هسته حیاتی وب یا Core Web Vitals چیست؟ راه های بهبود آن

نوشته شده توسط سما کتیبه

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=21867

Core Web Vitals
5/5 - (1 امتیاز)

تجربه کاربری یکی از مهم ترین فاکتورهایی است که لازم است هر مدیر وب سایت و صاحب کسب و کاری در طراحی سایت خود آن را لحاظ کند. در سال 2020 گوگل یک معیار مهم و حیاتی را برای رتبه دهی وب سایت ها اعلام کرد به نام Core Web Vitals و یا همان هسته حیاتی وب.

Core Web Vitals به مجموعه ای از معیارهای کاربر محور خاص اشاره دارد که جنبه های مختلف عملکرد صفحه وب سایت و سئویی که مربوط به تجربه کاربری باشد را اندازه گیری می کند. این معیارها برای ارزیابی نحوه درک کاربران از سرعت بارگذاری، تعامل و همچنین ثبات بصری وب سایت بسیار موضوع قابل اهمیتی است.

یکی از دغدغه هایی که همیشه صاحبان کسب و کار و وب مستران داشته اند این بوده است که چگونه تجربه کاربری وب سایت خود را بهبود ببخشند و این همان نقطه ای است که گوگل با معرفی Core Web Vitals به کمک آن ها آمده است و تجربه کاربری را بر اساس 3 معیار اصلی خود اندازه گیری می کند.

به همین دلیل است که استفاده از این ابزار به شما کمک می کند تا صفحات وب سایت خود را در جهت بهبود و ارتقای تجربه کاربری بهینه سازی کنیدو در این مقاله از دارکوب نیز قصد داریم Core Web Vitals را برای شما تعریف کرده و به توضیح و پیشنهاد راه حل هایی جهت بهبود آن بپردازیم، پس همراه ما باشید.

تعریف Core Web Vitals

Core Web Vitals که نام دیگر آن هسته حیاتی وب است، مجموعه ای از معیارهای گوگل است که وظیفه آن بررسی و اندازه گیری تجربه صفحه و یا همان تجربه کاربری در هنگام بازدید از صفحات مختلف یک وب سایت است. این معیارها شامل موارد مختلفی می شوند مانند سرعت سایت و بارگذاری صفحات آن، واکنش گرایی و یا همان ریسپانسیو بودن یک وب سایت و ثبات بصری سایت در ارتباط می باشد.

این موضوع دقیقا به این اشاره دارد که صفحات وب سایت شما با چه سرعتی برای کاربران بارگذاری می شوند و آیا این که وب سایت مورد نظرتان در همه دستگاه های الکترونیکی هوشمند برای کاربران به خوبی و درستی به نمایش گذاشته می شود و یا این که تنها برای دستگاه های خاصی طراحی شده است.

تمام مواردی که در قسمت فوق به آن ها پرداختیم در هنگام رتبه دهی و بررسی وب سایت توسط موتورهای جستجوی گوگل مورد ارزیابی و بررسی قرار می گیرد و به دلیل اهمیت این فاکتورها، گوگل در رتبه بندی خود شاخصی به نام هسته حیاتی وب را معرفی کرد.

به وسیله Core Web Vitals صاحبان کسب و کارهای اینترنتی و وب مسترها می توانند تجربه کاربری بازدید کنندگان وب سایت خود را هنگامی که به وب سایت آن ها مراجعه می کنند را مورد بررسی قرار ذهند و صفحات وب سایت خود را بر اساس این معیارها و بهبود تجربه کاربری بهینه سازی کنند.

اهمیت Core Web Vitals در طراحی وب

طی چند سال اخیر، بخش مهمی از رتبه بندی گوگل و امتیاز دهی آن به وب سایت های مختلف، براساس تجربه کاربری آن ها شکل گرفته است. به این معنا که هرچه میزان رضایت کاربران از یک وب سایتی بالاتر باشد، مشاهده می کنیم که ان وب سایت در فهرست جستجوهای گوگل جایگاه بهتری را کسب کرده است.

موضوع مهمی که وجود دارد این است که Core Web Vitals باعث شده است که در طراحی و نوسعه سایت نیز، طراحان دقت لازم و کافی را به خرج دهند چرا که لازم است وب سایتی را طراحی کنند که از هر لحاظ برای کاربران جذاب باشد و بتواند تجربه کاربری خوبی را برای آن ها رقم بزند.

درست است که تولید محتوای ارزشمند، یکی از مهم ترین عوامل رتبه بندی گوگل به حساب می آید و تاثیر و ارتباطی به طراحی وب سایت ندارد، اما توجه به پارامترهای دیگر در طراحی سایت نقش مهمی را در رتبه بندی گوگل ایفا می کند. به عنوان مثال کاربران وب سایت ها تمایل دارند که در هنگام تعامل و استفاده از یک وب سایت، در کمترین زمان ممکن به هدف خود از حضور در وب سایت برسند.

این موضوع در دو مرحله برای ما اهمیت پیدا می کند، در مرحله اول هنگامی که یک وب سایت را برای اولین بار بارگذاری می کنیم و در مرحله بعد زمانی که کاربر قصد دارد از طریق یک لینک در صفحات سایت، به صفحه دیگری منتقل شود. براساس معیارهای زمان بندی هسته حیاتی گوگل، برای مرحله اول بهتر است که مدت زمان بارگذاری صفحه از 2.5 ثانیه بیشتر شود.

البته قابل ذکر است که تا 4 ثانبه نیز قابل قبول می باشد ولی موتورهای جستجوی گوگل همواره به دنبال وب سایت هایی هستند که در سریع ترین زمان ممکن بارگذاری شود. پس لازم است که سرعت بارگذاری وب سایت خود را به زیر 2.5 ثانیه برسانید.

در مرحله دوم نیز سرعت واکنش یک وب سایت نباید از 300 میلی ثانیه بیشتر باشد، برای زمان هایی بیشتر از این مقدار باید برخی اصلاحات بر روی وب سایت اعمال شود.بهترین زمان واکنش سایت به درخواست کاربران باید 100 میلی ثانیه خواهد بود. Core Web Vitals یا همان هسته حیاتی گوگل از طریق آمارها و بازدید هایی که از صفحه یک  وب سایت انجام می گیرد، این پارامترها را اندازه گیری می کنند.

طراحان سایت همواره باید در تلاش باشند تا وب سایتی را طراحی کنند که براساس معیارها و فاکتورهای هسته حیاتی گوگل باشد تا بتوانند در رتبه بندی وب سایت از طرف موتورهای جستجوی گوگل امتیاز خوبی را دریافت کنند و گوگل از این طریق متوجه می شود که کدام وب سایت از دید و نگاه کاربران دوست داشتنی تر است.

بهترین ابزارهایی که می تواند به طراحان سایت و همچنین سئو کاران کمک کند تا بهترین و بیشترین امتیاز را از هسته حیاتی گوگل دریافت کنند سرچ کنسول گوگل و تست لایت هاس می باشد و البته ابزارهای دیگری نیز هستند که هریک در نوع خود نقش به سزایی را اجرا می کنند که در ادامه به معرفی این ابزارها خواهیم پرداخت.

چرا Core Web Vitals برای سئو مهم هستند؟

از آن جایی که هسته حیاتی گوگل به طور مستقیم بر تجربه کاربری در یک وب سایت تاثیر گذار است می توان گفت بر روی سئو داخلی یک وب سایت از اهمیت بالایی برخوردار است. گوگل به عنوان یکی از بهترین و ممتاز ترین موتورهای جستجویی که وجود دارد همواره در تلاش است که تجربه کاربری بهتری را برای بازدید کنندگان خود رقم بزند تا تجربه حضور خوبی را داشته باشند.

در ادامه قصد داریم از موارد تاثیر Core Web Vitals بر سئو بگوییم تا با آن ها آشنایی پیدا کنید.

سازگاری با موبایل

الگوریتم های گوگل در هنگام رتبه بندی صفحات سایت ها تاکید زیادی بر سازگاری با تلفن های همراه هوشمند دارند، سایت هایی که در این مورد و فاکتور توتنسته اند عملکرد فوق العاده ای را رقم بزنند، احتمالا در نتایج جستجوی تلفن های همراه رتبه بالاتری را کسب خواهند کرد.

سیگنال های هسته حیاتی وب

شرکت گوگل در سال 2021 به طور رسمی اعلام کرد که این معیار بخشی از سیگنال های تجربه کلی صفحه برای رتبه بندی در نظر گرفته شده است. این معیار به همراه سایر فاکتورها به بهبود امتیاز دهی صفحه وب سایت کمک می کند در حالی که داشتن هسته حیاتی گوگل ضعیف بسیار تاثیر منفی را بر رتبه بندی وب سایت خواهد داشت.

پروتکل HTTPs

Http داده های ارسال شده میان مرورگر و سرور را رمزگذاری می کند و پروتکل Https نسخه ایمن این مورد می باشد. استفاده از این پروتکل نه تنها امنیت یک وب سایت را افزایش می دهند، بلکه در بهبود امتیاز هسته حیاتی گوگل موثر است. این امر منجر به این می شود که تجربه کاربری بهبود پیدا کند و دید موتور جستجو افزایش پیدا کند.

مرور امن صفحات (Safe Browsing) و عدم وجود بدافزار در صفحات

مرور امن صفحات و از طرفی نبود بدافزاها در صفحات برای موارد ضروری در صفحات ضروری می باشد. Core Web Vitals از مجموعه ای از معیارها تشکیل شده است که برای اندازه گیری و بررسی تجربه کاربری در یک وب سایت مورد استفاده قرار می گیرند. تمرکز این معیارها روی بارگذاری، تعامل و ثبات بصری است.

همچنین مرور امن صفحات و همچنین عدم وجود بدافزاردر صفحات باعث شده است که موجب افزایش اعتماد و ایمنی کاربران شود. به علاوه این که هسته حیاتی گوگل با عوامل سئو تکنیکال نظیر محتوای مرتبط، بک لینک های با کیفیت و سازگاری با موبایل کار می کنند. با این وجود، گوگل همچنان به اولویت بندی کاربر و عملکرد صفحه ادامه می دهد.

به همین دلیل است که Core Web Vitals به طور فزاینده ای برای استراتژی سئو مهم است. مرور ایمن به توانایی مرورگرها برای شناسایی صفحات وب حاوی بدافزار یا تلاش های فیشینگ و هشدار آن به کاربر اشاره دارد. با جلوگیری از دسترسی کاربران به صفحات مخرب، خطر مواجه با بدافزارها و یا قرارگیری در معرض حملات فیشینگ کاهش می یابد.

عدم وجود تبلیغات و عناصر مزاحم بینابینی (Intrusive Interstitial)

یکی دیگر از عوامل مهمی که در فاکتورهای هسته حیاتی گوگل وجود دارد و در سئو بسیار تاثیر گذار است عدم وجود تبلیغات و عناصر مزاحم بینابینی می باشد. هسته حیاتی گوگل همان طور که متوجه شده اید مجموعه ای از معیارها و عملکردها می باشد که تجربه کاربر در یک وب سایت را اندازه گیری می کند.

برای بهینه سازی این مجموعه باید استفاده از فرمت های تبلیغاتی غیر مزاحم را در نظر گرفت و از پاپ آپ های مانع ایجاد محتوا اجتناب کنید. همچنین مهم است که تبلیغات بر عملکرد بارگذاری و یا ثبات بصری صفحه تاثیر منفی ای نداشته باشد.

core web vital  در طراحی سایت

عوامل Core Web Vitals

هسته حیاتی وب برای اندازه گیری تجربه کاربران در یک وب سایت از سه عامل و معیار مهم استفاده می کند. توسعه دهندگان وب سایت با استفاده از این معیارهامی توانند تجربه کاربری بهتری را رقم بزنند چرا که با استفاده از این معیارها می توانند تجربه کاربری وب سایت خود را اندازه گیری کنند و اقدامات لازم را در جهت بهینه سازی صفحات سایت داشته باشند.

اکنون نوبت آن رسیده است که عوامل Core Web Vitals را بشناسیم.

بزرگترین رنگ محتوا (LCP)

Largest Contentful Paint  یا همان بزرگترین رنگ محتوا به مدت زمان بارگذاری محتوای اصلی یک صفحه و نمایش آن به بازدیدکنندگان اشاره داردکه تاثیر مستقیمی بر تجربه کاربر و میزان بازدید از سایت خواهد داشت. این معیار در واقع مدت زمان کلیک کاربر بر روی یک لینک تا زمان بارگذاری کامل محتوا در صفحه نمایش را بررسی و اندازه گیری می کند.

به همین دلیل هرچه میزان LCP کمتر باشد، اطلاعات و محتواهای یک صفحه با سرعت بالاتری بارگذاری و نمایش داده می شوند که این امر موجب بهبود تجربه کاربری و دسترسی سریع تر به اطلاعات مورد نیاز خواهد بود. براساس استانداردهای تعریف شده گوگل مدت زمان LCP ایده آل بین 2.5 تا 4 ثانیه می باشد.

در صورتی که مدت زمان بارگذاری بیشتر از این مقدار بشود باید به فکر بهبود و کاهش مدت زمان بارگذاری صفحات سایت خود باشید، برای بهبود میزان LCP سایت خود می توانید اقدامات زیر را انجام دهید.

  • استفاده از CDN
  • کاهش میزان CSS ها
  • استفاده از سرویس میزبانی قوی تر
  • حذف تمامی کدهای غیر ضروری موجود در سایت
  • فعال سازی بارگذاری تنبل

اولین تاخیر ورودی (FID)

First Input Delay یا همان اولین تاخیر ورودی یکی دیگر از فاکتورهای مهم هسته حیاتی وب به شمار می رود که مدت زمان و نحوه تعامل کاربر با وب سایت را مورد بررسی قرار می دهد. تعامل کاربر با صفحه به معنای انجام اقداماتی همچون کلیک بر روی یک لینک، انتخاب یک گزینه از منوی وب سایت، ثبت نام در سایت و موارد دیگر می باشد.

FID در این مواقع مدت زمانی که طول می کشد تا وب سایتی پاسخ مناسب به اقدامات کاربر را بدهد بررسی و اندازه گیری خواهد کرد، د ایده آل ترین حالت باید میزان FID یک سایت کمتر از 100 میلی ثانیه باشدتا بتواند تجربه خوبی را برای کاربران رقم بزند و به واسطه آن رتبه سایت خود را بهبود ببخشد.

برای کاهش و بهبود FID و همچنین کاهش مدت زمان واکنش به درخواست کاربران می توانید اقدامات زیر را انجام دهید.

  • حذف اسکریپت های اضافی و غیر ضروری
  • استفاده از کش مرورگر
  • کاهش تعداد جاوا اسکریپت ها

تغییر چیدمان تجمیعی (CLS)

Cumulative Layout Shift و یا همان تغییر چیدمان تجمیعی نیز آخرین فاکتوری است که از معیارهای 3 گانه هسته حیاتی وب می باشد که در آن میزان ثبات تصویری و بصری وب سایت را مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهند. به عبارت و بیانی بهتر می توان این گونه بیان کرد که اگر عناصر وب سایت شما پس از بارگذاری وب سایت جا به جا شوند میزان CLS وب سایت شما بالا خواهد بود که این موضوع تاثیر منفی را بر روی رتبه سایت خواهد گذاشت.

در برخی وب سایت ها نحوه تغییر چیدمان و ترتیب قرار گیری عناصر پس از بارگذاری صفحه تغییر پیدا می کند و یا این که عناصر آن جا به جا می شوند. LCP در واقع فاکتوری است که میزان دشواری و درگیری کاربر با تغییراتغیر منتظره وب سایت را مورد بررسی قرار می دهد که مقدار آن در ایده آل ترین حالت باید کمتر از 0.1 باشد.

اگر وب سایت شما با مشکل LCP مواجه است می توانید برای بهبود آن از روش های زیر کمک بگیرید.

  • عناصر جدید رابط کاربری مانند گزینه های قابل کلیک یا پاپ آپ ها را در پایین صفحه وب سایت خود نمایش دهید تا موجب جا به جایی محتواها و سایر عناصر سایت نشود.
  • تمامی رسانه های موجود در وب سایت اعم از فیلم ها، اینفوگرافیک ها، تصاویر و گیف ها را در حجم استاندارد آن ها به کار ببرید تا مرورگر بداند هر عنصر دقیقا به چه فضایی احتیاج دارد. در این صورت دیگر زمان بارگذاری سایت شاهد تغییر و جابجایی عناصر نخواهد شد.
  • پیام های تبلیغاتی وب سایت را از قبل و در فضایی از پیش تعیین شده نمایش دهید تا به طور ناگهانی بر روی صفحه نمایش وب سایت شما ظاهر نشوند، چرا که در این صورت موجب ایجاد اختلال در نمایش محتواها و سایر عناصر بصری سایت خواهند شد.

راه‌های بهبود Core Web Vitals

بهبود هسته حیاتی گوگل تاثیر بسیاری در عملکرد سئو وب سایت شما خواهد گذاشت و تجربه کاربری بهتری را به طور حتم رقم خواهد زد. همه کسب و کارها و افراد هدفشان از راه اندازی سایت این است که بتوانند تجربه کاربری خوبی را برای بازدیدکنندگان وب سایت خود رقم بزنند.

به همین دلیل در ادامه به راه های بهبود هسته حیاتی گوگل می پردازیم تا بتوانید تجربه کاربری بهتری را برای وب سایت خود رقم بزنید.

بررسی عملکرد سایت

اولین راه حلی که برای بهبود شرایط وب سایت می توانیم به آن اشاره کنیم این است که با استفاده از ابزارهایی مانند PageSpeed Insights  که در ادامه مطلب درباره آن ها توضیح داده ایم می توانید برای بررسی وب سایت خود استفاده کنید. این ابزارها و مانند آن ها بخشی به نام Performance دارند که به عملکرد کلی و سایت شما یک امتیاز می دهند و می توانید از طریق این گزارش ها کمک زیادی به برطرف کردن مشکلات هسته گوگل وب سایت خود بپردازید.

بهینه کردن تصاویر

اگر تصاویری که در وب سایت خود استفاده می کنید با وضوح بالا و همچنین حجم بسیار زیاد هستند بهتر است بدانید که کاملا طبیعی است سرعت لود صفحه وب سایت شما پایین می آید به همین دلیل است که اگر می خواهید تجربه کاربری بهتری را ثبت کنید و قدمی در بهبود هسته حیاتی گوگل خود بردارید لازم است که تصاویر خود را بهینه کنید. تصاویر خود را با فشرده سازی، تغییر اندازه و استفاده از فرمت های مختلف مخصوص وب مانند WebP بهینه کنید. 

فعال سازی کش مرورگر

با فعال سازی این قابلیت، بخش هایی از سایت شما در مرورگر کاربر ذخیره می شود، به همین دلیل دیگر نیازی نیست که هربار که کاربران وارد وب سایت شما می شوند همه چیز را از ابتدا بارگیری کنند. فعال کردن فرآیند کش گرفتن مرورگر می تواند تاثیر قابل توجهی در سریع تر لود شدن سایت شما بگذارد.

به حداقل رساند جاوا اسکریپت و کدهای CSS

واقعیتی که وجود دارد این است که کدهای CSS و جاوا اسکریپت می توانند بیش از حد باعث کاهش سرعت وب سایت شما شوند. شما می توانید با اتسفاده از ابزارها و یا افزونه هایی که وجود دارند و به همین منظور طراحی شده اند باعث کاهش زمان بارگذاری سایت شوید.

البته نکته مهمی که وجود دارد این است که اگر وب سایت خود را با سیستم های مدیریت محتوا ساخته اید نیازی به این کار ندارید چرا که به طور پیش فرض نیازی به این کار نخواهید داشت و کدهای اضافه و پیش از حدی در رابطه با جاوا اسکریپت و همچنین CSS برای شما وجود نخواهد داشت.

عدم جا به جایی المان های صفحه

برای جلوگیری از ایجاد مشکل مربوط به ثبات بصری و یا همان CLS، بهتر است که قالب مشخصی را برای المان های صفحه خود در نظر بگیرید و آن ها را جا به جا نکنید. یعنی این که فرآیند های خود را روی یک قالب ثابت پیش ببرید و صفحات جدید را طبق آن ایجاد کنید.

همچنین اگر خواستید که محتوا و یا المان های جدیدی را به صفحه خود اضافه کنید سعی کنید ثبات تصویری را در آن صفحه بررسی کنید و صفحات خود را همواره ریسپانسیو نگه دارید چرا که تاثیر بسیاری را در بهبود تجربه کاربری دارد.

ارتقای هاست وب سایت

هنگام ارتقای هاست وب سایت عواملی مانند ترافیک فعلی و پیش بینی شده وب سایت، الزامات فنی وب سایت شما و بودجه خود را درنظر بگیرید. ارائه دهندگان هاست مختلف را تحقیق و مقایسه کنید تا بهترین پاسخگوی نیازهای خاص وب سایت شما باشد.

حذف هرگونه اسکریپت غیر ضروری شخص ثالث

این روش به حذف و یا به حداقل رساندن استفاده از اسکریپت های خارجی از منابع شخص ثالث که برای عملکرد اصلی و یا تجربه کاربری یک وب سایت ضروری نیستند، اشاره دارد. این اقدام اغلب به عنوان بخشی از بهینه سازی عملکرد یک وب سایت و رعایت بهترین شیوه ها برای توسعه وب انجام می شود.

عناصر UI جدید را به پایین صفحه خود اضافه کنید

هنگام افزودن عناصر UI جدید به پایین صفحه وب ضروری است که طراحی کلی، تجربه کاربر و نحوه تناسب آن ها با محتوای موجود را در نظر بگیرید. Call-to-Action، نمادهای رسانه های اجتماعی، پست ها و یا مقالات مرتبط، اطلاعات تماس، فرم اشتراک خبرنامه و … هنگام اضافه کردن عناصر UI جدید لازم است که مطمعن شوید که آن ها طراحی کلی را تکمیل می کنند و از نظر بصری برای مخاطبین جذاب هستند.

بررسی Core Web Vitals در گوگل سرچ کنسول

گوگل سرچ کنسول یکی از بهترین ابزارهای اندازه گیری هسته حیاتی وب است که قابلیت ارائه گزارش کامل از Core Web Vitals به تازگی به آن اضافه شده است. این ابزار گزارش کامل از صفحاتی که نیاز به ویرایش و همچنین اصلاح دارند را به همراه جزئیات کاملی از آن ها در اختیار ما قرار می دهد. برای دریافت این گزارش تنها کافی است گزینه Experience در گوگل سرچ کنسول را انتخاب کنید.

پس از ان لازم است که بر روی گزینه Core Web Vitals کلیک کنید. پی از گذشت چند ثانیه مشاهده خواهید کرد که تمامی اطلاعات مربوط به معیارهای سه گانه هسته حیاتی وب برای شما به نمایش درمی آید استفاده از این ابزار می تواند کمک کند که سئو و بهینه سازی وب سایت خود را تا حد بسیار زیادی بهبود ببخشید.

ابزارهایی برای اندازه‌گیری Core Web Vitals

از آن جایی که معیارهای هسته حیاتی وبتوسط گوگل معرفی و همچنین طراحی گشته است، بنابراین لازم است که از ابزارهای خاص گوگل نیز برای اندازه گیری آن ها استفاده کنید تا بتوانید اطلاعات دقیق تری از سه معیار مشخص شده در سایت خود به دست بیاورید.

گوگل برای بررسی هسته وب چنیدن ابزار کاربردی را معرفی کرده است تا از طریق آن ها به راحتی و در عرض چند دقیقه بتوانند Core Web Vitals وب سایت خود را بررسی کنند و همچنین اندازه گیری کنند، این ابزارها شامل موارد زیر می شوند.

 ابزار Page Speed Insights

یکی از ابزارهای بسیار کاربردی که گوگل در اختیار کاربران قرار داده است که به وسیله و کمک آن می توانید هسته حیاتی وب را اندازه گیری و بررسی کنید. استفاده از این ابزار بسیار راحت بوده است و اطلاعات بسیار مفیدی را در اختیار شما قرار می دهد.

نحوه اندازه گیری هسته حیاتی وب با استفاده از این ابزار به این صورت است که باید URL صفحه مورد نظر از سایت خود را در آن وارد کنید تا گزارش کاملی از کیفیت هسته حیاتی آن دریافت نمایید. این ابزار همچنین روش هایی را جهت بهبود معیارهای هسته حیاتی وب به شما پیشنهاد می دهد تا با اجرای آن ها بتوانید هسته حیاتی صفحات وب سایت خود را بهبود ببخشید.

 ابزار Lighthouse

ابزار مفید بعدی که جهت اندازه گیری هسته حیاتی وب می توانیم از آن استفاده کنیم Lighthouse است. این ابزار قادر است که به بررسی کیفیت و میزان معیارهای سه گانه هسته حیاتی وب بپردازد. این ابزار نیز مانند ابزارهای قبلی گزارش کاملی از معیارهای سه گانه را دراختیار شما قرار می دهد.

به علاوه این که این ابزار راه حل های بسیار کاربردی را جهت بهینه سازی آن ها در اختیار شما قرار می دهد تا با به کارگیری و پیاده سازی آن ها بتوانید تجربه کاربری بهتری را برای بازدید کنندگان وب سایت خود رقم بزنید اگر سایت فروشگاهی را  دارید و به دنبال بهبود تجربه کاربری آن هستید این ابزار می تواند بسیار برای شما مفید باشد.

 گزارش تجربه کاربر کروم (CrUX)

گزارش تجربه کاربر کرومیک منبع ارزشمند برای وب مستران و همچنین توسعه دهندگان وب سایت می باشد. چرا که به این وسیله می توانند اطلاعات دقیق، واقعی و عینی را از تجربه کاربران در وب سایت های مختلف ارائه دهند. این گزارش ها شامل داده هایی از کاربران واقعی است که از مرورگر کروم استفاده کرده اند.

داده های CrUX فقط برای وب سایت هایی که ترافیک کافی در دسترس دارند است. اگر وب سایت شما بازدیدکننده کافی در دسترس نداشته باشد ممکن است با پیغام “داده های CrUX در دسترس نیست” مواجه شوید. گوگل داده های تاریخی CrUX را به صورت هفتگی به روز رسانی می کند.

گوگل داده های CrUX را به صورت هفتگی به روز رسانی می کند، اما هر مقدار شامل یک دوره 28 روزه متوالی می باشد. بنابراین اگر تغییراتی در وب سایت خود اعمال کنید، داده های Web Vitals شما حدود 4 هفته طول می کشد تا به طور کامل به روزرسانی شود. گزارش تجربه کاربری به شما این امکان را می دهد که تاثیر تغییرات را در طول زمان مشاهده کنید و بتوانید برای بهبود وب سایت خود اقداماتی را انجام دهید.

 ابزار Chrome Dev

با استفاده از این ابزار می توانید مشکلات مربوط به چیدمان تجمیعی و همچنین ناپایداری های بصری را مشخص کنید، این ابزار همچنین مدت زمان مسدودی را نیز اندازه گیری می کند و با این کار در بهبود اولین تاخیر می تواند موثر عمل کند.

افزونه Web Vitals

با استفاده از ابزار Web Vitals می توان هسته حیاتی وب را در زمان واقعی آن اندازه گیری کرد، این ابزار مزیت بسیار خوبی که دارد این است که به راحتی از طریق فروشگاه Chrome Web نصب می شود و قابلیت های مشابهی با سایر ابزارهای اندازه گیری هسته حیاتی وب دارد.

سخن آخر

هسته حیاتی وب که در این مقاله به طور کامل در رابطه با آن صحبت کردیم، از سه شاخصه مهم تشکیل شده است که هریک از آن ها یکی از جنبه های مرتبط با تجربه کاربری را در هنگام بازدید از یک وب سایت مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهد. نکته مهمی که وجود دارد این است که هسته حیاتی وب یکی از معیارهای جدید گوگل برای رتبه بندی می باشد.

که صاحبان وب سایت و کسب و کارهای مختلف باید به آن توجه و دقت کافی را داشته باشند وظیفه این معیار این است که به بررسی و اندازه گیری تجربه صفحه، میزان و کیفیت تعامل کاربران با یک سایت می پردازد. برای اندازه گیری این معیار می توانید از ابزارهای کاربردی که نام بردیم استفاده کنید.

فراموش نکنید که بهینه سازی وب سایت ها براساس هسته حیاتی وب یکی از عوامل مهمی است که باعث به وجود آمدن تجربه کاربری بهتر و به دنبال آن بهبود سئو وب سایت می شود.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز