تغییر قالب وب سایت و تاثیر آن بر سئو

نوشته شده توسط سما کتیبه

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=475

5/5 - (3 امتیاز)

ساخت وب سایت با کمک CMS ها کمک بزرگی در توسعه وب است. با CMS هایی مانند وردپرس، جوملا و غیره دیگر نیازی به این نیست برنامه نویس قسمت های تکراری و مشترک هر وب سایت را از نو بسازد. البته CMS ها همیشه بهترین گزینه برای ساخت وب سایت نیستند. گاهی لازم است ما به سراغ تکنولوژی هایی مانند لاراول برویم تا وب سایتی اختصاصی تر توسعه دهیم که احتمالا با یک CMS نمی توانیم به حداکثر بهره وری آن برسیم.

زمانی که ما از CMS استفاده نمی کنیم، تکلیف روشن است. باید تمام قسمت های وب سایت با کمک یکی یا چند تکنولوژی وب و دیتابیس ها توسعه داده شود. این شامل قالب یا Theme وب سایت نیز می شود. اما در CMS مسئله قدری متفاوت است. ما در توسعه وب سایت با CMS می توانیم از قالب های آماده استفاده کنیم یا یک قالب را از نو توسعه دهیم. البته ما در شرکت طراحی سایت و سئو دارکوب هیچگاه از قالب آماده استفاده نمی کنیم، چون قالب های آماده مسائل و محدودیت های خود را دارند و در برخی موارد می توانند مشکل ساز شوند.

وب سایت شما از هر نوع که باشد فرقی نمی کند. شاید روزی تصمیم بگیرید که قالب آن را  و یا حتی به فکر تغییر سیستم مدیریت محتوا خود بیوفتید. قالب بجز زیبایی، از نظر کارایی (کاربر پسند بودن) و سازگاری با موتورهای جستجو  نیز بسیار اهمیت دارد.

بنابراین ما نباید تنها به ظاهر وب سایت توجه کنیم، باید کاربر پسند بودن آن را به آزمایش بگذاریم. آیا کاربر به راحتی می تواند به آنچه که می خواهد در وب سایت دسترسی پیدا کند؟ آیا کاربر به درستی در مسیر سفر وب سایت، یعنی آشنایی با برند و محصول تا در نهایت خرید و مراحل پس از فروش قرار می گیرد؟ یا کاربران زیادی بدون اینکه این مسیر را کامل کنند وب سایت را ترک می نمایند؟

اهمیت بهینه سازی قالب سایت

یک وب سایت علاوه بر کاربران باید برای موتورهای جستجو نیز مطلوب باشد. موتورهای جستجو وب سایت ها را از طریق هوش مصنوعی و ربات های برنامه نویسی شده بازدید و درک می کنند. اما بازدید های ربات ها با درک آن ها از وب سایت با یک کاربر انسانی کاملا متفاوت است.

ربات ها برای درک یک وب سایت بجای خواندن صفحات با چشم، به کد های صفحه مراجعه می کنند. این کدها علاوه بر محتوا حاوی اطلاعاتی درباره شیوه نمایش صفحه به کاربر انسانی هستند. بنابراین یک صفحه وب باید به گونه ایی توسعه داده شود که شیوه ارائه انسانی آن با شیوه ارائه برای ربات ها به یکدیگر تاثیر منفی نگذارند. برای مثال یک صفحه وب سایت می تواند از نظر انسانی به خوبی قابل بازدید و درک باشد اما شیوه کدنویسی آن بر خلاف منطق قابل فهم از سوی موتورهای جستجو باشد.

بطور کلی بهتر است همه چیز را متعادل پیش ببرید، هدف و وظیفه اصلی قالب وب سایت این است که، ظاهر وب سایت شما را زیبا نشان دهد و زمانی که کاربر وارد صفحه وب سایت شما میشود مجذوب آن شود، اینکه قالب یک وب سایت بهینه باشد و برای موتورهای جستجو طراحی شده باشد واقعیت این است که یک مزیت جانبی است و جزو وظایف اصلی قالب وب سایت نمی باشد، اما امروزه همین مزیت جانبی به قدری پر اهمیت شده است که دیگر قابل چشم پوشی نیست و باید جزو الویت ها قرار گیرد.

از مزایای سئو بودن قالب وب سایت میتوان به این مورد اشاره کرد که تاثیر مستقیمی بر کاهش و یا افزایش ترافیک سایت دارد و همانطور که میدانید ترافیک سایت رابطه مستقیم با میزان فروش و درآمد یک وب سایت دارد، از دیگر مزایای سئو بودن قالب یک وب سایت میتوان به بهینه بودن محتوا برای موتورهای جستجو اشاره کرد و محتوا یکی از مهم ترین رکن ها در رتبه بندی گوگل به حساب میاید.

قالبی که سئو شده باشد این قابلیت را دارد که محتوا را به بهترین شکل و با بیشترین سرعت بارگذاری کند به زبان ساده تر کدهای موجود در سورس و قالب همان راهی است که موتورهای جستجو بوسیله آن میتوانند به درکی از محتوای شما برسند، حالا اگر قالب یک وب سایت ناواضح و دچار پیچ و خمیدگی باشد درک آن توسط موتورهای جستجو سخت تر خواهد بود و از طرفی هرچه این مسیر مستقیم تر باشد درک آن توسط موتورهای جستجو راحت تر است.

بهتر است بدانید درصورتیکه قالب وب سایت شما سئو نباشد درک آن توسط موتورهای جستجو سخت خواهد بود و به همین دلیل هرچقدر هم تولید محتوای عالی و با کیفیتی انجام داده باشید باز هم رتبه و جایگاه خوبی را به دست نخواهید آورد و باید بدانید در طراحی قالب وب سایت این نکته قابل اهمیت است.

در این مقاله از دارکوب ما بیشتر به تاثیر قالب بر سئو می پردازیم. در نهایت شما یا کارشناس سئوی وب سایت شما باید با بررسی قالب وب سایت و استاندارد های سئوی پیاده سازی شده در آن درباره تغییر قالب وب سایت تصمیم بگیرید.

 برخی از ویژگی های یک قالب وب سایت سئو شده

همانطور که در قسمت های بالا گفتیم زیبایی و امکانات خاصی که قالب یک وب سایت دارد به تنهایی کافی نیست و اگر قالب مد نظر شما استانداردهای لازم را برای بهینه سازی سایت نداشته باشد عملا به ضرر وب سایت شماست، چرا که درصورت بهینه نبودن قالب وب سایت اثرات منفی میتواند بر روی جذب ترافیک بیشتر و در نتیجه افزایش مشتری و فروش شما داشته باشد، به همین دلیل قصد داریم که برخی از ویژگی های یک قالب سئو شده را برای شما شرح دهیم تا بدانید قالبی که در جهت بهبود سئو وب سایت شماست چه ویژگی هایی باید داشته باشد.

1. موبایل فرندلی و واکنش گرا بودن

یکی از موارد مهمی که در تهیه قالب وب سایت باید به آن توجه کنید این است که قالب مدنظرتان واکنش گرا باشد، واکنش گرایی در واقع یعنی اینکه در همه نوع گوشی های هوشمند، لب تاپ و تبلت به خوبی بارگیری شود، البته این نکته را توجه کنید که قابلیت بارگیری بر روی گوشی های هوشمند بسیار مهم تر است چرا که امروزه تعداد زیادی از کاربران برای خرید های اینترنتی خود از گوشی های هوشمند استفاده میکنند.

در بررسی وب سایت به این نتیجه رسیده اند که در صورتی که قالبی واکنش گرا نباشد به احتمال زیاد حدود 50 درصد از ترافیک وب سایت را از دست خواهید داد این امر بخصوص برای سایت های فروشگاهی بسیار پر اهمیت است چرا که باعث از دست دادن مشتری میشود؛ قابلیت واکنش گرا و فرندلی بودن توسط کدهای مربوط به CSS قابل اجرا میباشد، درست است که این امر باعث افزایش کد نویسی میشود اما این نکته را بخاطر داشته باشید که کدهای مربوط به CSS عمدتا حجم بسیاری ندارند و امر فرندلی بودن وب سایت کاملا به افزایش کد نویسی میارزد چرا که بسیار در افزایش ترافیک وب سایت شما موثر است.

بطور کلی از آنجایی که تعداد کاربران موبایل وب سایت از کاربران دسکتاپ روز به روز بیشتر می شود، هر وب سایتی باید در طراحی قالب سازگاری لازم را با انواع دستگاه ها با اندازه صفحات متفاوت را داشته باشد. برای سرویس دهی به کاربران موبایلی وب سایت سه راه وجود دارد: یکی تهیه نسخه موبایلی وب سایت، تهیه app و دیگری استفاده از طراحی Responsive یا واکنش گرا. گوگل نیز به صاحبان وب سایت ها استفاده از طراحی واکنش گرا را پیشنهاد می دهد. این راه حل بسیار ساده تر و کم هزینه تر از سایر گزینه ها است. با یک قالب واکنش گرا صفحه وب سایت به اندازه صفحه نمایشگر کاربر تغییر اندازه می دهد و المان های صفحه را نیز متناسب می سازد. خوب این چه ربطی به سئو دارد؟ گوگل حواسش به سازگاری وب سایت شما با دستگاه های موبایل است در صورتی که عدم سازگاری آن را به کاربران موبایل پیشنهاد نمی دهد و حتی اگر کاربری با موبایل وارد وب سایت شما شود از آن بهره کافی را نخواهد برد. در هر صورت شما ترافیک و بازدهی وب سایت را از جهت کاربران موبایل از دست می دهید. شما می توانید با تهیه یک قالب واکنش گرا این مسئله را به راحتی حل نمایید.

2. بهینه بودن حجم صفحات و سرعت وب سایت

تصور کنید شما بعنوان یک کاربر برای خرید صفحه یک وب سایتی را باز میکنید و پس گذشتن زمانی بیشتر از 4 ثانیه وب سایت به درستی بارگیری نمیشود، این حس ناخوشایند و انتظار باعث میشود از دیدن ادامه مطالب موجود در سایت و یا حتی خرید کردن از آن منصرف شوید، به همین دلیل سرعتی که وب سایت بارگذاری میشود اگر کند باشد باعث نارضایتی کاربر میشود و حتی شاید مشتریان مستقیما از شما بخواهند به دنبال رفع مشکلات سایت خود باشید.

در یک قالب وب سایت سئو شده کد ها و المان های بالا صفحه که شامل منو و خدمات و … میشود باید زودتر از موارد پایین صفحه بارگیری شود در غیر اینصورت باعث کاهش سرعت بارگیری خواهد شد و بارگذاری المان ها به ترتیب امر مهمی در سرعت وب سایت خواهد بود. همچنین گاهی پیش میاید که در هنگام باز کردن یک وب سایت ابتدا حروف و سپس سایر موارد مربوط در وب سایت مانند لگو و تصاویر بارگذاری شود و یا حتی موارد گفته شده به درستی در جای خود قرار نگیرند این امر نیز باعث کاهش سرعت وب سایت و رضایت کاربر خواهد بود.

3. کدنویسی بهینه و استاندارد

یکی دیگر از مشخصه های قالب وب سایت سئو شده این است که کدنویسی های مربوط به HTML  بهینه باشند، چرا که این کدها دقیقا همان چیزی هستند که موتورهای جستجو در هنگام مواجه با وب سایت شما با آن رو به رو میشوند، به همین دلیل کدهای مربوط باید برای هضم و پردازش توسط موتورهای جستجو آسان شده باشند.

چرا قالب وب سایت بر روی سئو تاثیر می گذارد؟

قالب وب سایت ارائه دهنده محتوای صفحات برای بازدید کنندگان و موتورهای جستجو است. از منظر کاربر اگر وب سایتی نتواند به خوبی با بازدید کننده ارتباط برقرار کند و مسیر سفر وی را در آن تا پایان مرحله خرید و پس از آن را هموار نماید، می تواند باعث نارضایتی کاربر و ترک وب سایت توسط وی شده و در نتیجه با افزایش نرخ پرش (Bounce Rate) بر روی سئوی وب سایت تاثیر بگذارد. برای مثال اگر وب سایتی بخاطر استفاده از یک قالب سنگین و بهینه نشده سرعت بارگذاری وب  سایت را افزایش دهد، می تواند موجب نارضایتی و ترک وب سایت توسط کاربر شود.

از منظر موتورهای جستجو نیز وب سایتی که استاندارد های سئو را در قالب خود رعایت نکرده است ممکن است به دلایل مختلف مورد بی توجهی موتورهای جستجو قرار گیرد. هرچه کدهای وب سایت برای موتورهای جستجو قابل درک تر باشد، صفحات و محتوای بیشتری از سایت توسط موتورهای جستجو فهرست و رتبه بندی می گردد که این باعث افزایش رتبه و بهبود سئو وب سایت می شود.

در ادامه حالاتی را که در هر قالب وب سایت می تواند بر روی سئو تاثیر بگذارد بررسی می کنیم.

تاثیر شلوغی قالب بر سئو

شما در ارائه محتوا به بازدید کننده باید یک تعادل برقرار کنید. زمانی اطلاعات زیادی آن هم ها پشت سر هم و بدون سازماندهی مناسب در یک صفحه قرار می دهید، با این کار به سادگی بازدید کننده از وب سایت شما خسته و فراری می شود. زمان صرف شده در وب سایت توسط کاربر و نرخ ترک وب سایت از پارامتر های سئو می باشد.

بنابراین در قالب شما، باید محتوا به شکل خوانا و کاربر پسندی ارائه گردد. امکاناتی که CMS ها و HTML به شما می دهند، همان تگ هایی هستند که ساختار یک صفحه را سازمان می دهند. استفاده صحیح از کد های می تواند بر خوانایی صفحه تاثیر گذار باشد. برای مثال: تگ های H1-H6 می توانند طبقاتی از عنوان را ارائه دهند که بازدید کننده با یک نگاه به بخش های مختلف ارائه شده محتوا پی برده به خواندن ادامه می دهد. این خوانایی یکی از مهم ترین پارامتر ها برای باقی ماندن کاربر در وب سایت است که علاوه بر این مطلب مطالب دیگری را از وب سایت شما بخواند چون اطلاعات وب سایت شما به طور مفید و جذابی به وی ارائه شده است. از سوی دیگر اگر در وب سایت خود از تبلیغات استفاده می کنید زیاد بودن آن ها می تواند موجب نارضایتی کاربران شود. و این نیز به کاربرد و سئوی وب سایت آسیب وارد می کند.

اما اگر موتور جستجو از وب سایت شما بازدید کند چطور؟ از آنجایی که ربات های موتورهای جستجو با کدهای وب سایت شما سر رو کار دارند، اگر در قالب وب سایت شما استاندارد ها رعایت نشده باشند، احتمالا ربات ها از محتوای وب سایت شما آگاهی نخواهند یافت و به سئو آسیب وارد می شود. یکی از نکاتی مهم این است که در کد نویسی صفحه و ارائه آن نظم رعایت شود. توجه داشته باشید که ترتیب کدها می تواند با ترتیب المان ها و محتوایی که در صفحات وب ارائه می شوند متفاوت باشد. اگر محتوای کم اهمیت زیادی پیش محتوای اصلی قرار گیرد و ترتیب منطقی در آن رعایت نشود، ممکن است موتورهای جستجو محتوای اصلی را نیافته یا به آن توجه کمی داشته باشند. علاوه بر این اگر در قالب وب سایت برای ارائه محتوا از کدهای جاوا اسکریپت استفاده شده باشد. ممکن است محتوا در میان کدهای جاوا اسکریپت قرار گرفته شده باشد که این نیز می تواند مانعی برای درک موتورهای جستجو از محتوای وب سایت شما شود.

در واقع هر نوع طراحی قالب باید علاوه بر توجه به رضایت بازدید کننده باید برای موتورهای جستجو نیز مطلوب باشد. کاربران نیازی به درک منطق کدهای استفاده شده در صفحه وب ندارند، اما ربات های موتورهای جستجو برای خواندن صفحه و فهرست و رتبه بندی کردن آن نیازی شدیدی به درک کد های آن دارند.

 تاثیرات تغییر قالب سایت بر سئو و ماهیت وب سایت

این روزها هیچ کس حوصله و صبر گذشته را ندارد. همه انتظار دارند که با یک کلیک به آن چیز که می خواهند برسند. تحقیقات نشان می دهد که اگر بیش از 7 ثانیه بارگذاری وب سایت طول بکشد احتمال ترک وب سایت توسط کاربر به شدت افزایش می یابد. نه تنها با ترک کاربر وب سایت شما بازدهی کمتری خواهد داشت بلکه موتورهای جستجو سرعت پایین سایت و این رفتار کاربران را تشخیص داده و سئوی وب سایت تاثیر منفی می گذارد.

قالب هایی که برای سئو مناسب نیستند اغلب حجم زیادی دارند و کدهای آن ها برای سئو بهینه نشده اند. تصاویر پیش زمینه سنگین، کد های فشرده نشده قالب، استفاده زیاد از فایل های فلش و غیره همه می توانند بر سرعت وب سایت تاثیر منفی بگذارند. اگر قالب وب سایت شما این گونه است بهتر است که فکری به حال آن کنید و طراحی آن را تا جای ممکن با سئو سازگار نمایید. همچنین شما می توانید از ابزار تست سرعت گوگل برای مناسب بودن سرعت آن بهره ببرید، در ادامه به چند تاثیر تغییر قالب خواهیم پرداخت تا بدانید چه تغییرات مستقیمی بر وب سایت شما خواهد گذاشت.

بهبود طراحی و تجربه کاربری

زمانی که شما قالب وب سایت خود را تغییر دهید و قالبی استفاده کنید که بهینه شده باشد برای موتورهای جستجو به طبع باعث بهبود تجربه کاربری میشود و این بهبود یکی از مهم ترین عوانلی خواهد شد که هم موجب افزایش فروش میشود و هم باعث میشود ترافیک طبیعی وب سایت شما افزایش پیدا کند.

اما نکته قابل اهمیت این است که زمانی که قالب وب سایت خود را تغییر دهید ممکن است مشتریان و کاربران قدیمی شما تا مدتی در هنگام استفاده از وب سایت سردرگم شوند تا زمانی که با تغییرات جدید آشنا شوند و بتوانند ارتباط لازم را با وب سایت شما بگیرند، بهتر است بدانید که این یک موضوع ذهنی است که در فکر کاربر گنجانده شده است و شما بعنوان صاحب یک وب سایت برای این موضوع نمیتوانید تدابیری را از قبل بیاندیشید اما بهتر است بدانید که ضرر تجربه کاربری بد به مراتب از این موضوع بیشتر خواهد بود.

پیشنهادی که برای حل این مشکل به شما داریم این است که قبل تغییر قالب وب سایت خود امکانات آن را بخوبی بشناسید و از پیش به کاربران خود در رابطه با طراحی سایت جدید آموزش دهید تا هنگام تغییر قالب دچار سردرگمی نشوند.

کاهش یا افزایش سرعت بارگذاری

هنگام راه اندازی قالب وب سایت بهتر است بدانید که هرچه از اسکریپت ها و امکانات بیشتری استفاده کرده باشید سرعت بارگذاری شما کمتر خواهد بود به عبارت بهتر در اینجور مواقع وب سایت شما با سرعت کندتری بارگذاری میشود و پشتیبانی سایت شما بسیار ضعیف عمل خواهد کرد، بهتر است برای حل این مشکل خود را درگیر نصب افزونه های فراوان نکنید و وب سایت خود را متکی بر امکانات قالب قرار دهید،درصورتیکه لازم بود موارد تخصصی تری به وب سایت خود اضافه کنید بصورت دستی و بهینه آنها را اضافه کنید؛ در صورتیکه قالب وب سایت شما نیازمند ابزارهای جانبی باشد، میتواند باعث کاهش سرعت وب سایت شود.

تغییر در داده های ساختار یافته

الگوریتم گوگل به این صورت است که از داده های ساختار یافته برای درک بهتر محتوای تولید شده استفاده میکند، تم های مختلف برای پیکربندی اسکیما مجهز به تنظیمات و کدهای مخصوص به خود هستند، به همین دلیل هرگونه بروز رسانی وب سایت بر ماهیت آنها تاثیر گذار خواهد بود، اگر هم اکنون برای وب سایت خود از قالبی استفاده میکنید که مقالات وب سایت شما را با با طرحواره مناسب نشانه گذاری کرده است، راه اندازی یک تم جدید که در دیتا گذاری اسکیما از روش متفاوت استفاده میکند و یا اصلا بطور کلی از آن پشتیبانی نمیکند، باعث بوجود آمدن مشکلاتی در وب سایت میشود.

شاید سوالی که برای شما پیش بیاید این است که آیا اسکیما باعث رتبه گذاری در الگوریتم گوگل است؟ باید بگویم که خیر خود اسکیما به تنهایی در رنبه گذاری تاثیری ندارد اما بهتر است بدانید که مانند قطعاتی از یک پازل عمل میکند که در صورتیکه نباشد گویی پازل شما تکمیل نمیشود و این خود باعث بروز مشکلاتی در وب سایت شما خواهد شد.

تغییر در ساختار نوشته ها و صفحات

وجود تم های مختلف که در بعضی از آنها عناصر مشخصا شخصی سازی شده هستند و یا صاحب سایت برای آنها کدنویسی های مخصوصی را قرار داده است، ممکن است تگ هایی مانند تگ H1 را بصورت دستی وارد کنند، اما قالب وردپرس به این امکان مجهز است که ویرایشگرهای بصری و مجهزی دارد که به شما در نوشتن عنوان کمک میکند بعلاوه در ویرایش تگ های سری H نیز کمک کننده است و بسیاری از موارد فقط بصورت تایپ کردن در مقادیر یک فیلد انجام میشوند، اما در صورتیکه داده ها بصورت دستی وارد میشوند باید از امکان مطابقتشان با قالب جدید اطمینان حاصل کنید.

سازگاری با برنامه های اختصاصی

در برخی موارد ممکن است که قالب جدید با برخی از افزونه ها سازگاری نداشته باشد، با وجود اینکه هسته وردپرس برای اجرا صحیح قالب جدید دچار مشکل نمیشود اما در مواردی که از پلاگین ها و یا افزونه های بخصوص و سفارشی استفاده کنید باید مطمعن شوید که قالب جدید که برای وب سایت خود میخواهید قرار دهید میتواند همه این افزونه ها را بدرستی عملیاتی کند یا خیر، نکته دیگری که لازم است ذکر کنیم این است که ایمن سازی سایت وردپرس خود را حتما انجام دهید و آن را در حالت پیش فرض قرار ندهید.

توجه به عناصر تصویری

آخرین و مهمترین موردی که میتوان از آن یاد کرد عناصر تصویری و بصری هستند، چرا که داده های تصویری و ویدیویی از اهمیت خاصی در وب سایت ها برخوردار هستند، چرا که طبق الگوریتم های گوگل در قسمت جستجوی خود بخشی را بعنوان Video Page Indexing Report راه اندازی کرده است تا به عناصر تصویری و ویدیویی بصورت جداگانه رسیدگی شود.

از طرفی قالب ورد پرس بصورت پیش فرض اینگونه برنامه ریزی شده است که پس از آپلود عکس، نسخه های مختلفی از تصاویر را ایجاد میکند که به شما امکان نمایش اندازه های مختلف تصویر را بدهد. جایگاه تصاویر و ویدیوها به قدری اهمیت دارد که عدم رعایت اصول سئو در تصاویر و مشکل در پردازش آنها بصورت مستقیم بر روی نتایج موتورهای جستجو تاثیر گذار است.

بعلاوه باید دقت داشته باشید قالب وب سایت جدیدی که قصد راه اندازی آن را دارید از ویژگی های سئو و بهینه سازی شده ای برای میزبانی از تصاویر و ویدیوها برخوردار باشد و تغییری در اندازه ها و جایگاه تصاویر ایجاد نکند، گاهی اوقات با تغییر در تم وردپرس، پیوند تصاویر از بین میروند و هرآنچه که از خصوصیات ALT تصاویر قرار داده بودید حذف میشوند، پس به شما توصیه میکنیم که در توضیحات قالب به دنبال ویژگی ها و شاخص های تغییر یافته باشید.

تاثیر قالب های آماده بر سئو

استفاده از قالب های آماده در طراحی وب سایت بسیار متداول است. چون زمان و هزینه توسعه پروژه را کاهش می دهد. اما همه قالب های آماده مناسب نیستند. یا بهتر است بگوییم اکثر قالب های آماده خوب بسیار گران تر از یک قالب اختصاصی است. قالب های آماده همراه با خود محدودیت هایی دارند که بر سئو تاثیر می گذارد. چون طراحی سئو جدا از وب سایت نیست و این دو باید به شکلی با هم توسعه داده شوند. در صورتی که یک قالب آماده اصول فنی سئو را در هنگام توسعه در نظر نگرفته باشد، این مسئله می تواند در آینده بسیار مشکل ساز باشد. از سوی دیگر برخی از قالب های آماده با رمز گذاری بخشی از کد های قالب از دستکاری های حرفه ای قالب توسط صاحب وب سایت جلوگیری می کنند. و این مانعی است برای پیاده سازی سئوی حرفه ایی و انجام تغییرات لازم در وب سایت. حتی انجام این تغییرات نیز خود بدون صرف هزینه و زمان امکان پذیر نیستند. برای همین ما در شرکت طراحی وب سایت و سئوی دارکوب از قالب های آماده استفاده نمی کنیم و همچنین آن ها را به مشتریان خود نیز پیشنهاد نمی کنیم.

خطا های قالب وب سایت

درست است که وب سایت شما ظاهرا درست کار می کند اما این نشان دهنده بی خطا بودن وب سایت نیست. از طرف دیگر هیچ چیز از چشم گوگل پنهان نمی ماند. گوگل نیز خطاهای وب سایت شما را می بیند. ممکن است به آن ها توجه نکند یا برعکس برخی از خطا ها را به عنوان نشان بی کیفیتی وب سایت شما در نظر بگیرد و در نهایت در سئوی وب سایت تاثیر منفی بگذارد. برای همین لازم است خطاهای وب سایت بخصوص قالب آن را بررسی نمایید و در رفع آن ها بکوشید. برای دیدن این خطا ها باید به view page source در مرورگر اینترنتی خود مراجعه کنید. البته باید بدانید که کدام خطا مهم و کدام خطا بی اهمیت و قابل چشمپوشی است.

قالب های معنایی یا Semantic HTML

همانطور که پیش از توضیح دادن موتورهای جستجو با خواندن کدهای وب سایت است که به محتوای آن پی برده در نتیجه برای رتبه و دسته بندی آن تصمیم می گیرند. زمانی که قالب وب سایت از Semantic HTML به دسترسی استفاده کرده است درک این صفحه برای موتورهای جستجو بسیار آسان می شود. استفاده بجا از تگ های سازمان دهنده صفحه نشان دهنده سطح توان برنامه نویس است. تگ های متا دیتا نیز برای موتور های جستجو اهمیت فراوان دارند. در واقع هر آنچه در کد ها آمده باید معنایی منطقی برای موتورهای جستجو داشته باشد در غیر این صورت موتورهای جستجو درکی از آن پیدا نخواهند کرد.

سخن آخر

برای تغییر قالب وب سایت خود قبل از هر اقدامی توصیه ما به شما این است که دلایل منطقی و تضمینی برای خود داشته باشید، سعی کنید در مواردی که قالب وب سایت از نظر سرعت، عملکرد امکانات و طراحی به شما کمک میکند و در ارائه خدمات به مشتریان برای شما بسیار کمک کننده خواهد بود اقدام به تغییر قالب وب سایت خود کنید.

در زمینه تغییر قالب وب سایت اگر به دنبال راهنمایی دقیق و گرفتن مشاوره از کارکنان زبده هستید با شرکت دارکوب تماس بگیرید تا شما را در این زمینه راهنمایی کنند، شرکت دارکوب با 20 سال سابقه در امر طراحی سایت و سئو میتواند راهنمای خوبی برای شما باشد.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز