فاندیشن را در سال 2011، ZURB طراحی و به بازار ارائه کرده است، در مقایسه با بهترین فریم ورک های سال 2020، فریم ورک فاندیشن یک رابط پیشرفته و سطح بالا به حساب می آید. یکی از ارزشمند ترین امکانات آن، منوی واکنش گرا و سازگاری بر روی ابزارها و مرورگرهای مختلف است. به علاوه این که می توانید با استفاده از این فریم ورک منوی خود را براساس نیازهای خود طراحی کنید.

جالب ترین نکته در مورد فریم ورک فاندیشن این است که به طراحان این امکان را می دهد که خلاقیت خود را در زمینه های مختلف نشان دهند، به دلیل این که فریم ورک CSS بسیار واکنش گراست طراحان می توانند رویکرد طراحی خود را با براساس سلیقه دنبال کنند که موجب کنترل بیشتر طراح بر روی پروژه می شود.

فریم ورک Semantic UI

سمانتیک یو آی یکی دیگر از بهترین فریم ورک های CSS است که درسال 2020 توسط جک لوکیچ توسعه یافته است. این فرد یک توسعه دهنده فول استک است که از اصول زبان طبیعی برای ایجاد فریم ورک سیمانتیک یو آی استفاده کرد. این فریم ورک توسط jQuery و LESS نوشته شده است و ظاهر زیبا و دقیقی را به رخ می کشاند که این موضوع سبب تجربه کاربری بهتر می شود.

این فریم ورک یک انجمن بسیار کوچک دارد که اعضایی مشتاق و وفادار اعضای آن را تشکیل می دهند. هدف خلق زبانی برای اشتراک گذاری UI و توانمندسازی توسعه دهندگان و طراحان به طور برابر است و نزدیک به 3000 تم در آن وجود دارد.

فریم ورک بولما

فریم ورک بولما یک فریم ورک متن باز و مبتنی بر فلکس باکس یکی از بهترین فریم ورک های CSS در سال 2010 شناخته شده است. بیش از 200 هزار توسعه دهنده در سراسر جهان از این فریم ورک استفاده می کنند. این فریم ورک به توسعه دهندگان کمک می کند تا نحوه کد گذاری یک مولفه را متوجه شوند. اگر نیازمند حتی یک مولفه بصری هستید فریم ورک بولما بهترین گزینه برای شما خوهد بود.

فریم ورک بولما سمت کاربر تکنیک های متعددی را برای ارائه یک رابط پیوسته برای توسعه دهندگان سمت کاربر استفاده می کند، علاوه بر این به خاطر الگوهای واکنش گرایی که این فریم ورک دارد می توانیم تمرکز بهتری برای تولید محتوا بگذاریم و نگران برنامه نویسی و کدهای آن نباشیم، درست مانند زمانی که بدون کد نویسی برنامه نویسی می کنیم.

فریمورک PureCSS

این فریم ورک دارای مجموعه ای از ماژول هایی است که برای انواع مختلفی از پروژه ها ایده آل می باشد. این ماژول ها با وجود این که کوچک هستند بسیار واکنش گرا می باشند. به همین دلیل برنامه نویسان می توانند به راحتی وب سایتی را طراحی کنند که هم واکنش گراست و هم زیبایی و سرعت عمل دارد. شرکت ارائه دهنده این فریم ورک یاهو می باشد.

برخی ویژگی های این فریم ورک که بسیار قابل اهمیت است رایگان بودن آن است و پلتفرم هایی که با این فریم ورک طراحی می شوند واکنش گرایی بسیار بالایی دارند و با استانداردهای CSS هم خوانی بسیاری دارند.

طراحی سایت با فریم ورک

فریم ورک های Java

با استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا شما می توانید اپلیکیشن ها و وب اپلیکیشن هایی را طراحی کنید که بسیار قدرتمند هستند و قابلیت مقیاس پذیری بالایی را در برای پروژه های سازمانی دارند. به لطف ساختار کلی جاوا و وجود ماشین مجازی قدرتمند آن قابلیت این را دارد که کدها را یک بار بنویسید و در مکان های مختلف از آن استفاده کنید که در ادامه به معرفی چند فریم ورک محبوب و کاربردی جاوا می پردازیم.

فریم ورک Spring

اولین فریم ورکی که قصد معرفی آن را به عنوان محبوب ترین فریم ورک جاوا داریم Spring است. این فریم ورک همواره با ویژگی ها، ابزارها و منابع آموزشی بسیار زیادی عرضه می شود. با کمک این فریم ورک می توانید گستره بسیار بزرگی از اپلیکیشن های مختلف را داشته باشید. از میکروسرویس ها تا نرم افزارهایی که در سطح سازمانی آن ها را طراحی می کنید.

جدا ازا زبان برنامه نویسی جاوا، فریم ورک Spring می تواند زبان های دیگری که از ماشین مجازی جاوا استفاده می کنند را پشتیبانی کنند. از طرفی چون فریم ورک Spring می تواند بخش های مهمی از یک اپلیکیشن را به طور جداگانه و خودکار طراحی کند، شما می توانید نگران این بخش های مهم نباشید و زمان و انرژی خود را برای منطق و خواسته هایی که دارید خرج کنید.

فریم ورک Struts

فریم ورک Struts، یک فریم ورک متن باز است که از معماری سه لایه ایجاد شده است و به شما قابلیت این را می دهد که به ایجاد وب اپلیکیشن های قدرتمند سازمانی بپردازید. اولین نسخه از این فریم ورک در سال 2007 زمانی که با فریم ورک WebWork ادغام شده بود به بازار دوباره عرضه شد. به همین دلیل نسخه اول و دوم این فریم ورک قابل تبدیل نیستند و شاهد تفاوت های بسیاری در این دو نسخه خواهیم بود.

فریم ورک JavaServer Faces

فریم ورک JavaServer Faces یک فریم ورک جاوا با معماری سه لایه است که به شما کمک می کند تا با استفاده از آن بتوانید رابط های کاربری مبتنی بر کامپوننت و همچنین مبتنی بر رویداد را به آسانی ایجاد کنید. این فریم ورک نیز مانند دیگر فریم ورک ها از پلتفرم معروف Java EE بهره می گیرد. کامپوننت هایی که با کمک این فریم ورک ساخته شده اند قابلیت استفاده مجدد را دارند و همچنین کاملا قابل حمل هستند و برنامه نویسان جاوا می توانند به راحتی از آن ها در پروژه های مختلف استفاده کنند.

فریم ورک Play

فریم ورک Play، یک فریم ورک واکنش پذیر است که به شما قابلیت می دهد تا با استفاده از جاوا و اسکالا وب اپلیکیشن های خود را طراحی کنید. اگر دقت کرده باشید فریم ورک های قبلی معمولا یادگیری سخت و معماری پیچیده ای دارند و دوره توسعه دران ها بسیار کند بوده است. اما در مورد این فریم ورک کاملا متفاوت است. این فریم ورک در اصل با استفاده از اسکالا نوشته شده است و ا زمعماری سه لایه پشتیبانی می کند.

فریم ورک Google Web Toolkit

فریم ورک Google Web Toolkit توسط گوگل و با استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا توسعه داده شده است. که از آن از ابزارهای مختلفی مانند Google Adwords و Google Wallet استفاده می شود. روش کار آن به این صورت است که شما کدهای سمت کاربر خود را با استفاده از جاوا م ینویسند و در نهایت آن ها را به جاوا اسکریپت تبدیل می کند. چنین فرآیندی در فریم ورک های فرانت اند نیز قابل مشاهده می باشد.

کدام فريم ورک بيشترين استفاده را دارد؟

به طور کلی بعضی از زبان های برنامه نویسی کاربردهای بیشتری را در میان برنامه نویسان دارند و به عنوان محبوب ترین آن ها شناخته می شوند، موضوعی که وجود دارد این است که زبان های برنامه نویسی مختلف، فریم ورک های مختلفی را دارند که هر برنامه نویس با توجه به پروژه ای که در دست دارد مناسب ترین آن را انتخاب می کند.

اما در این میان بعضی از فریم ورک ها بیشترین استفاده را در میان برنامه نویسان دارند که از این میان می توانیم به فریم ورک Django و فریم ورک react و در آخر فریم ورک Angular JS اشاره کنیم که به علت کاربردها و قابلیت های بسیاری که دارند در میان برنامه نویسان بسیار پرکاربرد و محبوب شناخته شده اند.

با استفاده از این فریم ورک ها، برنامه نویسان زبان های محبوب و پرکاربردی مانند پایتون و جاوا اسکریپت و PHP به سادگی می توانند اپلیکیشن ها و وب سایت های قدرتمندی را طراحی کنند و به بازار تحویل دهند.

نتیجه گیری

فریم ورک های توسعه وب قدرتمند متعددی در دسترس برنامه نویسان قرار گرفته است که هرکدام ویژگی های ضروری و بسیاری را دارند که انتخاب بهترین فریم ورک کاملا بستگی به شرایط یک پروژه و زبان برنامه نویسی که قصد توسعه وب را با آن دارید بستگی دارد. مهم ترین نکته ای که باید در این بین به آن توجه کنید این است که سعی کنید ابزاری را انتخاب کنید که دائما در حال بروزرسانی و خدمات جدید به شما می باشد تا از این طریق اطمینان یابید وب سایت و اپلیکیشن طراحی شده شما از حملات سایبری و جدید هر روزه محافظت می شود.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز