چطوری شبکه های اجتماعی می توانند بازی را تغییر دهند؟

نوشته شده توسط سما کتیبه

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=21356

شبکه های اجتماعی
5/5 - (2 امتیاز)

بسیاری از کسب و کارها پس از راه اندازی سایت و فعالیت در آن، به دنبال سیل عظیمی از مشتریان هستند که از آن ها چه به صورت حضوری و یا چه به صورت آنلاین خرید کنند، واقعیت امر این است که راه اندازی وب سایت تا حدودی به افزایش مشتری برای کسب و کار ها کمک کننده است اما به تنهایی کافی نیست.

بسیاری از مشاغل پس از مدتی به این نتیجه می رسند که محصولات و خدمات آن ها به خوبی به فروش نمی رسند و در واقع رکودی را در کسب و کار خود احساس می کنند که امروزه بسیاری از کسب و کارها در ایران به آن دچار شده اند و یا این که فروش آن ها دیگر مانند سابق نیست و بسیاری از رقبا مشتریان آن ها را برای خود کرده اند، این جاست که بازاریابی در شبکه های اجتماعی پر رنگ می شود و رونق و تحول عظیمی را می تواند به وجود بیاورد.

در این مقاله از دارکوب قصد داریم شما را با چگونگی استفاده از بازاریابی در شبکه های اجتماعی آشنا کنیم تا بتوانند به وسیله آن ها رونقی دوباره را به کسب و کار خود بدهید، پس تا انتهای این مقاله همراه شرکت دارکوب باشید.

وضعیت فعلی بازاریابی دیجیتال در ایران

بازاریابی دیجیتال یکی از حوزه هایی است که در ایران و در سال ها اخیر پیشرفت بسیاری کرده است و حضور آن ها در بازار در حال حاضر بسیار با اهمیت دیده شده است، چرا که در دنیای امروز و با پیشرفت های چشمگیری که در دنیای فناوری و تاثیر هوش مصنوعی که در این فضا در حال انجام است و از طرفی افزایش استفاده عموم مردم از شبکه های اجتماعی، بازاریابی دیجیتال و حوزه های مختلف دیجیتال مارکتینگ به عنوان یکی از روش های اصلی برای تبلیغات و بازاریابی کسب و کارهای مختلف به شمار می آید.

بازاریابی دیجیتال روشی است که با استفاده از فناوری های اینترنتی مختلف، ارتباط بین کسب و کارها و مشتریان را به مراتب بیشتر از گذشته بهبود می بخشد و از همه مهم تر باعث بهینه سازی فروش می شود، امروزه در ایران نیز استفاده از پلتفرم های شبکه های اجتماعی مختلف بسیار محبوب شده است.

به علاوه این که فضای تبلیغات در ایران روز به روز به سمت دیجیتالی شدن می رود و اکنون ظرفیتی که بازار تبلیغات دیجیتال در ایران دارد عددی در حدود 11 هزار میلیارد تومان است که این رقم بیش از 30 درصد از حجم بازار تبلیغات را به خود اختصاص داده است و نسبت به سایر روش های تبلیغاتی در حال رشد و پیشرفت بسیاری می باشد.

چگونگی تغییر بازی توسط شبکه های اجتماعی

شرکت ها برای ارائه خدمات و محصولات خود به مشتریان و برقراری ارتباط کارآمد با آن ها باید به دنبال راه کارهایی باشد که از سوی اکثر مشتریان آن ها مورد قبول باشد، حضور پر رنگ در شبکه های اجتماعی برای هر برندی ضروری می باشد و بازاریابی در شبکه های اجتماعی بسیار بیش تر از قبل مطرح شده اند.

با این وجود استفاده نادرست از شبکه های اجتماعی می تواند به جای این که تحول عظیمی را برای کسب و کار شما به سمت جلو و مثبت داشته باشد باعث از دست دادن مشتریان و همچنین فرصت های کسب و کار شود و نهایتا بر روی درآمدتان اثر منفی داشته باشد.

استفاده درست و اصولی از شبکه های اجتماعی در کنار سیستم های مدیریت ارتباط با مشتری کار بسیار اثر گذاری است که همه کسب و کارها باید از آن بهره ببرند و به علاوه این که ترکیبی از درک عامه و بنیادی می تواند تاثیر به سزایی در این زمینه داشته باشد به همین دلیل برقراری ارتباط موثر با مشتریان می تواند همان نقطه تحولی باشد که باعث تغییر بازی توسط شبکه های اجتماعی انجام می شود.

شبکه های اجتماعی علاوه بر این که اصلی ترین مکان برای به اشتراک گذاری ایده ها، علاقه مندی ها و پیگیری اتفاقات مختلف به حساب می آیند جایی هستند که کسب و کارها و مشتریان آن ها را به یکدیگر متصل می کنند، تعداد مخاطبین و میزان محبوبیت هریک از آن ها با توجه به کاربردهای گسترده ای که در زندگی روزمره مردم دارند دائما در حال پیشرفت است.

به همین دلیل است که استفاده از شبکه های اجتماعی باعث می شود کسب و کارها با ارتباط گیری موثر با مشتریان خود مزایای بسیاری را به دست آورند که یکی از مهم ترین مزایای این فعالیت این است که کاربران با برند کسب و کار شما ارتباط موثری را برقرار خواهند کرد و این نقش بسیار مهمی را در تحول کسب و کار ها بازی می کند.

کسب درآمد از شبکه های اجتماعی فعالیتی است که می توانیم به عنوان یک تحول عظیم در کسب و کارها به آن نگاه کنیم و به وسیله آن ها بخش عظیمی از مشتریان را به سمت خدمات و محصولات خود جذب کنیم.

استراتژی های موثر برای استفاده از شبکه های اجتماعی در بازاریابی وب سایت

در دنیای امروز هیچ کاری بدون داشتن یک استراتژی اصولی و هدفمند پیش نمیرود، این استراتژی ها در فضای وب سایت و به خصوص بازاریابی دیجیتال بیشتر نمود پیدا می کند، به زبان ساده تر در استفاده از شبکه های اجتماعی برای بازاریابی در وب سایت باید ببیند هدف شما چیست؟ مخاطبان شما چه کسانی هستند و قرار است چه نیازهایی را برطرف کنید؟

نداشتن یک استراتژی منسجم و مدون علاوه بر این که ضررهای مالی بسیاری را برای کسب و کارها به همراه خواهد داشت به اعتبار آن ها نیز ممکن است صدمه وارد کند که موضوعی بسیار جبران ناپذیر است، فعالیت و بازاریابی در شبکه های اجتماعی یکی از قدرتمند ترین روش ها برای برند سازی و بازاریابی وب سایت هر کسب و کاری است که در ادامه به معرفی استراتژی های آن می پردازیم.

اهدافی که در فضای مجازی دنبال می کنید را تعیین کنید

به منظور تعیین اهداف رسانه های اجتماعی در مورد کاری که باید انجام دهید فکر کنید و هدفی را دنبال کنید که قابل سنجش، قابل دستیابی و مربوط به زمان خاصی باشند، چرا که کسب و کارهای متفاوت هدف های متفاوتی را دارند، به همین دلیل است که گزینه هایتان را مشخص کنید و اجازه دهید هدف هایتان باقی استراتژی هایی که دارید را هدایت کند که در ادامه 5 هدف کلی را برای شما مشخص کرده ایم.

  • افزایش آگاهی از برند: این هدف برای کسب و کارهایی که به تازگی طراحی سایت کرده و حالا قصد دارند با استفاده از شبکه های اجتماعی برندشان را رو به رشد و معروف تر کنند بسیار مناسب است.
  • ایجاد سرنخ های جدید: اگر به دنبال سرنخ های جدیدی برای کسب و کار خود هستید از رسانه ها اجتماعی و همچنین پلتفرم های مختلف می توانید در این راه کمک بگیرید و از مشتریان خود بخواهید ایمیل و یا موارد دیگر را ثبت کنند تا به سرنخ های جدید برسید.
  • ایجاد ترافیک وب سایت: اگر برای صفحات مختلف وب سایت خود به دنبال افزایش ترافیک هستید و یا این که قصد داریم محصولات و یا صفحات وبلاگی از وب سایت بیشتر دیده شود تنها کافی است لینک مورد نظر را در صفحه اجتماعی خود منتشر کنید و به افزایش ترافیک مورد نظر برسید.
  • افزایش فروش آنلاین: اگر کسب و کار تجاری الکترونیکی دارید می توانید به کمک رسانه های اجتماعی و به منظور تبلیغات و افزایش فروش وب سایت خود ازا این شبکه های اجتماعی استفاده کنید.
  • استوار سازی پشتیبانی از مشتری: اگز کسب و کار فعلی شما نیازمند این است که یک جایگاه مرکزی و ویژه برای ارتباط با مشتریان و پاسخ به سوالات و ابهامات آن ها پیدا کند می توانید از رسانه های اجتماعی و پلتفرم های مختلف آن ها برای تعامل آنلاین با مشتریان خود استفاده کنید.

شبکه های اجتماعی

تعیین کنید کدام پلتفرم های اجتماعی برای شما مناسب است

انتخاب پلتفرم های مناسب یکی از مهم ترین استراتژی های موثر با استفاده از شبکه های اجتماعی برای بازاریابی وب سایت است که با درک مخاطب هدف و این که ترجیح آن ها بر این است که از کدام یک از شبکه های اجتماعی استفاده کنند. مجراهای رسانه اجتماعی که برای تمرکز آن ها را انتخاب می کنید باید برای اهدافی که در کسب و کار دارید مناسب باشد.

برای مثال اگر کسب و کار شما در گروه، کسب و کارهای B2B قرار می گیرد پلتفرم اجتماعی لینکدین می تواند گزینه بسیار خوبی برای کسب و کار شما باشد چرا که به وسیله آن می توانید یک مجرای مناسب جهت ارائه خدمات و کالاهای خود بیابید.

اگر به تازگی به فکر راه اندازی شبکه های اجتماعی برای کسب و کار خود افتاده اید بهتر است که در ابتدا تمرکز خود را بر روی یک شبکه اجتماعی بگذارید و در آن پلتفرم حضور خود را پر رنگ کنید و رشد کنید، پلتفرم هایی مانند اینستاگرام برای کسب و کارهای این چنین بسیار مناسب است چرا که اینستاگرام مارکتینگ می تواند رشد چشمگیری در کسب و کار شما ایجاد کند.

زمانی که جایگاه پر رنگی پیدا کردید می تواند در شبکه های اجتماعی دیگری حضور خود را تثبیت کنید و توسعه دهید تا اگر کاربران شما در شبکه های اجتماعی دیگری فعالیت می کنند بتوانند به شما و کسب و کارتان دسترسی بهتری داشته باشند.

ایجاد حساب کاربری در پلتفرم های اجتماعی

یکی از ساده ترین استراتژی ها در این لیست حضور و ثبت نام در شبکه های اجتماعی است، پس از این که هدف های خود را تعیین کردید و پلتفرم متاسب خود را یافتید حالا نوبت آن رسیده که کسب و کار خود را در شبکه های اجتماعی ثبت نام کنید، ثبت نام در تمام پلتفرم های شبکه های اجتماعی رایگان است و همه آن ها در صفحات اصلی خود دارای لینک ثبت نام هستید.

شبکه های اجتماعی که می توانید در آن ها فعالیت کنید به شرح زیر است:

  •  اینستاگرام: اپلیکیشن اینستاگرام را به سادگی بر روی تلفن همراه و یا رایانه شخصی خود نصب کنید و به سادگی حساب کاربری خود را فعال کنید.
  • توییتر: برای ایجاد حساب کاربری در شبکه اجتماعی توییتر، این پلتفرم شما را ملزم به ایجاد یک نام می کند که باید نام مناسب کسب و کار خود انتخاب کنید و فعالیت خود را در این شبکه شروع کنید.
  • یوتیوب: گوگل مالک یوتیوب است لذا ابتدا به یک حساب گوگل نیاز دارید سپس می توانید فعالیت خود را  در این پلتفرم اجتماعی شروع کنید لازم است که صفحه خود را با قرار دادن اطلاعات کسب و کارتان شخصی سازی کنید.
  • پینترست: اطمینان حاصل کنید که حتما یک حساب کاربری برای کسب و کار خود راه اندازی کرده اید تا بتوانید با رونق گرفتن کسب و کارتان تبلیغات را در این پلتفرم اجتماعی فعال کنید.

رقابت را تحلیل کنید

پیش از این که وارد مبحث تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی شوید و آن ها را پست کنید بهتر است که زمان خود را به تحقیق در رابطه با رقابت و تحلیل محتوا رقبای خود و همچنین رویکرد هایی که در بازاریابی اجتماعی خود در حال پیاده سازی هستند صرف کنید، داشتن اطلاعاتی در مورد این که رقبا چه پست هایی گذاشته اند؟ هر چند مدت یکبار آن ها را در شبکه های اجتماعی انتشار می دهند و چه میزان فالوور و لایک دارند اطلاعاتی هستند که لازم است از آن ها یاداشت برداری کنید.

نکته مهم دیگری که وجود دارد این است که آن ها سعی کرده اند کسب و کار خود را چگونه در شبکه های اجتماعی به نمایش بگذارند موضوع مهمی است که باید به آن دقت کنید و شما هم بتوانید کسب و کار خود را مشابه آن ها به نمایش بگذارید و یا این که خلاف آن ها عمل کنید تا باعث وجه تمایز شوید و این گونه کاربران بیشتری را به خود جذب کنید.

مواردی که دوست دارید از حساب کاربر یآن ها در وب سایت خود داشته باشید و همچنین مواردی که تصور می کنید بهتر می توانید در شبکه های اجتماعی نمایش بگذارید را  یادداشت برداری کنید. این تحلیل می تواند به نحوه نزدیک شدن شما به شبکه های اجتماعی و معیارهایی که لازم است برای کسب و کار خود لحاظ کنید بسیار کمک کننده است.

حضور اولیه برای خود به وجود بیاورید

ایجاد حضور اولیه به معنی کامل کردن اطلاعاتی در مورد کسب و کارتان، افزودن چند تصویر و ایجاد اولین پست مربوط به شبکه اجتماعی شماست، تا زمانی که نتوانسته اید به اندازه کافی قوی شوید و تمام اطلاعات پایه ای که می تواند کسب و کار شما را به نحو احسن معرفی کند تنجام نداده اید دنبال کننده ای دریافت نکنید.

بیشتر پلتفرم های شبکه های اجتماعی شما را به سمت و سویی که لازم است کسب و کارتان قرار بگیرند سوق می دهند اما لازم است که چند مرحله را به درستی طی کنید که در ادامه به آن ها می پردازیم.

  1. وارد کردن اطلاعات کسب و کار: از کسب و کار خود چشم اندازی تهیه کنید و جزئیات تماس و لینکی که مخاطبین شما را به وب سایت متصل کند را قرار دهید و سعی کنید سئو و بهینه سازی وب سایتتان به قدری خوب باشد که مخاطبین پس از آن نیز با جستجویی ساده شما در فهرست موتورهای جستجوی گوگل بیابند.
  2. آپلود تصاویر: شاید بخواهید که تصویر پروفایل کسب و کار شما چیزی باشد که قابل تشخیص باشد همانند طراحی لوگو، اطمینان حاصل کنید که تصاویرتان دارای اندازه های مناسب باشد و برای گوشی های همراه بهینه سازی شده باشند.
  3. ایجاد اولین پست: اطمینان حاصل کنید که افرادی که وارد صفحه کاربری شما می شوند از دیدن محتوای شما تاثیر خوبی را می گیرند اولین پست شما می تواند موارد ساده و اما تاثیر گذاری در ذهن مخاطبین و کاربران شما باشد.
  4. مخاطبین خود را دنبال کنید: از مشتریان وفادار و قدیمی خود شروع کنید و آن هایی را که اطمینان دارید شما در شبکه های اجتماعی دنبال خواهند کرد شروع کنید و آن ها را فالو کنید تا باعث ایجاد ارتباط بسیار خوبی میان کاربران و آن ها شوید.

دیجیتال مارکتینگ

ایجاد برنامه زمانی برای شبکه های اجتماعی

پلتفرم های شبکه های اجتماعی به شما این امکان را می دهند که با ایجاد تقویم محتوایی مفید و موثر، ایده هایی که به شما در ایجاد و تولید محتواهای منسجم و با کیفیت در آن ها کمک می کند را داشته باشید و آن ها را در شبکه های اجتماعی پست کنید که این در واقع همان کلیدی است که به شما در افزایش دنبال کننده ها و تحول در کسب و کارتان کمک می کند.

پلتفرم های شبکه های اجتماعی بسیار به انسجام مربوط هستند لذا لازم است که هر کسب و کاری زمان بسیار مناسبی را برای رسانه های اجتماعی خود صرف کند تا بتواند با داشتن ارتباط موثر با مشتریان سبب بهبود خدمات و کیفیت آن شود، برای شروع کافی است که تنها لیستی از محتواهایی که می خواهید پست کنید را تهیه کنید.

در ذهن خود بسپارید که لازم نیست که تمام محتواهایی که تولید و نشر می کنید محتواهایی تبلیغاتی باشد بلکه قانونی که در رسانه های اجتماعی وجود دارد 80 به 20 است و این یعنی که 80 درصد از محتواهای شما باید مفید، آموزشی و سرگرم کننده باشد و تنها 20 درصد از آن ها تبلیغاتی برای فروش باشد که منجر به خرید از وب سایت شما شود.

تبلیغ کانال های شبکه های اجتماعی

تبلیغ پلتفرم های اجتماعی به معنی پخش کردن نام کسب و کار خود در شبکه های اجتماعی است تا مردم بیشتری با کسب و کار شما آشنا شوند و آن ها را دنبال کنند. شاید شما جایگاه بهتری را برای ارتقای صفحه اجتماعی خود داشته باشید و تاثیر گذاری از این طریق هزینه ی چندانی را نخواهد داشت.

در ادامه مکان هایی که می توانید در آن شبکه اجتماعی خود را تبلیغ کنید تا هم صفحه وب سایت و هم صفحه اجتماعی شما بازدید بهتری داشته باشد را آورده ایم.

  • وب سایت: می توانید به سادگی با قرار دادن آدرس صفحه اجتماعی خود در وب سایت و همچنین بالعکس با قرار دادن لینک وب سایت خود در صفحه اجتماعی تان بازدید کنندگان را به هر دو مکان هدایت کنید.
  • لیست ایمیل: زمانی که شما شبکه های اجتماعی خود را راه اندازی کردید به لیست ایمیلتان اطلاع دهید سپس در پلتفرم های شبکه های اجتماعی در پاورقی، بازاریابی ایمیلتان را قرار دهید.
  • امضای ایمیل: لینک های صفحات اجتماعی خود را به در پاورقی ایمیل خود اضافه کنید.

سنجش نتایج

حالا نوبت آن رسیده است که در این مرحله از استراتژی با استفاده از شبکه های اجتماعی نتایج حاصل برای وب سایت خود را مورد ارزیابی قرار دهید و مشاهده کنید که تلاش هایی که شما در صفحه اجتماعی خود انجام داده اید چه نتایجی داشته است و تا چه میزان ترافیک وب سایت شما را افزایش داده است.

تمام شبکه های اجتماعی به صاحبان کسب و کار این امکان را می دهد که دسترسی درستی را به معیارهایی که با استفاده از این پلتفرم ها قصد داشتید به آن ها برسید تحلیل کنید و اگر قصد دارید که از ابزار مدیریت رسانه های اجتماعی استفاده کنید می توانید از بخش تحلیل آن استفاده کنید و معیارهای رایجی که به کسب و کارتان کمک می کند را مرور کنید که شامل:

  • لایک ها و فالورها: نشان دهنده مخاطبین رسانه های اجتماعی شماست
  • بازدید ها: نشان دهنده این که چند نفر واقعا پست های شبکه های اجتماعی شما را دیده اند.
  • کلیک ها: تعداد دفعاتی که بر روی پستتان کلیک شده است.

بهینه سازی برای بهترین عملکرد

با استراتژی هایی که با استفاده از شبکه های اجتماعی در اختیار دارید می توانید تعیین کنید که کدام بخش از کسب و کارتان بیشتر مورد توجه قرار بگیرد و یا این که کدام یک از محصولات و خدماتی که می خواهید بیشتر دیده شوند و با استفاده از آن ها محتواها و پست های خود را با این مبنا قرار دهید.

بهینه سازی به شما و کسب و کارتان کمک می کند تا به اهدافی که مورد نظر دارید بهتر برسید اگر در افزایش مخاطب و یا تعامل آن ها دچار مشکلاتی هستید می توانید تبلیغات پولی را امتحان کنید که در دید کاربران جدید و بیشتری قرار بگیرید و به علاوه این که هشتک هایی را به پست های خود اضافه کنید تا بازدید بیشتری را برای خود به دست بیاورید.

تبلیغات برای محصولات و خدمات

پس از این که دنبال کننده ها یسیاری را برای کسب و کار خود به دست آورید بهترین زمان است که به وسیله آن بتوانید محصولات و خدمات خود را مقابل مخاطبین بیشتر و بزرگ تری برای فروش قرار دهید، با استفاده از شبکه های اجتماعی می توانید بدون پرداخت هزینه برای تبلیغات به کاربران و مشتریان بیشتری خدمات و محصولاتتان را ارائه دهید.

تنها کافی است که به طور منظم پست بگذارید و اطمینان حاصل کنید که تصاویر محصولات و خدماتی که در حال ارائه هستید بهترین کیفیت را دارند و برای جلب نظر مخاطبین به اندازه کافی متقاعد کننده هستند.

اجرای تبلیغات در رسانه های اجتماعی

آخرین و یکی از مهم ترین استراتژی ها با استفاده از شبکه های اجتماعی برای بازاریابی وب سایت این است که با استفاده از شبکه های اجتماعی به تبلیغ بپردازید، همه پلتفرم های شبکه های اجتماعی دارای ویژگی تبلیغاتی برای کمک به افزایش بازدید وب سایت و افزایش فروش و مخاطبین هستند.

شما لزوما نباید تبلیغات رسانه اجتماعی را برای کسب و کارتان اجرا کنید، با این حال اگر به دنبال تبلیغات برای محصولات و یا خدمات هستید برای این که مخاطبین جدیدی را برای خود جذب کنید رسانه های اجتماعی یک راه عالی برای افزایش بازدیدتان است، اگر محصول و یا خدماتی را دارید و به دنبال یک راه تبلیغاتی ارگانیک هستید هیچ چیز به اندازه رسانه های اجتماعی به وب سایت شما کمک نخواهد کرد.

تبلیغاتی که می توانید در رسانه های اجتماعی به تبلیغ برای کسب و کار و خدمات خود بپردازید به شرح زیر است:

  • تخفیف های فروشگاهی: به مخاطبین خود این امکان را بدهید که محصولات و یا خدماتی که می خواهند را با تخفیف های مناسب خریداری کنند و آن را در شبکه های اجتماعی خود اطلاع رسانی کنید.
  • تبلیغ محصول جدید: با قرار دادن محصولات جدید خود و توضیحات کاملی در رابطه با امکانات آن ها در صفحات اجتماعی خود سیل عیظیمی از کاربران را به وب سایت خود هدایت کنید.
  • سرنخ های مشتری: کسانی کهمشتری نیستند و تنها به عنوان کاربر از محصولات و خدمات شما بازدید می کنند با تبلیغ در رسانه های اجتماعی خود آن ها را تشویق کنید تا اولین خرید خود را از شما انجام دهند.

سخن آخر

شبکه های اجتماعی به علت محبوبیت و همه گیری که در میان کاربران دارند و همچنین که به تازگی این پلتفرم های اجتماعی در حال رفع فیلتر هستند بستر بسیار مناسبی هستند که کسب و کارها بتوانند رونق خوبی را به کسب و کار خود بدهند چرا که امروزه با رفع فیلترینگ مخاطبین و کاربران بیشتری به این فضا اضافه خواهند شد.

همین موضوع باعث می شود که شبکه های اجتماعی پتانسیل بالایی را برای فروش و افزایش مشتری داشته باشند و هر کسب و کاری باید برای افزایش فروش و مشتریان خود فعالیت خود را در این پلتفرم ها آغاز کند و با استفاده از استراتژی های موجود پیشرفت چشمگیری را برای خود به ارمغان بیاورند.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز