گوگل برای بهینه سازی لینک های داخلی نکاتی را منتشر کرد؟

نوشته شده توسط سمانه اقاجانلو

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=20328

لینک دهی داخلی
5/5 - (2 امتیاز)

گوگل برای بهینه سازی لینک های داخلی نکاتی را منتشر کرد؟ عوامل بسیار زیادی در بهینه سازی سایت شما وجود دارد. یکی از این عوامل لینک سازی داخلی است. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد لینک دهی داخلی چیست؟ یا چرا لینک سازی داخلی مهم است؟ یا انواع لینک سازی داخلی چیست؟ جواب آن در این مقاله است. تا انتهای مقاله با دارکوب همراه شوید تا پاسخ سوالات شما عزیزان داده شود.

مقدمه

یکی از عواملی که بر سئو سایت شما اثر میگذارد سئو داخلی است. Google قبل از اینکه محتوای شما را بتواند رتبه بندی کند به لینک نیاز دارد تا پست‌ ها و صفحات شما را زمانی که از جایی در وب به آن پیوند داده می‌شود، به بهترین وجه پیدا می‌کند. لینک های داخلی محتوای شما را به هم متصل می کنند و به گوگل ایده ای از ساختار وب سایت شما می دهند. در نتیجه استفاده از لینک سازی داخلی میتواند تاثیر قابل توجهی در سئو شما بگذارد. سه بخش اصلی در سئو وجود دارد: سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال که لینک دهی جزء سئو داخلی است.

لینک دهی داخلی چیست؟

لینک داخلی دو صفحه را در یک وب سایت به هم متصل می کند، در واقع هر پیوندی از یک صفحه در وب سایت شما به صفحه دیگر در وب سایت شما است. این مورد زمانی است که کاربر پس از کلیک بر روی پیوندی که در صفحه دیگری از این سایت وجود دارد، در صفحه ای از سایت فرود می آیید. بنابراین لینک های داخلی خوب راهی مشروع برای بهبود رتبه بندی و عملکرد کلی وب سایت شما هستند.

چرا لینک های داخلی برای سئو مهم هستند؟

لینک های داخلی برای سئو مهم هستند زیرا موتورهای جستجو کمک می کنند تا ساختار سایت شما را درک کنند و گوگل میتواند بقیه صفحات ما رو ببیند و به کاربر کمک میکند بقیه مطالب دلخواه خود را در صفحات دیگر ما ببیند و همین مورد باعث تولید محتوا بهتر که نوعی بازاریابی محتوا را در می گیرد تا تجربه کاربری افزایش پیدا کند، آخرین مورد انتقال ارزش صفحات است.

انواع لینک دهی داخلی

دو نوع اصلی از پیوند های داخلی وجود دارد: پیوندهای متنی و پیوندهای ناوبری. نکته قابل توجه پیوند های پاورقی و پیوند های نوار کناری جزء پیوند های ناوبری هستند در ادامه بیشتر توضیح خواهیم داد.

پیوند های متنی

پیوند های متنی (یا پیوند های درون متنی) معمولاً در محتوای اصلی صفحه قرار می گیرند. هنگامی که مقالات مختلفی در مورد یک موضوع خاص می نویسید، باید آنها را به صورت متنی پیوند دهید. این به گوگل و کاربران شما  نشان می دهد که آن مقالات به صورت موضوعی مرتبط هستند. پیوندهای متنی کاربران شما را به محتوای جالب و مرتبط راهنمایی می کند. علاوه بر این، آنها به موتورهای جستجو اجازه می دهند تا تعیین کنند که چه محتوایی در سایت شما مرتبط است و ارزش آن را دارد.

پیوندهای ناوبری

پیوند های ناوبری مهمترین پیوندهای داخلی هستند زیرا به طور دائم در منوی اصلی شما هستند. پیوندهای ناوبری اغلب در منوی بالا یا نوار کناری قرار دارند و دسته‌ های محصول، خدمات یا موضوعات محتوای اصلی را پوشش می‌دهند. همچنین کاربران را از طریق یک وب سایت راهنمایی می کند و به آنها کمک می کند محتوای مرتبط را پیدا کنند و ساختار سایت را درک کنند.

ناوبری – لینک های پاورقی

پیوندهای پاورقی(footer) نوعی پیوند ناوبری هستند. آنها در هر صفحه از سایت شما ظاهر می شوند، اما در پایین صفحه به جای بالا ظاهر می شوند: این پیوند ها باید به صفحات دیگری در سایت شما اشاره کنند که ممکن است کاربر بخواهد از آنها بازدید کند. برخی از پیوندهای رایج پاورقی عبارتند از تماس شما با ما، درباره ما، سؤالات متداول و سایر صفحات مرجع.

ناوبری – لینک های کناری

پیوند های نوار کناری (sidebar) نوع دیگری از پیوندهای ناوبری هستند که برخی از سایت ها برای هدایت کاربران به محتوای مرتبط استفاده می کنند. بسیاری از وب‌ سایت‌ های خبری یا دستور پخت، این نوع پیوندها را برای تشویق بازدیدکنندگان به پیمایش به صفحات مرتبط در همان سایت دارند.

لینک سازی داخلی

چرا ناوبری وب سایت مهم است؟

ناوبری وب سایت به چند دلیل مهم است: ظاهری تمیز و ساختار یافته ارائه می دهد، بر احساسات کاربران تأثیر می گذارد هنگامی که کاربر در سایت شما با هیچ مانعی رو به رو نشود احتمالا به وب سایت شما نگاه مثبتی دارد در نتیجه مدت زمان بازدید را افزایش می‌دهد و باعث بهینه‌ سازی موتور های جستجو را میشود و نرخ خرید را افزایش می دهد زیرا کاربران بدون زحمت محصولات یا خدمات مورد نیاز خود را پیدا می کنند و احتمال خرید آنها بیشتر می شود.

استراتژیک لینک های داخلی

پیوند داخلی استراتژیک با ارزش ترین محتوای شما را برجسته می کند و اطمینان می دهد که کاربران و موتورهای جستجو می توانند آنها را به سرعت شناسایی کنند. علاوه بر این، پیوند داخلی می تواند به موتورهای جستجو کمک کند تا روابط بین صفحات را درک کنند و به طور بالقوه منجر به رتبه بندی بهتر شود.

صفحات اصلی سایت خود را شناسایی کنید

صفحات اصلی اغلب کلمات کلیدی گسترده با حجم جستجوی بالا را هدف قرار می دهند، به جای کلمات کلیدی طولانی تری که جستجوهای ماهانه کمتری دریافت می کنند. آنها همچنین اغلب کسانی هستند که بیشترین ترافیک را به سمت کسب و کار شما هدایت می کنند، به این معنی که آنها معمولاً کلمات کلیدی برتر شما را با بهترین محتوا هدف قرار می دهند.

استفاده از پیوند داخلی

در این مرحله، می‌توانید گروه‌ های موضوعی مرتبط را ایجاد کنید که باید با صفحه اصلی سیلویی که به تازگی شناسایی کرده‌اید شروع شود. این معمولاً صفحه اصلی یک موضوع خاص است. تمام صفحات مرتبط به عنوان محتوای پشتیبانی برای عمق بخشیدن به موضوع عمل می کنند. همه این صفحات جانبی باید به صورت داخلی به صفحه اصلی پیوند داده شوند تا ارتباط موضوع را نشان دهند. همچنین نشان می دهد که صفحه وب اصلی معتبرترین منبع برای آن موضوع است.

هم چنین میتوانید از پیوند های متنی استفاده کنید و مستقیماً از جملات موجود در نسخه خود پیوند دهید یا پیوندهایی را در انتهای پست خود اضافه کنید. استفاده از پیوند صفحات سلسله مراتبی  میتواند صفحات والدین را به صفحات فرزند آنها پیوند دهید و بالعکس. همچنین، به یاد داشته باشید که صفحات خواهر و برادر را به یکدیگر پیوند دهید. در یک سایت منظم، این صفحات باید به یکدیگر مرتبط باشند و اتصال آنها به این شکل کاملا منطقی است.

از پیوندهای ناوبری را استفاده  کنید علاوه بر پیوند از پست‌ها و صفحات مرتبط با موضوع، می‌توانید با افزودن پیوندهایی از صفحه اصلی یا منوی پیمایش بالا، محتوای سنگ بنای خود را معتبرتر کنید. اگر این کار را با پست‌ها و صفحاتی که برای کسب‌ و کارتان مهم هستند انجام دهید، مفید خواهد بود. این به این پست ها یا صفحات ارزش لینک زیادی می دهد و آنها را در چشم گوگل تقویت می کند.

پیوندهایی را به طبقه بندی های خود اضافه کنید، طبقه بندی ها، مانند دسته ها و برچسب ها، به شما کمک می کنند تا سایت خود را سازماندهی کنید و به کاربران و گوگل کمک می کند تا محتوای شما را درک کنند. یک روش خوب پس از انتشار یک پست یا صفحه این است که به آن پست جدید منتشر شده از سایر محتوای سایت خود پیوند دهید.

آخرین گزینه ای که باید به آن اشاره کرد ایجاد پیوندهای داخلی به محبوب ترین پست ها یا صفحات وب سایت شما است. این بخش ها را در نوار کناری یا فوتر وب سایت خود ایجاد کنید تا در همه صفحات و پست ها ظاهر شوند. با انتقال ارزش پیوند به این محبوب ترین پست ها از صفحات مختلف، آنها تقویت می شوند. نکته قابل ذکر این است که پیوند داخلی یک جنبه اساسی سئو و تجربه کاربر است و تعداد پیوندها را متعادل کنید تا از فشار زیاد کاربران یا کاهش تمرکز صفحه جلوگیری شود.

نکته قابل ذکر این است که در ساختار HTML یرای لیک سازی از تگ <a> با ویژگی href استفاده میشود. 

انکر تکست مناسب

Anchor text متن قابل مشاهده ای است که برای پیوند دادن به صفحات داخل سایت یا صفحات خارجی استفاده می شود. به عبارت دیگر، این متن قابل کلیک است که کاربران را به صفحه دیگری می فرستد. اگر انکر تکست را بیش از حد بهینه سازی کنید، ممکن است به وب سایت خود آسیب بزنید. منظور از  بهینه سازی بیش از حد، پر کردن کلمات کلیدی است.

قبلاً می‌توانستید به همه انکر تکست‌ ها یک کلمه کلیدی بدهید و گوگل رتبه سایت شما را برای آن کلمه کلیدی بالاتر می‌برد. اما امروزه گوگل میتواند بفهمد که محتوای اطراف متن لنگر بیشتر از خود متن لنگر درباره ارتباط یک کلمه کلیدی می گوید.

انکر تکست توصیه میکنیم مختصر باشد یعنی انکر تکست را پنج کلمه یا کمتر نگه دارید. از متن های مرتبط استفاده کنید زیرا اگر متن ها مبهم و بی ارتباط باشد ، هیچ کدام از گزینه ها به گوگل نمی گوید که صفحه پیوند داده شده در واقع درباره چیست. بهینه بودن انکرتکست ها زمانی است که مربوط به صفحه پیوند شده باشد، بعید است که برای استفاده از متن لنگر با تطابق دقیق برای پیوندهای داخلی جریمه شوید و شما سعی نمی کنید با پر کردن کلمات کلیدی  بیش از حد بهینه سازی کنید.

صفحات ارجاع دهنده خود را بررسی کنید

برای شناسایی این صفحات می توانید از ابزار Semrush استفاده کنید. دامنه خود را از طریق ابزار اجرا کنید و لیستی از URL های فهرست شده دریافت خواهید کرد که می توانند بر اساس تعداد دامنه های ارجاع دهنده مرتب شوند و صفحات خود را که به طور بالقوه قدرتمندترین هستند شناسایی کنید.

لینک های داخلی

لینک های فالو و نو فالو

در لینک دهی صفحات 2 نوع لینک داریم : لینک داخلی و لینک خارجی. لینکی که بین صفحات خودمان رد و بدل می شود لینک داخلی گفته میشود لینکی که به سایت های دیگر داده میشود لینک خارجی میگویند.

در حالت عادی زمانی که شما لینکی را میسازید به آن صفحه گوگل ارزش میدهد. به لینک هایی که میخواهیم ارزش به صفحه اش منتقل شود لینک های فالو و به لینک هایی که نمیخواهیم ارزش به صفحه اش منتقل نشود نو فالو می گویند. تمام لینک های داخلی صفحات مان باید فالو باشند مگر اینکه یک صفحه موقت داشته باشیم (مثل تخفیف های مناسبتی) این مورد را میتوانیم نو فالو کنیم.

شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که از کجا فالو یا نا فالو بودن لینک ها را تشخیص دهیم؟ ازصفحه مورد نظر که لینک مان در آن قرار دارد inspect گرفته و بعد لینک مورد نظر را میتوانیم ببینیم فالو هست یا نو فالو. زمانی که میخواهیم لینکی را نو فالو کنیم از طریق پیشخوان وردپرس وارد نوشته ها، هر جا که لینک داده ایم روش میزنیم و باکس مورد نظر می آید و ویرایش لینک را میزنیم، قسمت تنظیمات پیوند گزینه افزودن “rel=”nofollow  را میزنیم.

تاثیر لینک های داخلی بر محتوای شما

همانطور که وب سایت ها از نظر اندازه و پیچیدگی رشد می کنند، محتوای یتیم برای بسیاری به یک مسئله تبدیل می شود. محتوای یتیم به صفحاتی در وب‌سایت شما اشاره می‌کند که هیچ پیوند داخلی به آنها اشاره نمی‌کند. این مشکل به این دلیل است که موتورهای جستجو نمی توانند آنها را بدون هیچ پیوند داخلی برای هدایت ربات گوگل به این صفحات پیدا و فهرست کنند.

اگرچه امروزه وب‌سایت‌ ها دارای نقشه‌های سایت هستند که نشانی‌های وب اکثر صفحات را فهرست می‌کند، موتورهای جستجو ممکن است زمان زیادی طول بکشد تا در نهایت به این صفحات برسند. این امر به ویژه برای وب سایت های بسیار بزرگی که منابع زیادی را برای خزیدن مصرف می کنند یا سایت های تازه ایجاد شده ای که اغلب توسط Google بازدید نمی شوند، صادق است. افزودن پیوندهای داخلی به صفحات تازه منتشر شده، راه های بیشتری را برای دستیابی به آن محتوا در اختیار موتورهای جستجو قرار می دهد.

لینک دهی داخلی

سخن پایانی

موارد متعددی در  آموزش بهینه سازی وب سایت است. یکی از این موارد لینک سازی داخلی و بک لینک سازی است که تاثیر قابل توجهی در سئو دارد و همین امر باعث میشود نتیجه کاربری بالا رفته ور نرخ بازدید و ترافیک سایت ما بیشتر شود.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز