در صورتی که قصد ساخت وب سایت را دارید و قصد دارید این کار را بدون صرف هزینه و یا با ارزانترین حالت ممکن انجام دهید، در این مقاله روش های طراحی وب سایت رایگان و همچنین ارزانترین روش ها را برای شما لیست نموده ام. قبل از هر موردی دقت نمایید که در صورتی که قصد دارید سایت با آدرس دامنه شما بالا بیاید و سایت شما تحت آدرس وب سایت دیگری نباشد، حتما می بایست هزینه ثبت دامنه را پرداخت نمایید. برای رویت قیمت ها و هزینه های طراحی وب سایت کلیک نمایید. البته این سایت ها به شما امکان ساخت و راه اندازی فضایی در وب را می دهند و البته معمولا فضای از صفحه وب سایت شما را به عنوان فضای تبلیغات خودشان در نظر می گیرند. در صورتی که با وجود تبلیغات در سایت خود مشکلی نداشته باشید می توانید از این روش ها استفاده نمایید.
سایر مقالاتی که ممکن است علاقه مند باشید
- طراحی سایت با قیمت ارزان
- ارزانترین روش های طراحی وب سایت
- طراحی وب سایت سئو با قیمت ارزان
- طراحی وب فوری و ارزان
- طراحی سایت ارزان و حرفه ای
- خرید سایت آماده و ارزان
- سایت ساز رایگان
- ساخت سایت رایگان و مقایسه آن با غیر رایگان
- آموزش ساخت وب سایت به صورت رایگان
- سایت ساز و امکان طراحی سایت رایگان
در بخش پایین به شما سه روش راه اندازی وب سایت رایگان را بیان می نمایم:
ساخت وبلاگ
وبلاگ ها یکی از رایج ترین راه ها برای ساخت فضایی در وب به صورت رایگان می باشند و به شما این امکان را می دهند که تحت آدرس وبلاگ برای خود فضایی داشته باشید و آن را مدیریت نمایید. در حقیقت وبلاگ شما به عنوان ساب دامنه آدرس اصلی بلاگ قرار می گیرد و می توانید وبلاگ خود را از طریق کنترل پانل وب سایت مدیریت نمایید. دقت داشته باشید در صورت نیاز می توانید دامنه مورد نظر خود را با پرداخت هزینه ثبت نموده و از آن پس وبلاگ خود را به آدرس دامنه خود مشاهده خواهید نمود. بلاگ ها معمولا در صفحات شما تبلیغات خود را قرار می دهند که قادر به حذف آن نخواهید بود.
سایت های ساخت وبلاگ رایگان بسیاری در کشور عزیزمان ایران وجود دارند که در بخش زیر برخی از آنها را برای شما لیست می نمایم.
برای ساخت وبلاگ در هر یک از این سایت ها کافی است وارد وب سایت شده و در سایت عضو شوید و آدرس مورد نظر خود را انتخاب نموده و تحت آن آدرس فعالیت نمایید. برای ورود به کنترل پانل مدیریت وبلاگ خود می بایست از سایت اصلی وارد شوید.
سایت سازهای آنلاین رایگان
سایت سازهای آنلاین رایگان بسیاری وجود دارند که با استفاده از آنها می توانید به سرعت سایت خود را راه اندازی نمایید. برای ساخت سایت خود کافی است قالب مورد نظر خود را انتخاب نموده و سپس اطلاعات سایت را وارد نمایید. سایت سازهای رایگان فارسی بسیاری وجود دارند که می توانید از آن ها استفاده نمایید. چند مورد از این سایت سازها:
توجه داشته باشید در صورتی که قصد دارید سایت فقط با آدرس دامنه شما بالا بیاید لازم است هزینه ثبت دامنه را به صورت جداگانه پرداخت نمایید. سایت سازها در سایت شما تبلیغات خود را قرار می دهند که در صورتی که نیاز به حذف آن را داشته باشید می بایست هزینه لازم پرداخت نمایید.
استفاده از سیستم های مدیریت محتوای رایگان
سیستم های مدیریت محتوای رایگانی به مانند جوملا و وردپرس وجود دارند که با استفاده از آنها می توانید به راحتی سایت خود را راه اندازی نمایید و دیگر تبلیغات سایت های دیگر در سایت شما قرار نخواهد گرفت. البته در این روش طراحی وب سایت رایگان می بایست علاوه بر هزینه ثبت دامنه، هزینه هاستینگ را که در حدود 60 هزار تومان می باشد پرداخت نمایید. در این روش کافی است هاستی خریداری نمایید که در کنترل پانل خود نصب کننده جوملا و یا وردپرس را داشته باشد و برای نصب هر یک از این سیستم های مدیریت محتوا کافی است ویزارد مربوط به هر یک را از کنترل پانل اجرا نمایید. در صورتی که از هر یک از سیستم های مدیریت محتوای جوملا و یا وردپرس استفاده می نمایید مطالب آموزشی آنها در اینترنت فراوانند و می توانید نحوه کار با هر یک را در اینترنت آموزش ببینید. البته نحوه استفاده از این سیستم ها نیز به مانند بلاگ ها می باشد. در صورتی که قصد استفاده از این روش را دارید می توانید به سایت رسمی هاست دارکوب مراجعه نموده و سفارش هاست خود را ثبت نمایید.
در پایان
روش های ذکر شده در بالا را به هیچ عنوان به شرکت ها و اشخاصی که قصد حضور قوی در وب داشته توصیه نمی نماییم و پیشنهاد می کنیم برای آنکه از وقت و زمان خود نهایت نتیجه را بگیرید حتما با کارشناسان طراحی وب مشاوره نمایید. روش های بالا برای شروع کار در محیط وب و تجربه حضور در اینترنت مناسب می باشند و به محض آنکه قصد کسب و کار را در محیط وب داشته باشید می بایست سایت خود را زیر نظر افراد با سابقه طراحی نمایید.