الگوریتم Helpful Content گوگل چیست و چطور روی سئو تأثیر می‌گذارد؟

نوشته شده توسط سما کتیبه

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=21992

الگوریتم Helpful Content گوگل
5/5 - (1 امتیاز)

کارشناسان سئو و تمام کسانی که وب سایتی دارند، می دانند که الگوریتم گوگل به طور مداورم در حال به روز رسانی و ارائه خدمات هرچه بهتر و بیشتر به کاربران و بازدیدکنندگان خود است و این موضوع نشان دهنده این است که رضایت و تجربه کاربری برای گوگل بسیار امر مهمی می باشد.

حال اگر وب سایتی با توجه به این به روزرسانی ها، وب سایت خود را مطابق با الگوریتم های جدید و به روز رسانی شده گوگل، آپدیت نکند به احتمال بسیار زیاد رتبه خود را از دست خواهد داد و در رتبه بندی های گوگل جایگاه خوبی را کسب نخواهد کرد.

یکی از الگوریتم های جدید گوگل که به تازگی منتشر شده است و هدف و تمرکز آن ارائه محتوای منحصر به فرد و مفید به کاربران است به طوری که محتوایی با این ویژگی ها را در بالای فهرست جستجو ببینند، الگوریتم helpful content گوگل است.

در این مقاله از دارکوب قصد داریم که شما را با الگوریتم helpful content گوگل آشنا کنیم و از نحوه تاثیر گذاری آن بر روی سئو وب سایت اطلاعات مفیدی را در اختیارتان قرار دهیم، پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

لیست مطالب

الگوریتم Helpful Content چیست؟

واقعیت این است که هدف اصلی بسیاری از وب مستران و تولید کنندگان محتوا از درج و تولید محتوا، این بوده است که بتوانند به رتبه های بسیاری خوبی در فهرست جستجوهای گوگل برسند. بسیاری از وب سایت ها بدون توجه به این که محتوای تولید شده آن ها، آیا از کیفیت کافی و لازمی برخوردار است، تنها با درج مقدار بسیار زیادی کلمات کلیدی سعی داشتند که در رتبه های خوبی از فهرست جستجوی گوگل قرار بگیرند.

البته که این موضوع پیش از ارائه الگوریتم MUM گوگل بسیار بیشتر به چشم می آمده است. در حال حاضر نیز سایت های بسیار زیادی وجود دارند که محتوای خود را به شکل بسیار افراطی و سئو محور می نویسند و توجه چندانی به نیازها و جلب رضایت کاربران خود ندارند.

از آن جایی که هدف اصلی گوگل همیشه این بوده است که بتواند بهترین و مفیدترین محتواها را در اختیار بازدیدکنندگان و کاربران خود قرار دهد الگوریتم helpful content را معرفی کرده است. به عبارتی بهتر می توانیم بگوییم که گوگل به دنبال تشویق به ایجاد محتواهایی است که واقعا مفید، آموزنده و متمرکز بر تجربه کاربری باشد. نه محتواهایی که برای به دست آوردن رتبه های بهتر در فهرست جستجو و بدون ارزش واقعی نوشته شده باشند.

به روز رسانی الگوریتم helpful content گوگل، که یکی از جدیدترین الگوریتم های ارائه شده می باشد، با هدف مقابله با چنین محتواهایی توسعه یافته است.این الگوریتم محتواهایی که کاربر پسند نباشند و فقط برای کسب رتبه و ترافیک بیشتر به هر قیمتی نوشته شده باشند، شناسایی می کند و آن ها را جریمه می کند و به محتواهای مفید و با کیفیت کمک می کند تا بتوانند رتبه های بهتری را کسب کنند.

به روز رسانی الگوریتم helpful content گوگل، یک به روزرسانی الگوریتم جستجو می باشد که اولین بار توسط شرکت گوگل د سال 2022 در ماه August راه اندازی شده است. 

چرا گوگل الگوریتم Helpful Content را معرفی کرد؟

هدف اصلی و مهمی که گوگل از راه اندازی الگوریتم Helpful Content داشته است این بوده است که باعث بهبود کیفیت فهرست نتایج جستجوهای خود شود و از این راه بتواند تجربه کاربری بهتری را برای کاربران و بازدیدکنندگان خود رقم بزند. هدف مهمی بعدی که می توانیم از ارائه این الگوریتم بگوییم این است که به مبارزه و کاهش محتواهایی می پردازد که کم کیفیت هستند و سعی می کنند که موتور های جستجوی گوگل را از طریق روش هایی مانند پر کردن کلمات کلیدی، پنهان کردن و سایر روش های غیر اصولی فریب بدهند.

به عبارتی بهتر می توان گفت که با افزایش رقابت میان کسب و کارها و وب سایت ها برای کسب رتبه های بهتر در فهرست های جستجو، نویسندگان و تولید کنندگان محتوای بسیاری وجود دارند که به جای این که محتوای ارزشمند برای کاربران خود تهیه کنند، به نگارش محتوا برای موتورهای جستجو روی می آورند.

برای نگارش این محتواها از ابزارها و روش هایی استفاده می شود که خروجی آن ها یک متن بی کیفیت و بی ارزش و کم ارزش است که هیچ کمکی به کاربر نمی کند و باعث ارائه یک تجربه کاربری نامناسب برای آن ها می شود و عدم توجه به تولید محتوای با کیفیت باعث، جریمه توسط گوگل خواهد شد.

برطبق اظهارات جان مولر، تحلیلگر ارشد کمپانی گوگل، دوره تولید محتوا برای موتورهای جستجو به پایان رسیده است. امروزه برای این که گوگل به سایت شما رتبه بدهد، باید کانتنت های منتشر شده در وب سایت شما بتوانند موجب جلب رضایت کاربران شوند.

بنابراین در طول پروسه تولید محتوا، در وهله اول باید به فکر کاربر و نحوه پاسخ به نیازهای او باشیم و سپس به کسب جایگاه بالا در میان موتورهای جستجو فکر کنیم. این موضوع یعنی محتوایی که کاربران می پسندند سریع تر رتبه خواهند گرفت. الگوریتم محتوای مفید به دنبال کانتنت هایی است که ویژگی های زیر را داشته باشند.

  • حاوی اطلاعات مفید و کاربردی باشد.
  • پاسخ جامع و کامل به سوالات کاربران ارائه دهند.
  • نویسندگان آن ها متخصص و با تجربه باشند.
  • زبان ساده و روان داشته باشد و برای همه قابل فهم باشد.

نحوه عملکرد الگوریتم Helpful Content

این الگوریتم در کنار دیگر الگوریتم های گوگل، محتواهای یک سایت را بررسی کرده و به آن امتیاز می دهد. نکته مهمی که وجود دارد این است که عملکرد این الگوریتم آن است که محتواهای موجود در یک وب سایت توسط الگوریتم مورد بررسی قرار می گیرد.

اکنون اگر گوگل یک یا چند محتوای موجود در وب سایت شما را بی ارزش و بدون کیفیت درنظر بگیرد، تمامی وب سایت را مورد جریمه قرار می دهد و جریمه در نظر گرفته شده تنها مختص آن صفحه نمی باشد و کل وب سایت را تحت تاثیر قرار می دهد.

به همین دلیل مهم ترین توصیه ای که به وب مستران و صاحبان کسب و کارها می کنیم این است که با وجود و حضور این الگوریتم لازم است که تمام محتواهای موجود در وب سایت خود را مورد بازبینی و بررسی قرار دهند که متوجه جریمه از جانب گوگل نشوند. این الگوریتم گوگل نیز مانند سایر الگوریتم ها گوگل به طور خودکار و بر پایه هوش مصنوعی عمل می کند.

به همین دلیل الگوریتم Helpful Content با بررسی وب سایت های بیشتر توانسته است هوشمندتر عمل کند و توانایی رصد، شناسایی و حتی تحلیل محتوا را نیز دارد و تا این میزان نسبت به سایر الگوریتم ها ارتقا یافته شده است. نکته ای که وجود دارد این است که در حال حاضر این الگوریتم تنها برای وب سایت هایی به زبان انگلیسی فعال است و در آینده ای بسیار نزدیک و به زودی برای سایت هایی با زبان های دیگر نیز فعال خواهد شد.

این فاصله زمانی فرصت بسیار خوبی را برای وب مستران و صاحبان کسب و کار فراهم کرده است که تا پیش از این که این الگوریتم به سایت های فارسی زبان نیز ورود کند، زمان کافی داشته باشند تا محتواهای وب سایت خود را اصلاح، به روز رسانی و بازنگری کنند.

 تفاوت الگوریتم Helpful Content با سایر الگوریتم‌های گوگل

الگوریتم Helpful Content گوگل، یکی از الگوریتم هایی است که تمرکز خود را بر روی کیفیت محتوا و همچنین تجربه کاربری و رضایت کاربران و بازدید کنندگان قرار داده است. اما نکته مهمی که وجود دارد این است که این الگوریتم به صورت فرستادن سیگنال هایی عمل می کند و از کلمه جریمه به طور مستقیم استفاده نمی کند.

البته که الگوریتم های پاندا و پنگوئن نیز در ابتدا این گونه بوده اند که از آن ها تحت عنوان جریمه و الگوریتم های اصلی یاد نمی شده است اما امروزه می بینیم که این الگوریتم ها نیز به عنوان الگوریتم هایی اصلی شناخته می شوند و در آینده ای نزدیک نیز الگوریتم Helpful Content به عنوان الگوریتمی اصلی می شود و می تواند در صورت مغایرت با معیارهایی که دارد باعث جریمه وب سایت شما شود.

الگوریتم پنگوئن به منظور مبارزه با وب سایت هایی راه اندازی شد که قصد داشتند با استفاده از روش های غیر طبیعی مانند لینک سازی اسپم رتبه های بالایی را کسب کنند و سئو سایت خود را از این روش بهبود ببخشند. الگوریتم پنگوئن جهت مبارزه با این روش سئو وب سایت به وجود آمد در صورتی که وظیفه و هدف اصلی الگویتم جدید گوگل بهبود محتوا و رضایت کاربران می باشد.

تأثیر الگوریتم Helpful Content بر سئو

الگوریتم Helpful Content گوگل یک تغییر اساسی در نحوه ارزیابی محتوا توسط این موتور جستجو ایجاد کرده است. هدف اصلی این الگوریتم تازه ارائه شده توسط شکت گوگل این است که باعث ارتقای کیفیت نتایج جستجو و ارائه بهترین تجربه کاربری به کاربران و بازدیدکنندگان از فهست جستجوهای گوگل است.

به عبارتی بهت می توان گفت که گوگل با استفاده از این الگوریتم به دنبال شناسایی، امتیاز دادن و از همه مهم تر پاداش دادن به وب سایت هایی است که محتوای اصلی، مفید و با کیفیت را به مخاطبین خود ارائه می دهند. از تاثیراتی که این الگوریتم بر سئو و بهینه سازی وب سایت می گذارد می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم.

تغییر تمرکز از کلمات کلیدی

اولین و یکی از مهم ترین تاثیراتی که الگوریتم Helpful Content گوگل بر سئو می گذارد این است که باعث تغییر تمرکز از کلمات کلیدی به محتوای با کیفیت است. در گذشته کلمات کلیدی نقش بسیار مهمی در سئو داشته اند. اما رفته رفته با معرفی الگوریتم هایی مانند Helpful Content که تمرکزشان بر روی نجربه کاربری است، تمرکز گوگل دیگر بر روی محتوای با کیفیت و مفید است.

این موضوع به این معناست که دیگر وب سایت هایی که قصد تولید محتوا با تمرکز بر روی کلمات کلیدی را دارند و توجه ای به رضایت و تجربه کاربری ندارند و تولید محتوای آن ها بی کیفیت است نمی توانند انتظار رتبه های خوبی را در فهرست جستجوهای گوگل داشته باشند و باید شیوه بازاریابی محتوا را دیگر بر مسائل مهم تر دیگری پیاده سازی کنیم.

توجه به تجربه کاربری

دومین تاثیری که الگوریتم Helpful Content گوگل بر سئو می گذارد این است که توجه به تجربه کاربری را زیاد می کند. طی سال های اخیر و با توجه به بروزرسانی هایی که گوگل در الگوریتم های خود انجام داده است به این نتیجه می رسیم که گوگل بسیار بر تجربه کاربری توجه ویژه ای دارد.

وب سایتی که طراحی ساده و کاربر پسندی را برای کاربران خود ارائه داده است و همچنین سرعت بارگذاری بالایی دارد و به راحتی می توان در طول صفحات آن بازدیدکنندگان پیمایش انجام دهند، در نتایج جستجو می تواند نتایج بسیار بهتری را به ارمغان بیاورد.

جریمه وب سایت هایی با محتوای بی کیفیت

سومین تاثیر مهمی که الگوریتم Helpful Content گوگل بر سئو وب سایت ها می گذارد این است که می تواند آن ها را متوجه جریمه کند. به این صورت که وب سایت هایی که محتوای بی کیفیت و کم ارزش در وب سایت خود بارگذاری می کنند و یا این که محتوای تولید شده آن ها گمراه کننده است با کاهش رتبه از طرف موتورهای جستجوی گوگل مواجه خواهند شد.

پاداش برای وب سایت هایی با محتوای با کیفیت

چهارمین تاثیری که الگوریتم Helpful Content گوگل بر سئو وب سایت ها می گذارد کاملا مخالف مورد قبلی می باشد. گوگل برای وب سایت هایی که برای مخاطبین و بازدیدکنندگان وب سایت های خود ارزش قائل هستند و محتوای اصلی، باکیفیت و مفیدی را تولید می کنند، در نتایج جستجو رتبه بهتری را قائل خواهد بود و ترافیک بیشتری را برای وب سایت خود دریافت خواهند کرد.

توجه به ساختار محتوا

یکی از مهم ترین تاثیراتی که الگوریتم Helpful Content گوگل بر سئو وب سایت ها می گذارد این است که باعث توجه به ساختار محتوا می شود. ساختار مناسب محتوا، مانند استفاده از عنوان ها، زیرعنوان ها و همچنین پاراگراف بندی مناسب به گوگل کمک می کند تا محتوای شما را بهتر درک کند و آن را به کاربران مرتبط نشان دهد.

ویژگی‌های محتوای مفید از دیدگاه گوگل

یکی از مهم ترین چالش هایی که احتمالا وب مستران و سئوکاران را درگیر خواهد کرد این است که گوگل چگونه محتوای مفید و غیر مفید را تشخیص خواهد داد و این که اساسا محتوای مفید از دیدگاه گوگل باید چه ویژگی هایی داشته باشد. همان طور که در این مطلب هم به آن اشاره کردیم الگوریتم Helpful Content گوگل یک الگوریتم تازه کار است و به مرور قدرتمند تر و هوشمندتر عمل خواهد کرد.

در حال حاضر این الگوریتم برای شناسایی مفید بودن یک محتوا از چندین پرسش استفاده می کند و در محتوای تولید شده به دنبال پاسخ آن پرسش ها خواهد بود که در ادامه به مهم ترین های آن ها می پردازیم.

  • آیا محتوا رونوشت و خلاصه شده محتواهای دیگر است و یا این که مطلب جدیدی را برای ارائه دارید.
  • آیا محتوای نوشته شده واقعا برای کاربران مفید است؟
  • آیا محتوای نوشته شده پاسخگوی سوالات بی جواب کاربران است؟
  • آیا محتوای شما توسط کاربران و بازدیدکنندگان وب سایت به اشتراک گذاشته می شود؟
  • ….

این ها بخشی از سوالاتی بود که گوگل برای بررسی وب سایت شما به دنبال پیدا کردن پاسخ مناسب برای آن ها خواهد بود و در صورتی که پاسخ های مناسب و مثبتی را دریافت کند احتمالا محتوای شما، جزو محتواهای مفید شناخته می شود. اما حالا به ویژگی هایی بپردازیم که از نظر گوگل، یک محتوا مفید شناخته می شود.

  • انسان محور باشد و برای موتورهای جستجو و تنها به قصد رتبه گرفتن طراحی نشده باشد.
  • برای کاربران و بازدیدکنندگان وب سایت شما کاربردی است و مطالب جدیدی را برای آموزش به آن ها دارد.
  • دست اول و آگاهی دهنده باشد و کپی و تکرار مطالبی نباشد که بارها توسط وب سایت های دیگر تکرار شده.
  • یک یا چند مشکل جدی کاربران را برطرف می کند.
  • باکیفیت و جذاب نوشته شده باشد و غلط املایی و تایپی و نگارشی نداشته باشد.

نشانه‌های محتوای غیرمفید

محتوای غیر مفید به محتوایی گفته می شود که هیچ ارزش افزوده ای را برای کاربران و بازدیدکنندگان وب سایت خود ندارد و به سادگی از روی منابع دیگران کپی شده است. این مدل از محتواها علاوه بر این که برای مخاطبین جذابیتی ندارند، بلکه باعث آسیب رساندن به اعتبار برندتان نیز خواهد شد.به طور کلی می توان گفت که محتوای غیر مفید ویژگی های زیر را دارد و توجه به این نشانه ها و ویژگی ها می تواند کمک کند تا محتوایی غیر مفید نداشته باشید.

  • استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی در محتوای متن
  • عدم توجه به هدف جستجوی کاربران
  • عدم توجه به Entity و مفهوم کلمه کلیدی
  • ارائه مضامین غیر مرتبط

چگونه محتوای وب‌سایت خود را با الگوریتم Helpful Content سازگار کنیم؟

اکنون سوال مهمی که پیش می آید این است که محتواهای وب سایت خود را از این پس چگونه باید برای الگوریتم Helpful Content گوگل بهینه و سازگار کنیم. در ادامه به نکات و ویزگی هایی می پردازیم که با کمک و استفاده از آن ها می توانید وب سایت خود را با این الگوریتم سازگار کنید.

  1. شناسایی نیازهای کاربران: پیش از این که شروع به تولید محتوا کنید لازم است که به خوبی تحقیق کنید و بدانید که کاربران شما به دنبال چه اطلاعاتی هستند.
  2. تولید محتوای با کیفیت: بهتر است که در تولید محتوای خود بر روی عمق و جامع بودن محتوای خود تمرکز کنید تا بتوانید محتوایی با کیفیت را به کاربران خود ارائه دهید.
  3. استفاده از کلمات کلیدی به طور طبیعی: موضوعی که در الگوریتم Helpful Content گوگل بسیار به آن توجه می شود این است که از استفاده بیش از حد کلمات کلیدی بپرهیزید و سعی کنید کلمات کلیدی را به طور طبیعی در متن محتوای خود قرار دهید.
  4. بهبود تجربه کاربری: سعی کنید طراحی سایتی ساده و کاربر پسند داشته باشید و اطمینان حاصل کنید محتوای مورد نظر کاربرانتان به سادگی برای آن ها قابل دسترس است.
  5. به روز بودن محتوا: لازم است که به طور مداوم محتوای خود را به روز رسانی کنید و محتواهای جدید و ترند شده را برای کاربران خود قرار دهید.

تولید محتوای مفید یکی از مهم مراحل و نحوه سئو سایت می باشد که شما را در رسیدن به موفقیت در دنیای بازاریابی دیجیتال کمک می کند. حالا لازم است که به برخی نکات در رابطه با بهینه سازی محتوا برای الگوریتم جدید گوگل بپردازیم.

شناخت دقیق مخاطبان

لازم است که برای بهینه سازی محتوا خود با توجه به الگوریتم جدید گوگل در قدم اول شناخت دقیقی از مخاطبان خود داشته باشید و به خوبی د ابطه با آن ها تحقیق کرده باشید. جنسیت، علایق، سن و تمامی مشکلات و سوالاتی که ممکن است داشته باشند را سعی کنید به خوبی بشناسید.

با ایجاد شخصیت های خریدار، می توانید محتوای خود را به گونه خاص برای مخاطبین و بازدید کنندگان وب سایت خود تولید کنید و متناسب با هر گروه خاص آن ها را هدف گذاری کنید. در اخر هم بهتر است که از ابزارهای خاصی مانند گوگل آنالیتیکس برای بررسی رفتار کاربران خود استفاده کنید.

تعیین هدف از محتوا

دومین موضوع مهمی که لازم است در رابطه با آن وقت کافی و خوبی گذاشته باشید این است که قبل از شروع به تولید محتوا، هدف خود را به خوبی مشخص کنید. یعنی این که تعیین کنید هدف شما از تولید محتوا چیست؟ آیا قصد دارید برای محصولات و خدمات خود مشتری جذب کنید و یا این که موجب افزایش وفاداری مشتریان خود بشوید. سپس محتوا را با توجه به هدفی که تعیین کردید تولید کنید.

انتخاب موضوعات جذاب

سومین موضوع مهمی که لازم است به آن توجه کنید این است که سعی کنید به دنبال موضوعاتی باشید که در حوزه کاری شما جذاب هستند و باعث شود که بازدیدکنندگان بیشتری برای مطالعه آن به وب سایت شما مراجعه کنند و بهتر است که محتوای خود را بر روی حل مشکلات و پاسخگویی به سوالات کاربران خود پیاده سازی کنید.

نکته مهمی که وجود دارد این است که لازم است در انتخاب موضوع به قدری خلاق باشید که تا محتوایی که تولید می کنید ارزش خود را باگذشت زمان از دست ندهد و به قول سئوکاران محتوایی که نوشته اید همیشه سبز باشد و برای مخاطبین جذاب باشد.

ساختار مناسب محتوا

چهارمین فاکتوری که لازم است به آن توجه کنید این است که ساختار مناسبی را برای محتوای خود در نظر بگیرید. به این صورت که عنوانی را برای محتوای خود انتخاب کنید که هم جذاب باشد و هم نشان دهنده خلاصه ای مفید از موضوع بیان شده در مطلب شما باشد.

در مقدمه مطلب خود توضیح دهید که چا لازم است مخاطب مطلب شما را مطالعه کند و چه ضرورتی برای همراهی شما دارد. سپس در بدنه اصلی محتوای خود به صورت واضح و مختصر به موضوع بپردازید و از مثال ها و تصاویر برای جذاب کردن محتوای خود استفاده کنید.

کیفیت محتوا

اصل مهم بعدی که لازم به آن توجه کنید این است که محتوای کپی شده و تکراری ننویسید و اطمینان حاصل کنید که محتوای ارائه شده و نوشته شده در وب سایت شما دقیق و صحیح باشد و از طرز بیانی استفاده کنید که برای همه قابل فهم باشد و از اصطلاحات بیش از اندازه تخصصی در تولید محتوای خود بپرهیزید.

بهینه سازی برای موتورهای جستجو

لازم است که به بهینه سازی محتوا برای گوگل نیز بپردازید به این صورت که از کلمات کلیدی مرتبط با موضوع محتوا استفاده کنید. عنوان و توصیحات متا را بهینه سازی کنید و از آدرس های کوتاه و توصیفی استفاده کنید و حتما به سایر صفحات وب سایت خود و وب سایت های دیگر لینک دهی انجام دهید. توجه به لینک سازی داخلی و خارجی موضوع بسیار مهمی می باشد.

نقش تجربه کاربری (UX) در الگوریتم Helpful Content

الگوریتم Helpful Content گوگل یکی از اساسی ترین الگوریتم هایی است که مستقیما بر روی تجربه کاربری وب سایت شما تاثیر گذار است. به این صورت که الگوریتم Helpful Content توسط شرکت گوگل ارائه شد برای آن که وب سایت ها را مجبور کند تا اجربه کاربری بهتری را برای بازدیدکنندگان وب سایت خود رقم بزنند.

الگوریتم ها و سیاست کاری گوگل امروزه بسیار بر روی تجربه کاربری حساس است و از این پس می توانیم شاهد این باشیم که وب سایت هایی که برای بازدید کنندگان خود ارزش قائل هستند و به دنبال این هستند که کاربران به راحتی در فضای وب سایت آن ها پیمایش کنند و محتواهای آن ها را مطالعه کنند از نظر الگوریتم و موتورهای جستجوی گوگل امتیاز و رتبه خوبی را لازم است دریافت کنند.

استراتژی‌های تولید محتوای مفید

ایجاد محتوای مفید شاید در نگاه اول کار بسیار ساده ای باشد و هر تولید کننده محتوایی تصور کند که می تواند از پس این موضوع بربیاید، اما در واقع تولید محتوای مفید نیازمند یک رویکرد متفکرانه و استراتژی هایی برای تولید است. در ادامه به توصیح بهترین روش های ارائه شده و استراتژی هایی که توسط گوگل معرفی شده است می کنیم.

تحقیق کلمات کلیدی بر اساس نیت کاربر

یکی از مهم ترین تقسیم بندی های کلمات کلیدی در سئو، دسته بندی و تفکیک آن ها براساس قصد و نیت کاربران از جستجو می باشد. معیار این نوع از تقسیم بندی ها در درجه اول کاربران و در درجه دوم نیت آن ها از جستجو می باشد. همان طور که می دانید کاربران با اهداف مختلفی شروع به جستجو در گوگل می کنند.

همه کاربران زمانی که وارد گوگل می شوند سه هدف را از جستجوی خود دنبال می کنند که این اهداف در قالب سه کوئری جستجو با عنوان، User Intent و یا نیت کاربران نمایان می شود. برای تولید محتوای مفید لازم است که جستجوی کلمات کلیدی خود را براساس نیت و قصد کاربران خود استخراج کنید تا قدم اول را در تولید محتوای مفید برداشته باشید.

استفاده از منابع معتبر و مستند

همان طور که به آن اشاره کردیم برای این که بتوانید محتوای مفیدی را تولید کنید لازم است که در محتوای خود از مطالبی استفاده کنید که معتبر باشند چراکه این موضوع باعث می شود که اعتبار وب سایت شما نیز در نظر کاربران و بازدیدکنندگان وب سایت شما افزایش یابد.

از طرفی دیگر زمانی که محتوای خود را براساس منابع معتبر و مستند در وب سایت خود تولید کنید باعث می شود که کاربران برای هر موضوع و مشکلی که دارند در فهرست جستجوهای گوگل به دنبال مطالب وب سایت شما باشند چرا که این باور در ذهن آن ها نقش بسته است که محتوای شما معتبر و مستند می باشد.

 ایجاد محتوای چندرسانه‌ای (تصاویر، ویدئوها)

واقعیت این است که کاربران از محتواهای خشک و خالی لذتی نمی برند، هرچقدر محتوای شما مفید و جدید هم باشد اگر فاقد عکس و یا ویدئویی باشد کاربران شما را راضی نخواهد کرد. استفاده از محتواهای چند رسانه ای مانند تصاویر و ویدئو ها می تواند باعث یک تجربه کاربری مثبت شود و شور و شوق کاربران را تحریک کند.

از طرفی دیگر استفاده از ویدئوها و تصاویر از چشم موتورهای جستجو و خزنده های گوگل نیز پنهان نمی ماند، به همین دلیل بهتر است که حتما در محتواهای خود از تصاویر و ویدئوهای مرتبط استفاده کنید. اما نکته مهمی که وجود دارد این است که لازم است از تصاویر و ویدئوهایی استفاده کنید که برای سئو بهینه سازی شده باشند.

ویدئوها نباید به طور مستقیم در وب سایت شما بارگذاری شده باشند و مهم است که بدانید وب سایت های وردپرسی برای ارائه فیلم بهینه سازی نشده اند و توصیه ما به شما این است که بهتر است فیلم های خود را در آپارات و یوتیوب بارگذاری کنید. استفاده از محتوای چند رسانه ای و ایجاد آن در صفحات وب سایت شما باعث می شود که تعامل خود را با کاربران افزایش دهید.

در مرحله بعدی موجب بهبود سئو و افزایش ترخ کلیک و همچنین تقویت پیام محتوایی شما می شود و این موضوع خود چون تاثیر مستقیمی را بر تجربه کاربری و همچنین بهبود محتوای شما دارد باعث می شود که به عنوان یکی از فاکتورهای مهم در الگوریتم Helpful Content گوگل باشد.

چالش‌های پیش‌روی سئوکاران با الگوریتم Helpful Content

الگوریتم Helpful Content اگرچه جرو الگوریتم هایی است که به شدت بر روی تجربه کاربری تمرکز کرده است و باعث می شود که شما بتوانید وب سایت بهتری را برای ارائه به کاربران خود داشته باشید اما در این میان چالش هایی را نیز برای سئوکاران به همراه خواهد داشت که لازم است برای حل آن ها آمادگی کامل را داشته باشند.

اولین چالشی که سئوکاران به احتمال بسیار زیاد درگیر آن خواهند شد این است که حضور حتی یک محتوای ضعیف در صفحه وب سایت آن ها، تاثیرات بسیار مخربی را بر روی سئو وب سایت خواهد گذاشت. چرا که این الگوریتم جدید کل صفحات موجود در وب سایت شما را بررسی خواهد کرد.

پس از این که تمام صفحات وب سایت را مورد بررسی قرار داد، حتی اگر یک محتوا از وب سایت شما بی کیفیت و بدون ارزش باشد، گوگل تمام وب سایت شما را متوجه جریمه خواهد کرد و رتبه صفحه اصلی وب سایت شما تنزل خواهد داشت و نه فقط محتوای بی کیفیت.

این موضوع یکی از چالش های اساسی است که سئوکاران را درگیر خواهد کرد، چرا که باید به بررسی تمام محتوای وب سایت بپردازند و محتواهای بی کیفیت را حذف و یا آن ها را به روزرسانی کنند و در غیر این صورت باید متوجه جریمه از جانب گوگل باشند.

چالش بعدی که کارشناسان سئو به طور حتم دچار آن خواهند شد این است که باید توجه ویژه ای را به رضایت کاربران خود داشته باشند، در بعضی موارد حتی لازم است برای تجربه کاربری بهتر طراحی وب سایت خود را مجدد انجام دهند چرا که ممکن است  وبسایت به اندازه کافی ساده و جذاب برای کاربران طراحی نشده باشد و یا این که دم توجه به بهینه سازی طراحی سایت باعث شود تجربه کاربری خوبی را رقم نزند.

به همین دلیل با حضور این الگوریتم وب سایت ها لازم است که بیش از قبل به تجربه کاربری و همه مواردی که موجب بهبود آن می شود توجه کنند از تولید محتوا گرفته تا توجه به رعایت اصول در طراحی وب سایت ها که عدم توجه به آن ها باعث چالش های سختی برای سئوکاران خواهد شد.

پرسش‌های متداول درباره الگوریتم Helpful Content

اکنون نوبت به این رسیده است که به متداول ترین پرسش ها، پاسخ دهیم.

 آیا این الگوریتم بر تمام زبان‌ها تأثیر دارد؟بله، به‌طور کلی الگوریتم‌های گوگل بر روی همه زبان‌ها و از جمله فارسی تاثیرگذار هستند. گوگل تلاش می‌کند تا نتایج جستجو را برای همه کاربران خود بهبود بخشد و الگوریتم Helpful Content نیز از این قاعده مستثنی نیست.

 چگونه می‌توان تأثیر الگوریتم را بر وب‌سایت خود ارزیابی کرد؟ با استفاده از ابزارهای موجود برای سنجش محتوا و سئو می توانید تاثیر الگوریتم را بر وب سایت خود ارزیابی کنید.

آیا استفاده از هوش مصنوعی در تولید محتوا با این الگوریتم سازگار است؟ هوش مصنوعی و ابزارهای آن برای تولید محتوا بسیار برای پیدا کردن موضوعات جدید و یونیک مفید می باشد اما واقعیت این است که این ابزارها تنها به عنوان دستیارانی برای تولید کننده های محتوا هستند و سپردن محتوا از صفر تا صد به این ابزارها با الگوریتم جدید گوگل سازگار نخواهد بود.

نتیجه‌گیری

الگوریتم Helpful Content گوگل، در آن دسته از الگوریتم هایی قرار می گیرد که تمرکز خود را بر روی تجربه کاربری گذاشته است و اگر صاحبان وب سایت به دنبال تاثیر این الگوریتم بر صفحه وب سایت خود هستند لازم است که به دنبال تجربه خوب برای کاربران باشند چرا که این موضوع بسیار بر سئو وب سایت تاثیر گذار خواهد بود.

از طرفی دیگر با حضور این الگوریتم دیگر شاهد کیفیت در محتواهای وب سایت خواهیم بود و این گونه کیفیت بهتری را در وب سایت ها خواهیم دید. تولید کنندگان محتوا و کارشناسان سئو لازم است که به دنبال محتوایی مفید و با کیفیت باشند که باعث شود مخاطبین و بازدیدکنندگان نهایت رضایت را از حضور در وب سایت آن ها داشته باشند و این گونه سئو وب سایت خود را به بهترین شکل ممکن بهبود ببخشند.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز