نوشته شده توسط مرضیه نوایی لواسانی
آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=5010
گوگل برای اینکه اینترنت را به محیطی امن تر تبدیل کند، از اتصالات رمزگذاری شده وب سایت ها مشتاقانه استقبال می کند. در سال 2014، گوگل اعلام کرد HTTPS به یکی از فاکتور های رتبه بندی تبدیل خواهد شد. به عبارت دیگر، اینکه وب سایت شما از پروتکل HTTPS استفاده کند یا نه می تواند بر موقعیت آن در نتایج جستجو تأثیر بگذارد.
لیست مطالب
هنگام استفاده از اینترنت اطلاعات زیادی بین سرور ها و کاربران رد و بدل می شود. اگر این اطلاعات از طریق یک پروتکل استاندارد یعنی همان HTTP منتقل شود، احتمال اینکه شخصی غیر از کاربر بتواند هنگام ارسال و دریافت اطلاعات، آنها را ببیند، زیاد است. خیلی از این اطلاعات مهم نیستند و کسی به آنها توجه نمی کند. اما برخی اطلاعات مانند رمز کارت های بانکی برای هر کسی مهم هستند. در چنین حالتی که ایمنی اطلاعات مهم است بهتر است از پروتکل رمزگذاری شده ی https استفاده کنید تا شخص سومی نتواند آنها را ببیند. اتصالات https همچنین باعث تأیید اعتبار می شوند و اطمینان می دهند که اتصال فقط بین کاربر و سرور برقرار است.
استفاده از پروتکل https یکپارچگی وب سایت را حفظ می کند و از ورود افراد مزاحم در ارتباط بین کاربران شما و سرور جلوگیری می کند.
استفاده از پروتکل https باعث افزایش اعتماد کاربر می شود. حتی اگر اطلاعاتی که بین کاربران و سرور شما رد و بدل می شود، مهم نباشد، با استفاده از پروتکل https براحتی می توانید از وب سایت و کاربرانتان محافظت کنید.
https نماد اعتماد و امنیت است و مستقیماً بر UX و سئوی سایت تأثیر می گذارد. از ژوئن 2018، بازدیدکنندگان وب سایت های بدون گواهی TLS از طرف گوگل اخطار ناامن دریافت می کنند.
وب سایت هایی که لایه ی SSL ندارند، کاهش بازدید و نرخ تبدیل را تجربه می کنند. به همین دلیل می توان گفت که این موضوع یک جنبه ی مهم سئوی فنی است.
گوگل استفاده از https را به یک سیگنال رتبه بندی تبدیل کرده است. گوگل با این کار کاربران را به استفاده از این پروتکل تشویق می کند. از دیدگاه گوگل وب سایتی که از پروتکل https استفاده می کند بالاتر از وب سایتی است که از این پروتکل استفاده نمی کند.
بعلاوه، کاربرانی که از مرورگر کروم که ساخته ی خود گوگل می باشد، استفاده می کنند، ممکن است اخطاری در مورد محتوای ناامن دریافت کنند. اگر وب سایتی که از آن استفاده می کنید از https استفاده نکند و فرم هایی داشته باشد تا توسط کاربران پر شود، مرورگر کروم اخطاری در مورد ناامنی در نوار آدرس به کاربران می دهد. گوگل قصد دارد این اخطار را برای تمام وب سایت هایی که از https استفاده نمی کنند، ارسال کند. چه فرم داشته باشند و چه نداشته باشند.
گذر از http به https از دیدگاه گوگل یک تغییر URL محسوب می شود و در ابتدای امر می تواند باعث افتان و خیزان در رتبه بندی وب سایت شود. البته این نوسان کوتاه مدت است و خیلی زود برطرف می شود. https علاوه بر اینکه باعث جلب اعتماد کاربر می شود، یک سیگنال مثبت رتبه بندی نیز هست.
اما برای انتقال از http به https از یک تیم حرفه ای سئو کمک بگیرید تا اطلاعات مربوط به ترافیک و رتبه بندی شما را پردازش کنند.
شرکت دارکوب ارائه دهنده ی حرفه ای ترین خدمات سئو وب سایت می باشد.
اقدامات امنیتی آنلاین و یا کمبود آنها می تواند بر سئوی وب سایت شما تأثیر بگذارد. در واقع سئوی وب سایت شما تحت تأثیر اقدامات امنیتی وب سایت شما می باشد.
بازاریابان دیجیتال اگرچه با استفاده از پیاده سازی تکنیک های سئو به دنبال افزایش بازدید و ترافیک ارگانیک برای وب سایت خود هستند، اما این هدف آخر آنها نیست.
در واقع جلب رضایت کاربران و ارائه ی یک تجربه ی کاربری خوب هدف نهایی هر بازاریاب دیجیتالی می باشد.
وقتی امنیت یک وب سایت تأمین نباشد، اطلاعات کاربران در معرض خطر است. همین موضوع می تواند اثری منفی بر سئوی سایت داشته باشد.
استفاده از پروتکل https می تواند تضمینی برای امنیت وب سایت باشد.
اگر در تمام جنبه های سئو سرمایه گذاری کرده اید، دلیلی ندارد که این کار را نکنید.
ضعف امنیت می تواند وب سایت شما را به چالش بکشاند.
اما اگر از وب سایت خود به خوبی محافظت نکنید، آن را در معرض خطر حمله ی هکر ها قرار می دهید.
مطمئناً شما برای بهبود رتبه ی وب سایت خود انرژی و زمان زیادی را صرف کرده اید.
اگر نتوانید از وب سایت خود به خوبی محافظت کنید، تمام تلاش ها و زمان های صرف شده ی شما در معرض خطر قرار می گیرند.
مطمئناً می دانید که گرفتن بک لینک از وب سایت های معتبر چقدر مهم است. جالب است بدایند، سئو دلیل خیلی از هک ها می باشد.
اگر وب سایتی با بک لینک های معتبری داشته باشید، شاید خیلی از هکر ها به دنبال این باشند که لینک هایی بر روی وب سایت شما قرار دهند.
شاید شما زمانی متوجه این موضوع شوید که خیلی دیر شده است. یعنی هنگامی که وب سایت شما مورد هک قرار گرفته است و از آن برای تبلیغات استفاده شده است.
موتور های جستجو این اسپم ها را انتخاب می کنند و ممکن است وب سایت شما را بخاطر داشتن این اسپم ها در لیست سیاه قرار دهند. امنیت می تواند یکپارچگی وب سایت شما را حفظ کند تا هکر ها نتوانند به آن ضربه بزنند.
حتی اگر وب سایت خود را پس از قرار گرفتن در لیست سیاه پاکسازی کنید، مدتی طول می کشد تا رتبه ی قبلی خود را به دست آورد.
بسیاری از کاربران هنگامی که می بینند URL شما گواهی https را ندارد، بلافاصله آن را ترک می کنند.
اگر نرخ ترک صفحه ی شما بالاست شاید یک دلیلش همین نداشتن گواهی https باشد.
اگرچه می توانید این مشکل را رفع کنید، اما به یاد داشته باشید، کاربرانی که تجربه ی خوبی از مرور وب سایت شما نداشته اند، سخت تر دوباره اعتماد می کنند.
اطمینان حاصل کنید که کاربران هنگام ترک وب سایت شما خوشحال و خشنود هستند. در واقع رضایت کاربران هسته ی سئو می باشد.
تأمین امنیت وب سایت تأثیر زیادی بر سئوی آن می گذارد، حتی اگر نتوانید نتایج آن را بلافاصله ببینید.
استفاده از پروتکل https به خصوص در وب سایت های تجارت الکترونیک به شدت کاربران را تحت تأثیر قرار می دهد.
با ارائه ی تجربه ی کاربری خوب و انتقال حس اعتماد به کاربران با استفاده از پروتکل https و سایر استراتژی های امنیتی می توانید سئوی وب سایت خود را بهبود ببخشید و رضایت کاربران را هر چه بیشتر جلب کنید.
با واگذاری طراحی سایت خود به شرکت دارکوب با بیش از 15 سال سابقه ی کار طراحی، ایمنی وب سایت خود را تضمین کنید.