طراحی وب سایت با فریم ورک لاراول Laravel

رتبه بندی کاربر: 4 / 5

PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE

لاراول Laravel فریم ورک توسعه و طراحی سایت اینترنتی می باشد که در زمان و هزینه شما صرفه جویی می نماید و توسعه وب سایت را بسیار ساده می سازد. Laravel در زمان پیدایش خود جامعه کاربری PHP را تحت تاثیر خود قرار داد و برای خود جایگاه ویژه ای در بین فریم ورک های PHP باز نمود و آن نیز به دلیل سادگی و سرعت بالای توسعه وب سایت توسط این فریم ورک می باشد. در حقیقت توسط Laravel می توانید برنامه های وب را با سریعترین و با کیفیت ترین راه پیاده سازی نمایید.

با توجه بخش های بسیاری در وب تکرای می باشند و نیازی به پیاده سازی مجدد ندارند لاراول Laravel به شما امکان تمرکز بیشتر بر قسمت هایی از نرم افزار را می دهد که هم اکنون وجود ندارد و جزو بخش های جدید می باشد و این فریم ورک به شما امکان استفاده از میانبرها برای پیاده سازی بخش های تکراری برنامه وب را می دهد که با استفاده از آنها و اضافه نمودن کدهای جدید می توانید به راحتی برنامه مورد نیاز خود را پیاده سازی نمایید.

فریم ورک لاراول

فریم ورک (Framework) چیست؟

لاراول یکی از جدیدترین فریم ها برای توسعه وب سایت می باشد اما خود فریم ورک به چه معنا می باشد. فریم ورک بستری می باشد که به شما امکان استفاده از کدهای از پیش ساخته شده را می دهد و هدف اصلی فریم ورک ها آسان نمودن برنامه نویسی و دوری از کد نویسی های تکراری می باشد. به زبان ساده تر فریم ورک به معنای چارچوب است. 

برای انواع زبان های برنامه نویسی فریم ورک های متعددی وجود دارد و هر کدام از این فریم ورک ها هدف خاصی را دنبال می کنند. برای مثال فریم ورک های Phalcon Cake PHP, Symfony و ...

فریم ورک لاراول (Laravel) چیست؟

لاراول یک فریم ورک متن باز و رایگان برای توسعه وب است و یکی از محبوب ترین فریم ورک ها در زبان برنامه نویسی PHP است که با معماری MCV طراحی شده است و امکانات بسیاری را در جهت توسعه وب و نوشتن اپلیکیشن در اختیار شما قرار می دهد.

فریم ورک لاراول در سال 2011 توسط تیلور اوتول برای توسعه نرم افزارهای وب و مدیریت کدهای بک اند ایجاد شد. نسخه اولیه لاراول توجه بسیای از توسعه دهندگان وب را به خود جلب کرد و در سال های بعد با ارائه قابلیت های جدید به یکی از پرطرفدارترین فریم ورک های برنامه نویسی مبدل شد. در طی این سال ها نسخه های متعددی از فریم ورک لاراول منتشر شد و الان آخرین نسخه یعنی نسخه 10 در حال استفاده است.

لاراول قصد دارد به برنامه نویسان این امکان را دهد تا در محیطی متمایز و ساده و بدون نیاز به درگیر شدن در کدهای پیش پا افتاده و ساده به توسعه بخش های مهم وب سایت خود بیندیشند و بدین وسیله سرعت و بازده پیاده سازی یک برنامه تحت وب را بالا می برد.

برای یادگیری لاراول ابتدا باید تا حدودی به زبان PHP مسلط باشید. این فریم ورک برای انجام پروژه های پیچیده و کوچک مناسب است و باعث سرعت بخشیدن به روند کار می شود.

با استفاده از لاراول می توان انواع برنامه های وب، طراحی سایت فروشگاهی با لاراول، طراحی سایت خبری با لاراول، توسعه اپلیکیشن، فروشگاه های آنلاین و سیستم های مدیریت محتوا را ایجاد کرد. در ادامه برخی از نمونه سایت های طراحی شده با لاراول عبارتند از:

  • سامانه هوشمند شهرداری تهران
  • پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه تهران
  • وب سایت های خبری مانند خبرگزاری فارس
  • پنل مدیریتی پرداخت آنلاین زرین پال

آیا لاراول یک زبان برنامه نویسی است؟

بسیاری از افراد فریم ورک و زبان برنامه نویسی را اشتباه می گیرند. این دو مفهوم یکی نیستند. فریم ورک مانند ساختار آماده است و با در اختیار گذاشتن چارچوب مشخص و آماده استفاده از یک زبان برنامه نویسی را ساده می کند.

منظور از چارچوب همان کتابخانه ها، الگوها و قالب های آماده است که به شما در فرآیند نوشتن برنامه های تحت وب کمک کند و کار را برای شما راحت تر و سریع تر کند.

لاراول یک فریم ورک از زبان برنامه نویسی PHP است که سبب می شود با استفاده از چارچوب های آماده خود استفاده از برنامه نویسی PHP را راحت تر کند.

 لاراول دارای یک سیستم اشکال‌زدایی (debugging)، سیستم مدیریت پایگاه داده، مدیریت جلسات کاربری، ابزار بررسی اعتبار (Validation) فرم‌ها و دسترسی‌ها و بسیاری ابزارهای دیگر است که برنامه‌نویسان می‌توانند از آنها استفاده کنند.

معماری و نحوه کارکرد لاراول

با این اصول است که لاراول به یکی از کارآمدترین ابزار برای توسعه وب مبدل شده است:

  • الگوی طراحی MCV: این الگو از جداسازی متدهای مختلف لایه مدل، نمایش و کنترل استفاده می کند و به همین واسطه مدیریت و توسعه پذیری را برای پروژه های وب را آسان تر می کند.
  • طراحی شی گرایی: تمرکز بر روی شی ها و تعاملات دارد و باعث ایجاد کدهای سازمان یافته تر می شود.
  • معماری لایه ای:  اجزای مختلف برنامه را به لایه‌های جداگانه مانند رابط کاربری و داده تقسیم می‌کند. 

سئو لاراول

هدف سئو به طور کلی سه چیز است: کاربران و موتورهای جستجو محتوای صفحه وب سایت را درک می کنند، ارتباط محتوا با عبارت جستجو بر قرار شود، وب سایت رتبه خوبی در صفحه نتایج جستجو به دست آورد.

 زمانی که ما از یک سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس استفاده می کنیم به علت وجود پلاگین های سئو و بهترین روش های توسعه وب که در وردپرس وجود دارد، خیلی از موارد مرتبط با سئو انجام می شود.

اما سئو لاراول نیاز به توجه برنامه نویس و طراح وب سایت دارد. طراح باید تمامی متد های سئو داخل سایت را بداند و آنها را در کدنویسی پیاده کند. زمانی که لاراول را نسبت به نیازهای پروژه خود (در مقابل یک سیستم مدیریت محتوا) انتخاب کردید برنامه نویس در لاراول کار بیشتری باید برای سئو انجام دهد، اما خبر خوب این است که لاراول با استفاده از معماری MVC انعطاف و امکانات بیشتری برای این نوع پیاده سازی ها دارد.

کاربردهای فریم ورک لاراول

لاراول یک ابزار قدرتمند در جهت توسعه وب است که باعث آسان ترشدن کار برنامه نویسان می شود. فریم وک لاراول با استفاده از ابزارهایی مانند Artisan Command Line، Eloquent ORM و Blade Template Engine به توسعه دهندگان بهترین روش های توسعه را پیشنهاد می دهد تا توسعه دهندگان بتوانند به راحتی کدنویسی کنند.

لاراول برای توسعه وب

از اصلی ترین کاربردهای فریم ورک لاراول توسعه برنامه وب است و می توان از آن برای توسعه برنامه های دسکتاپ و همینطور برنامه های موبایلی هم استفاده کرد. لاراول به عنوان یکی از قدرتمندترین فریم ورک PHP برای توسعه وب سایت ها و اپلیکیشن ها اهمیت ویژه ای دارد. سهولت استفاده، امنیت و امکاناتی که در اختیار شما قرار می دهد باعث شده است که توسعه دهندگان از این فریم ورک استفاده کنند. 

به هنگام ایجاد اپلیکیشن ها برای کدهای تکراری می تواند راه حل و همینطور short code های مناسب را ارائه دهد. به روز رسانی لاراول با صرف کمترین زمان و انرژی با استفاده از ابزار Composer انجام می شود و می توانید در برنامه های خود از آخرین نسخه کتابخانه های این فریم ورک استفاده کنید.

در کل لاراول برای توسعه وب بسیار قوی و موثر است. در کنار این موارد به دلیل استفاده لاراول از الگوی طراحی MCV، امکانات زیادی را در اختیار  کاربران قرار می دهد بنابراین از فریم ورک لاراول نیز می توان برای توسعه برنامه های بزرگ و پیچیده نیز مناسب هستند. 

لاراول برای توسعه برنامه های موبایلی

اصلی ترین کار لاراول توسعه برنامه وب است اما لاراول در توسعه برنامه های موبایلی نقش زیادی ندارد و بیشتر برای توسعه API و وب سرویس ها استفاده می شود. بیشتر 

می‌توان گفت که لاراول برای توسعه برنامه‌های موبایل مستقیماً استفاده نمی‌شود، اما با استفاده از API ووب سرویس‌هایی که با استفاده از لاراول طراحی شده‌اند، می‌توان برنامه‌های موبایل را با لاراول پشتیبانی کرد.

فریم ورک جنگو (Django)

یکی دیگر از فریم ورک هایی که امروزه متقاضی های خود را دارد فریم ورک جنگو هست. جنگو یکی از محبوب ترین فریم ورک های زبان برنامه نویسی پایتون است که مزایای زیادی در انجام پروژهای بزرگ دارد و می تواند نیازهای برنامه نویسان را برطرف کند.

جنگو رایگان و منبع باز است و براساس معماری MVT می باشد. این فریم ورک در سال 2003 توسط تیم نرم افزاری در حوزه پشتیبانی سایت های خبری توسعه یافت. 

در طراحی سایت با جنگو به دلیل کامل بودن فریم ورک جنگو و همینطور سرعت بالا، امنیت و منبع باز بودن آن تا حد زیادی نیازهای برنامه نویسان را برطرف می کند.

برخی از سایت هایی که از جنگو استفاده می کنند عبارتند از:

  • Instagram
  • You tube
  • Dropbox
  • Mozilla
  • pinterest
  • spotify

قیمت طراحی سایت

در برآورد هزینه و تعرفه طراحی سایت فاکتورهای مختلفی دخیل هستند که آنها را بررسی می کنیم:

  • پیچیدگی طراحی
  • طراحی اختصاصی
  • امکانات وب سایت
  • نوع طراحی مثلا کدنویسی یا سیستم مدیریت محتوا
  • عناصر گرافیکی
  • پشتیبانی سایت
  • نوع سایت مثلا فروشگاهی، شرکتی، وبلاگ، خبری و ...
  • ریسپانسیو بودن سایت

طراحی سایت می تواند با کدنویسی از پایه یا سیستم های مدیریت محتوا باشد. جدول قیمت طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوا با توجه به امکانات مختلفی که دارد می تواند متفاوت باشد اما در ادامه تعرفه طراحی سایت با کدنویسی را مورد بررسی قرار داده ایم.

قیمت طراحی سایت با کدنویسی

هزینه طراحی سایت با کدنویسی با توجه به نیازها و امکانات، پیاده سازی پروتکل هایی مانند سرعت و امنیت داده ها، تعداد صفحات، طراحی و سفارشی سازی و ... متفاوت است. همچنین هزینه طراحی سایت شرکتی، طراحی سایت فروشگاهی، سایت های خبری، سایت های خدماتی، گردشگری و ... متناسب با امکانات مدنظر شما متفاوت است.

برای استعلام دقیق قیمت می توانید RFP مورد نظر را از قسمت پشتیبانی ارسال نمایید تا بعد از بررسی تعرفه و مدت زمان طراحی خدمت شما اعلام گردد، یا می توانید با مشاوران مجموعه دارکوب تماس بگیرید. 

قیمت طراحی سایت با لاراول

طراحی سایت با لاراول راهی کارآمد برای ساخت سایت های حرفه ای است. فریم ورک لاراول به شما این امکان را می دهد تا یک سایت فروشگاهی با قدرت و امنیت بالا طراحی کنید. طراحی سایت فروشگاهی با لاراول به شما این امکان را می دهد تا قابلیت هایی مانند مدیریت محصولات، سبد خرید، پرداخت آنلاین و بسیاری امکانات دیگر را نیز به سایت اضافه کنید.

برای محاسبه قیمت طراحی سایت با لاراول می توانید پروپوزال خود را برای مشاوران ما از طریق سیستم پشتیبانی ارسال کنید تا همکاران ما هزینه و مدت زمان طراحی را خدمت شما اعلام کنند.

قیمت طراحی سایت با جنگو

طراحی یک وب سایت می تواند سرمایه گذاری قابل توجهی برای کسب و کار شما باشد، اما اگر می خواهید حضور آنلاین قوی داشته باشید این کار یک سرمایه گذاری ضروری است.

عواملی مختلفی در طراحی سایت با جنگو دخیل هستند، ویژگی های وب سایت، پیچیدگی سایت، سفارشی سازی سایت و ... را می توان در نظر گرفت. برای یک وب سایت پیچیده نر باید هزینه بالاتری  را در نظر بگیرید.

برای استعلام هزینه می توانید پروپوزال خود را از طریق قسمت پشتیبانی ارسال نمایید و یا می توانید با مشاوران ما در مجموعه دارکوب تماس بگیرید.

ویژگی های فریم ورک لاراول

سیستم روتینگ ساده

با استفاده از سیستم روتینگ بسیار ساده می توانید کلیه درخواست را در برنامه به سادگی پاسخ دهید.

امنیت پیشرفته

 لاراول ویژگی‌های امنیتی دارد و از حملات امنیتی مانند XSS، SQL Injection و CSRF جلوگیری می‌کند.

پشتیبانی از تست خودکار

برای نوشتن و اجرای تست‌ها به شما کمک می‌کند که باعث پایداری اپلیکیشن شما می شود.

مقیاس پذیری 

فریم‌ورک‌ها برای پروژه‌هایی با اندازه‌ها و پیچیدگی‌های مختلف قابل استفاده هستند.

نگهداری آسان

کدهای نوشته‌شده با فریم‌ورک ها سازمان‌دهی‌شده‌تر هستند که همین کار شما را آسان تر می کند.

مدیریت داده ها

انتقال و مدیریت داده ها در این سیستم بسیار آسان می باشد و با دیتابیس های MySQL, Postgres, SQL Server, و SQLit سازگاری کامل دارد.

قالب زیبا

 می توانید از کدهای پایه PHP استفاده نمایید و یا از قالب های کد فریم ورک بهره ببرید که کار را بسیار ساده تر می نماید.

آماده برای آینده

این فریم ورک برای توسعه در آینده بهینه سازی شده و با JSON و سایر ابزارها سازگاری کامل دارد.

پایه مستحکم

لاراول توسط کامپوننت های مختلف Symfony پیاده سازی شده است که به برنامه شما پایداری و ثبات بالایی می دهد.

ایجاد شده توسط Composer

 Composer   یکی از ابزارهای بسیار جالب برای توسعه برنامه ها می باشد که می توانید از ابزارهای قدرتمند آن بهره بگیرید.

اجتماع بزرگ

امروزه جامعه کاربری بسیار بزرگی از لاراول استفاده می نمایند و پشتیبانی و فایل های آموزشی بسیاری برای آن وجود دارد.

لاراول یا جنگو

لاراول و جنگو هر دو از فریم ورک های قدرتمند وب هستند که نقاط قوت و ضعف خود را دارند. در ادامه مقایسه این دو فریم ورک را بیان می کنم.

ویژگی ها

فریم ورک لاراول

فریم ورک جنگو

تعریف

فریم ورک برای زبان برنامه نویسی PHP

فریم ورک برای زبان برنامه نویسی پایتون

معماری

Model View Controller (MVC)

Model View Template (MVT)

مقیاس پذیری

از مقیاس پذیری بالایی برخوردار است.

از مقیاس پذیری بالایی برخوردار است.

امنیت

دارای ویژگی های امنیتی بالایی است. 

دارای تدابیر امنیتی داخلی

کاربردها

  • ساخت سیستم مدیریت محتوا
  • پیاده سازی سایت با ترافیک بالا
  • امکان پیاده سازی سایت از پایه
  • ماژولار بودن
  • تست پذیری
  • دارای کلاس ایمیل است
  • ابزارهای داخلی Laravel tinker, Debugger Helper
  • به روز تر و مدرن تر از جنگو
  • سازگار با طیف وسیعی از پایگاه داده ها

  • توسعه سریع وب
  • دارای middleware های زیادی است.
  • ابزارهای داخلی مانند SEO tools, کتابخانه های جانبی و ...
  • از چند زبانه بودن سایت پشتیبانی می کند.
  • از شیوه های کدگذاری امن مانند رمزنگاری پسور پشتیبانی می کند.

 

بازار کار لاراول در ایران

بازار کار لاراول برای افرادی که به این فریمورک محبوب و قدرتمند مسلط هستند روز به روز در حال بهبود و درامدزایی بیشتر است و هر شخصی که وارد بازار کار Laravel شود بی شک آینده خوبی را برای خود رقم خواهد زد. 

میزان حقوق دریافتی به نوع همکاری، میزان تجربه و سابقه کاری و تسلط شما بر این فریم ورک بستگی دارد.

از وظایف برنامه نویس لاراول می توان به این موارد اشاره کرد:

  • طراحی برنامه‌ها و سیستم‌های کاربردی
  • تلاش برای پیدا کردن مشکلات احتمالی در کدنویسی و رفع کردن آن
  • به روز رسانی کدهای برنامه نویسی

معماری MCV چیست؟

MODEL VIEW CONTROLLER (MCV) یک الگوری معماری نرم افزار است. این سه بخش نرم افزاری همیشه  با هم در ارتباط هستند.

MODEL وظیفه ارتباط با پایگاه داده، VIEW نقش نمایش اطلاعات برای کاربر و CONTROLLER هم رابط بین MODEL و VIEW می باشد. به این معنی که اطلاعات را از MODEL می گیرد و برای نمایش داده به VIEW منتقل می کند.

فرض کنید کاربر آدرس سایت شما را در گوگل وارد می کند، درخواست کاربر وارد Router می شود و از آنجا به Controller هدایت می شود. اینجا Controller اطلاعات مربوط به آدرس سایت را از Model میگیرد و سپس در مرورگر کاربر نمایش (View) می دهد.

جمع بندی

فریم ورک لاراول دارای قابلیت هایی مانند مدیریت کاربران، احراز هویت، پرداخت آنلاین و مدیریت سیستم های ابری است. لاراول به دلیل سادگی و امکانات پیشرفته ای که دارد به عنوان یکی از محبوب ترین فریم ورک ها های برنامه نویسی وب در جهان می باشد. این فریم ورک برای توسعه انواع برنامه های وب، از پروژه های کوچک تا بزرگ مناسب است.

برای دریافت مشاوره در جهت توسعه وب با لاراول با مشاوران مجموعه دارکوب تماس بگیرید.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258
ایمیل: info@sitedar.com
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز