صفر تا صد راه اندازی کسب و کار پولساز اینترنتی

نوشته شده توسط سما کتیبه

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=21734

راه اندازی کسب و کار پولساز اینترنتی
5/5 - (1 امتیاز)

امروزه اغلب افراد جامعه ترجیح می دهند برای این که محصول و یا خدماتی را خریداری کنند از فضای اینترنتی استفاده کنند. راه اندازی کسب و کار پولساز اینترنتی تا چند سال پیش به اندازه امروز متقاضی نداشت، شاید اگر کسی به ما می گفت که می توانیم حتی برای خرید دارو، بدون این که از خانه خارج شویم آن را سفارش دهیم و ظرف چند ساعت آن را به دستمان برسانند باورش برایمان سخت بود!

اما با پیشرفتی که در زمینه تکنولوژی و فضای مجازی در حال وقوع است می توانیم بگوییم تا چند سال آتی شاید افراد و کسب و کارهای انگشت شماری باشند که کسب و کار خود را به فضای مجازی گسترش نداده اند و این همان نقطه ای است که اگر صاحبان مشاغل به فکر نباشند از سایر رقبای خود عقب خواهند ماند.

در سال های اخیر موجی به راه افتاده است که کسب و کارهای فیزیکی را به سمت کسب و کار آنلاین تشویق می کند و با توجه به این که همه چیز به سمت آنلاین شدن در حال پیش رفتن است نباید فرصت راه اندازی سایت و یک کسب و کار اینترنتی را از خود بگیرید. در این مقاله از دارکوب قصد داریم صفر تا صد راه اندازی یک کسب و کار پولساز اینترنتی را در اختیار شما قرار دهیم، پس تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

لیست مطالب

چرا کسب و کار اینترنتی؟

واقعیت این است که امروزه افراد جامعه بیشترین وقت خود را صرف فضای مجازی و اینترنت می کنند و برای جمع آوری اطلاعات، سرگرمی، دنبال کردن اخبار روز دنیا و از همه مهم تر برای خرید و استفاده از محصولات و خدمات مختلف نیز از فضای مجازی استفاده می کنند. همین موضوع نشان می دهد که داشتن یک کسب و کار اینترنتی و طراحی سایت ارزان درست مانند این است که یک مغازه بزرگ در فضای پر ترددی داشته باشید که میزان فروشتان را بسیار بالا می برد.

آمار و وضعیت فعلی بازار کار در ایران

واقعیت این است که مرکز آمار طبق آماری که اعلام کرده است میزان بیکاری جوانان طی سال های اخیر 3.4 درصد بوده است که این آمار تقریبا دو برابر نرخ متوسط بیکاری در ایران است. از طرفی هر فردی که بخواهد کسب و کار خود را راه اندازی کند لازم است که سرمایه ی اولیه ای را داشته باشد تا بتواند مجوز های لازم را برای کسب و راه اندازی کسب و کار سنتی خود داشته باشد.

هزینه هایی که فرد برای شروع کار خود به صورت فیزیکی باید پرداخت کند بسیار زیاد است و از طرفی احتمال این که در ماه های اول بتواند به درآمد خوبی برسد بسیار کم است چرا که در درجه اول بازار رقابت برای مشاغل مختلف بسیار بالاست و شما با ورود به هر بخشی لازم است خود را برای رقابت با افراد زیادی حاضر کنید که در روش های بازاریابی سنتی نمی توانید انتظار بازدهی خوب را داشته باشید.

این جاست که کسب و کارهای اینترنتی به کمک افراد بسیاری آمده اند و شرایطی را برای آن ها فراهم کرده اند که بتوانند با سرمایه ای اندک یک کسب و کار اینترنتی و پولساز را برای خود راه اندازی کنند. از طرفی به علت ناکارآمدی روش های تبلیغات سنتی و بازدهی کمی که این روش ها در عصر دیجیتال امروزه پیدا کرده اند، کسب و کارهای سنتی برای افزایش فروش تنها کافی است که با طراحی سایت فروشگاهی کسب و کار خود را رونق دوباره ای بدهند.

مزایای کسب و کار اینترنتی

همان طور که مشخص است در چند سال اخیر علاقه اغلب افراد جامعه به خرید های اینترنتی بسیار زیاد شده است و دیگر کسی حرف از بی اعتمادی به خرید های اینترنتی نمی کند و هر روز بیش از بیش افراد جامعه مشتاق هستند به جای این که ساعات طولانی را در ترافیک و مسیر های مختلف برای خرید های خود سپری کنند به صورت آنلاین محصولات و خدماتی را که می خواهند خریداری کنند.

نکته جالب این جاست که تنها موضوع خرید از محصولات و خدمات فروشگاهی نیست، در گذشته غالب افراد برای گرفتن تاکسی با آژانس تماس می گرفتند ولی امروزه پلتفرم های مختلف تاکسی های اینترنتی جای آژانس ها را گرفته است همین طور برای خرید بلیط و حتی رزرو هتل بسیاری از مردم ترجیح می دهند به صورت اینترنتی این فرآیند را طی کنند.

به همین دلیل مهم ترین مزیتی که برای طراحی سایت حرفه ای و راه اندازی آن برای کسب و کارهای مختلف می توانیم در نظر بگیریم این است که با سیل عظیمی از افراد رو به رو خواهید شد که هر روز بیش از گذشته به سمت کسب و کار اینترنتی شما جذب خواهند شد. در ادامه به مزایای مهمی که راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی به همراه خواهد داشت می پردازیم.

امکان فعالیت از هر مکان و در هر زمان

راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی مهم ترین مزیتی که برای صاحبان مشاغل دارد این است که دیگر محدود به زمان و مکان خاصی نخواهند بود، شما می توانید بدون این که هزینه اضافی را لازم باشد پرداخت کنید در سر تا سر دنیا محصولات و خدمات خود را به افراد معرفی کنید و از طرفی محدودیت زمانی هم در این مورد ندارید و مشتریان می توانند 24 ساعته و در 7 روز هفته از محصولات شما خریداری کنند چرا که فضای آنلاین محدودیت های کسب و کارهای فیزیکی را دیگر ندارد.

هزینه‌های کمتر و بدون نیاز به اجاره مکان فیزیکی

شاید بتوانیم بگوییم یکی ا زمهم ترین مزیت هایی که کسب و کارهای اینترنتی دارند این است که به علت هزینه های کمتری که برای شما دارند فرد نیاز به سرمایه بالا برای شروع کار ندارد. چرا که یک فروشگاه برای این که بخواهد فعالیت فیزیکی خود را شروع کند در ابتدای کار نیازمند اجاره یک مکان فیزیکی است که خود شامل پرداخت هزینه مالیات، برق و آب و … دیگر می شود.

اما خوشبختانه برای شروع کسب و کار در فضای اینترنتی نیازمند هزینه های ستگین و کمر شکن نیستید و حتی برای طراحی سایت خود می توانید به سادگی از قالب آماده برای طراحی استفاده کنید که مراتب هزینه های کمتری را نسبت به راه اندازی یک فروشگاه فیزیکی برای فرد خواهد داشت.

 رشد سریع و قابلیت گسترش جهانی

یکی دیگر از مزیت هایی که کسب و کار های اینترنتی دارند این است که بسیار سریع هستند و با صرف هزینه های بسیار اندک می توانید به صورت جهانی کسب و کار خود را گسترش دهید. زیرا روش های آنلاین درآمد زایی به جدیدترین تکنولوژی ها مجهز هستند و بسیاری از فعالیت های خود را به صورت خودکار انجام می دهند و به همین دلیل می توانند از نظر سرعت خدمات و محصولات خود را سریع تر در دسترس مشتریان قرار دهند.

از طرفی دیگر با راه اندازی کسب و کار اینترنتی می توانید به سادگی با سئو و بهینه سازی سایت به صورت اصولی کسب و کار خود را به صورت جهانی گسترش دهید و مشتریان بسیاری را در سرتاسر نقاط جهان برای خود جذب کنید.

انعطاف‌پذیری در انتخاب نوع فعالیت

کسب و کارهای اینترنتی مهم ترین مزیتی را که دارند این است که هر فرد رئیس خودش است و میزان فعالیت آن نیز بستگی به شرایطی که دارد می باشد. این ویژگی برای دانشجویان و حتی افرادی که به دنبال راه اندازی یک شغل دوم هستند بسیار اهمیت زیادی دارد، با این که کسب درآمد بسیار از اینترنت ساده و امکان پذیر است اما باید در نظر بگیرید که این فرآیند نیازمند برنامه ریزی دقیقی می باشد.

انتخاب ایده راه اندازی کسب و کار پولساز اینترنتی

هرچقدر که ایده شما برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی که در حال راه اندازی آن هستید ناب و بکر باشد احتمال موفقیت شما در این حوزه بسیار بالاتر خواهد بود، به همین دلیل است که بهتر است این پروسه را با مطالعه و دقت فراوان سپری کنید و زمان مناسبی را برای پیدا کردن ایده جدید متناسب با روحیه و استعدادهای خود بگذارید.

شناسایی علاقه‌ها و مهارت‌ها

برای پیدا کردن ایده جدید در قدم اول استعداد های خود را مورد ارزیابی قرار دهید و به این فکر کنید که به چه کاری بیشتر از همه علاقه دارید و از آن لذت می برید و از چه کاری خسته نمی شوید. در مرحله بعدی لازم است که با توجه به توانایی هایی که دارید و همچنین تحصیلاتتان به دنبال این باشید که سرنخ مناسب کسب و کار خود را بیابید. به دنبال این باشید که متوجه شوید با توجه به توانایی ها و مهارت هایی که دارید مردم چه نیازهایی دارند که شما می توانید به آن ها پاسخ دهید و به این صورت در این شاخه موفق عمل کنید.

بررسی بازار و نیازهای موجود

همزمان که به شناسایی علاقه ها و مهارت های فردی برای شروع کسب و کار اینترنتی خود می پردازید به نیاز مخاطبان خود نیز توجه کنید، پیدا کردن این نیازها می تواند به جدیدتر بودن ایده و تشکیل خط و مشی مناسب برای شما کمک کننده باشد. ارضای نیازهایی که پاسخ داده نشده اند می تواند یکی از بهترین راه ها برای شروع کسب و کار اینترنتی شما باشد.

برای این منظور می توانید از ابزارهای گوناگونی استفاده کنید و از طریق مطالعه فرم نظر سنجی ها و پرسش نامه های موجود به یافتن بازار و نیازهای موجود بپردازید. به علاوه این که ابزار محبوب و دقیقی مانند Google Trends نیز به صاحبان کسب و کار بسیار کمک می کند تا مطالب روز و عنوان هایی که بسیار برای افراد جامعه محبوب هستند را در اختیارتان قرار دهد و از این طریق نیازهای موجود بازار را شناسایی کنید.

از طرفی دیگر با یک جستجوی ساده در فضای شبکه های اجتماعی می توانید به این دید برسید که موضوع و ابهامی که امروزه در میان افراد جامعه مطرح شده است چیست و لازم است که بر روی چه عنوانی کار کنید تا بتوانید در کسب و کار اینترنتی که می خواهید راه اندازی کنید موفق باشید.

انتخاب مدل کسب و کار اینترنتی مناسب

کسب و کارهای اینترنتی خود مدل های مختلفی دارند که با توجه به نوع کسب و کاری که دارید می توانید هر یک از آن ها را انتخاب کنید. اولین مورد راه اندازی یک فروشگاه آنلاین (Ecommerce) است که در آن یک کسب و کار اینترنتی را راه اندازی می کنید و در نهایت به فروش محصولات فیزیکی می کنید درست مانند کسی که فروشگاه اینترنتی خود را برای فروش لباس و پوشاک راه اندازی کرده است .

پس از آن اگر در فضای آنلاین قصد ارائه خدماتی را دارید که شامل خدمات آنلاین می شود مانند راه اندازی یک کلاس اینترنتی و آموزش در فضای مجازی می باشد و یا این که قصد این را دارید که با توجه به تحصیلات خود در زمینه های مختلف آموزشی و یا کسب و کار شروع به دادن مشاوره کنید، مانند زمانی که یک طراح برای دیزاین یک واحد آپارتمان فعالیت خود را در این فضا شروع می کند و به صورت اینترنتی شروع به فعالیت می کند.

روش و مدل بعدی که می توانید کسب و کار اینترنتی خود رادر آن راه اندازی کنید این است که به دنبال بازاریابی وابسته (Affiliate Marketing)  بروید در این روش برای افرادی که ایده و ذهنتی برای فروش و ارائه خدمات و محصولات خود ندارند بسیار کارآمد است، هر فرد می تواند محصولات و خدمات شرکت و برند دیگری را به فروش برساند و در ازای هر فروش هزینه ای را برداشت کند.

مدل آخری که برای کسب و کار اینترنتی می خواهیم نام ببریم تولید محتوا و تبلیغات آنلاین است که یکی از بهترین مدل های راه اندازی کسب و کار اینترنتی می باشد. در این روش شما با تولید محتوای جذاب مخاطبان هدف خود را برای وب سایت و یا صفحات شبکه های مجازی جذب می کنید و با افزایش بازدید وب سایت و سپس فروش فضایی که برای تبلیغات دارید درآمد کسب می کنید.

طراحی سایت فروشگاهی

طراحی و راه‌اندازی سایت یا فروشگاه آنلاین

اکنون که ایده های مناسب و همچنین روش هایی که می توانید به وسیله آن کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید متوجه شدید حالا نوبت به ان رسیده که مراحلی که برای طراحی و راه اندازی سایت و فروشگاه اینترنتی خود لازم دارید را بشناسید و طبق آن ها پیش بروید.

انتخاب دامنه و هاستینگ مناسب

اولین گامی که لازم است برای طراحی سایت فروشگاهی خود طی کنید این است که یک نام مناسب با توجه به نوع کسب و کار یکه در حال راه اندازی آن هستید انتخاب کنید. توجه کنید که نام فروشگاه و یا برندی که قصد راه اندازی آن رادارید لازم نیست که حتما یک نام خاص و عجیب و غریب باشد، بلکه تنها کافی است که مرتبط با نوع فعالیت و فروشگاه شما باشد، توجه به این موضوع یکی از اصول مهمی است که در دیجیتال مارکتینگ باید به آن توجه کنیم چرا که در سئو وب سایت نیز بسیار تاثیر گذار است.

پس از انتخاب نام مناسب لازم است که به دنبال خرید یک هاست مناسب و با کیفیت باشید. فروشگاه اینترنتی شما به بستری نیاز دارد تا به وسیله آن بتواند همیشه در دسترس کاربران قرار بگیرد به همین دلیل لازم است که یک هاست تهیه کنید. می توانید برای تهیه هاست از هاست های مختلف داخلی و خارجی که وجود دارد استفاده کنید.

از طرفی دیگر هاست ها به دو نوع اشتراکی و اختصاصی تقسیم می شوند که بهتر است برای انتخاب بهترین نوع آن متناسب با نوع فعالیتی که دارید از مشاوره های یک شرکت طراحی سایت استفاده کنید تا بهترین ان را انتخاب کنید. هاست های مربوط به ایران با .IR ختم می شود و لازم است به این نکته توجه کنید که اگر قصد دارید تنها آدرس شما برای ایران کارایی داشته باشد آن را انتخاب کنید.

طراحی سایت یا فروشگاه اینترنتی

پس انتخاب دامنه و هاست مناسب اکنون نوبت آن رسیده است که به طراحی سایت و یا فروشگاه اینترنتی خود بپردازید، برای این منظور لازم است که اصولی را رعایت کنید تا وب سایت جذابی را داشته باشید. وب سایت فروشگاهی شما دقیقا مانند ویترین مغازه فیزیکی شما می باشد که عدم توجه به آن می تواند منجر به از دست دادن مشتریان و کاربران بسیاری شود.

در طراحی سایت لازم است که به طراحی یک وب سایت کاربرپسند بسیار توجه کنید چرا که اگر بازدید کنندگان به وب سایت شما مراجعه کنند و نتوانند محصولات و خدماتی که نیاز دارند را پیدا کنند و یا این که به سادگی صفحه وب سایت شما را پیمایش کنند به احتمال 90 درصد وب سایت شما را ترک خواهند کرد، پس توجه به طراحی یک وب سایت کاربرپسند بسیار مهم است.

از طرفی بسیاری از بازدید کنندگان وب سایت ها، از وسیله های هوشمند مختلفی استفاده می کنند گاهی از تلفن های همراه و یا گاهی از رایانه شخصی خود، به همین دلیل لازم است که وب سایت خود را برای بازدید با هر وسیله ی الکترونیکی آماده کنید تا کاربران تجربه خرید و بازدید خوبی را داشته باشند. این موضوع شامل تهیه قالب های آماده برای طراحی وب سایت شما نیز می شود و باید ریسپانسیو و مناسب با نوع فعالیت شما انتخاب شوند.

برای راه اندازی وب سایت راه های بسیاری وجود دارد که می توانید با توجه به تعرفه طراحی سایت و بودجه ای که دارید آن را انتخاب کنید. اما ساده ترین روشی که می توانید وب سایت خود را راه اندازی کنید استفاده از سایت سازهای بدون کدنویسی مانند وردپرس است. در رشو طراحی سایت بدون کدنویسی نیازی به پرداخت هزینه های بسیاری ندارید و در مدت زمان کوتاهی وب سایت شما راه اندازی می شود.

ایجاد صفحات ضروری سایت

صفحات یک فروشگاه اینترنتی بخش بسیار مهمی هستند و از این نظر اهمیت دارند که مشتریان و بازدیدکنندگان وب سایت شما اکثرا با این صفحات در ارتباط هستند و لازم است که تجربه دلپذیری را از این فرآیند داشته باشند. اولین صفحه ای که می توانیم بگوییم یکی از صفحات مهم وب سایت شما به حساب می آیند صفحه اصلی وب سایت شماست که این دقیقا همان صفحه ای است که بازدیدکنندگان در ابتدای ورودشان به آن برمی خورند.

پس لازم است به این نکته توجه کنید که لازم است بهترین مطالب و با کیفیت ترین عکس ها و تصاویر را در این قسمت لازم است قرار دهید. بنابراین مشتری در اولین برخود با وب سایت فروشگاهی شما جذب طراحی محتوا و کیفیتی که در آن خرج کرده اید خواهد شد. صفحه بعدی که لازم است در نظر بگیرید مربوط به خدمات و محصولاتی است که در حال ارائه آن هستید.

صفحه خدمات و محصولات واقعا بستر اصلی بازاریابی و فروش محصولات است و درست مانند زمانی که در دنیای واقعی یک فروشنده ماهر می تواند باعث فروش بیشتر شما شود در دنیای اینترنتی نیز صفحه محصولات و خدمات همین نقش را برای وب سایت شما ایجاد می کنند.

یکی دیگر از صفحات مهمی که لازم است که در ایجاد وب سایت خود لحاظ کنید، صفحه درباره ما است. این صفحه شما و کسب و کارتان را معرفی خواهد کرد و از این طریق هم مخاطبین و هم مخاطبین هدفتان را می توانید بشناسید و از این طریق به کسب و کار شما بیشتر اعتماد می کنند چرا که بازدیدکنندگان علاقه دارند داستان کسب و کاری که از ان خریداری می کنند را بشنوند.

صفحه آخری هم که لازم است در ایجاد وب سایت خود آن را لحاظ کنید، صفحه تماس با ماست که بازدیدکنندگان می توانند به وسیله آن با شما و کسب و کارتان ارتباط برقرار کنند و به این وسیله از خدمات و محصولاتی که دارید استفاده کنند.

یکی از مهم ترین صفحاتی که به وسیله آن می توانید برای وب سایت خود ترافیک جذب کنید، می توانید مطالب آموزشی و یا این که سرگرمی متناسب با حرف ای که در آن مشغول به کار هستید را در صفحه وبلاگ خود قرار دهید چرا که این موضوع تاثیر مثبتی را برای وب سایت خواهد داشت و بازدید صفحه وب سایت خود را بالا ببرید.

افزودن درگاه پرداخت آنلاین

یکی دیگر از اصول راه اندازی سایت و طراحی وب سایت فروشگاهی اخذ درگاه پرداخت آنلاین است. پس از تاسیس سایت فروش اینترنتی در ادامه مراحل سایت فروشگاهی، نیاز به درگاه پرداخت برای انجام آسان فرآیند پرداخت نیاز دارید. شما می توانید به دو طریق فروشگاهتان را راه اندازی کنید. اگر مجوز آی نماد را دریافت کرده باشید این امکان برایتان فراهم شده است که از درگاه های مستقیم استفاده کنید.

در غیر این صورت می توانید از درگاه های واسطی مانند زرین پال استفاده کنید و همچنین درگاه پرداخت پی پینگ که می توانید نام و لوگوی مجموعه تان را در فرآیند پرداخت داشته باشید و همچنین درگاه پرداخت بعدی به نام نکست پی است که به علت کارمزد کمی که می گیرد بسیار شناخته شده است.

جذب ترافیک و بازاریابی اینترنتی

زمانی که کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کرده اید و پس از مدتی که از فعالیت شما در این فضا گذشته باشد متوجه می شوید که یکی از راه هایی که به کمک آن می توانید فروش را در فروشگاه اینترنتی خود افزایش دهید این است که ترافیک وب سایت خود را افزایش دهید و در نهایت مشتریان را به سمت خریدن محصولات خود پیش ببرید.

اما پتانسیل هر بازدید کننده ای متفاوت است و راه های منحصر به فرد زیادی وجود دارد که شما می توانید به هریک از این مشتری ها برسید. به کمک فعالیت در شبکه های اجتماعی و سئو می توانید حجم بیشتری از بازدید کنندگان را به سمت وب سایت خود جذب کنید. در ادامه به راه هایی که جذب ترافیک و بازاریابی اینترنتی را برای وب سایت فروشگاهی شما دارد را معرفی می کنیم.

استفاده از سئو (SEO) برای بهبود رتبه سایت

بهینه سازی سایت و یا همان سئو فرآیندی است که برای بهینه سازی سایت خود برای موتورهای جستجو لازم است دنبال کنید. فرآیند سئو دارای مجموعه ای از قوانینی است که می توانید در وب سایت خود اعمال کنید تا موتورهای جستجو فهرست بندی وب سایت شما را آسان تر کنند و محتواهای شما را بهتر درک کنند. اصول اولیه سئو شامل: سئو فنی، سئو درون صفحه و سئو خارج از صفحه می باشد.

نکته مهمی که وجود دارد این است که محتوای وب سایت خود را باید به گونه بنویسید که موتورهای جستجوی گوگل بتوانند آن ها را بیابند و امتیاز خوبی را برای صفحه وب سایت شما قائل شوند. برای این کار باید دقت لازم را در استخراج و جستجوی کلمات کلیدی وب سایت خود داشته باشید و آن ها را به درستی در تولید محتوا استفاده کنید.

بازاریابی از طریق شبکه‌های اجتماعی

بدون تبلیغ و بازاریابی نمی توانیم توقع رشد در کسب و کار خود را داشته باشید. کالا و یا خدماتی که در حال ارائه دارید را در فضاهای مناسبی معرفی کنید. پس از آن که اهدافی که می خواهید را با استفاده از رسانه های اجتماعی به دست آورید تعیین کردید. لازم است تعیین کنید که مخاطبان شما در کدام پلتفرم های شبکه های اجتماعی حضور بیشتری دارند چرا که شبکه های اجتماعی در رشد کسب و کار تاثیر بسیاری را خواهند داشت. شبکه های اجتماعی که می توانید با توجه به نوع کسب و کار خود انتخاب کنید به شرح زیر می باشد.

  • اینستاگرام: اولین و پر جمعیت ترین شبکه اجتماعی که می توانید برای کسب و کار خود انتخاب کنید اینستاگرام است که قابلیت قرار دادن تصاویر، ویدئوها و همچنین استوری های مختلف را دارد و می توانید از آن استفاده کنید.
  • لینکدین: لینکدین یک پلتفرم شبکه اجتماعی است که برای مشاغل مختلف در نظر گرفته شده است و بیش از 303 میلیون کاربر فعال در آن مشغول به فعالیت هستند و برای جذب مشتریان احتمالی گزینه بسیار مناسبی می باشد.
  • تلگرام: تلگرام به عنوان یکی از پرکاربردترین پلتفرم های پیام رسان است که با ابزارهای متنوعی که در اختیار کاربران و کسب و کارهای مختلف قرار داده است نقش حیاتی را در بازاریابی در شبکه های اجتماعی ایفا می کند.

در هریک از پلتفرم های شبکه های اجتماعی که برای شما در قسمت بالا نام بردیم لازم است که استراتژی های تبلیغاتی و جذب فالوور را در آن به درستی اجرا کنیم. برای جذب فالوور می توانید از دو روش ارگانیک یا رایگان و یا روش های غیر ارگانیک یا پولی استفاده کنید. در روش های رایگان با استفاده از محتوا و تعامل با کاربران می توانید به جذب فالور بپردازید.

در روش های پولی و غیر ارگانیک نیز صاحبان مشاغل می توانند از طریق های مختلفی برای وب سایت خود بازدیدکننده بیشتری را جذب کنند و با استفاده از روش هایی مانند تبلیغات در فضاهای مختلف بازدید وب سایت خود را بالا ببرند و همچنین با لینک دادن از صفحات وب سایت به شبکه های اجتماعی که در آن فعال هستید می توانید به جذب فالوور بپردازید.

رسانه های اجتماعی و محتوا رابطه تنگاتنگ دارند بدون محتوای عالی و مفید بازاریابی رسانه های اجتماعی غیر ممکن و غیر مفید می باشد و بدون محتواهای مفید کسی از صفحه وب سایت شما باخبر نخواهد شد و باید محتوایی که تولید می کنید متناسب با نیازهای بازار هدفتان باشد و به دنبال این باشید که مخاطبان شما به دنبال چه مطالبی هستند تا به آن جذب شوند.

تبلیغات پولی آنلاین

از دیگر روش هایی که می توانیم برای وب سایت خود به جذب ترافیک بپردازید تبلیغات است که می توانید با استفاده از روش های مختلف تبلیغات وب سایت و کسب و کار خود را به نمایش بگذارید. اولین موردی که می توانیم نام ببریم تبلیغ در گوگل است که می توانید با پرداخت هزینه صفحه وب سایت خود را در رتبه های اول گوگل به نمایش بگذارید مانند روش تبلیغات کلیکی که بسیار هم مورد استفاده قرار می گیرد.

تبلیغ در فیسبوک مانند تبلیغات در اینستاگرام و همچنین تبلیغ در گوگل ادز یکی از روش های محبوب به شمار می آید و یکی از سریع ترین راه های دستیابی به مشتریان جدید به وسیله تبلیغات در فیسبوک می باشد و ویژگی های هدف گذاری دقیق فیسبوک به شما امکان می دهد تا به مخاطبین هدف خود برسید.

تبلیغ در اینستاگرام یکی دیگر از روش های تبلیغات پولی است که می توانید با پرداخت هزینه به تبلیغ در رابطه با صفحه وب سایت خود بپردازید یکی از محبوب ترین روش هایی که بسیاری از کسب و کارها نیز از آن استفاده می کنند اینفلوئنسر ها هستند که با تبلیغ صفحات و یا خدمات و محصولاتی که دارید مشتریان بسیاری را برای کسب و کار شما کسب خواهند کرد.

به طور کلی تبلیغات یکی از مهم ترین عامل های جذب مشتری و فروش بیشتر می باشد، در واقع به وسیله تبلیغات می توانید برند و نام تجاری خود را به مردم معرفی کنید. چرا که این روزها تبلیغات و بازاریابی مهم ترین کارهایی هستند که مدیر و صاحبان کسب و کارها باید به آن بپردازند. تبلیغات از راه و روش های مختلفی انجام می شود که میزان تاثیر گذاری آن بسته به شرایط، نوع تبلیغات و بودجه ای که در نظر گرفته اید متفاوت است.

طراحی سایت، بهینه سازی و سئو وب سایت، بازاریابی در شبکه های اجتماعی و تولید محتوا از روش های تبلیغات هدفمند در ایران است که می توانید با توجه به کسب و کار و نوع فعالیتی که دارید آن را انتخاب کنید.

ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ یک راه و کانال ارتباطی مستقیم و کاربردی برای برقراری ارتباط هدفمند با مشتریان است و به بیان ساده تر، به استفاده از ابزار ایمیل برای ارسال پیام های تبلیغاتی یا تعاملی به مشتریان به منظور تبلیغ یک محصول و خدمات بازاریابی ایمیلی می گویند.

برای این که بتوانید به ایمیل کاربران و مخاطبین خود دسترسی داشته باشید تنها کافی است که زمانی که کاربران وارد وب سایت شما شدند برای ورود و استفاده از خدمات و محصولات و یا حتی برای سفارش محصولات شما بخواهید که ایمیل کاربری خود را وارد کنند و پس از آن در زمان هایی که تخفیفات ویژه ای دارید برای آن ها ارسال کنید و آن ها را به خرید از محصولات و خدمات خود تشویق کنید.

می توانید به سادگی با راه اندازی کمپین های ایمیل مارکتینگ مانند سایر کمپین های تبلیغاتی با کمک ویژگی هایی که دارند به ایمیل مارکتینگ بپردازید. در کمپین های ایمیل مارکتینگ باید اهداف، پرسونای مخاطبین، محتوا، زمان ارسال، بودجه و شاخص های کلیدی عملکرد را می توان تعریف کرد. انواع روش های ایمیل مارکتینگ شامل مواردی مانند: خوشامدگویی به کاربران جدید، ایمیل تایید، ایمیل به روز رسانی محصول و همچنین ارتباط پس از خرید اشاره کرد.

بازاریابی در شبکه های اجتماعی

مدیریت و رشد کسب و کار اینترنتی

رشد کسب و کار اینترنتی یکی از راه های کسب درآمد در جامعه امروز است، با پیشرفت تکنولوژی و روز افزون شدن استفاده از اینترنت در جوامع مختلف، کسب و کارهای اینترنتی به عنوان یکی از روش های محبوب و موثر برای کسب درآمد و رشد کسب و کار مورد توجه قرار گرفته اند در ادامه به روش هایی که به مدیریت و رشد و کسب و کار اینترنتی شما کمک می کند می پردازیم.

مدیریت زمان و منابع

با مدیریت زمان و منابعی که در اختیار دارید می توانید به بهترین شکل ممکن از زمان خود استفاده کنید، همان طور که از گذشته ها بارها شنیده ایم وقت طلاست و نکته جالبی که درمیان صاحبان مشاغل موفق یکسان است این است که در زمان خود بسیار خساست به خرج می دهند و هر لحظه از زمان خود را با برنامه ریزی و با اصولی درست و اساسی پیش می برند و اصل مشترک دیگری که دارند این است که پول از دست رفته باز می گردد اما زمان هرگز.

به همین دلیل لازم است که در کسب و کار اینترنتی خود نیز وظایف را به درستی تقسیم کنید و زمان های درستی را برای هریک در نظر بگیرید در این مسیر برای مدیریت کسب و کار خود نیاز به ابزارهایی دارید که شما را در این راه کمک کند چرا که نه تنها که شما با مشتریان خود در ارتباط نیستید، بلکه بسیاری از فرآیندهای شما مانند خرید، انبارداری، مدیریت منابع انسانی و استخدام نیرو نیز به صورت اینترنتی انجام می شود به همین دلیل به ابزارهای مدیریتی آنلاین احتیاج پیدا خواهید کرد.

توسعه کسب و کار و تنوع منابع درآمد

یکی از مهم ترین چالش هایی که اکثر صاحبان مشاغل با آن رو به رو خواهند شد این است که چگونه مشتریان جدیدی را جذب کنند و از چه راهکارهایی برای افزایش فروش خود می توانند استفاده کنند. جذب مشتری فراوان یک هنر است، چرا که نیازمند برقراری ارتباط و متقاعد کردن آن ها دارید و لازم است در این مسیر روش ها و راهکارهایی که به شما در افزایش فروش و جذب مشتری کمک می کند را بشتاسید.

  • شناسایی مشتریان ایده آل
  • حل مشکلات مشتریان
  • ایجاد مشارکت
  • بازاریابی محتوا
  • شرکت در نمایشگاه ها و جلسات شبکه سازی

با روش های فوق می توانید مشتریان جدیدی را برای کسب و کار خود جذب کنید از طرفی دیگر بسیاری از صاحبان مشاغل و کسب و کارها به دنبال این هستند که بتوانند برند خود را به صورت جهانی معرفی کنند و به این طریق به توسعه کسب و کار خود بپردازند و مهر تاییدی بر کیفیت برند و محصولات خود بزنند.

برای موفقیت در توسعه کسب و کار خود به صورت جهانی لازم است که با حفظ هویت و شعار برند خود، کسب و کار خود را برای کشور و منطقه ای که قصد دارید به عنوان بازار هدف در نظر بگیرید ترجمه کنید و همچنین به بومی سازی آن مطابق با فرهنگ، گرایش و همچنین ویزگی هایی که یک کسب و کار دارد بپردازید.

تحلیل عملکرد و بهینه‌سازی

پس از استفاده از روش های مختلف برای رشد کسب و کار خود حالا لازم است به دنبال روش هایی باشید که عملکرد شما را تحلیل کند و با توجه به نتایجی که از این موضوع به دست آورده اید به بهینه سازی فرآیندهای موجود بپردازید. یکی از شاخص ترین و شایع ترین روش هایی که می توانید به تحلیل عملکرد بازاریابی خود بپردازید بررسی میزان ترافیک وب سایت است .

ترافیک وب سایت به معنی تعداد کاربران حاضر در وب سایت شما می باشد به همین دلیل لازم است که حین و پس از پایان کمپین هایی که اجرا کرده اید به بررسی میزان کاربران حاضر در وب سایت خود بپردازید. شما برای چک کردن میزان ترافیک وب سایت خود لازم است که از ابزارهای مختلفی استفاد کنید و از ابزارهایی که در دسترس صاحبان وب سایت است می توانیم به Google Analytics اشاره کنیم.

پس از به دست آوردن نتایج از عملکرد تبلیغات و کمپین هایی که راه انداخته اید حالا لازم است که به بهینه سازی روش های خود بپردازید، روش های تبلیغاتی موثرتر را بیابید و آن هایی که برای شما کارایی نداشتند را کنار بگذارید و به این روش به بهینه سازی عملکرد ها و روش های خود بپردازید.

چالش‌ها و راهکارها

دنیای اینترنت و ورود به بازارهای مجازی و آنلاین مزایای بسیار زیادی را به همراه دارد که در این مطلب نیز مفصل در رابطه با آن ها صحبت کردیم، اما خب همین بازارها نیز دارای معایبی هستند که لازم است نسبت به آن ها آگاهی کافی را به دست آوریم و راهکارهای مناسبی را بیابیم. مشکلات کسب و کارهای اینترنتی در ایران از جمله مواردی است که پیش از ورود به دنیای آنلاین و تجارت الکترونیک باید ارزیابی دقیقی نسبت به آن داشته باشیم.

چالش‌های شروع کسب و کار اینترنتی در ایران

اولین و یکی از مهم ترین چالش هایی که کسب و کارهای مختلف با آن مواجه می شوند محدودیت هایی است که در کشور ایران به علت تحریم های موجود وجود دارد. زمانی که یک کسب و کاری به صورت جهانی و بین المللی رشد کرده است و مشتریانی را در خارج از ایران داردمتاسفانه به علت شرایط موجود در حجم بین الملل نمی توانیم دریافت های مالی داشته باشیم و بسیاری از کسب و کار هایی که به این مرحله می رسند دچار مشکلاتی در زمینه های پرداخت مالی می شوند.

از طرف دیگر کسب و کار اینترنتی نیازمند ابزارها و روش هایی است که به وسیله آن وب سایت و کاربران خود را تحلیل کنیم و یا این که از ابزارهای خاصی برای رشد کسب و کار خود استفاده کنیم و حتی در مواردی برای سئو و بهینه سازی وب سایت نیازمند ابزارهایی هستیم که به علت تحریم هایی که وجود دارد و فیلترینگ اکثر این ابزارها صاحبان مشاغل دچار مشکلاتی می شوند.

امروزه اهمیت هوش مصنوعی در سئو بر کسی پوشیده نیست و بسیاری از صاحبان کسب وکارها برای سئو و تولید محتوا بسیاری از وب سایت ها از هوش مصنوعی و ابزارهای آن استفاده می کنند که در این میان ابزارهایی بین المللی پیدا می شوند که به علت فیلترینگ قابل استفاده نیستند و برای استفاده لازم است که از فیلترشکن های مختلف استفاده شود.

یکی دیگر از چالش های مهمی که در شروع کسب و کار اینترنتی خود به طور حتم با آن مواجه خواهید شد این است که ممکن است حوزه ای که شما برای شروع کسب و کار خود انتخاب کرده باشید، بازار رقابتی بسیار زیادی را داشته باشد و به همین علت بازار رقابت برای بسیاری از شما فشرده و سخت خواهد بود.

راهکارهای مقابله با چالش‌ها

محدودیت هایی که در پرداخت های بین المللی وجود دارد باعث چالش هایی برای کسب و کارهای اینترنتی شده است که روش های جایگزینی برای حل این مشکل وجود دارد، شما می توانید در صفحه وب سایت خود از سیستم پرداخت جایگزین پی پال استفاده کنید تا مشتریان بتوانند به سادگی خرید خود را از مجموعه شما انجام دهند و همچنین خود شما هم می توانید از همین درگاه خرید های بین المللی خود را به سادگی و با داشتن یک ایمیل انجام دهید.

ابزارهای جهانی که بسیاری از کسب و کارها می توانند از آن ها استفاده کنند و به سادگی برای رشد کسب و کار خود آن ها را داشته باشند برای کسب و کارهای اینترنتی ایران فیلتر است، صاحبان کسب و کار تنها کافی است که با داشتن فیلترشکن و یا این که ورود از طریق پروکسی یک کشور دیگر به سادگی به ابزارهای جهانی موجود دسترسی پیدا کنند و منابع جهانی بی شماری را برای خود استفاده کنند.

در کسب و کارهایی که رقابت بسیار بالاست تنها کافی است که به عنوان صاحب یک شغل اینترنتی، به دنبال استراتژی های خلاقانه و بکری باشید تا کسب و کار خود را در بازار متمایز کنید و به سادگی خود را از سایر رقبا بالا بکشید و سپس با رعایت موازین و اصولی فاصله خود را به صورت همیشگی از سایر رقبای خود حفظ کنید.

سخن آخر

کسب و کار اینترنتی و راه اندازی آن امروزه یکی از مهم ترین فعالیت هایی است که لازم است صاحبان کسب و کار به سراغ آن بروند و عدم توجه به آن در آینده ای نزدیک باعث می شود که مشتریان بسیاری را از دست بدهید و استقلال مالی دیگر نداشته باشید. فراموش نکنید علاقه و محبوبیتی که دنیای مجازی در میان افراد جهان به دست آورده است پلی است برای پیشرفت کسب و کارهای مختلف در فضای اینترنتی.

نکته مهمی که وجود دارد این است که لازم است در این مسیر صبور باشید و پشتکار کافی را تا رسیدن به موفقیت همراه خود داشته باشید و با برنامه ریزی درست و مدیریت منابع مالی و زمانی خود تا رسیدن به موفقیت و هدفی که دارید تلاش کنید در این میان نیز می توانید از مشاوره های رایگانی که کارشناسان حرفه ای و خبره شرکت دارکوب در اختیارتان قرار داده اند استفاده کنید تا کسب و کار پر رونقی را برای خود رقم بزنید.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز