افزایش سرعت وردپرس

نوشته شده توسط رومینا نظری

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=5391

شرکت طراحی سایت حرفه ای و خدمات سئو دارکوب
5/5 - (6 امتیاز)

یادگیری افزایش سرعت وردپرس یک امر اساسی برای دارندگان وب سایت و در حالت کلی تجار می باشد. دلیل این امر آن است که سرعت بارگذاری صفحه بر عوامل متعددی تاثیر می گذارد. از جمله این عوامل می توان به ترافیک صفحه، نرخ پرش، نرخ تبدیل کاربر به مشتری، رضایت کاربر از نحوه خدمات دهی شما و در نهایت رتبه بندی و سئو اشاره کرد.به همین دلیل در این مقاله یک راهنمای کلی و جامع درباره نحوه اندازه گیری سرعت وب سایت، دلایل اهمیت سرعت بارگذاری صفحه و تکنیک های افزایش سرعت وردپرس ارائه شده است.

لیست مطالب

نحوه تست سرعت سایت

شاید در ابتدای راه طراحی وب سایت بوده و از عملکرد دقیق مرورگرها به خوبی اطلاع نداشته باشید. ممکن است برای شما هم اتفاق افتاده باشد که آدرس سایت خود را سرچ کرده و سریعا وارد وب سایت خود شوید. در این مواقع گمان می کنید که وب سایت شما از سرعت بالایی برخوردار است. این یک تصور کاملا اشتباه بوده و باید هرچه سریعتر نسبت به تست سرعت وب سایت خود اقدام نمایید. دلیل اینکه وب سایت شما از سرعت زیادی برخوردار است، نشات گرفته از حافظه پنهان یا کش مرورگرهای قوی مانند کروم می باشد. این مرورگرها آدرس صفحه شما را در حافظه پنهان خود ذخیره دارند به همین دلیل تنها با تایپ اندکی از آدرس وب سایت آن را یافته و به سرعت بارگیری می نمایند؛ اما این وضعیت برای سایر کاربران در سراسر جهان صادق نخواهد بود. این امر می تواند ناشی از موقعیت جغرافیایی افراد نیز باشد. به همین دلیل توصیه می شود تا سرعت وب سایت خود را چک کرده و در صورت مشاهده کندی، در اسرع وقت نسبت به افزایش سرعت وردپرس اقدام نمایید. از ابزارهایی که می توانید در این زمینه از آنها کمک بگیرید می توان به IsItWP، GTmetrix و Pingdom اشاره نمود. IsItWP ابزاری رایگان بوده که می توانید از طریق آن سرعت سایت وردپرسی خود را بسنجید. پس از اینکه این تست را انجام دادید، شاید از خود بپرسید که سرعت سایت نرمال و استاندارد چند ثانیه است؟ در ادامه درباره این موضوع توضیح داده شده است.

سرعت بارگیری استاندارد وب سایت ها

همانطور که میدانید با ورود به سایتی که سرعت لود و بارگیری آن زیاد باشد، کاربر کلافه شده و از سایت خارج خواهد شد. یکی از عوامل مهم در رتبه بندی گوگل، نرخ پرش و خروج از سایت بوده که باید بسیار کم باشد؛ بنابراین تا اینجای کار باید از اهمیت این عامل در رتبه بندی گوگل مطلع شده باشید چرا که هرچه سرعت بارگیری کمتری داشته باشید، به طبع آن نرخ پرش و خروج از وب سایت نیز افزایش پیدا خواهد کرد. سرعت وردپرس و سایت وب سایت ها در حالت نرمال و ایده آل باید زیر 2 ثانیه باشد؛ اما چرا 2 ثانیه؟

طبق مطالعات انجام شده مشخص شد که تمامی کاربران انتظار دارند که درخواست آنها زیر 2 ثانیه انجام شده و سریعا وارد وب سایت شوند. از طرف دیگر 2 ثانیه زمان تعیین شده از جانب گوگل می باشد. این در حالی است که اگ وب سایت شما از سرعت 1.7 ثانیه برخوردار است، نشان از این بوده که در مقایسه با سایر رقبای خود در رتبه بالایی قرار خواهید گرفت. بنابراین تمام تلاش خود را در جهت افزایش سرعت وردپرس بکار گرفته تا در صفحه اول گوگل به نمایش در آیید.

روش های افزایش سرعت وردپرس

روش های مختلفی برای افزایش سرعت وردپرس و کاهش زمان بارگیری صفحات ارائه شده است. درباره هر یک از موارد به اختصار میپردازیم.

1. در یک هاست با کیفیت سرمایه گذاری نمایید.

یکی از اساسی ترین عوامل در افزایش سرعت وردپرس در لوکال هاست، انتخاب و خریداری یک هاست با کیفیت می باشد. همانطور که میدانید شما برای راه اندازی یک وب سایت به یک هاست یا میزبان احتیاج دارید. مطمئنا در هنگام خرید یک هاست شاهد مبالغ متنوعی خواهید بود اما به یاد داشته باشید که در ارتباط با هاست نباید صرفه جویی نمود. تا جایی که می توانید از خرید و میزبانی مشترک خودداری نمایید. عدم توجه به این موضوع موجب می شود تا وجود همسایگان بد در اطراف سرور شما افزایش یافته و سرعت سایت کاهش پیدا نماید.یکی از بهترین انواع هاست، VPS می باشد. با خرید این هاست تعادل خوبی در سرعت وب سایت، راحتی شما و هزینه برقرار خواهد شد.

شرکت طراحی سایت حرفه ای و خدمات سئو دارکوب

2. سایت خود را به روز نگه دارید

از دیگر اقداماتی که می توانید در زمینه بالا بردن سرعت وردپرس انجام دهید، به روز نگهداشتن فناوری و وب سایت می باشد. هر بار که نسخه های جدیدی از PHP یا HTML منتشر می شود، شما نیز باید به دنبال ارتقا وب سایت خود باشید. دلیل این امر آن است که در دل به روزرسانی هر نسخه، ویژگی هایی نظیر افزایش سرعت و کارایی نهفته است. از این بروزرسانی ها استفاده کرده تا از داشتن وب سایتی با سرعت بالا لذت ببرید. در همین لحظه وب سایت شما باید حداقل از PHP 7.2 پشتیبانی نماید. هنگامی که شما هاست باکیفیتی خریداری نمایید، در هر بار روزرسانی، به شما اطلاع داده خواهد شد تا شما نیز وب سایت خود را ارتقا دهید.

3. از آخرین نسخه وردپرس و مولفه های آن استفاده کنید

علاوه بر اینکه باید وب سایت خود را به روز نگه دارید، بروزرسانی نسخه وردپرس نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. آپدیت هر نسخه از وردپرس موجب می شود تا اشکالات موجود در نسخه های قدیمی تر رفع شده و به افزایش سرعت وردپرس شما کمک نماید. این مورد نه تنها بر روی بالا بردن سرعت وردپرس بلکه بر روی افزایش امنیت و ایمنی نیز تاثیرگذار است. علاوه بر این مورد با آپدیت کردن وردپرس خود می توانید از افزونه های بیشتر و پرکاربرد تری استفاده نمایید.

4. بهینه سازی تصاویر

واضح است که تصاویر نسبت به متن و یا CSS فضای بیشتری از صفحه را اشغال می نمایند. به همین دلیل برای اینکه سرعت وب سایت خود را از طریق تصاویر افزایش دهید، نیاز است تا بدون کاهش کیفیت، حجم آنها را کاهش دهید. در روش های قدیمی قبل از بارگذاری در وب سایت، تصاویر را فشرده می کردند تا حجم کمی اشغال نماید. به عنوان مثال هنگامی تغییرات دلخواه را در فتوشاپ اعمال کردید، می توانید از گزینه Save for web استفاده نمایید. البته لازم به ذکر است که این گزینه تا آخرین سطح ممکن تصاویر را فشرده نمی کند.

وب سایت TinyPNG یکی از وب سایت های بهینه سازی تصاویر می باشد. توجه داشته باشید هنگامی که شما تصاویر را به وب سایت وردپرسی خود اضافه می نمایید، وردپرس به صورت خودکار و اتوماتیک تصاویر را فشرده می نماید. در صورتی که ترجیح میدهید از افزونه های رایگان برای فشرده سازی تصاویر با هدف افزایش سرعت وردپرس استفاده کنید، افزونه های WP Smush و EWWW Image Optimization دو مورد از بهترین افزونه های فشرده ساز می باشد. هنگامی که در داخل محتوای خود از تصویر استفاده می کنید، وردپرس چندین اندازه و سایز از تصویر مورد نظر ایجاد می نماید. به این ترتیب می توانید اندازه تصویری که نشان داده می شود را وارد نمایید.

5. از یک افزونه caching استفاده نمایید

همانطور که میدانید وردپرس افزونه های بیشماری برای ارائه دارد. هر یک از این افزونه ها در نوع خود بهترین می باشند. یکی از بهترین افزونه های سرعت وردپرس در زمینه افزایش سرعت وردپرس بسیار کارآمد است، افزونه caching می باشد.

دلیل محبوبیت این افزونه آن است که به طور قابل توجهی می تواند بر بالا بردن سرعت وردپرس شما تاثیر داشته باشد علاوه بر این مورد تمام این افزونه ها در وب سایت رسمی وردپرس یعنی بدون پرداخت هزینه قابل دسترس می باشند. یکی از بهترین افزونه ها در زمینه caching، W3 Total Cache می باشد. با نصب این افزونه نیاز شما از نصب افزونه های دیگر برطرف خواهد شد. همچنین نحوه نصب و به راه اندازی آن نیز بسیار ساده می باشد.

6. از شبکه تحویل محتوا یا CDN استفاده نمایید.

همانطور که در ابتدای این مقاله به آن اشاره شد، مکان جغرافیایی بازدیدکننده تاثیر بسزایی در زمان بارگیری صفحه و وب سایت خواهد داشت. در واقع هرچه بازدیدکننده از محل سرور و رایانه ای که سایت شما را میزبانی می نماید، دورتر باشد، انتقال اطلاعات و در حالت کلی سرعت لود وب سایت شما کاهش خواهد یافت. شبکه تحویل محتوا یا CDN به این مشکل خاتمه داده. در واقع این شبکه گسترده با میزبانی از پرونده های ثابت شما در چندین سرور همزمان، موجب پخش آنها در سراسر جهان می شود. در این صورت هنگامی که در نقطه ای دور وب سایت شما را فراخوانی نماید، CDN درخواست وب سایت شما را از نزدیکترین مکان ممکن به بازدیدکننده دریافت می نماید. در این صورت زمان بارگیری کاهش می یابد.

امروزه سرویس های مختلف CDN از قبیل StackPath، Google Cloud CDN و Cloudflare در دسترس می باشند. جالب است که برخی از این سرویس ها یک برنامه رایگان برای وب سایت های شخصی در نظر می گیرند. علاوه بر این مزیت، می توانید به دلخواه تنها قسمت هایی از وب سایت خود را به شبکه CDN متصل نمایید. به عنوان مثال افزونه Jetpack که شامل Photon می باشد، تنها برای اتصال تصاویر وب سایت وردپرسی به شبکه تحویل محتوا یا CDN طراحی شده است. به این ترتیب تنها تصویر وب سایت شما از طریق این شبکه به بازدیدکنندگان نمایش داده خواهند شد. در واقع شما با این کار به افزایش سرعت وردپرس از طریق افزایش زمان لود تصاویر کمک خواهید کرد.

7. از تم مناسب استفاده نمایید.

انتخاب صحیح تم ها یکی از عوامل تعیین کننده در بالا بردن سرعت وردپرس می باشند. بسیاری از این تم ها به قدری سنگین بوده که موجب کاهش سرعت بارگیری صفحه مورد نظر می شوند. پیشنهاد ما این است که از تم هایی استفاده نمایید که تنها نیاز شما را برطرف نمایند. اگرچه تم های سبک دارای قابلیت و ویژگی های کمتری نسبت به تم های پرحجم و سنگین می باشند، اما شما می توانید تمام امکانات و ویژگی های دلخواه خود را از طریق نصب پلاگین های وردپرس برطرف نمایید. به این ترتیب به راحتی شاهد افزایش سرعت سایت خود خواهید بود.

شرکت طراحی سایت حرفه ای و خدمات سئو دارکوب

8. پایگاه داده وردپرس خود را بهینه نمایید

بهینه سازی پایگاه داده به صورتی دستی کار بسیار کسل کننده ای خواهد بود. به جای اینکه به صورتی دستی پایگاه داده وب سایت خود را بهینه نمایید، از افزونه WP-Optimize استفاده نمایید. این پلاگین به شما کمک می نماید تا با بهینه سازی وب سایت خود از طریق هرزنامه ها، بازنگری پست ها، پیش نویس ها و جداول به افزایش سرعت وردپرس خود کمک نمایید. علاوه بر این مورد افزونه دیگری نیز به نام WP-DB Manager موجود می باشد که می تواند تاریخ هایی را برای بهینه سازی پایگاه داده تعیین نماید.

9. به تصاویر خود LazyLoad اضافه نمایید

LazyLoad فرایندی است که موجب می شود تنها تصاویری که برای بازدیدکننده قابل مشاهده است، بارگیری شوند؛ یعنی اگر وب سایت شما دارای تصاویر متعددی در جای جای وب سایت است تا زمانی که بازدیدکننده به سمت پایین صفحه نیامده، تصاویر بارگیری نخواهند شد.

به محض پایین کشیدن صفحه، تصاویر بارگیری شده و به نمایش در می آیند. این امر علاوه بر اینکه در زمینه سرعت بخشیدن بارگذاری کمک کننده است، می تواند موجب بارگذاری داده های کمتری نیز شود. برای استفاده از LazyLoad تنها کافی است به صورت خودکار افزونه jQuery Image Lazy Load نصب نمایید.

10 مقدار ذخیره شده ویرایشهای پست را کنترل کنید

ممکن برای تهیه پیش نویس بارها و بارها آن را ویرایش نمایید. وردپرس تمامی این پیش نویس ها را به مدت نامحدود ذخیره می نماید. اگرچه برای انتشار یک پست به تعدادی از این پیش نویس ها نیاز خواهد بود اما تعداد زیادی از آنها قطعا بی فایده می باشند. در حقیقت تمامی این پیش نویس ها تا قبل از انتشار پست مفید بوده و پس از آن بلا استفاده خواهند شد. برای جلوگیری از این اتفاق تنها کافی است تا افزونه Revision Control را نصب نمایید. استفاده از این پلاگین موجب می شود تا ویرایش های پست ها را به حداقل رسانده و کنترل نمایید. تنظیمات این افزونه را بر روی 2 یا 3 قرار دهید تا تعداد کمتری از این پیش نویس ها تولید شوند. در نتیجه با این کار سهم بزرگی در افزایش سرعت وردپرس خود خواهید داشت.

11. بر وب سایت خود نظارت داشته باشید.

منظور از نظارت بررسی دائمی وب سایت از همه مواجب نخواهد بود. با نصب پلاگین هایی می توانید در صورت وجود خرابی یا نقش به محل مورد نظر رجوع کرده و مشکل را برطرف نمایید. همانطور که ذکر شد یکی از روش های افزایش سرعت وردپرس، تنظیم سرعت وب سایت تا زیر 2 ثانیه می باشد. برای اینکه متوجه شوید چه زمانی سرعت وب سایت شما کاهش یافته، می توانید از ابزارهایی نظیر Pingdom یا GTmetrix استفاده نمایید. Pingdom یک سیستم نظارت خودکار را ارائه داده که در ازای پرداخت پول، وب سایت شما را به صورت دائم نظارت می نمایند. به این ترتیب هنگامی که سرعت وب سایت کاهش یافت، سریعا به شما از طریق ایمیل اطلاع داده خواهد شد تا نسبت به رفع این مشکل اقدام نمایید. در این بین GTmetrix نیز یک سرویس پولی بوده که معیارهایی نظیر زمان پاسخ سرور و زمان ارائه بصری را در اختیارتان قرار می دهد.

12. یک سرصفحه expires (منقضی شده) به منابع استاتیک اضافه کنید

استفاده از این سر صفحه روشی برای تعیین زمان کافی در آینده می باشد. به این ترتیب مرورگرها مجبور نیستند تا دوباره محتوای استاتیک مانند فایل css، javascript، تصاویر و غیره را بارگیری نمایند. استفاده از این تکنیک و ترفند می تواند تا حد زیادی شما را در رسیدن به هدف خود یاری رساند. به این منظور کافی است تا قطعه کد زیر را در فایل htaccess. کپی و پیست کنید.

1. ExpiresActive On

2. ExpiresByType image/gif A2592000

3. ExpiresByType image/png A2592000

4. ExpiresByType image/jpg A2592000

5. ExpiresByType image/jpeg A2592000

13. از افزونه کش استفاده کنید

یکی از بهترین راه ها برای بهبود عملکرد وب سایت، نصب افزونه کش است. پلاگین های کش با ایجاد یک نسخه ثابت از صفحات شما و ذخیره آنها در حافظه کار می کنند، به طوری که هر درخواست بعدی می تواند بسیار سریعتر ارائه شود. این می تواند منجر به بهبودهای شدید در زمان بارگذاری صفحه شود، به خصوص برای سایت هایی با سطح ترافیک بالا. تعداد زیادی افزونه کش مختلف برای وردپرس موجود است، بنابراین حتماً تحقیق کنید و یکی را پیدا کنید که متناسب با نیاز شما باشد.

14. درخواست های HTTP را به حداقل برسانید

یکی از مزایای وردپرس این است که استفاده از آن و سفارشی سازی نسبتا آسان است. با این حال، یک نقطه ضعف وردپرس این است که می تواند کند باشد. این اغلب به دلیل تعداد زیادی درخواست HTTP است که وردپرس می کند. هر بار که یک بازدیدکننده یک صفحه وردپرس را بارگذاری می کند، مرورگر او باید برای هر عنصر در صفحه درخواستی را به سرور ارسال کند. این می تواند درخواست های زیادی را اضافه کند که می تواند سرعت وب سایت شما را کاهش دهد. برای کمک به به حداقل رساندن درخواست‌های HTTP، می‌توانید نصب وردپرس خود را با حذف افزونه‌ها و تم‌های غیرضروری و با استفاده از یک افزونه کش بهینه کنید. افزونه‌های کش، کپی‌هایی از صفحات و پست‌های شما را در حافظه ذخیره می‌کنند تا در صورت نیاز به سرعت بازیابی شوند. این می تواند به میزان قابل توجهی تعداد درخواست های HTTP را که هنگام بارگذاری یک صفحه انجام می شود کاهش دهد و در نتیجه تجربه کاربری سریع تری داشته باشد.

15. یک شرکت میزبان خوب انتخاب کنید

هنگام انتخاب یک شرکت میزبان برای سایت وردپرسی خود، چند فاکتور کلیدی وجود دارد که باید در نظر داشته باشید. ابتدا، باید مطمئن شوید که این شرکت خدمات سریع و قابل اعتمادی ارائه می دهد. پس از همه، هیچ چیز بدتر از یک وب سایت نیست که برای همیشه طول بکشد تا بارگذاری شود. دوم، باید مطمئن شوید که این شرکت ویژگی ها و ابزارهای مختلفی را برای کمک به مدیریت سایت خود ارائه می دهد. و در نهایت، باید مطمئن شوید که شرکت از شهرت خوبی برخوردار است و کار با آن آسان است. با در نظر گرفتن این عوامل، می توانید مطمئن باشید که شرکت میزبانی را انتخاب کنید که نیازهای شما را برآورده کند و به پیشرفت سایت وردپرس شما کمک کند.

16. از ابزاری مانند CloudFlare برای افزایش سرعت سایت خود استفاده کنید

CloudFlare یک افزونه وردپرس است که به بهینه سازی سایت شما برای عملکرد کمک می کند. این می تواند سرعت سایت شما را با ذخیره محتوای ثابت و استفاده از CDN برای ارائه سریعتر محتوا افزایش دهد. علاوه بر این، CloudFlare می تواند به کاهش اندازه فایل های HTML، CSS و جاوا اسکریپت شما کمک کند. در نتیجه سایت شما سریعتر بارگذاری می شود و کاربران تجربه بهتری خواهند داشت. اگر در مورد افزایش سرعت وب سایت خود جدی هستید، CloudFlare قطعا ارزش امتحان کردن را دارد.

17. یک وب سرور سریعتر مانند NGINX یا LiteSpeed ​​را امتحان کنید

یک وب سرور سریعتر مانند NGINX یا LiteSpeed ​​را امتحان کنید. NGINX یک سرور رایگان، منبع باز و HTTP با کارایی بالا و پراکسی معکوس و همچنین یک سرور پراکسی IMAP/POP3 است. NGINX به دلیل عملکرد بالا، پایداری، مجموعه ویژگی های غنی، پیکربندی ساده و مصرف کم منابع شناخته شده است. وب سرور LiteSpeed ​​(LSWS) یک وب سرور تجاری با طیف گسترده ای از ویژگی ها، از جمله پشتیبانی از HTTP/2، QUIC، WebSockets، TLS 1.3، فشرده سازی brotli، روش های کش پیشرفته (حافظه/دیسک/redis) و غیره است. در حالی که هر دو NGINX و LiteSpeed ​​سریعتر از وب سرور متوسط ​​(Apache) هستند، LiteSpeed ​​به طور کلی سریعتر از این دو در نظر گرفته می شود. لایت اسپید علاوه بر سریع‌تر بودن، برخی ویژگی‌ها را نیز ارائه می‌کند که NGINX از آن استفاده نمی‌کند، مانند متعادل‌سازی بار داخلی و پشتیبانی ساده از SSL. اگر به دنبال وب سرور سریع‌تری هستید، NGINX و LiteSpeed ​​هر دو گزینه‌های عالی هستند.

شرکت طراحی سایت حرفه ای و خدمات سئو دارکوب

18. AMP را برای صفحات موبایل خود پیاده سازی کنید

از آنجایی که افراد بیشتری از دستگاه های تلفن همراه به اینترنت دسترسی پیدا می کنند، مهم است که مطمئن شوید وب سایت شما برای کاربران تلفن همراه بهینه شده سایت است. یکی از راه های انجام این کار پیاده سازی AMP یا Accelerated Mobile Pages است. AMP فناوری است که به صفحات وب اجازه می دهد تا به سرعت در دستگاه های تلفن همراه بارگیری شوند. صفحات AMP علاوه بر سریع بودن، سبک وزن نیز هستند، به این معنی که از داده های کمتری نسبت به صفحات وب سنتی استفاده می کنند. در نتیجه، آنها برای کاربرانی که در حال حرکت هستند و ممکن است به اتصال Wi-Fi دسترسی نداشته باشند ایده آل هستند. پیاده سازی AMP را می توان با استفاده از ابزارهای مختلفی از جمله افزونه های وردپرس انجام داد. سرعت برای کاربران تلفن همراه ضروری است، بنابراین با پیاده سازی AMP، می توانید اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما به سرعت و کارآمد در همه دستگاه ها بارگیری می شود.

19. از Google PageSpeed ​​Insights برای اندازه گیری سرعت سایت خود و شناسایی زمینه های بهبود استفاده کنید

Google PageSpeed ​​Insights یک ابزار رایگان است که سرعت یک وب سایت را اندازه گیری می کند و توصیه هایی برای بهبود ارائه می دهد. این ابزار به عنوان یک برنامه مبتنی بر وب و به عنوان یک افزونه Google Chrome در دسترس است. برای استفاده از ابزار، کافی است URL سایتی را که می خواهید آزمایش کنید وارد کنید و روی “Analyze” کلیک کنید. سپس این ابزار گزارشی از جزئیات سرعت سایت و زمینه های بهبود، مانند بهینه سازی تصاویر یا کوچک کردن فایل های CSS و جاوا اسکریپت را ارائه می دهد. برای سایت های وردپرسی، تعدادی افزونه وجود دارد که می توان از آنها برای بهبود سرعت استفاده کرد، مانند W3 Total Cache و Autoptimize. با پیروی از توصیه‌های Google PageSpeed ​​Insights، می‌توانید اطمینان حاصل کنید که سایت شما سریع و روان برای همه بازدیدکنندگان بارگیری می‌شود.اگر می‌خواهید بازدیدکنندگان را راضی و درگیر نگه دارید و اگر می‌خواهید از رقبا جلوتر بمانید، اطمینان از بارگیری سریع سایت وردپرس شما ضروری است. با پیروی از نکات بالا، می توانید اطمینان حاصل کنید که سایت شما در سال 2023 و پس از آن به سرعت هر چه بیشتر ممکن است.

20. ذخیره اشیاء را پیکربندی کنید

کش اشیاء می تواند با ذخیره داده هایی که اغلب به آنها دسترسی دارند در حافظه، روند بارگذاری صفحات را سرعت بخشد. این بدان معناست که درخواست‌های بعدی برای همان داده‌ها را می‌توان خیلی سریع‌تر ارائه کرد، زیرا نیازی به بازیابی هر بار از پایگاه داده نیست. به طور پیش فرض، وردپرس فقط اشیاء را حداکثر تا 30 ثانیه کش می کند. با این حال، بسته به سرعت سرور شما و تعداد بازدیدکنندگان سایت شما، ممکن است نیاز به افزایش داشته باشد. به عنوان مثال، اگر به طور مداوم سطح ترافیک بالایی را مشاهده می کنید، ممکن است لازم باشد محدودیت را به 60 ثانیه یا بیشتر افزایش دهید. علاوه بر این، مهم است که به خاطر داشته باشید که کش کردن اشیا می تواند بر سرعت سایت وردپرس شما تأثیر بگذارد. به این ترتیب، فقط در صورتی باید ذخیره شی را فعال کنید که سایت شما بتواند بار اضافی را مدیریت کند. اگر مطمئن نیستید که سایت وردپرس شما می تواند بار اضافی را تحمل کند، همیشه می توانید برای کمک با یک متخصص پشتیبانی سایت وردپرس تماس بگیرید.

خدمات متنوع شرکت دارکوب

شرکت دارکوب دارای تیمی متعهد و حرفه ای بوده که در زمینه طراحی سایت فروشگاهی مثل دیجی کالا ویرگول، خدمات حرفه ای سئو و فروش قالب های آماده وردپرسی فعالیت می نمایند. هدف اصلی این تیم ارائه خدمات با بالاترین کیفیت و ارزان ترین قیمت می باشد. در این شرکت از زبان PHP استفاده شده و سایت های سفارشی در این شرکت از پایه و یا سیستم های مدیریت محتوا نظیر جوملا، وردپرس، دروپال، مجنتو، اپن کارت، پرستاشاپ و سایر سیستم های مدیریت محتوا طراحی و پیاده سازی می شوند.

یکی از نکات مثبت شرکت دارکوب در مقایسه با سایر رقبا این است که این وب سایت برای طراحی سایت های سفارشی از قالب های آماده استفاده نکرده و خود به طراحی وب سایت می پردازد. شرکت دارکوب قالب های آماده وب سایت شرکتی، فروشگاهی و آموزشی را طراحی کرده است که شامل بیش از 400 طرح مختلف است.

از دیگر خدمات دارکوب می توان به برنامه نویسی و طراحی پرتال، طراحی سایت موبایل، پشتیبانی وب سایت و غیره اشاره نمود. در صورتی که دارای برند و نام تجاری بوده اما به دنبال وب سایت مناسبی می باشید، تنها کافی است تا سفارش خود را در شرکت دارکوب ثبت کرده تا در کمترین زمان ممکن و سایت تجاری خود را راه اندازی نمایید.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز