نحوه اجرای پروژه طراحی سایت به چه صورت است

رتبه بندی کاربر: 4 / 5

PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE

در این مقاله قصد دارم برای شما نحوه اجرای پروژه طراحی سایت را توضیح دهم تا اطلاعات کاملی در مورد روند ایجاد وب سایت داشته باشید. برنامه ریزی یک پروژه وب سایت از ابتدا تا انتها می تواند کار پیچیده ای باشد. برای اطمینان از روند صحیح پروژه، دانستن چگونگی تعریف وظایف در هر مرحله از پروژه وب سایت ضروری است.

نحوه اجرای پروژه طراحی سایت به چه صورت است

یک وب سایت جذاب و آموزنده برای هر کسب و کاری که امروزه فعالیت می کند ضروری است. ایجاد یک وب سایت ممکن است طاقت فرسا به نظر برسد اما شما می توانید اجرای پروژه را مدیریت کنید. مدیریت یک پروژه طراحی وب با بسیاری از کارهای سنتی متفاوت است، زیرا باید خلاق باشید و انتظارات مشتریان با شخصیت و خواسته های متفاوت را برآورده کنید. برای دریافت برنامه ریزی یک پروژه وب و ارائه آن به مشتری خود، باید مشخص کنید که پروژه را در چه فازهایی می توانید تقسیم بندی کنید. مدیریت پروژه یک فرآیند مشارکتی است این شامل مراحل مختلفی از ابتدا تا پایان است. سوالاتی که ممکنه با آن رو به رو بشید این است که چگونه پروژه طراحی سایت بگیریم؟ موارد مهم در پروژه طراحی سایت فروشگاهی یا پروژه طراحی سایت خارجی چیست؟ ساخت قالب وردپرس از صفر تا صد چگونه است؟ برای اجرای پروژه به انواع مختلفی از طراحان مانند طراح گرافیک، طراح UI/UX، توسعه دهنده وب نیاز دارید در ادامه مراحل راه اندازی سایت را شرح می دهم.

مرحله اول: شناخت نیاز مشتریان

 یکی از مهم ترین مراحل طراحی سایت این است که بدانیم مشتری چه اهدافی از طراحی سایت دارد و شما باید با توجه به اون اهداف بهترین ایده ها را مطرح کنید. در مرحله بعدی باید کاربران هدف و رقبای اون کسب و کار را بشناسید اینکه چه رده سنی هستند؟ با چه پلتفرمی (موبایل یا دسکتاپ) وارد سایت می شوند؟ و همینطور موارد دیگری که در طراحی، چیدمان سایت به شما کمک می کنند. موارد مهم دیگری مانند انتظارات، بودجه و زمانی که مد نظرشونه هم بپرسید تا برنامه ریزی درستی از لحاظ زمان تحویل و بودجه بندی طراحی سایت داشته باشید. همچنین می توانید از مشتریان خود بخواهید سایت هایی را که دوست دارند معرفی کنند تا بتوانید ایده های بهتری پیدا کنید. بعد از اینکه قرارداد طراحی وب سایت نهایی شد می توانید کار برنامه ریزی پروژه را شروع کنید.

مرحله دوم: ایجاد نقشه سایت

بعد از جمع آوری اطلاعات اولیه باید برنامه ریزی برای طراحی سایت را شروع کنید. با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده یک نقشه سایت ایجاد کنید. نقشه سایت لیستی از تمام موضوعات، زیرمجموعه های وب سایت است. هر پروژه ای زمانی آسان می شود که شما مسیر آن را ترسیم کنید. ایجاد سایت مپ به شما کمک می کند تا تمامی صفحات سایت را بررسی کنید و کمبودها و نیازهای سایت را پیدا کنید. 

مرحله سوم: توسعه وب سایت

هنگامی که اهداف خود را مشخص کردید و طراحی خود را برنامه ریزی کردید زمان توسعه وب سایت رسیده است. معمولا ابتدا صفحه اصلی طراحی می شود سپس بنا به درخواست مشتری طراحی صفحات داخلی انجام می شوند. برنامه نویسان سایت بر اساس نقشی که دارند به سه دسته تقسیم می شوند:

  • برنامه نویس Frontend: برنامه نویس فرانت اند یا سمت مشتری شامل هر المانی می شود که کاربران به طور مستقیم با آن در ارتباط هستند برای مثال رنگ، فونت، تصاویر، جداول و ... می باشد.
  • برنامه نویس Backend: برنامه نویس بک اند یا سمت سرور به ذخیره و سازماندهی داده گفته می شود و به طور مستقیم با کاربران در ارتباط نیست.
  • توسعه دهنده Full Stack: آنها قسمت های frontend، backend، پایگاه داده را برنامه نویسی نموده و اشکال زدایی برنامه های کاربردی وب یا وب سایت ها انجام می دهند.

مرحله چهارم: تست وب سایت

قبل از اینکه وب سایت خود را منتشر کنید فراموش نکنید که آن را تست کنید. شما به عنوان توسعه دهنده باید عملکرد تمام عناصر سایت را بررسی کنید. هدف این است که هر گونه مشکلی مانند لینک های شکسته، ریسپانسیو بودن سایت و دکمه ها را بررسی کنید. سرعت سایت را در همه دستگاه ها آزمایش کنید. پس از اتمام تست دستی و خودکار وب سایت شما آماده بارگذاری روی سرور و راه اندازی آنلاین است.

مرحله پنجم: محتوا

محتوایی که قرار است در وب سایت قرار داده شود یکی از مهم ترین جنبه های وب سایت برای انتقال پیام برند به مخاطبان است.در درج محتوای وب سایت باید دقت کنید که اهداف مشتری مشخص باشد تا شما بتوانید محتوای درست و مناسب را در سایت قرار دهید تا کاربران به سایت برگردند. 

مرحله نهایی: آپلود نسخه نهایی

بعد از شناسایی و رفع خطاهای احتمالی سایت، زمان آپلود نسخه نهایی و انتشار سایت است. بعد از راه اندازی وب سایت باز بسیار مهم است که هرازگاهی سایت را بررسی کنید و آن را به روز نگهدارید. همانطور که تجارت شما رشد می کند، ممکن است نیاز به افزایش تعداد صفحات، افزودن قابلیت های بیشتر و همینطور به روز رسانی داشته باشد. 

توسعه وب سایت چیست؟

توسعه وب سایت یک اصطلاح گسترده است که با فرآیند ساخت و نگهداری وب سایت ها مرتبط است. توسعه وب سایت در هسته خود به نشانه گذاری و کدنویسی سایت اشاره دارد که توسط زبان هایی مانند HTML، CSS و جاوا اسکریپت فعال می شوند. با این حال، جنبه‌های دیگری مانند مدیریت سیستم مدیریت محتوا (CMS)، ادغام‌ها و مهاجرت‌های تجارت الکترونیک، تنظیمات امنیتی و موارد دیگر را نیز شامل می‌شود.

طراحی وب سایت

طراحی سایت به عملیات ایجاد سایت های اینترنتی گفته می شود که توسط طراحان وب سایت با استفاده از زبان های برنامه نویسی تحت وب انجام می پذیرد. شما با استفاده از امکانات رایگان نظیر قالب رایگان می توانید یک سایت ایجاد کنید اما امکان تغییرات در آنها وجود ندارد و شما مجبور به محبوس شدن در چارچوب طراحی آنها می شوید. 3 روش برتری که می توانید برای ساخت هر نوع وب سایتی از آنها استفاده کنید:

این روزها طراحی سایت رواج زیادی پیدا کرده است. از همین رو تقاضا کار هم برای طراحان سایت بیشتر شده است. اکثر طراحان وب کدنویسی انجام نمی دهند و مسئول ظاهر و رابط کاربری وب سایت ها هستند. ساختن یک وب سایت نیاز به آماده سازی و برنامه ریزی دارد. اولین مرحله از طراحی سایت طراحی گرافیکی سایت است. گرافیست ابتدا طبق طرح اعلام شده سایت را با استفاده از نرم افزارهای طراحی وب مانند dreamweaver, photoshop و frontpage پیاده سازی می کند سپس توسعه دهندگان ایجاد سایت را انجام می دهند. اگر در طراحی سایت مهارت دارید هم می توانید به عنوان کارمند در یک شرکت یا سازمان فعالیت کنید و هم می توانید خودتان به عنوان فریلنسر پروژه بگیرید. طراحی سایت از جمله مشاغلی است که امکان دورکاری، فریلنسری و کسب درآمد دلاری دارد. وب سایت های داخلی و خارجی زیادی هستند که برای انجام پروژه طراحی سایت دورکار استخدام می کنند. وب سایت های فریلنسری خارجی زیادی در حال فعالیت هستند که شما می توانید پروژهای طراحی سایت خارجی هم داشته باشید. برخی از نکاتی که در پروژه های طراحی سایت مهم هستند و باید آنها را رعایت کنید عبارتند از :

هر آنچه که برای طراحی سایت به آن نیاز دارید

به طور کلی هر سایتی چه کدنویسی باشد و چه با استفاده از پلتفرم های CMS طراحی شده باشد به سه مورد نیاز دارد:

  • دامنه: هر وب سایت نیاز به آدرسی دارد که به آن دامنه گفته می شود.  
  • هاست: هر دامنه نیاز به فضایی دارد که فایل های سایت طراحی شده در آن بارگذاری گردند که به این فضا هاستینگ گفته می شود. هاست در حقیقت فضای میزبانی سایت نیز گفته می شود. برای ثبت دامنه و هاستینگ می توانید از طریق سایت های مرتبط انجام دهید.
  • پلتفرم طراحی سایت: برای طراحی سایت می توان از سیستم های مدیریت محتوا یا زبان های برنامه نویسی استفاده کرد. 

شرکت طراحی سایت دارکوب

شرکت طراحی سایت و سئو دارکوب فعالیت خود را از سال 1381 آغاز نموده است. در این سال ها حدود 4000 وب سایت راه اندازی نموده است. ما در دارکوب سه نوع طراحی سایت داریم 

  1. طراحی سایت شرکتی: طراحی سایت شرکتی برای معرفی محصول یا شرکتی است که فقط جنبه معرفی دارد. شما با قیمت کم می توانید سایت با کیفیت بالا ایجاد کنید. ایجاد سایت شرکتی با استفاده از قالب های تولید شده توسط دارکوب نیز انجام می شود.
  2. طراحی سایت فروشگاهی: در طراحی فروشگاه اینترنتی علاوه بر معرفی محصولات شما می توانید اقدام به فروش محصولات هم کنید. 
  3. طراحی سایت سفارشی: طراحی به صورت اختصاصی انجام می شود. در طراحی سایت سفارشی علاوه بر معرفی محصول و درگاه پرداخت امکانات دیگری در سایت قرار می دهند مانند پلتفرم برگذاری کلاس یا وبینار آنلاین و ... در این صورت برای سفارش  پروپوزال (RFP: Request for Proposal) خودتون و از طریق تیکت برای طراحی سایت یا باز طراحی برای ما ارسال می کنید. طراحان سایت بعد از بررسی پروپوزال شما هزینه و مدت زمان طراحی را اعلام می کنند. 

اگر به دنبال هزینه کمتری هستید می توانید از قالب های آماده شرکت دارکوب استفاده کنید که با وردپرس و جوملا طراحی شده اند. طراحی قالب وب سایت در دارکوب از صفر تا صد توسط طراحان انجام شده که امکان توسعه و پشتیبانی این قالب ها برای مجموعه دارکوب مقدور می باشد. برای اطلاع از نحوه خرید قالب، خدمات طراحی وب و مشاروه طراحی سایت با دارکوب تماس بگیرید. در مورد پکیج های شرکتی و فروشگاهی که جزو وبسایتهای معمولی به شمار می آیند معمولا پیش فاکتور و فاکتور برای انجام و فروش خدمات صادر می گردد. در مورد پروژه های سنگین تر نظیر پرتال ها که معمولا مدت زمان انجام آن بیشتر می باشد قرار داد منعقد می گردد. در بخش زیر یک نمونه قرارداد راه اندازی وبسایت شرکتی آمده است.

در پایان

شرکت های طراحی سایت بسیاری وجود دارند و هر کدام هزینه ای بابت طراحی سایت اعلام می کنند. معیار برای انتخاب شرکت طراحی سایت می بایست چه باشد تا بهترین انتخاب شرکت را برای ساخت سایت انجام داده باشیم. بهتر است قبل از استعلام قیمت از هر شرکتی به سابقه کار و نمونه طراحی سایت های طراحی شده شرکت نگاهی بیندازید تا بدانید شرکت طراح از چه توانمندی هایی برخوردار می باشد و سپس پس از تایید اعتبار طراح قیمت را معیار انتخاب قرار دهید. 

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258
ایمیل: info@sitedar.com
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز