10 ویژگی بهترین قالب وردپرس شرکتی

نوشته شده توسط فائزه محمودی فرد

آدرس کوتاه: https://sitedar.com/?p=14858

4.4/5 - (7 امتیاز)

هرگاه تصمیم می گیرید که یک وب سایت شرکتی را برای کسب و کار خود راه اندازی نمایید، یکی از مهم ترین مسائل انتخاب قالب شرکتی مناسب می باشد.

وب سایت های شرکتی نوعی رزومه ی آنلاین هستند بنابراین انتخاب قالب آماده ی وب سایت شرکتی بسیار مهم است. بنابراین بهتر است طراحی سایت شرکتی در بهترین قالب های شرکتی وردپرس قرار بگیرد تا هدف شرکت شما را در بهترین شکل در معرض دید افراد قرار دهد. قبل از طراحی وب سایت بهتر است نیاز خود را بشناسید مثلا بدانید که وب سایت را برای فروش محصول می خواهید یا یک سایت شرکتی معمولی لازم دارید.

قالب وردپرسی

در صورتی که هدف شما معرفی و فروش محصول است بهتر است قالبی را انتخاب نمایید که با ووکامرس سازگار باشد. قبل از انتخاب قالب لازم است با انواع آن آشنا شوید و ویژگی ها و خصوصیات هر کدام را بشناسید. در این مقاله قصد داریم برخی از ویژگی های بهترین قالب وردپرس شرکتی را بیان کنیم. تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

قالب سایت چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

به ظاهر وب سایت که کاربران با آن مواجه می شوند قالب سایت می گویند. قالب ها شامل المان های مختلفی مانند: رنگ، تصاویر، ستون ها، نوشته ها و … می باشند که وظیفه ی آن ها انتقال مطالب درون وب سایت به صورت ساده و جذاب به کاربران است. هر وب سایت دارای ظاهر متفاوتی می باشد و این به دلیل تفاوت در قالب هاب آن ها است.

در صورتی که می خواهید یک وب سایت اینترنتی را برای خود راه اندازی نمایید لازم است یک قالب را انتخاب کنید تا سایتتان با همان ظاهر دلخواهتان نمایش داده شود.

در زمان انتخاب قالب سایت لازم است به امکاناتی که نیاز دارید سایتتان داشته باشد توجه نمایید زیرا در صورتی که وب سایت شما امکاناتی را لازم داشته باشد که آن قالب آن ها را نداشته باشد برای توسعه ی آن لازم است هزینه ی زیادی را پرداخت نماید.

معرفی قالب وردپرس

یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا وردپرس می باشد. وردپرس دارای منابع گوناگونی می باشد که برخی از منابع آن به صورت رایگان هستند و برخی دیگر نیز به صورت پولی یا اشتراکی در اختیار کاربران قرار می گیرند.

یکی از مهم ترین فاکتورها در طراحی سایت وردپرسی قالب ها می باشند. در واقع قالب ها علاوه بر ویژگی های ظاهری و زیبایی که به سایت شما می دهند، امکانات مختلفی را به آن نیز اضافه می کنند. در ادامه در مورد انواع قالب وردپرس و ویژگی های آن ها صحبت می کنیم:

قالب رایگان وردپرس

این نوع از قالب ها کاملا رایگان هستند و از مزیت های آن ها کاهش هزینه ی سایت می باشد. قالب های رایگان زیادی وجود دارد که هر کدام دارای امکانات و مزیت های خوبی می باشند و همینطور دارای معایبی نیز می باشند در ادامه مزیت ها و معایب قالب های وردپرس رایگان را بیان می کنیم:

 مزیت های قالب رایگان وردپرس

  • استفاده نمودن از قالب رایگان وردپرس باعث کاهش هزینه ی سایت می شود.
  • برای وب سایت های تازه تاسیس شده مناسب است.
  • برای آشنایی با فضای وردپرس مناسب است.
  • همچنین برای طراحان سایت مبتدی بسیار مناسب می باشد.

معایب قالب رایگان وردپرس

  • قالب سایت رایگان وردپرس فاقد پشتیبانی می باشد.
  • قابلیت دریافت بروزرسانی را ندارد.
  • در کد نویسی قالب های آن ایراد وجود دارد.
  • امکان دارد در قالب های رایگان وردپرس کدهای مخرب وجود داشته باشد.
  • اینگونه قالب ها پس از مدتی از دسترس خارج می شوند.

قالب پولی وردپرس

علاوه بر قالب های رایگان قالب های پولی و اشتراکی وردپرس نیز وجود دارند این دسته از قالب ها با قیمت های مختلف به فروش می رسند. در واقع هزینه طراحی قالب وردپرس با توجه به امکانت موجود در قالب تعیین می شود، برای مثال برخی از این قالب ها به شما پشتیبانی مادام العمر می دهند اما برخی دیگر فقط تا چند ماه شما را پشتیبانی می کنند.

همچنین ممکن است قالب های فروشگاهی به دلیل پیچیدگی دارای قیمت بالاتری باشند. قالب های پولی وردپرس نیز همانند قالب های رایگان دارای مزایا و معایبی هستند که در ادامه آن ها را بیان می کنیم:

مزایای قالب های پولی وردپرس

  • پشتیبانی این نوع قالب ها به صورت طولانی مدت و به صورت رایگان و یا با هزینه ی اندک می باشد.
  • بروزرسانی این نوع قالب ها به صورت رایگان می باشد.
  • دارای امنیت بالاتری نسبت به قالب های رایگان می باشند.
  • در قالب های پولی کدهای مخرب وجود ندارد.
  • قابلیت سفارشی سازی به صورت رایگان دارند.
  • تنها برای یک بار هزینه پرداخت می شود.

معایب قالب های پولی وردپرس

  • هزینه ی فالب های پولی وردپرس بالا می باشد.
  • کار کردن با اینگونه قالب ها ممکن است برای افراد مبتدی سخت باشد.

تفاوت قالب وردپرس پولی و رایگان

این سوال برای بسیاری از افراد پیش می آید که برای وب سایت خود از قالب وردپرس پولی استفاده نمایند یا رایگان؟ بسیاری از افراد معتقدند که میان قالب های رایگان و پولی تفاوتی جود ندارد. و می گویند برای داشتن یک وب سایت جذاب، می توانند از قالب رایگان استفاده نمایند. در ادامه تفاوت میان قالب های رایگان و پولی را بیان می کنیم:

  • تفاوت در قیمت قالب ها: یکی از مهم ترین تفاوت های قالب های رایگان و پولی قیمت آن ها می باشد. شما می توانید قالب های رایگان را بدون پرداخت هزینه بر روی وردپرس خود نصب نمایید اما برای استفاده نمودن از قالب های پولی لازم است هزینه ی آن قالب را پرداخت نمایید.
  • امکانات و ویژگی ها: قالب های رایگان تنظیمات و سفارشی سازی زیادی ندارند و بعضی مواقع برای سفارشی سازی قسمتس از سایت لازم است از دانش کدنویسی بهره مند باشید تا بتوانید تغییرات دلخواه خود را انجام دهید. اما قالب های پولی دارای امکانات و ابزارهای گوناگونی می باشند که هر کدام از آن ها می تواند برای شخصی سازی وب سایت به شما کمک نماید.
  • ریسپانسیو بودن: ریسپانسیو بودن وب سایت برای کاربران و موتور جست و جوی گوگل بسیار مهم می باشد در واقع گوگل به وب سایت هایی که ریسپانسیو نیستند امتیاز نمی دهد. بیشتر قالب های وردپرس رایگان معمولا به صورت ریسپانسیو ساخته نشده اند بنابراین کاربران نمی توانند با استفاده از دستگاه های مختلف از وب سایت شما بازدید نمایند. در مقابل قالب های پولی به صورت ریسپانسیو شده هستند.
  • پشتیبانی: یکی دیگر از تفاوت های قالب های وردپرس رایگان و پولی در پشتیبانی آن ها می باشد. قالب های رایگان دارای هیچ گونه پشتیبانی نیستند بنابراین در صورت به وجود آمدن مشکل هیچ کس پاسخگو نیست. ولی قالب های حرفه ای و پولی دارای قابلیت پشتیبانی می باشد. در صورتی که تمایل دارید از خدمات پشتیبانی استفاده نمایید بهتر است از روش خرید قالب سایت با پشتیبانی استفاده نمایید.

انواع قالب های فروشگاهی وردپرس

قالب های فروشگاهی وردپرس دارای انواعی می باشند که هر کدام دارای ویژگی های خاصی هستند در همه ی قالب های فروشگاهی وردپرس می توانید پیش نمایش و دموی قالبی که انتخاب می کنید را مشاهده و بررسی نمایید.

دمو و پیش نمایش شامل خروجی ست که در سایت نمایش داده می شود مانند: دسته بندی ها، سبد خرید، سرعت سایت و … . از آن جا که بسیاری از پوسته ها دارای چندین دمو و پیش نمایش هستند شما می توانید آن ها را بررسی نمایید و دموی مورد نظر خود را نصب کنید.

خرید قالب فروشگاهی

بهتر است قبل از این که اقدام به خرید قالب فروشگاهی نمایید، به نوع و اطلاعات مربوط به محصولات خودتان نگاه کنید. در ادامه انواع قالب های فروشگاهی وردپرس را معرفی می کنیم:

  • قالب فروش سایت: یکی از بهترین روش ها برای ساختن یک سایت که هدف آن فروش محصولات دانلودی ست استفاده از قالب فروش فایل است. مشتری قالب های فروش فایل و محصولات مجازی، اطلاعات محدودی برای تحویل کالا به وب سایت شما می دهد زیرا فقط به لینک دانلود محصول نیاز دارد. بسیار مهم است که این قالب ها ریسپانسیو باشند زیرا بسیاری از مخاطبان مربوط به محصولات دانلودی آن را روی تلفن همراه یا تبلت نصب می کنند. این قالب ها دارای ویژگی هایی همچون: سرعت مناسب، پنل تنظیمات حرفه ای، بسته ی نصب آسان و … می باشند.
  • قالب فروشگاهی ووکامرس: یکی از حرفه ای ترین فروشگاه سازهای وردپرس ووکامرس می باشد. با استفاده از امکانات ووکامرس می توانید هر نوع محصول را به فروش برسانید. یکی از مهم ترین مزیت های ووکامرس قابلیت قرار دادن هر نوع محصول در فروشگاه است. با استفاده از آن هم می توانید فروشگاهی برای خرید و فروش محصولات دانلودی ایجاد نمایید هم این که محصولات فیزیکی مانند کیف و کفش و لباس و … را بفروش برسانید. علاوه بر امکانات قالب های ووکامرسی، افزونه های فروشگاهی وردپرس به ارتقاء امکانت آن کمک می کنند. بنابراین شما می توانید بسیاری از امکاناتی که در رده ی فروشگاه های بزرگ با هزینه زیاد و چند میلیونی ست را با هزینه ای بسیار پایین تر به وب سایت خودتان اضافه نمایید.
  • قالب چند فروشندگی: قالب هایی که امکانات چند فروشندگی را برای کاربران فراهم می کنند، پنل هایی برای فروشنده ها، خریداران و مدیران سایت ایجاد می کنند که هر کدام دارای امکانات و دسترسی هایی هستند بنابراین مدیران به راحتی می توانند بر روی فرآیندهای کاربران و فروشندگان نظارت کنند، فروشنده نیز می تواند هر نوع محصولی را که در نظر دارد به فروش برساند.

بهترین قالب فروشگاهی

قالب های فروشگاهی با امکانات حرفه ای و متنوع برای طراحی سایت فروشگاهی بدون کدنویسی به شما کمک می کنند امروزه افراد با الگوگیری از وب سایت های بزرگ امکانات متنوعی را به صورت اختصاصی و نه در قالب افزونه به پوسته های طراحی شده اضافه نموده اند و بهترین قالب فروشگاهی را طراحی نموده اند.

در واقع طراحان این قالب ها را با استفاده از کدنویسی به صورت استاندارد و بروزرسانی های منظم در کنار پشتیبانی های منظم قدرتمند ارائه داده اند. در ادامه 10تا از ویژگی های بهترین قالب فروشگاهی را بیان می کنیم:

  • دارای قابلیت سازگاری با ووکامرس.
  • دارای پنل مدیریتی قدرتمند.
  • ریسپانسیو یا واکنش گرا بودن قالب سایت.
  • بروزرسانی شدم به صورت خودکار.
  • سئو شده باشد.
  • قابلیت استفاده نمودن از تقسیم بندی بدنه ی اصلی محتوای وب سایت.
  • کدنویسی شده توسط زبان های نشانه گذاری html و css.
  • دارای بیش از 150 وب سایت آماده.
  • دارای ده ها الگوی سفارشی.
  • دارای بیش از صد شورت کد

معرفی بهترین قالب وردپرس شرکتی

با توجه به این که امروزه وارد شدن به حوزه ی تجارت الکترونیک برای تمامی کسب و کارهای فعال یک اقدام ضروری حساب می شود کسب و کارهای فیزیکی جای خود را به کسب و کارهای آنلاین می دهند. بنابراین ایجاد نمودن یک وب سایت آنلاین برای بسیاری از افراد یک امر مهم شده است.

برای وارد شدن به بازار دیجیتال یکی از مهم ترین نکاتی که افرا باید به آن توجه نمایند انتخاب قالب حرفه ای وردپرس می باشد. لذا لازم است اقدام به خرید قالب وردپرس اورجینال نمایید. برای رشد و توسعه ی کسب و کارتان لازم است یک وب سایت با قالب استاندارد و حرفه ای داشته باشید. در ادامه یک سری از ویژگی های بهترین قالب وردپرس شرکتی را معرفی می کنیم:

  • متناسب با نیاز ما باشد: هر فرد باید با توجه به نیاز خودش قالب مناسبی را انتخاب نماید. بنابراین در صورتی که شما وبلاگ نویس هستید باید یکی قالب را انتخاب نمایید که محتوای وب سایت شما را نمایش دهد و در صورتی که یک فروشگاه آنلاین دارید لازم است به دنبال قالب های تجارت الکترونیک باشید. همچنین در صورتی که یک سایت شرکتی برای نمایش محتوا، نمونه کارها و … می خواهید باید یک قالب شرکتی را انتخاب نمایید.
  • بر اساس برند سازمانی انتخاب شود: لازم است به این نکته دقت کنید که قالب شما با نام و برند تجاریتان مطابقت داشته باشد.
  • ریسپانسیو باشد: بعضی از قالب ها برای موبایل بهینه سازی نشده اند بنابراین باید توجه داشته باشید که یک وب سایت واکنشگرا را انتخاب نمایید که قابلیت نمایش داده شدن با هر نوع دستگاهی مانند موبایل، تبلت، کامپیوتر و … را داشته باشد.
  • قالب سئو شده باشد: نکته ی دیگری که باید به آن توجه نمایید سئو بودن سایت می باشد. بعضی از قالب های رایگان به دلیل متن html ضعیفی که دارند می توانند باعث شوند رتبه ی موتورهای جست و جوی شما کاهش پیدا کند.
  • با انواع مرورگر سازگار باشد: قالب باید بتواند در تمامی مرورگرهای مختلف مانند : google chrome, firefox, internet explorer و … به خوبی نمایش داده شود.
  • از افزونه های وردپرس پشتیبانی نماید: قالب باید بتواند از انواع افزونه های وردپرس مانند: ووکامرس، فرم ها، یواست سئو و … که باعث قوی شدن سایت می شود پشتیبانی نماید.
  • دارای گزینه ی پشتیبانی باشد: بهتر است یک قالب وردپرس را انتخاب نمایید که دارای مستندات و گزینه های پشتیبانی خوبی باشد.

بهترین سایت ها برای تهیه قالب

با توجه به این که در دنیای وب استفاده از خدمات تحت وب در حال افزایش است و بهترین سایت های فروش قالب سایت اقدام به ارائه سرویس می کنند، در صورتی که تمایل دارید از این نوع سایت های اینترنتی داشته باشید با مشکلاتی مواجه می شوید. برای این که بتوانید زودتر وب سایت خود را راه اندازی نمایید می توانید از قالب های آماده استفاده نمایید.

بعضی از قالب های آماده رایگان هستند و برخی دیگر را باید خریداری نمایید. همچنین شما می توانید اقدام به خرید قالب وردپرس نمایید بنابراین باید بدانید کدام سایت برای خرید قالب وردپرس بهتر است. در اینترنت سایت های زیادی برای فروش قالب وردپرس وجود دارند.

برخی افراد قالب های خارجی را از وب سایت های مختلف دانلود می کنند و آن ها را به فارسی ترجمه می کنند و سپس برای فروش در سایت خود قرار می دهند. در ادامه برخی از معیار های بهترین سایت ها برای خرید قالب را بیان می کنیم:

  • خدمات پشتیبانی: نحوه ی ارائه ی سرویس پشتیبان دهنده یکی از مهم ترین مشخصه های انتخاب وب سایت برای خرید قالب وردپرس می باشد. یک وب سایت خوب باید بتواند در کمترین زمان مشکلات کاربران را حل کند.
  • نصب رایگان قالب: ممکن است برخی از کاربران نتوانند قالب را بر روی سایت خود نصب نمایند. بنابراین یکی از خدمات برای جلب رضایت مشتریان نصب رایگان قالب برای او می باشد.
  • تغییر ندادن کدهای موجود در قالب: زمانی که از قالب های تغییر کرده استفاده می شود برای این که سئو سایت پایین نیاید لازم است فروشندگان لینک سایت را در قالب قرار دهند.
  • تحویل یک محصول اورجینال: بهتر است در زمان انتخاب وب سایت مطمئن باشید که فروشنده یک محصول اورجینال و اصل را به شما داده است.
  • بروزرسانی های سریع و به موقع: باید دسترسی به خدمات و محصولات جدید به سرعت برای شما فراهم شود تا هم بتوانید از امکانات جدید استفاده نمایید هم این که باگ ها و حفره های امنیتی نتوانند به شما آسیب برسانند.

سخن پایانی

در این مقاله در مورد ویژگی های بهترین قالب وردپرس شرکتی صحبت نمودیم امیدوارم خواندن این مقاله برای شما سودمند باشد. و با استفاده از آن بتوانید بهترین قالب وردپرس شرکتی را انتخاب نموده و از آن استفاده نمایید. شما می توانید در صورت نیاز برای خرید قالب سایت شرکتی یا فروشگاهی خود از وب سایت شرکت طراحی سایت دارکوب اقدام نمایید و یا اینکه اقدام به سفارش طراحی سایت شرکتی نمایید.

همچنین می توانید با استفاده از دوره های آموزش ساخت قالب وردپرس که در سایت آموزشگاه شرکت دارکوب قرار دارند نحوه ی طراحی قالب را آموزش دیده و سپس قالب مد نظر خودتان را طراحی نمایید.

اطلاعات تماس
شعبه 1 و آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، طبقه 4، واحد 7
شعبه 2: تهران، سعادت آباد، ضلع جنوب غربی چهار راه سرو، پلاک 62، طبقه 5، واحد 12
تلفن ها: 02122083926 - 02122085386 - 02122082258 (9 الی 17 - پنج شنبه تا 13)
ایمیل: info@sitedar.com
اینستاگرام: darkoobwebdesign
افتخارات و مجوزها
  • جزو شرکت های خلاق معاونت علمی
  • عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
  • رتبه ۴ شورای عالی انفورماتیک
  • دارای مجوز آموزشگاه از فنی و حرفه ای
  • دارای مجوز نشر دیجیتال
  • دارای پروانه کانون آگهی و تبلیغاتی
  • پروانه کسب و کارهای مجازی
  • عضو انجمن کسب و کارهای اینترنتی
  • دارای نماد اعتماد الکترونیکی
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز