تبدیل وب سایت از جوملا به وردپرس

نوشته شده توسط سما کتیبه

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=342

5/5 - (4 امتیاز)

وردپرس و جوملا هر دو از سیستم های مدیریت محتوای یا CMS های پرطرفدار و پر کاربرد هستند. مقالات زیادی درباره اینکه کدامیک از این دو سیستم مدیریت محتوا بهتر هستند وجود دارد. خوشبختانه باید بگویم که بعلت پیشرفت هایی که این دو سیستم مدیریت محتوا داشته اند، می توان گفت که طراحی سایت با جوملا نیز مانند وردپرس خوب است و هر دو می توانند امکانات مشابهی را به خوبی به کاربران خود ارائه دهند. اما در این دو سیستم تفاوت هایی وجود دارد که شاید معروف ترین آن سادگی استفاده از وردپرس و افزونه های رایگان زیاد، تعداد کاربران بیشتر است که باعث شده کاربران و توسعه دهندگان بیشتری علاقه به استفاده از این CMS را داشته باشند. برای همین است که تقریبا یک چهارم وب سایت ها از وردپرس استفاده می کنند.

گاهی پیش می آید که سفارش دهنده وب سایت علیرغم تحقیقات و بررسی های زیادی که قبل از توسعه یک وب سایت انجام داده است، پس از راه اندازی وب سایت تصمیم به تغییر سیستم مدیریت وب سایت بگیرد، اول از همه خبر خوب این است که این تغییر امکان پذیر است اما زمان و هزینه های خود را دارد، اما شاید زمانی که به تصمیم تغییر رسیدید ارزشش را نیز داشته باشد.

حالا برای انجام این انتقال از جوملا به وردپرس لازم است مراحلی را طی کنیم که در این مقاله از دارکوب به آن ها می پردازیم.

علت انتقال سایت از جوملا به وردپرس

همانطور که گفتیم جوملا و وردپرس هر دو از سیستم های مدیریت محتوا هستند که قاعدتا هر سیستم مدیریت محتوایی دارای مزایا و ویژگی هایی است، بطور مثال طراحی سایت با جوملا برای ایجاد سایت فروشگاهی گزینه خوبی می تواند باشد.  هرکدام از این سیستم های مدیریت محتوا مزایایی دارند که برای استفاده کاربرانی مناسب است، سیستم مدیریت محتوا جوملا از ابتدا برای ساخت پورتال های وب با ویژگی های مدیریت و کنترل کاربر بومی در نظر گرفته شده بود و بطور کلی این سیستم مدیریت محتوا را برای این منظور طراحی کرده بودند.

موضوعی که اکثر کاربران سیستم مدیریت محتوا از آن گلایه می کنند این است که جوملا به دلیل رابط کاربری آن به ویژه برای مبتدیان کار دشواری است، بعلاوه وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا است که بیش از 50 درصد از تمام وب سایت ها را تامین می کند چرا که بسیار ساده است و قابلیت بالایی برای ارائه دارد. سهم بازار جوملا به تدریج در حال کاهش است.

مزایای انتقال سایت از جوملا به وردپرس

وردپرس جزو سیستم های مدیریت محتوا بسیار محبوب است که اکثر کسب و کارها برای راه اندازی وب سایت خود به سراغ آن می روند، در این میان افرادی نیز وجود دارند که به هر دلیلی در گذشته برای راه اندازی وب سایت خود از سیستم مدیریت محتوای دیگری استفاده کرده اند و حالا قصد انتقال وب سایت خود را از جوملا به وردپرس دارند، درواقع قصد ارتقا سایت خود را دارند، در ادامه قصد داریم از مزایای این انتقال برای شما بگویم تا بدانید این کار چه فوایدی برای وب سایت شما دارد.

  • راه اندازی وب سایت با وردپرس بسیار راحت تر از جوملا است و شما به سادگی می توانید این کار را انجام دهید.
  • اگر قصد شخصی سازی وب سایت خود را دارید باید بگویم که شخصی سازی در سیستم مدیریت محتوا وردپرس نسبت به جوملا به مراتب ساده تر است.
  • برای به روز رسانی پلاگین های موجود کار شما در سیستم مدیریت محتوا وردپرس بسیار ساده تر از جوملا خواهد بود.
  •  وردپرس دارای افزونه ها، ماژول ها و طرح های بسیاری است که می توانید برای وب سایت خود استفاده کنید اما سیستم مدیریت محتوا جوملا به مراتب افزونه ها و طرح های کمتری را دارد و تنوع در وردپرس بسیار بیشتر است.

شرایط لازم برای انتقال سایت از جوملا به وردپرس

اولین و مهم ترین شرطی که برای انتقال لازم است رعایت کنید این است که یک نسخه پشتیبان از سایت فعلی خود تهیه کنید،  فراموش نکنید که رعایت این استاندارد ها برای حفظ و بهبود سئو وب سایت شما موثر است، تا اگر زمانی در مراحل انتقال سایت از جوملا به سیستم مدیریت محتوا وردپرس مشکلی برای وب سایت شما بوجود آمد بتوانید به سادگی شرایط را به پیش از انتقال وب سایت ببرید و دچار مشکل و پیچیدگی نشوید.

دومین شرط لازم این است که برای انتقال وب سایت خود از جوملا به وردپرس لازم است که از یک فضای هاست جداگانه استفاده کنید، چرا که در این مورد امکان تصحیح و قرار دادن عناصر محتوایی شما بدون آن که نسخه جوملایی وب سایت خود را از دست بدهید برایتان فراهم است.

سومین شرط این است که برای بهتر انجام شدن مراحل لازم است که نسخه به روز وردپرس نصب و راه اندازی شود.

مراحل تبدیل وب سایت جوملا به وردپرس

خوشبختانه انتقال از  سیستم مدیریت محتوا جوملا به وردپرس بخاطر انعطاف پذیری و سادگی زیاد وردپرس کار ساده تری است تا بر عکس. شما برای این انتقال می توانید بر روی هاست وب سایت خود در یک زیر فلدر به طور موقت یک وردپرس نصب کنید. خوشبختانه نصب وردپرس نیز آسیبی به وب سایت فعلی جوملایی شما نمی زند. و شما پس از نصب وردپرس و انجام انتقال می توانید جای این فلدر را عوض به مسیر اصلی تغییر دهید. حالا نوبت به نصب افزونه FG Joomla to WordPress می رسد.

استفاده از افزونه برای انتقال از وردپرس به جوملا

پس از نصب وردپرس در هاست وب سایت خود لازم است که از آدرس آن وارد پنل وردپرس شده و از قسمت افزونه ها FG Joomla to WordPress دانلود و بر روی وردپرس نصب و فعال کنید. این افزونه یکی از بهترین و پرکاربرد ترین افزونه ها در زمینه انتقال وب سایت جوملا به وردپرس است، که این کار را برای وب داران بسیار ساده کرده است.

وقتی از نصب صحیح افزونه FG Joomla to WordPress در وردپرس اطمینان حاصل کردید، حالا لازم است که مرحله درون ریزی یا Import  را انجام دهید. برای این کار در داشبورد وردپرس از قسمت ابزار ها درون ریزی را انتخاب و روی “اجرای درون ریزی” کلیک نمایید.

در این زمان شما وارد قسمت تنظیمات افزونه و مدیریت و پیکربندی انتقال شوید. شما برای انتقال نیاز به داده ها دیتابیس جوملا (نام و مرز عبور دیتابیس) دارید. اگر احتمالا شما این اطلاعات را ندارید و یا فراموش کرده اید، اصلا نگران نباشید. با کمک یک برنامه FTP مانند Filezilla به دنبال فایل configuration.php بگردید در آنجا با توجه به نام رکورد ها می توانید user و Password دیتابیس را بیابید. در آموزش وردپرس از این افزونه به دفعات استفاده می شود.

انتقال دیتابیس جوملا به وردپرس

برای انتقال دیتابیس لازم است اطلاعات آن را در قسمت Joomla database parameters وارد نمایید. این اطلاعات عبارتند از: Hostname که همان پیش فرض localhost صحیح است. Port: نیز که به نسبت به سرور شما به طور پیش فرض به درستی انتخاب شده است. Database: که نام کاربری که در رکورد public $user در فایل configuration.php است در آن قرار داده می شود. Password: که همان نام عبور در رکورد public $password می باشد. Joomla Table Prefix: که مطابق رکورد public $dbprefix تنظیم می شود.

پس از وارد کردن اطلاعات بالا بر روی دکمه Test the database connection کلیک کنید. در این زمان در صورت صحیح بودن اطلاعات و عدم مشکلات ارتباطی با سرور پس از چند ثانیه پیغام موفقیت برقراری ارتباط نمایش داده خواهد شد. در صورت بروز خطا اطلاعات وارد شده و هاست را مجدد بررسی نمایید.

برای طراحی سایت با وردپرس لازم است که در مرحله بعد به قسمت Behavior رفته اطلاعات آن را تنظیم نمایید. در واقع در این قسمت تعیین می کنیم که چه اطلاعاتی از دیتابیس جوملا به وردپرس Import شود. مثلا: محتوای کامل یا خلاصه آن یا هر دو، انتقال آرشیو، انتقال محتوای غیر متنی، تگ های متا دیتای کلمات کلیدی و ایجاد صفحه (برای مطالب غیر دسته بندی شده). پس از تکمیل اطلاعات این قسمت روی دکمه Start / Resume the import کلیک کنید.

حالا باید صبر کنید که اطلاعات انتقال داده شوند. این زمان نسبت به حجم اطلاعات می تواند متفاوت باشد. در پایان در صورت کامل شدن انتقال به شما پیغام موفقیت عملیات نمایش داده می شود.

حل مشکل لینک های خراب در انتقال جوملا به وردپرس

تقریبا کار انتقال ما به پایان رسیده است. هم اکنون شما مراحل تبدیل جوملا به وردپرس را طی کرده اید اما در این مرحله لازم است سری به لینک های یکتا URL که در این انتقال خراب شده اند بزنیم و آن ها را تعمیر کنیم. پس در قسمت  After the migration که در داشبورد وردپرس قرار دارد در روی دکمه Modify internal links کلیک کنید. به عبارت بهتر اینگونه بگویم که لازم است که لینک های داخلی را که به وب سایت قدیمی شما که با سیستم مدیریت محتوا جوملا راه اندازی شده است را بررسی کنید، در آخرین بخش انتقال داده ها دکمه ای برای حل این مشکل قرار داده شده است که با زدن Modify Internal Links تمامی لینک های داخلی که در صفحات وب سایت شما قرار دارند اصلاح خواهند شد پس از طی کردن مراحل سایت وردپرسی خود را برای دیدن تغییرات بررسی کنید تا مطمعن شوید هر آنچه که انجام داده اید به درستی قابل اجراست.

پس از مدتی عملیات تعمیر و بهینه سازی لینک های یکتا یا همان URL آغاز می شود و ممکن است مدتی زمان ببرد. در پایان می توانید به وب سایت جدید وردپرسی خود سری بزنید تا از صحت لینک ها اطمینان حاصل کنید. در این بررسی علاوه بر URL ها، تگ ها و دسته بندی های و متادیتا ها را نیز بررسی نمایید.

اطلاعات لازم از وب سایت جوملا برای انتقال به وردپرس

حالا که اطلاعات لازم و کافی پایگاه داده را استخراج کردید لازم است که به تنظیمات درون ریز افزونه مراجعه کنید و اطلاعات لازم را پر کنید. در ادامه نیز بخش های مربوط به قالب های وردپرس را نیز توضیح داده ایم نکته قابل اهمیت این است که شما می توانید تبدیل قالب html به وردپرس را نیز انجام دهید.

  • آدرس صفحات و آدرس وب سایت جوملایی خود را به همراه http لازم است که درج کنید.
  • نام سرویس میزبان شما به صورت پیش فرض localhost است که نیازی به تغییر آن ندارید.
  • پورت سرور شما برای هاستا موجود تعیین می شود که نیازی به تغییر در این مورد هم وجود ندارد.
  • Database یا همان پایگاه داده برای سایت جوملایی شما است، در این فیلد لازم است نام پایگاه داده ای که در فایل  configuration.php قرار دارد، وارد کنید.
  • فیلد بعدی فیلد Username است که نام کاربری پایگاه داده ها در جوملا را لازم است در این بخش وارد کنید.
  • فیلد بعدی فیلد password  است که مربوط به رمز پایگاه داده های جوملاست، در این فیلد لازم است رمزی که هنگام ساخت پایگاه داده های جوملا از آن استفاده کرده اید را قرار دهید.
  • آخرین فیلد مربوط می شود به فیلد Joomla Table prefix که مربوط به پیشوند جداول مورد استفاده در وب سایت جوملا می شود، در این فیلد باید نام پیشوند جداول پایگاه داده های جوملا را قرار دهید.

پس از این که کلیه فیلد های گفته شده را تکمیل و پر کردید، لازم است که بر روی گزینه Test the database connection کلیک کنید، سپس لازم است که دقایقی را منتظر بمانید تا عملیات متصل شدن به پایگاه داده برای صحت اطلاعات موجود در دیتابیس جوملا بررسی شود و پیغام اتصال با موفقیت یا همان  Connection successful را با رنگ سبز دریافت کنید، گاهی اوقات امکان این وجود دارد که پیغام اتصال موفق را دریافت نکنید، درصورتی که این پیغام را دریافت نکردید ممکن است که یا اطلاعات دیتابیس را اشتباه وارد کرده باشید و یا این که خطایی در ارتباط با سرور شما وجود دارد که لازم است حتما آن را بررسی کنید.

پس از اینکه بررسی های لازم را در رابطه با سرور انجام دادید لازم است که با استفاده از هاستینگ خود به دنبال رفع مشکل باشید پس از این که مشکل بوجود آمده را رفع کردید، پیغام موفقیت آمیز بودن مراحل را دریافت خواهید کرد، سپس به پایین صفحه وب سایت اسکرول و مراجعه کنید و به قسمت Behavior تنظیمات مربوط به انتقال اطلاعات سایت خود را انجام دهید.

تنظیمات مربوط به انتقال سایت شامل مطالب، تصاویر و رسانه های موجود در جوملا و داده های متا می باشد که می توانید با استفاده از توضیحاتی که در اختیارتان قرار داده ایم ان ها را شخصی سازی و کنترل کنید. شخصی سازی و کنترل این موارد تاثیر بسزایی در بهینه سازی سایت دارد.

  • بخش بعدی که لازم است بدانید مربوط به درون ریزی وردپرس می باشد که شما با عنوان Import introtext آن را می بینید، در این بخش شما می توانید انتخاب کنید که محتواهای شما چگونه منتقل شوند، این که تمام محتوا منتقل شود و یا صرفا خلاصه ای از آن ها را برای انتقال لازم دارید، برای انتقال خلاصه محتوای خود لازم است که گزینه to the excerpt کلیک کنید و اگر قصد این را دارید که محتوای کامل شما به سیستم مدیریت محتوای جدید شما منتقل شود گزینه to the content را لازم است انتخاب کنید.
  • پس از گذراندن بخش محتوا وارد بخش دیگری می شوید به نام Archived posts که این بخش مربوط به این است که نوع نوشته های خود را برای انتقال انتخاب کنید، این که در حالت منتشر شده، پیش نویس و یا بدون انتقال باشند، برای عدم انتقال باید گزینه No Imported را انتخاب کنید و اگر قصد  قرار دادن محتواهای خود را به صورت پیش نویس دارید باید گزینه Import as drafts را قرار دهید و اگر قصد دارید که محتواهای شما به صورت منتشر شده در وب سایت وردپرس شما منتقل شود باید گزینه Import as published posts را بزنید.
  • آخرین فیلد مربوط به Media می شود، از این بخش می توانید فایل های چند رسانه ای تصاویر و … را کنترل کنید تا انتقال آن ها از وب سایت جوملا به چه صورت به وردپرس انجام شود، اگر قصد دارید که فایل های جوملا به وردپرس منتقل نشو می توانید از گزینه Skip Media استفاده کنید تا صرفا اطلاعات نوشته هایی که می خواهید منتقل شود اما اگر قصد دارید تصاویر نیز منتقل شود لازم است که گزینه none را انتخاب و با کلیک گزینه first content image تنها تصویر اول را منتقل کنید. درصورتیکه بخواهید اما تصاویر منتقل شود لازم است که تیک Import external media را بزنید.

خطاهای احتمالی در انتقال سایت

این بسیار طبیعی است که شما در هنگام انتقال وب سایت با پیغام های خطا زیادی مواجه شوید. در آموزش جوملا موارد انتقال سایت جزو یادگیری نیست اما خطاهای تایپی جزو مواردی است که باید بیاموزید چرا که  ممکن است یک خطا به سادگی اشتباه تایپی در نام دیتابیس و پسورد باشد یا آنکه پیغامی از سرور دریافت کنید. یکی از روش ها برای مواجه نشدن برای برخی از خطا های هاست این است که شما تغییرات خود را بصورت هاست محلی انجام دهید و سپس آن را در هاست اصلی بارگذاری کنید. در این روش شما با خطاها و محدودیت های هاست مواجه نخواهید شد.

عدم انتقال داده ها علیرغم صحیح بودن اطلاعات

فراهم کنندگان هاست به دلایل امنیتی محدودیت هایی برای دستکاری روی هاست در نظر گرفته اند. که در زمان انتقال وب سایت از جوملا و وردپرس ممکن است به شکل انواع پیغام های خطا مانع شما برای این انتقال شوند. پس در برخورد با خطا بهتر است که از امکانات و اجازه هایی که شرکت های فراهم کننده سرویس به شما می دهد اطلاع کسب کنید و در صورت بر خورد با خطا با آنها تماس بگیرید.

یکی از محدودیت هایی که در هاست وجود دارد و مانع انتقال داده ها از جوملا به وردپرس می شود فعال نبود allow_url_fopen در فایل php.ini است که اجازه انتقال داده های یک URL را فراهم می کند. که در اکثر فراهم کنندگان هاست به دلایل امنیتی محدود شده است. در این صورت لازم است که با فراهم کننده هاست خود برای اجازه چنین تغییراتی تماس بگیرید.

خطای کمبود فضا یا Fatal error: Allowed memory

یکی از خطا های بسیار متداول محدودیت حد مجاز آپلود در وردپرس است. این خطا که با پیغام Fatal error: Allowed memory size of – bytes exhausted نمایش داده می شود به دو روش قابل رفع است: افزایش حجم هاست یا تنظیم فایل wp-config.php. در روش اول که بسیار ساده است شما بایستی با شرکت فراهم کننده هاست وب سایت خود تماس بگیرید و از آن ها بخواهید که حجم هاست شما را افزایش دهند.

در روش دوم شما در هاست در قسمت File Manager در مسیر public_html فایل config.php یافته و کد define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ’64M’) را در جای صحیح قرار می دهید. با این کار انتظار می رود که مشکل خطای Fatal error حل شود.

خطای اتصال دیتابیس در انتقال از جوملا به وردپرس

برای کمتر مواجه شدن با خطا در هنگام انتقال بهتر است که این انتقال بر روی یک سرور انجام بگیرد. یعنی وب سایت جوملا و وردپرس هر دو در یک سرور قرار داشته باشند.

خطای دیتابیس در زمان انتقال می تواند به دلایل مختلفی صورت بگیرد. ساده ترین آن همان وارد کردن اشتباهی اطلاعات دیتابیس (نام، رمز عبور، پیشوند نام جداول و غیره) است. در حالت دیگر ممکن شما بخاطر محدودیت هایی که هاست وب سایت شما دارد با این خطا (Database Connection) مواجه شوید. در این صورت باید با فراهم کنند هاست وب سایت خود تماس بگیرید که به شما امکان چنین جا به جایی را در روی سرور بدهد.

خطای محدودیت زمان در انتقال وب سایت از جوملا به وردپرس

در بعضی موارد به دلیل محدودیتی که هاست ممکن است برای وب سایت ما بوجود بیاورد به محض ورود به صفحه افزونه انتقال جوملا به وردپرس با صفحه سفیدی مواجه می شوید که به دلیل محدودیت در مقادیر max_input_time و max_execution_time است که دسترسی به آن برای ما وجود ندارد.

همانطور که گفتم هاست ها به دلایل امنیتی محدودیت هایی برای انجام تغییرات برای کاربران قائل می شوند. خطای محدودیت زمان که بخاطر تنظیمات max_execution_time و max_input_time رخ می دهد، در برخی موارد با سفید شدن صفحه نمایش خود را نشان می دهند. در مقابله با این خطا نیز شما می توانید با فراهم کننده هاست وب سایت خود تماس بگیرید و از آن ها بخواهید که اجازه انتقال وب سایت را به شما بدهند.

نکاتی پس از انتقال جوملا به وردپرس

پس از آن که وب سایت خود را با موفقیت توانستید به سیستم مدیریت محتوا وردپرس منتقل کنید بهتر است که دو نکته گفته شده در ادامه مطلب را لحاظ کنید تا وب سایت شما از لحاظ رتبه و بهبود آن دچار مشکلات نشود.

تنظیم ریدایرکت و لینک ها

وب سایتی که با سیستم مدیریت محتوا جوملا راه اندازی کرده اید ممکن است قدیمی باشد و از نظر ساختار لینک دهی با وردپرس تفاوت هایی داشته باشد، به همین دلیل اولین مشکلی که ممکن است دراین جور مواقع برای شما پیش بیاید این است که وب سایت شما  و صفحات آن را برای کاربران با خطای 404 نشان می دهد، که مطمعنا به خوبی می دانید خطای 404 چه عواقبی برای وب سایت دارد و به چه اندازه بر روی سئو سایت اثر منفی می گذارد.

برای حل این مشکل به بخش Settings بروید و سپس به گزینه پیوند های یکتا مراجعه کنید و گزینه نام نوشته را انتخاب کنید، سپس می توانید ریدایرکت کردن را انجام دهید اما پیش از آن لازم است که افزونه Redirection را نصب کنید و سپس پس از فعال کردن این پلاگین تمامی موارد موجود که بر روی صفحه نمایش وجود دارد را پر کنید تا تمامی لینک های سایت قدیمی به سایت جدید منتقل شود.

انتخاب قالب و تم دلخواه از وردپرس

کار اصلی و اساسی که برای انتقال باید انجام می دادیم در این قسمت تمام شده است و از این به بعد نیازمند سلیقه شماست، با توجه به نیاز و سلیقه خود تم مورد نظر خود را انتخاب کنید، خوشبختانه قالب های رایگان زیادی برای سیستم مدیریت محتوا وردپرس وجود دارد که می توانید به سادگی آن ها را از اینترنت دانلود کنید.

اما نکته ای که لازم است به آن توجه شود این است که این غالب ها عموما فارسی نیستند و اگر هم گاهی تعدادی از این قالب ها فارسی باشند دارای باگ و یا فایل های مخربی هستند که سایت شما به خطر میاندازد و ممکن است وب سایت شما را برای هکرها و نفوذ ویروس ها مهیا کندف پیشنهاد ما برای این منظور این است که از پوسته های اصلی و پرمیوم استفاده کنید.

کلام آخر

همانطور که دیدید امکان انتقال وب سایت از جوملا به وردپرس وجود دارد. و این کار اغلب به آسانی امکان پذیر است. نکته ایی که در اینجا وجود دارد این است که وجود چنین انتقال هایی اصلا به معنی برتری جوملا نسبت به وردپرس نیست. هر سیستم مدیریت محتوا نقاط قوت و ضعف مخصوص به خود را دارد. که نسبت به هر پروژه باید سیستم مدیریت محتوای مناسب را انتخاب کرد. مثلا اگر شما وب سایتی نیاز دارید که با وردپرس به راحتی قابل راه اندازی و نگهداری است، استفاده از سیستم مدیریت محتوای دروپال به علت پیچیدگی ها و هزینه بیشتر توسعه بی دلیل است. بنابراین نمی توان گفت که CMS دروپال بهتر است چون گرانتر است، چون این سیستم برای توسعه نیاز به زمان و تخصص بیشتری دارد تنها در پروژه هایی استفاده می شود که به امکانات خاص دروپال نیازمند است. در غیر این صورت مثل این می ماند که شما برای اسباب کشی در شهر بجای کامیونت از تریلی استفاده کنید، وقتی که اثاثیه شما به اندازه یک تریلی نیست.

پس بهتر است که در همان ابتدای پروژه امکانات و نیازمندی های وب سایت خود را با نیم نگاهی به آینده و تغییرات آن در نظر بگیرید و در انتخاب های خود دقت نمایید تا نیازی به انجام انتقال یا دوباره کاری ها در ادامه کار نباشد. یا اینکه سیستمی با هزینه توسعه و نگهداری بالا سفارش ندهید که بعد ترجیح دهید برای کاهش هزینه آن را به سیستمی دیگر منتقل کنید. در پایان همکاران ما در دارکوب آماده ارائه مشورت های لازم برای توسعه و انتقال وب سایت و همچنین سئو به شما هستند.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز