دلایل حذف سایت از نتایج گوگل

نوشته شده توسط سما کتیبه

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=1793

5/5 - (3 امتیاز)

اینکه یک وب سایت یا صفحاتی از آن از صفحه نتایج گوگل حذف می گردد موضوعی است در حوزه سئو و بهینه سازی وب سایت که لازم است توسط یک کارشناس مورد بررسی قرار بگیرد. با حذف برخی از صفحات یک وب سایت از ایندکس گوگل احتمال دارد که رتبه و ترافیک سایت کاهش یابد. اما راه هایی وجود دارد که می توان با آن مشکل را بررسی و خسارات احتمالی را مدیریت کرد. اما قبل از هر اقدامی بایستی با کارشناس سئوی خود مشورت کنید تا  طبق تجربه آن ها این اقدامات را به شکل و در زمان صحیحی انجام دهید.

بطور کلی میتوان گفت که یکی از دغدغه های مهم هر وب مستری این است که بتواند صفحه وب سایت خود را جزو نتایج اول گوگل قرار دهد، که این خود مستلزم وقت و هزینه بسیاری برای صاحب وب سایت میشود، گاهی اوقات پیش میاید که بر اثر یک اشتباه و یا نا آگاهی وب سایت مستلزم جریمه گوگل می شود و از نتایج گوگل حذف میشود، که این موضوع خود باعث کاهش ترافیک وب سایت و در نتیجه کاهش درآمد اینترنتی میشود.

در این مقاله سعی داریم توضیح کاملی از علت حذف وب سایت از نتایج گوگل و راه های رفع آن بپردازیم، پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید تا بتوانید علت حذف شدن وب سایت خود را ازنتایج گوگل بفهمید و بتوانید با توجه به راهکارهایی که ارائه میدهیم به رفع این مشکل بپردازید.

دلایل اطمینان از حذف وب سایت توسط گوگل

گاهی اوقات پیش میاید که مدیران وب سایت و یا کارشناسان سئو به اشتباه به این نتیجه برسند که صفحه مدنظرشان توسط گوگل ایندکس نشده است، درحالی که ممکن است وب سایت شما جایی در نتایج پایین گوگل گم شده باشد، یا ممکن است مطلبی را به تازگی نشر داده باشید که خود این موضوع نیز مدتی زمان می برد تا توسط موتورهای جستجو گوگل ایندکس شود، نکته بعدی نیز این است که گاهی وب سایت ها تغییرات گسترده ای را انجام داده اند و برای مدتی از ایندکس گوگل خارج شده باشند.

برای اطمینان از این موضوع که آیا شما جزو موارد گفته شده هستید یا گوگل واقعا صفحه مورد نظر شما را ایندکس نکرده است میتوانید مراحل زیر را طی کنید:

اولین راه حل قابل ارائه این است که به سراغ Safe Search گوگل بروید، چرا که گاهی اوقات این گزینه مانع نمایش صفحه مد نظر شما می شود.

دومین راه حلی که میتوان گفت این است که آدرس مدنظر وب سایت یا صفحه ای که میخواهید را سرچ کنید و نتیجه های به دست آمده را بررسی کنید، درصورتیکه با سرچ دقیق هم صفحه موردنظرتان در فهرست نتایج جستجو گوگل یافت نشد باید به دنبال ذلایل حذف سایت و یا ایندکس نشدن وب سایت خود توسط موتورهای جستجو گوگل بروید.

دلیل حذف سایت از نتایج گوگل

یکی از مهم ترین سوالاتی که ذهن صاحبان وب سایت و متخصصین و کارشناسان سئو را درگیر می کند این است که علت حذف وب سایت آنها از نتایج گوگل چیست، حذف صفحات وب سایت از ایندکس گوگل به طور کلی دو دلیل دارد:

  • جریمه های گوگل
  • تغییر در تنظیمات وب سایت

اما اگر شما وب سایت خود را طبق دستورالعمل های گوگل توسعه و بهینه سازی کرده باشید، تقریبا هیچگاه با چنین مشکلی مواجه نخواهید شد. البته لازم است که رفتار و عملکرد الگوریتم های موتورهای جستجو را نیز بشناسید و تغییرات در وب سایت را (مثلا حذف محتوا) با مشورت یک کارشناس سئو انجام دهید. این نکته را نیز اضافه کنم که این دو دلیل به صورت کلی هستند که در ادامه ما به توضیح هر بخش از آن نیز میپردازیم.

جریمه شدن وب سایت توسط گوگل

هنگامی که وب سایت مد نظر شما بطور کلی از نتایج موتورهای جستجو گوگل حذف شود و یا اینکه قسمتی از صفحات وب سایت شما در نتایج جستجو گوگل ظاهر نشود، میتوانید به اولین موردی که فکر کنید این باشد که گوگل الگوریتم های خود را تغییر داده است، این تغییر الگوریتم باعث کاهش ترافیک وب سایت شما خواهد شد، یکی از کارهایی که گوگل ممکن است انجام دهد این است هر یک مدت یکبار الگوریتم های خود را به روز رسانی میکند، این بروز رسانی در مواردی باعث بهبود رتبه وب سایت شما و گاهی نیز باعث کاهش آن میشود.

برای این منظور میتوانید با استفاده از ابزار معروف سئو بنام گوگل سرچ کنسول خطاها و پیام هایی که گوگل برای وب سایت شما قرار داده است را مشاهده کنید، در این ابزار جریمه ها و مجازات گوگل که به دلایل مختلف برای شما در نظر گرفته است را میتوانید مورد ارزیابی و بررسی قرار دهید.

گاهی پیش میاید که مدیران وب سایت و یا کارشناسان سئو نسبت به این ابزار کم لطف هستند که خود این موضوع باعث رسیدن آسیب هایی به وب سایت آنها می شود، نکته قابل ذکری که لازم است بدانید این است که در ابزار گوگل سرچ کنسول حتما به سراغ بخش Remove URLs بروید و لینک ها و آدرس های که از نتایج گوگل حذف شده اند را بررسی کنید.

در ادامه دستورالعمل هایی که گوگل برای وب سایت ها در نظر گرفته است را برای شما آورده ایم.

دستورالعمل های گوگل برای وب سایت ها

گوگل وب سایت هایی را که طبق دستورالعمل های (General & Quality Guidelines) آن عمل نکرده اند یا به دلایل قانونی از ایندکس خود حذف می کند. این حذف می تواند موقتی یا دائمی باشد. که باعث می شود تا مدتی خبری از رتبه اول گوگل نباشد و وب سایت شما کاهش رتبه پیدا خواهد کرد، در این صورت ممکن است گوگل در کنسول جستجو Search Console پیغامی به مدیر سایت ارسال کند. و لازم است برای دیدن وضعیت ایندکس پس از لاگین به کنسول اطلاعات قسمت Overview را بررسی کنید، و سپس از رفع مشکلات به گوگل درخواست بازبینی (Reconsideration) بدهید. با این حال گوگل خود را موظف به ارائه گزارش موردی در زمینه تخلفات نمی داند.

اما این دستورالعمل ها چگونه تعریف شده اند؟ به طور خلاصه هر نوع فعالیتی که در جهت فریب موتورهای جستجو برای افزایش رتبه صورت گیرد و به جهت ارائه خدمات و تجربه کاربری مطلوب نباشد، از نظر گوگل رقابت غیر سالم در نظر گرفته شده و وب سایت ها را نسبت به شدت تخلف به روش های مختلف جریمه می کند. گوگل برای کشف این روش ها از الگوریتم های بررسی وب سایت خود استفاده می کند و حتی گزارشات تخلفات از طرف کاربران را نیز بررسی می نماید. اصول که از نظر گوگل باید هر وب سایتی طبق آن عمل کند عبارت است از:

  • ایجاد صفحات وب برای کاربران نه برای جذب موتورهای جستجو
  • امتناع کردن از فریب کاربران
  • هر اقدامی در جهت فریب موتورهای جستجو (یعنی باید تمرکز شما به سود رسانی به کاربر باشد تا رتبه بندی و تولید صفحه برای جلب توجه موتورهای جستجو)
  • سعی در منحصر به فرد و با کیفیت ساختن وب سایت برای کاربران نسبت به سایر وب سایت ها در حوزه مشابه
  • مانیتور وب سایت در برابر هک و حذف محتوای تولید شده توسط هکر ها
  • جلوگیری و حذف اسپم های تولید شده توسط کاربران سایت

تکنیک هایی که باید از آن ها اجتناب کرد:

  • تولید اتوماتیک محتوا
  • لینک سازی های غیر مجاز
  • محتوای غیر اورجینال یا محتوای اورجینال کم
  • روش Cloaking (ارائه محتوا یا لینک غیر مرتبط)
  • روش Sneaky redirects (هدایت کاربر یا لینکی خلاف قصد کاربر)
  • محتوا و لینک های مخفی
  • استفاده از صفحات Doorways
  • Scraped content (استفاده یا کپی کردن محتوای سایت های دیگر بدون افزایش کیفیت و محتوا)
  • استفاده از Affiliate programs بدون ارزش افزوده
  • استفاده از کلمات کلیدی غیر مرتبط
  • صفحاتی با محتوا یا کد های مخرب (اسپم، تروجان و غیره)
  • سوء استفاده از Rich Snippets Markup
  • ارسال کوئری های ماشینی به گوگل

همانطور که گفته شد با بی توجهی به نکات بالا گوگل می تواند وب سایت را جریمه کرده و لینک های آن را کاهش رتبه داده، یا آن ها را به طور موقت و دائمی از سایت حذف نماید.

تغییر یا آپدیت الگوریتم های رتبه بندی گوگل

در دارکوب در باره سئو و الگوریتم های گوگل زیاد صحبت کرده ایم. الگوریتم های گوگل هستند که تعیین می کنند که یک وب سایت در چه جایگاهی قرار می گیرد. ربات های گوگل از سایتی به سایت دیگر می روند صفحات آن ها را یافته، خوانده، فهرست کرده و سپس رتبه بندی می کنند. هر سایت ممکن است به دفعات در هفته توسط گوگل مرور شود،رتبه وب سایت ها جا به جا شود و گاهی وب سایت شما به صفحه اول گوگل برسد، از طرفی الگوریتم ها و پارامتر های گوگل نیز تغییر کنند. بنابراین گوگل با هدف ارائه بهترین نتیجه جستجو به کاربر با حذف صفحات کم کیفیت هر چند وقت یک بار سعی بر بهبود روش های رتبه بندی خود دارد. بنابراین تغییر رتبه و وضعیت سئوی سایت را می توان با تغییرات الگوریتم های موتورهای جستجو و پارامترهایی که احتمالا جدیدا اهمیت بیشتری پیدا کرده اند، بررسی کرد.

عدم تطابق موضوع صفحات و نتایج جستجو

زمانی که کاربران شروع به جستجو در موتورهای جستجویی نظیر گوگل می کنند هریک از آنها اهداف به خصوصی را دنبال می کنند، هرچقدر که موضوع و هدف محتوای صفحات شما با قصد و نیت جستجوگر یا همان کاربر به یکدیگر نزدیک تر باشد، نتایج بهتری را برای صفحه وب سایت شما رقم خواهد زد.

برای اینکه بتوانید این بخش را به خوبی بگذرانید و نتایج بهتری را توسط موتورهای جستجو دریافت کنید که به بهینه سازی سایت خود نیز کمک کرده باشید، لازم است که از تکنیک سئو محتوا استفاده کنید و با استفاده از کلمات کلیدی درست و محتوای با کیفیت میتوانید معیارهای محتوای مفید گوگل را جلب کنید و بدین صورت از خطر ایندکس نشدن توسط موتورهای جستجو گوگل در امان باشید.

لینک های غیر طبیعی

هر سایتی می تواند لینک هایی غیر طبیعی یا غیر مجاز داشته باشد. لینک هایی که اغلب بیشتر مورد توجه گوگل است: ایجاد بک لینک های زیاد در دوره زمانی کوتاه، تبادل یا خرید لینک، لینک های اسپمی و لینک های غیر مرتبط می باشد. بهتر است این نکته را بدانید که حتی تبلیغ در گوگل نیز دارای قوانین و ضوابطی است که درصورت سرپیچی دچار جریمه می شوید و امتیاز این تبلیغ در گوگل، لینک سازی و یا حتی ساخت بک لینک را نخواهید گرفت.

راهکاری که شما در برابر این لینک ها دارید به اصطلاح انجام حسابرسی لینک های وب سایت است. لازم است لینک های وب سایت را بررسی نموده، لینک های مخرب و بی کیفیت را حذف کرده یا با ابزار Disavow از گوگل بخواهید که آن ها را نادیده بگیرد (البته توجه داشته باشید، حذف یکباره لینک های مخرب بدون استراتژی بازیابی سئو می تواند رتبه سایت را به شدت پایین آورد). پس از لازم است که اقداماتی که انجام داده اید را بصورت مستند به جهت تجدید نظر گوگل در جریمه و حذف لینک وب سایت ارسال نمایید.

در واقع وقتی از لینک سازی صحبت می کنیم، باید بدانید که لینک های با کیفیت یکی از عوامل گرفتن رتبه و همچنین اعتماد گوگل جهت ایندکس کردن صفحات وب سایت شماست، وقتی وب سایت شما به مرحله ای برسد که از اعتبار و شهرت خوبی برخوردار باشد، کاربران لینک صفحات شمارا با یکدیگر به اشتراک بگذارند و یا به وب سایت شما لینک هایی داده شود این موضوع بر روی رتبه شما تاثیر گذار است.

بعلاوه براساس این بک لینک سازی با کیفیت گوگل این پیام را دریافت می کند که این وب سایت و صفحات آن ارزشمند هستند و بدین صورت توجه ویژه ای نسبت به سایرین وب سایت ها برای آن قائل خواهد بود، از طرفی دیگر بک لینک های نامرتبط میتوانند بطور مقطعی اعتبار وب سایت شما را افزایش دهند، ولی نکته مهم این است که گوگل این توانایی را دارد که بک لینک های نامرتبط را شناسایی و رد کند.

اطمینان از Crawl شدن وب سایت

یکی دیگر از راه هایی که میتواند به شما کمک کند تا علت ایندکس نشدن وب سایت خود را بفهمید این است که مطمعن شوید وب سایت و صفحات وب سایت شما توسط موتورهای جستجو کراول می شوند، برای این منظور با استفاده از ابزار وب مستر وضعیت کراول صفحات خود را بررسی کنید و درصورتیکه یکی از صفحات شما کراول نشده بود در همین ابزار میتوانید متوجه و به دنبال رفع مشکل روید، چرا که زمینه ایندکس شدن صفحات شما ایناست که ابتدا توسط موتورهای جستجو شناسایی شوند.

عدم اعتبار صفحات وب سایت

عدم اعتبار صفحات وب سایت را میتوان زیر مجموعه لینک های با کیفیت نیز در نظر گرفت، دستورالعمل های ارزیابی گوگل یا به زبان ساده تر همان الگوریتم های گوگل بصراحت بیان می کنند که اگر صفحه ای از شاخص های آنها بی بهره باشد بعنوان صفحات با کیفیت پایین در نظر گرفته می شوند، از طرفی دیگر Page Ranke که بیانگر رتبه و امتیاز صفحات شماست با استفاده از لینک های داخلی و خارجی اعتبار صفحات را منتقل می کند.

هرچه لینک سازی های داخلی که انجام میدهید با کیفیت تر باشند و از آنطرف بک لینک هایی که به وب سایت و صفحات شما داده میشود ارزش بیشتری داشته باشند، علاوه بر افزایش اعتبار وب سایت و صفحات خود به پایداری سایت خود نیز کمک می کنید.

محتوای ضعیف

همانطور که در دستورالعمل های بالا توضیح داده شد گوگل به تولید محتوای با کیفیت و منحصر به فرد برای کاربر تاکید دارد تا محتوایی که به جهت کاربرد کلمات کلیدی و جذب موتورهای جستجو تولید می شود.

در این میان محتوایی بی کیفیت، غیر اورجینال و بخصوص غیر مرتبط یا تکراری می تواند برای سئو وب سایت مضر باشد. الگوریتم های گوگل می توانند محتوای تکراری در یک سایت و کپی شده از سایت های دیگر را تشخیص دهند. از سوی دیگر صاحبان وب سایت ها در صورت مشاهده کپی شدن محتوایشان در سایت های دیگر می توانند آن را به گوگل گزارش دهند تا لینک این وب سایت ها را از صفحه نتایج جستجو حذف کنند.

اگر چه ممکن است وب سایت یا لینکی با محتوای کم کیفیت و بدون رعایت کردن دستورالعمل های گوگل به رتبه مطلوبی دست پیدا کند، اما مطمئن باشید که پس از مدتی این وب سایت ها توسط گوگل شناسایی شده و به شدت کاهش رتبه می یابند.

اما کاری که شما می توانید در رابطه با محتوای سایت خود انجام دهید این است که مانند مورد قبل برای یافتن محتوای کم کیفیت یا غیر اورجینال سایت انجام داده وبا کارشناس سئو برای یکی از اقدامات زیر مشورت کنید: حذف محتوا، باز نویسی محتوا، لینک دادن به رفرنس، جلوگیری از فهرست شدن محتوا و غیره.

نکته مهمی که در این موضوع باید بگوییم این است که محتوای تکراری باعث کنیبال یا همان هم نوع خواری می شود و عده ای این تصور اشتباه را دارند که گوگل تنها محتواهای تکراری یا در واقع عینا کپی شده را متوجه جریمه و عدم ایندکس می کند در صورتیکه اینطور نیست، موتورهای جستجوی گوگل حتی محتواهای نزدیک به هم را نیز شناسایی می کنند. گوگل هیچ تمایلی به ایندکس کردن محتواهای تکراری ندارد چرا که گوگل برای مخاطبین خود ارزش قائل است و از انتشار محتواهای کپی و تکراری جلوگیری می کند.

گاهی نیز ممکن است که در صفحات وب سایت شما، صفحاتی وجود داشته باشد که محتواهای نزدیک به هم داشته باشند و شما بخواهید که تنها یک صفحه در رتبه بندی گوگل قرار بگیرد، برای این کار لازم است که سایر صفحات را به صفحه اصلی مد نظرتان Canonical کنید.

درصورتیکه از تگ کنونیکال استفاده نکنید چون دو موضوع به یکدیگر شبیه هستند و تنها زیر شاخه آدرس آنها متفاوت است و گوگل این برداشت را می کند که محتوا تکراری است باعث عدم ایندکس و نمایش آن در فهرست جستجوهای گوگل می شود.

وب سایت های تازه راه اندازی شده

اگر وب سایت خود را به تازگی راه اندازی کرده اید و تازه در ابتدای مسیر هستید باید این را به شما بگویم برای ایندکس شدن توسط موتورهای جستجو گوگل باید کمی صبور باشید، الگوریتم گوگل به موضوع مهمی که بسیار توجه می کند اعتماد است، اعتماد هم چه در روابط کاری، روابط دوستانه و حتی روابط گوگل چیزی نیس که با سادگی و به سرعت اتفاق بیوفتد و نیازمند صبر و حوصله خواهد بود.

در واقع بخش بزرگی از سیگنال هایی که دریافت می کنید با گذر زمان اعتبار پیدا می کنند، گوگل نیز باید شناخت نسبی نسبت به محتوا و صفحات وب سایت شما پیدا کند، موتورهای جستجوی گوگل در ابتدا شروع به خزش وب سایت شما میکنند و سپس بعد از ارزیابی هایی که انجام دادند تصمیم میگرند که وب سایت شما ایندکس بشود یا خیر.

مخفی کاری Cloaking

در این روش کاربر و موتورهای جستجو دو نسخه متفاوت از صفحات وب سایت را مشاهده می کنند. این روش از نظر گوگل غیر مجاز بوده و وب سایت جریمه می شود.

البته هکر ها نیز می توانند محتوایی را در وب سایت شما مخفی کنند که از دید شما پنهان است. البته این مورد به صورت غیر عمد به خاطر روش های غلط توسعه نیز رخ می دهد. برای همین پیشنهاد می شود که از ابزارهای سئو برای تشخیص این صفحات استفاده نمایید.

تجربه کاربری ضعیف

یکی دیگر از عواملی که مستقیما باعث نمی شود که شما توسط موتورهای جستجوی گوگل ایندکس نشوید تجربه کاربری ضعیف است، شاید گوگل حتی اگر وب سایتی که راه اندازی کرده اید کاربر پسند نباشد و به مرور زمان باعث کاهش ترافیک وب سایت و میزان فروش شما شود را ایندکس کند اما بهتر است بدانید عواملی که گفتیم باعث می شود شما جایی در صفحات آخر گوگل قرار بگیرید و در این مورد نیز به اشتباه تصور کنید که توسط موتورهای جستجو گوگل ایندکس نشده اید.

پس برای اینکه بتوانید برای گوگل و رتبه دهی آن ارزشمند قائل شوید سعی کنید وب سایت و محتوایی که ارائه میدهید باعث جذب مخاطبین شما شود تا اینگونه به بهبود رتبه وب سایت خود، افزایش ترافیک و در نتیجه افزایش فروش خود کمک بکنید.

کیفیت هاست

هاست های رایگان و برخی از هاست های اشتراکی بی کیفیت می تواند وب سایت ها را دچار مشکل کنند. علت آن وجود اسپم است، که گوگل هاست هایی با سطح ایمنی پایین برای کاربران شناسایی کرده و جریمه می کند. حتی اگر هاست به مدت زیادی قطع باشد نیز گوگل ممکن است صفحات وب سایت را فهرست حذف کند.

مشکلات ریسپانسیو و عدم واکنش گرایی وب سایت

همانطور که می دانید یکی از عوامل مهم در سئو وب سایت ها ریسپانسیو بودن وب سایت است و در مقاله های مختلف مفصل راجب این موضوع صحبت کرده ایم و این هشدار را به کارشناسان سئو و مدیران وب سایت ها داده ایم که عدم ریسپانسیو بودن یک وب سایت رابطه مستقیمی با کاهش ترافیک و رتبه آن سایت توسط موتورهای جستجوی گوگل دارد.

این موضوع شاید باعث نشود که توسط موتورهای جستجوی گوگل ایندکس نشوید ولی یکی از دلایل مهم رتبه دهی توسط آنهاست و عدم توجه به این موضوع باعث می شود که وب سایت شما جایی بین صفحات آخر گوگل داشته باشد و این تصور اشتباه را در ذهن شما ایجاد کند که صفحه مدنظر شما ایندکس نشده است.

برای رفع این مشکل میتوانید با مراجعه به سرچ کنسول و بخشی به نام Mobile usability گزارش های ناشی از عدم ریسپانسیو بودن وب سایت خود را در انواع گوشی های هوشمند دریافت کنید و به دنبال حل مشکلات آن بروید.

تنظیمات وب سایت

احتمال دارد که شما به طور سهوی تنظیماتی را در وب سایت تغییر داده باشید که منجر به حذف وب سایت از ایندکس گوگل شود. برای مثال قرار دادن تگ noindex در head یک صفحه می تواند جلوی فهرست شدن یک صفحه وب را بگیرد.

یا در سیستم های مدیریت محتوا گزینه ایی برای Search Engine Visibility وجود دارد که با تغییر آن می توان از فهرست شدن صفحات وب سایت جلوگیری کرد. فایل robots.txt یکی دیگر از تنظیمات وب سایت است که به موتورهای جستجو برای فهرست کردن یا نکردن صفحات وب راهنمایی می دهد.

1. بررسی قرار داشتن کد No Index و No Follow

همانطور که در قسمت بالا توضیح مختصری در رابطه با این دو کد دادیم باید بگویم که یکی از موارد مهمی که باید به آن بپردازید این است که در قسمت هدر وب سایت و صفحه های آن باید بررسی کنید که این دو کد وجود دارند یا خیر، متا تگ های No Follow و No Index یکی از متا تگ های کاربردی بوده است که بسیاری از متخصصین سئو و صاحبان وب سایت ها ازآن استفاده کرده اند.

این تگ ها برای ممانعت از ایندکس شدن و یا قرار گرفتن تعدادی از صفحات به منظور عدم نمایش در فهرست نتایج گوگل طراحی شده اند، به همین دلیل به شما توصیه میکنیم در صورتیکه صفحات وب سایت شما در نتایج گوگل نبودند و یا اینکه هرکدام از صفحات حذف شدند حتما به این قسمت مراجعه کنید و مطمعن شوید که این دو نوع متاتگ رادر قسمت تنظیمات به اشتباه فعال نکرده باشید.

2. بررسی Robots.txt

یکی از فایل های مهمی که باید حتما در لیست بررسی های خود قرار دهید همین فایل است، چرا که وظیفه این فایل ایجاد محدودیت برای خزنده ها و ربات های گوگل است که بوسیله آن میتوانید دسترسی خاصی از محتواهای سایت و همچنین محدود کردن ایندکس شدن آنها را بوسیله این فایل ایجاد کنید.

به منظور بررسی این ربات باید با استفاده از ابزار سرچ کنسول و مراجعه به قسمت Robot.txt به بررسی لینک های خود بپردازید و اگر به اشتباه لینک و آدرسی از صفحات وب سایت شما در این فایل قرار دارد آن را حذف و یا آپدیت نمایید.

3. بررسی Downtime

یکی از مهم ترین عواملی که باعث کاهش ترافیک وب سایت شما می شود و آن را میتوان مربوط به بخش تنظیمات وب سایت دانست، کیفیت ضعیف سرور وب سایت می باشد، قطعی های مکرری که توسط وب سرور اتفاق میوفتد یکی از عوامل مهم در کاهش ترافیک وب سایت است، چرا که زمانی که سرور شما ضعیف باشد و یا دچار قطعی مکرر شود، موتورهای جستجو گوگل دیگر قادر نخواهند بود که وارد وب سایت و یا صفحات سایت شما شوند و اگر این روند ادامه دار باشد گوگل پس گذشت مدتی آن صفحه و یا صفحات را از فهرست نتایج خود حذف خواهد کرد.

نکته قابل اهمیتی که لازم است در این مورد به آن اشاره کنیم این است که برای گوگل ظاهر شدن خطای 404 و یا مشکل فنی مثل قطع و وصل شدن سرور با یکدیگر برابر است و گوگل هر دوی آنها را به معنای غیر قابل دسترس بودن صفحه برداشت می کند و همین امر باعث می شود که پس از گذشت مدتی این صفحات را از فهرست نتایج جستجوی خود حذف کند.

نکته دیگری که در این خصوص لازم است به آن اشاره کنیم این است که موتورهای جستجوی گوگل تفاوت خطای 404 و یا مشکل فنی در وب سایت شما را درک می کنند و هر یک مدت یکبار به وب سایت شما سر خواهند زد اما اگر این مشکل فنی حل نشده باقی مانده باشد پس از آن دیگر با خطای 404 برای گوگل تفاوتی نخواهد داشت.

کلام آخر

زمانی که با مشکل حذف وب سایت خود و یا عدم ایندکس شدن توسط موتورهای جستجو گوگل مواجه شدید سعی کنید از راهنمایی هایی که در قسمت بالا در اختیارتان قرار دادیم استفاده کنید و به دنبال رفع مشکل پیش آمده باشید، نکته بعدی که باید بدانید این است که تولید محتوا خود را متوقف نکنید و به ایجاد یک محتوای با کیفیت همچنان بپردازید، چراکه تا زمانیکه شما محتوای یونیک و با کیفیت تولید کنید در مقابل موتورهای جستجو و الگوریتم گوگل از اعتماد خوبی برخوردار خواهید شد.

انتظار نمی رود که وب سایتی به این راحتی ها جایگاه و رتبه خود را از دست بدهد. مگر آن که به دلیل عدم نگهداری، روش های غیر مجاز سئو و غیر فعال بودن این اتفاق بیافتد. از سوی دیگر عده ایی از صاحبان وب سایت که دانش اندکی درباره روش های سئو و بک لینک سازی دارند، اغلب دست خلاقیت هایی اشتباه در سئو به جهت بهبود رتبه سایت می زنند که نتیجه جز جریمه یا کاهش رتبه سایت چیزی حاصل نمی شود. بنابراین در زمان استفاده از تکنیک های سئو توجه داشته باشید که آیا هنوز هم آن ها مفید هستند یا خیر. علاوه بر این باید توجه داشت که وب سایت مانند یک خودرو هر سال حداقل نیاز به دو بار سرویس و نگهداری دارد.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز