مزایای داشتن سایت برای صنایع

رتبه بندی کاربر: 5 / 5

PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVE

استیو جابز هم گاهی برای کارهاش میپرسید "چرا". جابز کلا همه چیز شرکتش رو به چالش میکشید، از مهندس گرفته تا حسابدارش کارهارو متفاوت انجام میدادند، چون جابز مدام ازشون میپرسید چرا کارهاشونو با این روش انجام میدن؟


و اگه بخواهید به این سوال اینطوری جواب بدیدکه "خب چون همه اینطوری انجام میدن" قانع کننده نیست. وقتی من چند سال پیش کسب و کارمو شروع کردم، اولین چیزی که بهش فکر کردم این بود که "باید یه سایت بسازم". به نظرتون چرا این فکرو کردم؟ اصلا چرا سایت لازم داشتم؟ میخواستم با برنامه استیو جابز پیش برم و رفتارشو کپی کنم، تا یه جوابی برای اینکه چرا باید یه مدیر شرکت سایت داشته باشه، پیدا کنم. به نظرتون یه مدیر چرا باید سایت داشته باشه؟ با من همراه باشید تا بیشتر در این مورد صحبت کنیم

طراحی سایت

طراحی سایت چیست؟ به فرایند مفهوم سازی و اجرای طرح به طوری که کاربردی و با کیفیت باشد گفته می شود. در طراحی سایت و سئو تجربه کاربری بسیار مهم است به طور کلی در طراحی سایت باید روی ویژگی هایی کار کرد که کاربران با آن سرو کار دارند به طوری که سایت کاربرپسند و کارآمد باشد. طراحان وب با استفاده از مهارت و تخصص خود در بررسی نیازهای کاربران، طراحی، رابط کاربری، تجربه کاربری می توانند سایتی کارآمد طراحی کنند و هویت برند را در عناصر طراحی وب سایت به تصویر بکشند. برای راه اندازی سایت باید برخی عوامل مانند عناصر بصری (شامل فونت ها، رنگ، چیدمان، نمادها تصاویر و ویدئوها) و عناصر عملکردی (شامل تعامل کاربر، سرعت سایت، ساختار و دسترسی های سایت و ریسپانسیو بودن سایت) را که از نظر موتورهای جستجوی گوگل مهم هستند رعایت کنیم. 3 نوع متداول از اصول طراحی های سایت عبارتند از :

سایت های ایستا

ایجاد سایت ایستا زمانی مورد استفاده است که شما در سایت خود نیازی به تغییر محتوا ندارید و اطلاعات سایت مثل قبل ثابت باقی می ماند. سایت های استاتیک به وسیله  HTML، CSS و Java Script ساخته می شود. 

سایت های پویا یا CMS

راه اندازی این نوع از سایت ها بر پایه پلتفرم های تولید محتوا یا CMS مانند وردپرس، جوملا، دروپال می باشد. این سایت برخلاف سایت های ایستا که به صورت دستی به روز رسانی می شوند به طور خودکار به روز رسانی انجام می دهند. 

وب سایت های تجارت الکترونیک

در صورتی که محصولاتی برای فروش دارید شما به یک وب سایت تجارت الکترونیک یا فروشگاه اینترنتی نیاز دارید. تعداد زیادی پلتفرم برای طراحی سایت تجارت الکترونیک وجود دارد مانند Opencart، Woocommerce، Zencart، OsCommerce و ... 

برای یک کسب و کار همیشه مهم است که مشتری های خودش و داشته باشد. سایت جایی است که اگر به خوبی طراحی شده باشد و خوب فکر شده باشد هر کسب و کاری می تواند پیشرفت داشته باشد. راه اندازی سایت می تواند مزایا و معایبی هم داشته باشد. مزایا و معایب وب سایت را در ادامه توضیح میدم. مزایای طراحی وب سایت می تونه باعث پیشرفت کسب و کار شما شود که عبارتند از:

  • از رقبای خود پیشی می گیرید.
  • با مخاطبان خود می توانید در هر زمان و مکانی ارتباط برقرار کنید.
  • کسب و کار و برند خود را معرفی می کنید.
  • مشتریان جدیدی پیدا می کنید.
  • همیشه در دسترس هستید.

مضرات وب سایت هم می تواند کسب و کار شما تحت تاثیر قرار دهد به خصوص اگر آن را جدی نگیرید. معایب طراحی سایت عبارتند از:

  • ایمن سازی وب سایت مهم است.
  • محتوای به روز و با کیفیت داشته باشید.
  • رقابت بالا
  • نظرات منفی ممکنه به کسب و کار آسیب بزند.

تاثیر سایت بر کسب و کار

سوالی که اکثر کاربرهامون ازمون میپرسن اینه که چرا باید سایت داشته باشیم؟ سایت چه کمکی بهمون می کنه؟ چه تاثیری بر کسب و کارمون داره؟ اینجا مزایای سایت داشتن و مخصوصا برای کسب و کارهای فروشگاهی توضیح میدم. نیاز و رفتار مصرف کننده با گذر زمان در حال تکامل است. وب سایت ها به منبعی برای کسب اطلاعات در مورد مشاغل و خدمات تبدیل شده است و الان مردم بیشتر به دنبال جستجوی آنلاین محصولات هستند. در نتیجه کسب و کارها باید استراتژی بازاریابی خود را به سمت فناوری های آنلاین جدید تغییر دهند. راه اندازی وب سایت بخش قدرتمندی برای معرفی برند شما و همچنین از بهترین استراتژی های بازاریابی کسب و کار شماست، در ادامه به طور خلاصه بیشتر درباره تاثیر سایت بر کسب و کار گفتیم:

  • شما می توانید از طریق وب سایت بازگشت سرمایه خود را به حداکثر برسانید.
  • اعتبار شرکت شما را افزایش می دهد.
  • مشتریان را در جریان محصولات شما قرار می دهد.
  • باعث افزایش مخاطبان می شود.
  • نمونه کارهای شما را نمایش می دهد.
  • مقرون به صرفه است.

حضور آنلاین هر کسب و کاری می تواند تاثیر زیادی بر موفقیت آن داشته باشد. برخی از کسب و کارها مخصوصا مشاغلی که محصولاتی برای فروش دارند، باید بدانند که اکثر مشتریان قبل از اینکه ازشون خرید کنند از وب سایت آنها  بازدید می کنند. داشتن یک حضور قوی در بین رقبا باعث کسب درآمد بیشتر می شود. هنوز هم برخی از سازمان ها و کسب و کارها چون به این فناوری آشنا نیستن برای راه اندازی سایت مردد هستند و نمی دانند چگونه یک وبسایت را مدیریت کنند. برای دریافت مشاوره درباره خدمات طراحی سایت با دارکوب تماس بگیرید. ما معتقدیم مشاغلی که واقعا در مورد تجارت الکترونیک مصمم هستند باید وب سایت خود را داشته باشند و بازار به تنهایی کافی نیست. حالا سوال اینجاست که سایت فروشگاهی چه مزایایی دارد؟ مزایای سایت فروشگاهی عبارتند از:

  • کمپین های بازاریابی خلاقانه ایجاد کنید.
  • برند خود را معرفی می کنید.
  • مقایسه قیمت با بقیه سایت ها
  • راحتی خرید برای کاربران
  • حمل و نقل سریع و آسان
  • مغازه شما همیشه باز است.

بعد از طراحی سایت سوالی که مطرح میشه اینه که چطوری وب سایت خودم و تبلیغ کنم؟ خوشبختانه راه های زیادی برای بازاریابی وب سایت شما وجود دارد که سایت شما را به صورت ارگانیک تبلیغ می کند. در این مقاله چند راه و بهتون معرفی می کنم.

موتورهای جستجوی گوگل (SEO)

بدون شک سئو بهترین راه برای معرفی برند شما و جذب ترافیک ارگانیک است. وقتی کاربر چیزی را در گوگل جستجو می کند به احتمال زیاد دو یا سه تا نتیجه اول و بررسی می کند و به بقیه نگاه نمی کند، بنابراین هدف شما این است که محتوای مرتبط با کلمه کلیدی که کاربر جستجو کرده را در نتایج برتر موتور جستجو ببینید اینجاست که سئو مورد استفاده قرار می گیرد. این راه مقرون به صرفه است. همچنین از طرفی باید بدانید که نتیجه گرفتن از این راه ممکن است چندین ماه زمان ببرد. برخی از مهم ترین تکنیک های سئو عبارتند از:

با بررسی و انجام راه های بالا، می توانید سایت خود را معرفی کنید و ترافیک ارگانیک و به سمت سایت هدایت کنید. اگر مطمئن نیستید که از کجا شروع کنید رقبای خود را تحلیل کنید و همچنین بررسی کنید که نیاز مخاطبان شما چیست تا طبق آن عمل کنید.

بازاریابی با گوگل

امروزه تبلیغات به یک امر ضروری تبدیل شده است، به خصوص اگر شرکت جدیدی باشید که نیاز به معرفی برند خود داشته باشید. یکی دیگر از راه های معرفی سایت شما تبلیغ درگوگل است. اما از چه نوع تبلیغات گوگل باید استفاده کرد؟ تبلیغات گوگل چیست؟ گوگل ادز یا گوگل ادوردز یک پلتفرم تبلیغات آنلاین است که شامل تبلیغات متنی، ویدئویی، بنری، یوتیوب و ... می باشد. دلایلی که باید از گوگل ادز استفاده کنید شامل; سریع تبلغات شما را انجام می دهند بدون اینکه یک دوره انتظار را بگذرانید، انعطاف پذیری، مقرون به صرفه، هدف گذاری دقیق و ... می باشد. گوگل به کاربران خود این امکان را می دهد تا از راه های مختلف برای تبلیغات برند خود استفاده کنند. این راه ها کمپین یا کارزار نامیده می شود مثلا کمپین سرچ گوگل ادز، کمپین نمایشی، کمپین فروشگاهی، کمپین ویدئویی و کمپین اپلیکیشنی.

دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ چیست و چرا اهمیت دارد؟ در بازار دیجیتال امروزی که به سرعت در حال رشد است مردم بیش از هر زمان دیگری ار اینترنت استفاده می کنند. اکنون برای هرکسب و کاری لازم است که در بازار رقابتی آنلاین رشد کنند. نمونه هایی از بازاریابی دیجیتال شامل سئو، تبلیغ در گوگل، بازاریابی رسانه های اجتماعی، بازاریابی محتوا و ... می باشد. دیجیتال مارکتینگ به دلیل دسترسی آسان سریع به راه حلی برای بسیاری از مشاغل تبدیل شده است. این به کسب و کارها کمک می کند که مشتریان سابق خود را حفظ کنند و همچنین مشتریان جدید پیدا کنند. قبلا درباره سئو و تبلیغ در گوگل صحبت کردیم اینجا درباره بازاریابی رسانه اهای اجتماعی صحبت می کنیم. 

بازاریابی رسانه های اجتماعی

بازاریابی رسانه های اجتماعی به یکی از شناخته شده ترین حوزه های بازاریابی دیجیتال تبدیل شده است. پلتفرم های محبوب مانند اینستاگرام، فیسبوک، توییتر، تیک تاک، پینترست و ... از شناخته شده ترین پلتفرم ها برای بازاریابی دیجیتال هستند، این شامل فعالیت هایی مانند ارسال و به روز رسانی های متن و تصویر، ویدئوها و سایر محتوایی است که باعث تعامل کاربر می شود. مزایای بازاریابی رسانه های اجتماعی عبارتند از: 

  • تعامل مستقیم با کاربر
  • تبلغات مقرون به صرفه
  • افزایش در دید قرار گرفتن برند 
  • بهبود ترافیک سایت

5 پلتفرم برتر رسانه های اجتماعی برای مشاغل شامل:

  1. Instagram
  2. Facebook
  3. TikTok
  4. Youtube
  5. Pinterest

در کشور ما محبوب ترین و پراستفاده ترین پلتفرم اینستاگرام است که درباره این پلتفرم د رادامه صحبت می کنیم.

بازاریابی در اینستاگرام

اینستاگرام مارکتینگ چیست؟ اینستاگرام یک پلتفرم بازایابی کارآمد برای کارآفرینان، برندها و تولیدکنندگان است. برخی کسب و کارها از اینستاگرام برای معرفی برند، تبلیغ محصولات و خدمات خود استفاده می کنند. البته که اینستاگرام به عنوان راهی عالی برای تعامل بیشتر با مشتریان و معرفی محصولات خود است. استراتژی های بازاریابی اینستاگرام شامل محتوای ارگانیک (فیلم و عکس ها  و ...، محتوای پولی (تبلیغات اینستاگرام) می باشد. برخی از مزایای بازاریابی اینستاگرام عبارتند از :

  • برند خود را تقویت می کنید
  • تبلیغ محصولات و خدمات
  • نرخ تبدیل بالاتر
  • اینستاگرام نزدیک به 1 میلیارد کاربر فعال ماهانه دارد که می تواند فرصت خرید را افزایش دهد.
  • تعامل بیشتر با کاربران
  • درک نیاز مخاطبان بر اساس تعامل بیشتر
  • افزایش آگاهی کاربران

اکنون که از مزایای قوی آن آگاه هستید اجازه بدید درباره معایب اینستاگرام هم بپردازیم:

  • دسته بندی محصولات ندارد.
  • کار کردن با اینفلوئنسرها ممکنه پیچیده باشد.
  • رقابت بالا
  • الگوریتم پیچیده اینستاگرام
  • کیفیت محتوا
  • درگاه پرداخت ندارد
  • امکان فیلتر شدن

سایت یا اینستاگرام

در این مقاله ما درباره سایت و اینستاگرام صحبت کردیم و جداگونه مزایا و معایب هر کدام را بررسی کردیم اینجا سوالی که پیش میاد و کاربر از ما می پرسه اینه که چرا باید یک وب سایت داشته باشیم در صورتی که می توانیم محصولات خودمون و تو رسانه های اجتماعی معرفی کنیم؟ با توجه به اینکه اینستاگرام یک پلتفرم قوی و معتبری هست این سوال هم کاملا درسته. اما سوالی که ما می پرسیم اینه که آیا یک حساب کاربری در شبکه های اجتماعی برای معرفی برند شما کافی است؟ هم سایت و هم اینستاگرام در کنار هم برای رونق کسب و کار شما مفید هستند اما شما نمی توانید یکی را برای دیگری کنار بگذارید چون این دو اهداف متفاوتی و دنبال می کنند می توانند مکمل یکدیگر باشند. در زمان همه گیری ویروس کرونا، اینستاگرام جایگاه ویژه ای و در رشد کسب و کار شما پیدا کرد اما وب سایت ها هنوز نقش مهمی در بازاریابی اینترنتی دارند. برخی موارد در مقایسه سایت و اینستاگرام که در بازاریابی کسب و کار شما مهم هستند مثل:

هزینه

اکثر پلتفرم های رسانه های اجتماعی رایگان هستند و شما کاملا رایگان به طیف گسترده ای از مخاطبان می رسید از طرفی دارای ساختارهای آماده هستند و در وقت و هزینه شما صرفه جویی می شود. ولی وب سایت ها هزینه هایی را در بر می گیرند. 

اعتماد

اینستاگرام توسط هر شخصی می تواند راه اندازی شود در حالی که این یک مزیت محسوب می شود ولی می تواند منجر به کلاهبرداری شود. وب سایت های حرفه ای می تواند باعث اعتماد و اعتبار برند شما باشد. بنابراین مردم تمایل دارند به کسب و کارهایی که وب سایت خوب دارند اعتماد کنند.

مالکیت

درسته که اینستاگرام قدرتمنده ولی مالکیت آن با شما نیست و شما دارید از قوانین و مقررات اون پلتفرم پیروی می کنید. ممکن است پست شما بسته، مسدود یا سانسور شود و شما کاری نمی توانید انجام دهید. 

موتورهای جستجو

وقتی محصولی را در وب جستجو می کنید، صفحه اول بیشتر با وب سایت ها پر می شود تا پلتفرم های اجتماعی. به این معنی است که موتورهای جستجو به وب سایت ها بیشتر اهمیت می دهند تا به پلتفرم های رسانه های اجتماعی ولی شما می توانید از اینستاگرام برای بهبود سئو استفاده کنید به این معنی که ترافیک بیشتری را به سایت هدایت کنید.

ارزیابی داده ها

برای رونق کسب و کار خود باید همیشه داده هایی را که مرتبط با فروش و بازاریابی شماست و آنالیز کنید و این کار با وب سایت به راحتی انجام می شود. می توانید از ابزار Google Analytic برای آنالیز داده ها استفاده کنید. در صورتی که در پلتفرم اینستاگرام امکان دسترسی به این داده ها وجود ندارد.

پرداخت هزینه

وب سایت ها به دلیل داشتن اینماد و درگاه پرداخت امکان خرید و به راحتی فراهم می کنند و اعتماد و افزایش می دهند در صورتی که اینستاگرام این امکان را ندارد.

دسته بندی محصولات

وب سایت های به شما این امکان را می دهند تا محصولات خود را دسته بندی کنید تا کاربران شما بتوانند محصولات را در سایت جستجو کنند. ولی اینستاگرام امکان دسته بندی و جستجوی محصولات را ندارد که زمان زیادی را از کاربر برای خرید محصول می گیرد. 

در حالت ایده آل، داشتن یک سایت و اینستاگرام می تواند به تجارت شما کمک موثری کند. وب سایت شما می تواند برای ثبت اطلاعات و تراکنش ها باشد، در حالی که اینستاگرام می تواند به معرفی بیشتر برند شما کمک کند و ترافیک بیشتری را به سایت هدایت کنید. در کل استفاده از هر دوی این ها به رشد بیشتر کسب و کار شما کمک می کند. بهتره که وب سایت خود را داشته باشید و در کنار آن از پلتفرم شبکه های اجتماعی هم استفاده کنید.

سخن آخر

وب سایت برای مشاغل ضروری است حتی زمانی که رسانه های اجتماعی ممکن است کافی به نظر برسند. وب سایت ها برای ایجاد یک حضور آنلاین قوی و معرفی کسب و کار شما به مخاطبان وسیع تری هستند. رسانه های اجتماعی ممکن است برای مشاغل مبتنی بر مد، سفر و موارد مشابه موثر باشد، اما اعتبار و اعتماد تنها با یک وب سایت توسعه یافته به دست می آید. 

 
اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258
ایمیل: info@sitedar.com
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز